Εισιτήρια Απλά και "Μίνι Διαρκείας" στα Playoffs
- PAOK_NORTH_ARMY
Re: Εισιτήρια Απλά και "Μίνι Διαρκείας" στα Playoffs
Να πω την αλήθεια περίμενα ότι θα γίνεται πανικός σήμερα. Δε τίθεται θέμα sold out. Αυτό έλειπε, αλλά το φανταζόμουν αλλιώς. Ειδικά από την στιγμή που ήταν διαθέσιμο και το ίντερνετ.
Πάντως οι τιμές κατ'εμέ είναι πολύ χαλαρές. Στην 4 περίμενα να το έχει 40 ευρώ το πακέτο και στην 5 αντίστοιχα 50.Μπράβο στη διοίκηση που δε πάτησε πάνω στην κάψα του κόσμου για να δει αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια. Και 20 ευρώ π.χ. να το έβαζε στην 4, πάλι sold out θα είχαμε. Αλλά θα χτυπούσε άσχημα και θα έχανε πόντους από αλλού, πολύ πιο σημαντικούς.
Πάντως οι τιμές κατ'εμέ είναι πολύ χαλαρές. Στην 4 περίμενα να το έχει 40 ευρώ το πακέτο και στην 5 αντίστοιχα 50.Μπράβο στη διοίκηση που δε πάτησε πάνω στην κάψα του κόσμου για να δει αυτά τα κρίσιμα παιχνίδια. Και 20 ευρώ π.χ. να το έβαζε στην 4, πάλι sold out θα είχαμε. Αλλά θα χτυπούσε άσχημα και θα έχανε πόντους από αλλού, πολύ πιο σημαντικούς.
Photis έγραψε:Αν θεωρήσουμε μια μέση τιμή στα μίνι διαρκείας 50 ευρώ τότε αν πουληθούν τώρα 25.000 τότε καμμιά 1.25 εκατομμύρια ευρώ θα μαζευτούν.
Όλα πάνε στην ΠΑΕ και αυτό είναι πολύ σημαντικό.Πιστεύω πως του χρόνου τα έσοδα μας είναι πολλαπλάσια από φέτος.
Eλαφρώς μεγαλύτερο το ποσό μεν, δε πάνε όλα στην ΠΑΕ δε, καθώς υπάρχουν και οι γνωστές κρατήσεις (μαμώ τις εφορίες μου...)

Ξες κάποιον που δε θα το ανανεώσει...??gika έγραψε:...Πάντως αν δεν το ανανεώσουν όλοι ίσως υπάρξουν και άλλα διαθέσιμα...!!!

Πανελλαδικές έρχονται... ίσως κάποιοι... Καποιοι πηραν σε άλλη θύρα οπότε τα παλιά τους μένουν άδεια κτλ...
- Athanasiadhs
Περίπου μιάμιση ώρα στην ουρά, αλλά τώρα που έχω μπροστά μου και κοιτάω και τα τρία εισητηριάκια, ούτε που με νοιάζει...
Για μια στιγμή φευγαλέα πέρασε από το πίσω μέρος του μυαλού μου να πάρω διαρκείας για την 5 αλλά τελικά επικράτησε η λογική και θα βγάζω τα λαρύγγια μου με τα άλλα αδέρφια της 4..
6000+ την πρώτη μέρα ε;;;Δηλαδή σε 4-5 μέρες το sold out θα είναι πραγματικότητα..Όχι και άσχημα...
Η Τούμπα θα είναι σκασμένη και στα 3 παιχνίδια και προβλέπω το ΟΑΚΑ να μην γεμίζει ούτε στο 1/3 από χανούμια και βαζέλια..
Ειδικά αν η ΑΕΚ χάσει το κύπελλο, και ο βάζελος ηττηθεί στην Τούμπα στο πρώτο παιχνίδι..
Ρε μάγκες, πωωως θα περάσουν οι μέρες;;;;
Για μια στιγμή φευγαλέα πέρασε από το πίσω μέρος του μυαλού μου να πάρω διαρκείας για την 5 αλλά τελικά επικράτησε η λογική και θα βγάζω τα λαρύγγια μου με τα άλλα αδέρφια της 4..

