PAOK TV & PAOK New Media
Re: PAOK TV & PAOK New Media
Α μαλλον εννοεις τον φιλο απο Αμερικη. Ναι λογικα εκεινες ειναι τοπικες ωρες.
Ναι εγώ τα μπέρδεψα. Νόμιζα ότι ήταν δικά σου και τα 2 screenshots και έψαχνα να δω τι δεν κολλάει με τις ώρες. Τελικά μόνο το μυαλό μου κολλάει.
Αγόρασα κανονικά από Ελλάδα την συνδρομή για όλα τα ματς. Αύριο η δοκιμή!!!
Αντί για διαρκείας φέτος όλοι συνδρομή!!!
Αντί για διαρκείας φέτος όλοι συνδρομή!!!
Πήρα και εγώ για να δούμε.
Χαμένα δεν πάνε, στην ομάδα πάνε και μου κοστίζει όσο να έρθω Θεσσαλονίκη για ένα μάτς στην Τούμπα, οπότε είτε δουλέψει είτε όχι no problem
Χαμένα δεν πάνε, στην ομάδα πάνε και μου κοστίζει όσο να έρθω Θεσσαλονίκη για ένα μάτς στην Τούμπα, οπότε είτε δουλέψει είτε όχι no problem

Γενικό σχόλιο.
Το μενού επιβάλλεται να γίνει πιο intuitive. και με τα χρώματα μπερδεύεσαι.
Είμαι από τους πρώτους που στήριξαν το εγχείρημα, αλλά το τωρινό layout design δε μου αρέσει καθόλου.
Άντε Καλή Αρχή αύριο με νίκη
Το μενού επιβάλλεται να γίνει πιο intuitive. και με τα χρώματα μπερδεύεσαι.
Είμαι από τους πρώτους που στήριξαν το εγχείρημα, αλλά το τωρινό layout design δε μου αρέσει καθόλου.
Άντε Καλή Αρχή αύριο με νίκη
Το app ειναι παρα πολυ καλο. Το σαιτ ειναι για τα θηρια. Και λογω ευκολιας vpn απευθειας στο pc θα το φαμε στη μαπα. 

To αγόρασα και γω το φετινό "διαρκείας". Καλή σεζόν να έχουμε. Το app στο κινητό με πήγε στο site για να πληρώσω. 

Αγόρασα κι εγώ το φετινό διαρκείας. Με ΙΡ Γερμανίας κανονικά χωρίς πρόβλημα και μου έδειξε σε δύο λεπτά ότι η συνδρομή μου είναι ενεργή.
Θα δούμε και αύριο στον αγώνα.
Όσο για εσάς που είσαστε στην Ελλάδα, έγραψα και χθες για τον όπερα. Είναι Browser τον κατεβάζετε δωρεάν και έχει ενσωματωμένο free vpn
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα δούμε και αύριο στον αγώνα.
Όσο για εσάς που είσαστε στην Ελλάδα, έγραψα και χθες για τον όπερα. Είναι Browser τον κατεβάζετε δωρεάν και έχει ενσωματωμένο free vpn
Στάλθηκε από το Redmi Note 8 Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ανοιξε το ματσακι για Αμερικη! Καπαρωθηκε η συνδρομη! Καλη αρχη ΠΑΟΚ μας
Οκ μαλλον ηρθε στα ισα του. Πλεον απο Ελληνικη IP δινει ακυρο και απο ξενη IP μπορεις να αγορασεις ματς/συνδρομη.
Ετοιμος. Φούλ ετήσια συνδρομή. Πέρυσι δεν είχα κανένα πρόβλημα και παρακολούθησα μάτς από αεροδρόμια, και από διαφορετικές χώρες.
Εύχομαι και φέτος να μη έχει προβλήματα.
Εύχομαι και φέτος να μη έχει προβλήματα.
- navigator11
Όντως. Κι εγώ προ ολίγου μέσω vpn έκανα τη δουλειά. Πάνοπλος για τη σφαλιάρα στην Σούζι το βράδυ. Καλή μας σεζόν, λεβέντες.icue έγραψε:Οκ μαλλον ηρθε στα ισα του. Πλεον απο Ελληνικη IP δινει ακυρο και απο ξενη IP μπορεις να αγορασεις ματς/συνδρομη.
επειδή δεν πρέπει να λέμε και πολλά πολά...
ψαχτείτε στον γοογλη, έχει πολλά και καλά τέτοια, έχει και ακριβά έχει και φθηνά, έχει και γρήγορα έχει και αργά...
εγώ έχω τον καρχαρία...
ψαχτείτε στον γοογλη, έχει πολλά και καλά τέτοια, έχει και ακριβά έχει και φθηνά, έχει και γρήγορα έχει και αργά...
εγώ έχω τον καρχαρία...
- navigator11
Τι απόλαυση να μη χρειάζεται να ακούς κάποιο @ρχιδι τύπου κ@νελ@κη να αναμεταδίδει αγώνα της ομάδας σου! Αγαλλίαση.
Νομίζω πως η εικόνα και ο ήχος που θα έχει το PAOK TV θα είναι εκείνος που θα δείχνει και η Nova σε Ελλάδα και Κύπρο, όπως συνέβαινε και προ διετίας.
Πάντως για τους εν Ελλάδι, μπορείτε να δείτε κανονικά με VPN από το Opera. Δεν ξέρω βέβαια σε τι ποιότητα, αν και εγώ έχοντας 100αρα σύνδεση, θέλω να πιστεύω θα μπορώ να βλέπω σε 1080p χωρίς να κολλάει.
Αυτό που είδα είναι πως και ο αγώνας με τη Μπενφίκα κοστίζει 5 ευρώ στο PPV. Περίμενα παραπάνω η αλήθεια είναι.
Πάντως για τους εν Ελλάδι, μπορείτε να δείτε κανονικά με VPN από το Opera. Δεν ξέρω βέβαια σε τι ποιότητα, αν και εγώ έχοντας 100αρα σύνδεση, θέλω να πιστεύω θα μπορώ να βλέπω σε 1080p χωρίς να κολλάει.
Αυτό που είδα είναι πως και ο αγώνας με τη Μπενφίκα κοστίζει 5 ευρώ στο PPV. Περίμενα παραπάνω η αλήθεια είναι.