Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Οι τελευταίες του χρονιές δεν είναι γεμάτες για να μην πω ότι ήταν άδειες.
Επίσης αν δεν κάνει λάθος το transfermarkt, στο 90% των παιχνιδιών που συμμετείχε τα τελευταία χρόνια έπαιζε αριστερό μπακ.
Επίσης αν δεν κάνει λάθος το transfermarkt, στο 90% των παιχνιδιών που συμμετείχε τα τελευταία χρόνια έπαιζε αριστερό μπακ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Σάβ 12 Σεπ 2020, 11:12, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
κατωτερος του Γιανκο σε ολους τους τομεις του παιχνιδιου. ελπιζω να μην ισχυει.
- invincible
Εγώ από ότι καταλαβαίνω θέλει φουλ μπακ πολυθεσίτη, δηλαδή είτε να παίζει και τις δύο πλευρές ή να παίζει και αμυντικό χαφ ώστε όταν γίνει καλά ο Σοαρες να τον βάλεις κάπου και να παίζει τέλος πάντων. Δεν μπορεί να έρθει ένας παίχτης δανικός αξίας και να μην τον βάζεις να παίζει, πρέπει να τον εγγυηθείς συμμετοχές όπως δίνουμε εμείς τους δανεικούς.
Εγώ πιστεύω ότι αυτό ήταν το πρόβλημα με τον Γιανκο ... είδε το καλύτερο μπακ της Πορτογαλίας εκεί και ξέρει ότι είναι ακριβός δηλαδή κανένας δεν πληρώνει την ρήτρα στο τέλος...
Έτσι αν είναι να πάρεις δανεικό αξίας θα σε ζητήσουν 15 -20 συμμετοχές γκαραντι... Εκεί θέλεις πολυθεσίτη ώστε αν πουλήσεις Γιαννούλη πχ τον χειμώνα να τον φωλιάσει κάπου...
Για αυτό λέω ξανά και ξανά ένα φορ και ένα φουλ μπακ πολυθεσίτη και ένα τέρμα δηλαδή 3 μεταγραφές μόνο. Έρχονται από πίσω Μισιτς και Ντουγκλας μην το ξεχνάμε.
Αν δεν σου κάνουν αυτά τα χαφ είναι άλλο. Δηλαδή δεν σου κάνει ο Εσίτι πούλα και πάρε άλλον... όχι όμως να μείνει και ο Εσίτι και να πάρεις και άλλο αμυντικό χαφ. Πρέπει να αποφασίσεις σε κάνει δεν σε κάνει...
Εγώ πιστεύω ότι αυτό ήταν το πρόβλημα με τον Γιανκο ... είδε το καλύτερο μπακ της Πορτογαλίας εκεί και ξέρει ότι είναι ακριβός δηλαδή κανένας δεν πληρώνει την ρήτρα στο τέλος...

Για αυτό λέω ξανά και ξανά ένα φορ και ένα φουλ μπακ πολυθεσίτη και ένα τέρμα δηλαδή 3 μεταγραφές μόνο. Έρχονται από πίσω Μισιτς και Ντουγκλας μην το ξεχνάμε.
Αν δεν σου κάνουν αυτά τα χαφ είναι άλλο. Δηλαδή δεν σου κάνει ο Εσίτι πούλα και πάρε άλλον... όχι όμως να μείνει και ο Εσίτι και να πάρεις και άλλο αμυντικό χαφ. Πρέπει να αποφασίσεις σε κάνει δεν σε κάνει...
-
Αν είναι καλύτερος του Γιανγκο γιατί ελπίζεις να μην ισχύει;jibbie έγραψε:κατωτερος του Γιανκο σε ολους τους τομεις του παιχνιδιου. ελπιζω να μην ισχυει.