6000+ την πρώτη μέρα ε;;;Δηλαδή σε 4-5 μέρες το sold out θα είναι πραγματικότητα..Όχι και άσχημα...

Η Τούμπα θα είναι σκασμένη και στα 3 παιχνίδια και προβλέπω το ΟΑΚΑ να μην γεμίζει ούτε στο 1/3 από χανούμια και βαζέλια..
Ειδικά αν η ΑΕΚ χάσει το κύπελλο, και ο βάζελος ηττηθεί στην Τούμπα στο πρώτο παιχνίδι..
Ρε μάγκες, πωωως θα περάσουν οι μέρες;;;;

ο κολκας εγραψε σημερα στο μπλογκ του..
''Αύριο πωλούνται τα μίνι εισιτήρια διαρκείας. Η ΠΑΕ έχει προσπαθήσει να το οργανώσει πολύ το πράγμα για να αποφύγει την εικόνα του περασμένου καλοκαιριού. Μάλιστα, ο τρόπος πώλησης των μίνι, είναι αυτός που θα λάβει χώρα και στα καλοκαιρινά διαρκείας.''
''Αύριο πωλούνται τα μίνι εισιτήρια διαρκείας. Η ΠΑΕ έχει προσπαθήσει να το οργανώσει πολύ το πράγμα για να αποφύγει την εικόνα του περασμένου καλοκαιριού. Μάλιστα, ο τρόπος πώλησης των μίνι, είναι αυτός που θα λάβει χώρα και στα καλοκαιρινά διαρκείας.''
tsipaoktsi έγραψε:axl4 έγραψε:ρε παιδια εχει πεσει το συστημα?ουτε εγω αλλα ουτε και ενα φιλαρακι μου μπορουμε να αγορασουμε τωρα...![]()
Axl , ούτε γω μπόρεσα,αλλά ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ , νταξ, θα την βρούμε την άκρη...
Σύστημα αυτό, ΠΑΟΚ ΕΣΥ, το ΄ριξες, νταξ...

Απλώς θεϊκό το post.
Τρέλα για τον ΠΑΟΚ ρεεε!!!!!
Άντε αύριο θα πάω να ανανεώσω κι εγώ το δικό μου! Άντε να έρθει 10/5/2009 ρε γαμώτο!!!

Άντε αύριο θα πάω να ανανεώσω κι εγώ το δικό μου! Άντε να έρθει 10/5/2009 ρε γαμώτο!!!
- sidpanos
Παρακαλούνται πάντως οι κύριοι της παε να προσέξουν ώστε να μην παρατηρηθούν ΠΑΛΙ αυτά τα καραγκιοζιλίκια....28700 διαρκείας...28700 θεατές...Ούτε ένας παραπάνω....Δεν είναι θέμα μαλακίας ή εξυπνάδας...
Τίθεται θέμα ασφάλειας αρχικά και το ότι δεν γουστάρω εγώ που πήρα διαρκείας καλοκαίρι με ομάδα 9η να στριμώχνομαι για να δω ματς για να έρθει ο τζάμπαταζης για να δει και αυτός.....Πιστεύω πως έχω το δικαίωμα....
Τίθεται θέμα ασφάλειας αρχικά και το ότι δεν γουστάρω εγώ που πήρα διαρκείας καλοκαίρι με ομάδα 9η να στριμώχνομαι για να δω ματς για να έρθει ο τζάμπαταζης για να δει και αυτός.....Πιστεύω πως έχω το δικαίωμα....
tsipaoktsi έγραψε:Μετονομάστε το topic σε
" Η απόγνωση ενός πυργιώτη " τώρα !!!
χαχαχαχχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα!!!
βασικα καποιο παλικαρι απο εδω με εχει φτιαξει μπορω να πω αλλα η απογνωση ειναι ζωγραφισμενη στο προσωπο μου!!!!!!!!!(στην μπλουζα του παλικαριου στην φωτο στην εν λογω περιπτωση!!!!)
gika έγραψε:Πανελλαδικές έρχονται... ίσως κάποιοι... Καποιοι πηραν σε άλλη θύρα οπότε τα παλιά τους μένουν άδεια κτλ...
παιδια για ολους αυτους υπαρχω εγω!!!κι αν εχω εισητηριο εχω 2-3 παλικαρια που πρεπει να τα κανω παοκτσακια!!!

