Ανανέωση τώρα!!
5. Pablo Gabriel García Pérez
Re: Pablo Garcia
Θα βρείτε καλύτερο αμυντικό χαφ από τον Γκαρσία κάτω από 600.000 χιλιάρικα; Ποιος το λέει αυτό; Εμένα πάντως μου φαίνεται δύσκολο... Ενδεικτικά σας αναφέρω αμοιβές γνωστών αμυντικών χαφ: Κατσουράνης 1,2 εκ. ευρώ, Μπασινάς 900.000 το χρόνο, Ζιλμπέρτο Σίλβα 1,8 εκ. ευρώ το χρόνο, Πελετιέρι 750.000 ευρώ το χρόνο, Καφές 600.000 ευρώ το χρόνο, Μαρσέλο Μάτος 800.000 ευρώ το χρόνο, Ντούντου 1,2 εκ. ευρώ το χρόνο, Στολτίδης 900.000 ευρώ το χρόνο, Πατσατζόγλου 650.000 ευρώ το χρόνο....
Μπορεί να βρούμε μόνο κάποιο ταλέντο που ναι μεν μπορεί να είναι καλύτερος παικτικά από τον Γκαρσία, αλλά την προσωπικότητά του δεν θα την έχει. Γιατί και η προσωπικότητα πληρώνεται. Αν η ομάδα φέτος έδειξε σταθερότητα και σοβαρότητα δεν έχει να κάνει τόσο με το πως αγωνίστηκε στο γήπεδο, αλλά γιατί είχε πάικτες σαν τον Κονσεισάο, τον Κοντρέρας, τον Σορλέν, τον Μουσλίμοβιτς και φυσικά τον Γκαρσία....
Επειδη ο Κόλκας δεν πάει τον Γκαρσία πρέπει να ασπαζόμαστε τη γνώμη του; Δεν γίνεται σε όλα να έχει δίκιο ο Σταυράκης. Βγάζει έναν αρνητισμό με τον Γκαρσία. Και καλά να παίζει σε έναν αγώνα δεν το αναφέρει, ενώ όταν είναι μέτριος λέει στις μεταδόσεις του ότι είναι κακός....
Μπορεί να βρούμε μόνο κάποιο ταλέντο που ναι μεν μπορεί να είναι καλύτερος παικτικά από τον Γκαρσία, αλλά την προσωπικότητά του δεν θα την έχει. Γιατί και η προσωπικότητα πληρώνεται. Αν η ομάδα φέτος έδειξε σταθερότητα και σοβαρότητα δεν έχει να κάνει τόσο με το πως αγωνίστηκε στο γήπεδο, αλλά γιατί είχε πάικτες σαν τον Κονσεισάο, τον Κοντρέρας, τον Σορλέν, τον Μουσλίμοβιτς και φυσικά τον Γκαρσία....
Επειδη ο Κόλκας δεν πάει τον Γκαρσία πρέπει να ασπαζόμαστε τη γνώμη του; Δεν γίνεται σε όλα να έχει δίκιο ο Σταυράκης. Βγάζει έναν αρνητισμό με τον Γκαρσία. Και καλά να παίζει σε έναν αγώνα δεν το αναφέρει, ενώ όταν είναι μέτριος λέει στις μεταδόσεις του ότι είναι κακός....
- fofanaserres
Πλλλλλλλλλλλάκα με κάνετε ρεεεεεεεεεεεεεε?ioanmits έγραψε:Καφές 600.000 ευρώ το χρόνο
Και μερικοί θέλετε να φυγει ο Πάμπλο?ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ....
Εδώ 600 παίρνει ο Καφές...Και μου λέτε θα βρούμε καλύτερο από Γκαρσία?
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Μόνο αυτό...
ΤΕΛΟΣ (και Λέλος)
http://www.youtube.com/watch?v=oMwbsGYZOFw
υ.γ. σε ένα και μόνο παιχνίδι...
(μόνο με τα @@ που δεν έκοψε μπαλιά)
ΤΕΛΟΣ (και Λέλος)
http://www.youtube.com/watch?v=oMwbsGYZOFw
υ.γ. σε ένα και μόνο παιχνίδι...
(μόνο με τα @@ που δεν έκοψε μπαλιά)
- sidpanos
olorin γενικά μιλάω ρε συ....Σε αυτό θέλω να καταλήξω...Πάνω απ'όλα η ομάδα...Olorin έγραψε:Σε οποιον και να αναφερεσαι...εγω και ολοι οι πιο πανω απο μενα σε αυτη τη σελιδα εκφρασαμε τη θεληση μας να μεινει ο Γκαρσια. Τωρα ποιος ειναι αυτος ο απο πανω που σε εβγαλε απο τα ρουχα σου δεν καταλαβαινω.
Ολοι σε λενε Παμπλο Γκαρσια,
Κι εχεις στο βλεμμα την ουτοπια,
Ηρθες στην Τουμπα,
να φτερουγισεις
Ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ,
να μας θυμισεις,
ΑΛΕΟ ΑΛΕΟ
ΑΛΕΟ ΑΛΕΟ
ΑΛΕΟ ΑΛΕΟ
ΑΛΕΟ ΑΛΕΟΟΟΟΟ
Ολοι σε λενε Παμπλο Γκαρσια...