Σόρυ τώρα το καταλαβα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Σάβ 12 Σεπ 2020, 11:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Παίζει να δικαιωθείς εσύ και να είναι "κλειδί", η πιθανότητα πώλησης Γιαννούλη στο κλείσιμο της μεταγραφικής περιόδου, για το προφίλ του και καλά δεξιού μπακ θα αποκτηθεί.invincible έγραψε:Εγώ από ότι καταλαβαίνω θέλει φουλ μπακ πολυθεσίτη, δηλαδή είτε να παίζει και τις δύο πλευρές ή να παίζει και αμυντικό χαφ ώστε όταν γίνει καλά ο Σοαρες να τον βάλεις κάπου και να παίζει τέλος πάντων. Δεν μπορεί να έρθει ένας παίχτης δανικός αξίας και να μην τον βάζεις να παίζει, πρέπει να τον εγγυηθείς συμμετοχές όπως δίνουμε εμείς τους δανεικούς.
Εγώ πιστεύω ότι αυτό ήταν το πρόβλημα με τον Γιανκο ... είδε το καλύτερο μπακ της Πορτογαλίας εκεί και ξέρει ότι είναι ακριβός δηλαδή κανένας δεν πληρώνει την ρήτρα στο τέλος...Έτσι αν είναι να πάρεις δανεικό αξίας θα σε ζητήσουν 15 -20 συμμετοχές γκαραντι... Εκεί θέλεις πολυθεσίτη ώστε αν πουλήσεις Γιαννούλη πχ τον χειμώνα να τον φωλιάσει κάπου...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Στα βίντεο παίζει και δεξιά και αριστερά.
Αρκετά γρήγορος, καλουτσικη σέντρα (κατώτερη του Γιαννούλη) και καλή τεχνική.
Αμυντικά λίγα πράγματα
Δεν θα με χαλαγε αλλά αν πάμε σε καλύτερη περίπτωση τότε οκαυ.
Η forza λέει πως τα επόμενα 24ωρα θα κλείσει το θέμα του δεξί Μπακ.
Αρκετά γρήγορος, καλουτσικη σέντρα (κατώτερη του Γιαννούλη) και καλή τεχνική.
Αμυντικά λίγα πράγματα
Δεν θα με χαλαγε αλλά αν πάμε σε καλύτερη περίπτωση τότε οκαυ.
Η forza λέει πως τα επόμενα 24ωρα θα κλείσει το θέμα του δεξί Μπακ.
που επαιξε ο ενας και που επαιξε ο αλλος ..jibbie έγραψε:κατωτερος του Γιανκο σε ολους τους τομεις του παιχνιδιου. ελπιζω να μην ισχυει.
- invincible
seaman εδώ τώρα πλέον στο Ελληνικό πρωτάθλημα θα θέλει να χωρέσει με μικρές και μεσαίες ομάδες ειδικά και τον Μπισε κάπου έ που θα τον χωρέσει ? Μπακ! οπότε αν πάρεις δανεικό έναν που να παίζει μόνο δεξία ή αριστερά δεν θα έχει συμμετοχές σαν τον Σοαρες περσι ... Δεν γίνεται δεν βγαίνουν τα νούμερα ... οπότε πλέον κοιτά παίχτη από εκεί που να παίζει είτε δεξιά και αριστερά ή και αμυντικό χαφ... Καλά εννοείται πως έτσι και παίξει ο Μπισε δεξί φουλ μπακ με Μπενφικα και του βγει ...ξεχάστε μετά την μεταγραφή εκεί ! αν δεν τον πουλήσουν ειδικά αλλά γιατί να τον πουλήσουν μετά τον Μπίσε ? Χαμηλό συμβόλαιο έχει και είναι φιτ πλέον όπου τον βάλεις παίζει...
Το φορουμ θα πρέπει να καίγεται για την θέση του φορ! Εκεί εγώ αν ήμουν ΠΑΟΚ και είχα την ευκαιρία θα τους πουλούσα και τους δύο και θα αγόραζα δύο φορ παρακαλώ!

Το φορουμ θα πρέπει να καίγεται για την θέση του φορ! Εκεί εγώ αν ήμουν ΠΑΟΚ και είχα την ευκαιρία θα τους πουλούσα και τους δύο και θα αγόραζα δύο φορ παρακαλώ!