-
Απο το πρωι προσπαθω να ανανεωσω μεσω internet το διαρκειας μου και καποιων φιλων μαζι για τα play-offs ματαια ομως...Βγαζει σφαλμα...
Πηρα τηλεφωνο στην ΠΑΕ και υστερα απο πολλα τηλεφωνηματα το σηκωσε καποια και μου απαντησε οτι ο "τεχνικος" προσπαθει να λυσει το προβλημα......
Αντιμετωπησε κανενας αλλος αναλογο προβλημα?
ΥΓ.Μπραβο παντως...Μολις χθες αρχησε η διαδικασια πωλησης-ανανεωσης και ολα ειναι "ετοιμα" διχως προβληματα...Σε Ευρωπαικα προτυπα....Με βλεπω στο τελος να κανω 1000χιλιομετρα πανε ελα μονο και μονο για μια ανανεωση....
ΥΓ2.Ελπιζω του χρονου να εχουμε κανει βηματα προοδου σε τετοια θεματα...
Πηρα τηλεφωνο στην ΠΑΕ και υστερα απο πολλα τηλεφωνηματα το σηκωσε καποια και μου απαντησε οτι ο "τεχνικος" προσπαθει να λυσει το προβλημα......
Αντιμετωπησε κανενας αλλος αναλογο προβλημα?
ΥΓ.Μπραβο παντως...Μολις χθες αρχησε η διαδικασια πωλησης-ανανεωσης και ολα ειναι "ετοιμα" διχως προβληματα...Σε Ευρωπαικα προτυπα....Με βλεπω στο τελος να κανω 1000χιλιομετρα πανε ελα μονο και μονο για μια ανανεωση....
ΥΓ2.Ελπιζω του χρονου να εχουμε κανει βηματα προοδου σε τετοια θεματα...
- fireblade4
Μια απο τα ιδια αδερφε,πηρα και εγω τηλεφωνο στην ΠΑΕ αλλα δεν μου ειπαν για τεχνικο προβλημα μου ειπαν οτι μαλλον εχω παλια εκδοση java,κατεβασα την καινουργια ξαναπροσπαθησα με διαφορους μπροζερ αλλα τιποτα.Αν καποιος αδερφος μαθει η ξερει τιποτα περρισοτερο ας μας ενημερωσει.
-
Μ'ακουγεται για πληρης αδιαφορια απο μερος της ΠΑΕ ή μαλλον καποιων υπαλληλων εκει μεσα αλλα τελος παντων.Θα κανω υπομονη καποιες μερες και αν δεν διορθωθει πολυ απλα δεν θα παρω...
παιδες στην θυρα 4 θελετε να ανανεωσετε?
και εγω αλλα και ενας φιλος μου χθες το απογευματακι ειχαμε προβλημα με την ανανεωση στην θ. 4.
παντως το συστημα χθες δουλευε (εκτος για την 4) και αγορασα σε αλλη θυρα το πακετο.
μηπως το προβλημα παρουσιαζεται μονο εκει τελικα?γιατι οπως ειδα και στα μεμονωμενα δινουν εισητηρια στις αλλες θυρες αλλα οχι στην θ.4...
και εγω αλλα και ενας φιλος μου χθες το απογευματακι ειχαμε προβλημα με την ανανεωση στην θ. 4.
παντως το συστημα χθες δουλευε (εκτος για την 4) και αγορασα σε αλλη θυρα το πακετο.
μηπως το προβλημα παρουσιαζεται μονο εκει τελικα?γιατι οπως ειδα και στα μεμονωμενα δινουν εισητηρια στις αλλες θυρες αλλα οχι στην θ.4...

- fireblade4
εγω στην 4 προσπαθω να ανανεωσω,anyway θα δουμε τι θα γινει.
εγω παντως για δοκιμη προσπαθησα τωρα με mozilla και μεχρι του σημειου που δινεις τα στοιχεια σου προχωραει κανονικα (δεν με αφηνει παραπανω γιατι ηδη εχω κανει την ανανεωση).αν μπορειτε δοκιμαστε απο κανενα αλλο pc.