Κι εχεις στο βλεμμα την ουτοπια,
Ηρθες στην Τουμπα,
να φτερουγισεις
Ποιος ειναι ο ΠΑΟΚ,
να μας θυμισεις,
ΑΛΕΟ ΑΛΕΟ
ΑΛΕΟ ΑΛΕΟ
ΑΛΕΟ ΑΛΕΟ
ΑΛΕΟ ΑΛΕΟΟΟΟΟ
Ολοι σε λενε Παμπλο Γκαρσια...
- LittleJohn
Ο Λαγογιαννης παντως,καποια στιγμη πριν μερικες μερες,ειπε οτι η διοικηση πιθανοτατα θα αποδεσμευσει καποιον ξενο ποδοσφαιριστη που αγαπηθηκε πολυ απο την κερκιδα,αλλα δεν προσεφερε τα αναμενομενα,και περιμενουν τα play off για να παρουν την οριστικη αποφαση τους...Οποτε λογικα τον Μουσλι η τον Γκαρσια φωτογραφιζε,και μαλλον τον Γκαρσια πιστευω...Παπας η οχι δεν ξερω,αλλα μου φαινεται λιγο περιεργο που σε σποντιτσες διαφορων που ασχολουνται με τον ΠΑΟΚ βαρανε καμπανακια για Γκαρσια... 
O Λαγογιαννης να αφησει κατα μερους το ποιον θα παρει και ποιον θα αποδεσμευσει ο ΠΑΟΚ, γιατι εχουμε πλει οφ. Και το κουπι στα πλει οφ θα το τραβηξουν οι παικτες που αγαπησε η κερκιδα.
Σε οτι αφορα δε τον Γκαρσια, αν περιμενει κανεις να δει αν του κανει ή οχι στα πλει οφ, γιατι μεχρι τωρα δεν εχει βγαλει συμπερασμα, τι να πω... Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.
Υπαρχουν καποιοι δημοσιογραφοι του ΠΑΟΚ που νομιζουν οτι ο κοσμος συμπαθει τον Παμπλο επειδη εδωσε μπουνια στον τρυφηλο εφηβο. Αυτοι οι τυποι πρεπει να θεωρουν τον κοσμο πολυ μεγαλο χαιβανι μια και η τελικη συνεπεια της επιχειρηματολογιας τους ειναι οτι ο κοσμος ειναι τοσο μα τοσο αμπαλος που το μονο που τον ενδιαφερει ειναι οι παικτες του ΠΑΟΚ να δινουν μπουνιες στο Καραισκακη. Συμφωνα με αυτη τη λογικη δηλαδη, αν την μπουνια την εδινε ο Μπαλαφας θα πιναμε ολοι νερο στο ονομα του Σωτηρακη. Το "μικρο" ζητημα της μπαλας που ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ απο τον Παμπλο, οπως και το γεγονος οτι δεν εχει κανει προετοιμασια το αφηνουν ασχολιαστο.
Καληνυχτα τους...
Σε οτι αφορα δε τον Γκαρσια, αν περιμενει κανεις να δει αν του κανει ή οχι στα πλει οφ, γιατι μεχρι τωρα δεν εχει βγαλει συμπερασμα, τι να πω... Η επιστημη σηκωνει τα χερια ψηλα.
Υπαρχουν καποιοι δημοσιογραφοι του ΠΑΟΚ που νομιζουν οτι ο κοσμος συμπαθει τον Παμπλο επειδη εδωσε μπουνια στον τρυφηλο εφηβο. Αυτοι οι τυποι πρεπει να θεωρουν τον κοσμο πολυ μεγαλο χαιβανι μια και η τελικη συνεπεια της επιχειρηματολογιας τους ειναι οτι ο κοσμος ειναι τοσο μα τοσο αμπαλος που το μονο που τον ενδιαφερει ειναι οι παικτες του ΠΑΟΚ να δινουν μπουνιες στο Καραισκακη. Συμφωνα με αυτη τη λογικη δηλαδη, αν την μπουνια την εδινε ο Μπαλαφας θα πιναμε ολοι νερο στο ονομα του Σωτηρακη. Το "μικρο" ζητημα της μπαλας που ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ απο τον Παμπλο, οπως και το γεγονος οτι δεν εχει κανει προετοιμασια το αφηνουν ασχολιαστο.
Καληνυχτα τους...
Δλδ ρε παιδιά για να καταλάβω...
Σαν τι σκατά θέλετε να κάνει ο Πάμπλο;;; Να βάλει καμιά 30 γκόλ;;;
Να κάνει βουτιές στο τέρμα κ να την διώχνει με το κεφάλι;; Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει κ δεν το έκανε;;;
Συνεχίζουμε πάλι κ λέμε, έτσι είπε ο Λαγογιάννης, έτσι είπε ο Κόλκας, έτσι είπε ο ξέρω γω κ πως τους λένε...