O Brenet συμμετείχε στην προετοιμασία των Γερμανών και έπαιξε και στα φιλικά. Αυτό που βλέπω από το transfermarkt είναι ότι, μετά τον τραυματισμό του Σταφ, αυτή τη στιγμή οι Γερμανοί δεν έχουν κανένα αριστερό μπακ και γενικότερη λειψανδρία σε πλάγιους αμυντικούς, με ότι αυτά μπορεί να σημαίνουν για την πρόθεση ή μη άμεσης αποδέσμευσης του Brenet.
Από που προκύπτει ότι ο Μπίσε έχει χαμηλό συμβόλαιο? Με τη βαβούρα τότε κατά την ανανέωσή του το 19, είχε γραφτεί παντού ότι ο Ιβάν ικανοποίησε τις απαιτήσεις του παίχτη, που διατήρησε τις απολαβές του και οι οποίες με τα bonus μπορεί να φτάνουν το εκατομμύριο ετησίως. Να έχει καθαρές φιξ αποδοχές λιγότερες από 700Κ? Κάπου εδώ μέσα είχα δει για 450Κ, αλλά δεν ξέρω από που τεκμαίρεται αυτό.
Από που προκύπτει ότι ο Μπίσε έχει χαμηλό συμβόλαιο? Με τη βαβούρα τότε κατά την ανανέωσή του το 19, είχε γραφτεί παντού ότι ο Ιβάν ικανοποίησε τις απαιτήσεις του παίχτη, που διατήρησε τις απολαβές του και οι οποίες με τα bonus μπορεί να φτάνουν το εκατομμύριο ετησίως. Να έχει καθαρές φιξ αποδοχές λιγότερες από 700Κ? Κάπου εδώ μέσα είχα δει για 450Κ, αλλά δεν ξέρω από που τεκμαίρεται αυτό.
- invincible
seaman και 700 να παίρνει ο Μπισε πάλι είναι καλά γιατί με 700 θα βρεις άλλον Μπισε? Αν ναι τότε πούλα τον ...
-
Κροβινοβιτς γράφτηκε. Με Πέλκα, Τζολη Ζιφκοβιτς που θα χωρέσει κ αυτός;
Πιο μεσα στο μυαλό μου ( με προτεραιότητα στο χάφ )Sick Bastard έγραψε:τι τέρμα, δεν θέλουμε τέρμα,
ΧΑΦ
δεξί μπακ κι επιθετικό
τέρμα και μαλακίες τώρα.
- anekfrastos
Αν του βγει ο Μπίσε σε ματς με Μπενφίκα τότε μακάρι να μην πάρει παίκτη. Μιλάμε για Τζακποτinvincible έγραψε:seaman εδώ τώρα πλέον στο Ελληνικό πρωτάθλημα θα θέλει να χωρέσει με μικρές και μεσαίες ομάδες ειδικά και τον Μπισε κάπου έ που θα τον χωρέσει ? Μπακ! οπότε αν πάρεις δανεικό έναν που να παίζει μόνο δεξία ή αριστερά δεν θα έχει συμμετοχές σαν τον Σοαρες περσι ... Δεν γίνεται δεν βγαίνουν τα νούμερα ... οπότε πλέον κοιτά παίχτη από εκεί που να παίζει είτε δεξιά και αριστερά ή και αμυντικό χαφ... Καλά εννοείται πως έτσι και παίξει ο Μπισε δεξί φουλ μπακ με Μπενφικα και του βγει ...ξεχάστε μετά την μεταγραφή εκεί ! αν δεν τον πουλήσουν ειδικά αλλά γιατί να τον πουλήσουν μετά τον Μπίσε ? Χαμηλό συμβόλαιο έχει και είναι φιτ πλέον όπου τον βάλεις παίζει...![]()
- Σουριναμέζος
Είναι πολύ περισσότερο deep lying ο Κροβίνοβιτς, έχει ταμπέλα δεκαριού αλλά φαίνεται περισσότερο 8άρι. Θεωρώ ότι κίνηση για Κροβίνοβιτς σημαίνει πώληση Ελ Καντουρί.Luigi Vampa έγραψε:Κροβινοβιτς γράφτηκε. Με Πέλκα, Τζολη Ζιφκοβιτς που θα χωρέσει κ αυτός;
Για εμένα το ιδανικό θα ήταν παραμονή Καντουρί (να κάνει επιτέλους την χρονιά που χρωστάει πρώτα στον εαυτό του, ένας από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας αλλά ταυτόχρονα ο μεγαλύτερος underachiever από την φουρνιά του κορμού των αήττητων νταμπλούχων) και απόκτηση 6αριού με τρεξίματα.