Ο άνθρωπος είναι κόφτης.. Χαλάει το παιχνίδι του αντιπάλου κ κόβει μπαλιές πριν καν χρειαστεί να επέμβει η άμυνα...
Τι δεν πατάει περιοχές κ δεν κάνει εκείνο κ δεν κάνει το άλλο...
Μήπώς ο Χαλκιάς να παίζει κ κρυφός κυνηγός;;;
Ευτυχώς που η διοίκηση έχει παίξει μπάλα.. Αλλιώς αν έκαναν όλοι αυτοί ομάδα οι Κουνελόγιαννηδες κ Σταυροκόλκες, μαύρο φίδι που μας έφαγε...
Μερικοί λέτε, γιατί ρε παιδιά αποψή μου είναι...
Ε όχι ρε παιδιά δεν είναι άποψη σας, είναι αυτήν η βλακεία που διαδίδουν στα ραδιόφωνα.. Αν είναι δυνατόν να μιλάμε για τον Γκαρσία..
Πόσο ακόμα θα τον παίζουμε δλδ μέχρι να χύσει;;; ΕΛΕΟΣ!!!
Σαν τι σκατά θέλετε να κάνει ο Πάμπλο;;; Να βάλει καμιά 30 γκόλ;;;
Να κάνει βουτιές στο τέρμα κ να την διώχνει με το κεφάλι;; Τι είναι αυτό που πρέπει να κάνει κ δεν το έκανε;;;
Συνεχίζουμε πάλι κ λέμε, έτσι είπε ο Λαγογιάννης, έτσι είπε ο Κόλκας, έτσι είπε ο ξέρω γω κ πως τους λένε...
Ο άνθρωπος είναι κόφτης.. Χαλάει το παιχνίδι του αντιπάλου κ κόβει μπαλιές πριν καν χρειαστεί να επέμβει η άμυνα...
Τι δεν πατάει περιοχές κ δεν κάνει εκείνο κ δεν κάνει το άλλο...
Μήπώς ο Χαλκιάς να παίζει κ κρυφός κυνηγός;;;
Ευτυχώς που η διοίκηση έχει παίξει μπάλα.. Αλλιώς αν έκαναν όλοι αυτοί ομάδα οι Κουνελόγιαννηδες κ Σταυροκόλκες, μαύρο φίδι που μας έφαγε...
Μερικοί λέτε, γιατί ρε παιδιά αποψή μου είναι...
Ε όχι ρε παιδιά δεν είναι άποψη σας, είναι αυτήν η βλακεία που διαδίδουν στα ραδιόφωνα.. Αν είναι δυνατόν να μιλάμε για τον Γκαρσία..
Πόσο ακόμα θα τον παίζουμε δλδ μέχρι να χύσει;;; ΕΛΕΟΣ!!!
Σωστος ο Nigrita4 . Ο Pablo Garcia ειναι μεγαλος παιχτης , τελος.
Τωρα οσον αφορα τους ραδιοφωνατζηδες κ τους δημοσιογραφισκους της πολης που και καλα κανουν ρεπορταζ κ θελουν να αντικαταστησουν τον Garcia με κατι φωτακηδες βιτολους κτλ ε στα τετοια μας , αυτα τα λενε για να πουλησουν καμια φυλλαδα παραπανω στους αφελεις
Τωρα οσον αφορα τους ραδιοφωνατζηδες κ τους δημοσιογραφισκους της πολης που και καλα κανουν ρεπορταζ κ θελουν να αντικαταστησουν τον Garcia με κατι φωτακηδες βιτολους κτλ ε στα τετοια μας , αυτα τα λενε για να πουλησουν καμια φυλλαδα παραπανω στους αφελεις
Ρε κάτω τα χέρια από το Pablo!!
Ο τύπος είναι μια τάφρος στο κέντρο του γηπέδου και η προσφορά του στην ομάδα μας για φέτος τεράστια.
Ο κάθε ένας θέλει να λέει κάτι για να κάνει ακροαματικότητες εδω δεν ξέρουν πια 11αδα θα κατεβάσει ο Santos στο επόμενο παιχνίδι θα ξέρουν ότι φεύγει ο Pablo, αρχι.. είναι αυτά και είμαι σίγουρος ότι κάθε πρωί ρίχνουν μια ζαρια και τη λένε μετα στα ράδια και τις εφημερίδες.

Ο τύπος είναι μια τάφρος στο κέντρο του γηπέδου και η προσφορά του στην ομάδα μας για φέτος τεράστια.
Ο κάθε ένας θέλει να λέει κάτι για να κάνει ακροαματικότητες εδω δεν ξέρουν πια 11αδα θα κατεβάσει ο Santos στο επόμενο παιχνίδι θα ξέρουν ότι φεύγει ο Pablo, αρχι.. είναι αυτά και είμαι σίγουρος ότι κάθε πρωί ρίχνουν μια ζαρια και τη λένε μετα στα ράδια και τις εφημερίδες.
- PAOKSaLoNiCa