Ειδικη μνεια για χρονους προσαρμογης, νεα χωρα, γλωσσα κλπ κλπ κλπ.
Μπηκε χτες ο Ζιφκο, δυο μερες στην ομαδα, και εδειξε πραματα. Και δυο φασεις εκανε και 3-4 ανοιγματα στο χωρο με πασες εδωσε και γενικα τον εβλεπες και ελεγες ναι καλος παικτης. Θυμαμαι παλια σε ενα ματς με Ξανθη στην τουμπα που εβλεπα τον Στοχ, αμεσως ελεγες α παικτης που ξερει ποδοσφαιρο. Τα ιδια και με Ολιβειρα. Ακομη και ο οχι τοσο ποιοτικος Σβαμπ οτι επαιζε εκει που ηταν τα ιδια δειχνει και εδω απο την πρωτη μερα. Ο Πριγιο με το που μπηκε παστελωσε.
Χρειαζεται βεβαια χρονος προσαρμογης να δεσει καλα ο παικτης με την ομαδα αλλα ο καλος ο παικτης φαινεται. Ασχετα αν μετα για διαφορους λογους δεν δωσει αυτα που περιμενουν απο αυτον.
Αυτα τα γραφω για κατι αντιπαραθεσεις περι του Σουηδου που περιμεναμε 4 μηνες να δειξει κατι αλλα και αλλων πολλων που περασαν. Βεβαια για να μην ειμαστε αδικοι υπαρχουν και παικτες που δεν στοιχιζουν τον ουρανο με τα αστρα και ερχονται και ενσωματωνονται και Αναπτυσονται και δειχνουν πραματα και γινονται και αναντικαταστατοι.
Πιστευω λοιπον οτι θελουμε δυο ετοιμους παικτες για το κεντρο για να λαμψει η ομαδα σε βαθος χρονου.
Μπηκε χτες ο Ζιφκο, δυο μερες στην ομαδα, και εδειξε πραματα. Και δυο φασεις εκανε και 3-4 ανοιγματα στο χωρο με πασες εδωσε και γενικα τον εβλεπες και ελεγες ναι καλος παικτης. Θυμαμαι παλια σε ενα ματς με Ξανθη στην τουμπα που εβλεπα τον Στοχ, αμεσως ελεγες α παικτης που ξερει ποδοσφαιρο. Τα ιδια και με Ολιβειρα. Ακομη και ο οχι τοσο ποιοτικος Σβαμπ οτι επαιζε εκει που ηταν τα ιδια δειχνει και εδω απο την πρωτη μερα. Ο Πριγιο με το που μπηκε παστελωσε.
Χρειαζεται βεβαια χρονος προσαρμογης να δεσει καλα ο παικτης με την ομαδα αλλα ο καλος ο παικτης φαινεται. Ασχετα αν μετα για διαφορους λογους δεν δωσει αυτα που περιμενουν απο αυτον.
Αυτα τα γραφω για κατι αντιπαραθεσεις περι του Σουηδου που περιμεναμε 4 μηνες να δειξει κατι αλλα και αλλων πολλων που περασαν. Βεβαια για να μην ειμαστε αδικοι υπαρχουν και παικτες που δεν στοιχιζουν τον ουρανο με τα αστρα και ερχονται και ενσωματωνονται και Αναπτυσονται και δειχνουν πραματα και γινονται και αναντικαταστατοι.
Πιστευω λοιπον οτι θελουμε δυο ετοιμους παικτες για το κεντρο για να λαμψει η ομαδα σε βαθος χρονου.