Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Gospi

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από Gospi »

boogeyman77 έγραψε:
Gospi έγραψε:Περα απο τον Ζαμπα, που βεβαια για τα λεφτα που ηρθε δεν τον λες και ταλεντο με προοπτικη αλλα ετοιμο παιχτη, υπαρχει αλλος παιχτης ξενος που να ηρθε σε ηλικια κατω των 21 και να εκανε καριερα στον ΠΑΟΚ? Ή να εξελιχθηκε στον ΠΑΟΚ?
Και παλι ο Ζαμπα περα απο ενα αξιοπρεπες εξαμηνο δεν εχει δειξει κατι παραπανω.
Krzystof Bociek 20 χρονών Πολωνός διεθνής με την U21 το 1994.Έκατσε δυστυχώς μόνο μια χρονιά και πρόλαβε να σημειώσει 8 γκόλ σε 1900 αγωνιστικά λεπτά περίπου. Μετα απο εμάς αγωνίστηκε στην Ολλανδία κυρίως με αποκορύφωμα την ΑΖ.Σταμάτησε την μπάλα στα 26 λόγω πολύ σοβαρού τραυματισμού.Highlihht στην Ελλάδα ,τα 2 γκολ (το ένα με κεφαλιά ψαράκι) στο 3-0 με γαύρο στην Τούμπα
Εγω το 94 ημουν 11 χρονων [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Που τον θυμηθηκες?

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Ο Νορβηγός θα μπει αύριο στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη. Δεν το λέει η ΠΑΕ :lol:, τα μέσα το λένε
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Εγώ άμα φέρουν μπακ που να κάνει τα μισά που κάνει ο Μάτος θα είμαι ευχαριστημένος
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

boogeyman77 έγραψε:
Gospi έγραψε:Περα απο τον Ζαμπα, που βεβαια για τα λεφτα που ηρθε δεν τον λες και ταλεντο με προοπτικη αλλα ετοιμο παιχτη, υπαρχει αλλος παιχτης ξενος που να ηρθε σε ηλικια κατω των 21 και να εκανε καριερα στον ΠΑΟΚ? Ή να εξελιχθηκε στον ΠΑΟΚ?
Και παλι ο Ζαμπα περα απο ενα αξιοπρεπες εξαμηνο δεν εχει δειξει κατι παραπανω.
Krzystof Bociek 20 χρονών Πολωνός διεθνής με την U21 το 1994.Έκατσε δυστυχώς μόνο μια χρονιά και πρόλαβε να σημειώσει 8 γκόλ σε 1900 αγωνιστικά λεπτά περίπου. Μετα απο εμάς αγωνίστηκε στην Ολλανδία κυρίως με αποκορύφωμα την ΑΖ.Σταμάτησε την μπάλα στα 26 λόγω πολύ σοβαρού τραυματισμού.Highlihht στην Ελλάδα ,τα 2 γκολ (το ένα με κεφαλιά ψαράκι) στο 3-0 με γαύρο στην Τούμπα
Κ στην τεσσάρα στο Χαρίλαου είχε σκοραρει
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

seaman έγραψε:Ο Νορβηγός θα μπει αύριο στο αεροπλάνο για Θεσσαλονίκη. Δεν το λέει η ΠΑΕ :lol:, τα μέσα το λένε
Το σδνα τρελαθηκε οτι βγαινει για περειρα πρωτο θεμα το βαζει...ενταξει δεν ερχεται και ο καβανι ναουμε .. :lol: .ουτε στον ζιφκοβιτς δεν καναν ετσι
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Τον Ματος τον πήραμε γιατί διαλύθηκε τότε η Ντινπρο και μιλούσε ρώσικα ο μάνατζερ του αλλιώς δεν θα τον βλέπαμε ούτε στα πιο τρελά όνειρά μας.
tzoker

Δημοσίευση από tzoker »

Ο Ματος αν άντεχε ένα συγκεκριμένο διάστημα τόσο σε διάρκεια αγώνα όσο κ σε σύνολο αγώνων τώρα στο νέο σύστημα με όλη τη πλευρά αντέχει ακόμα λιγότερο. Είναι η μοναδική θέση που θέλει 100% ταχυδυναμη κ αντοχή.
Με ομάδες π έχουν εξτρεμ επιπέδου Ρούλη κ πάνω θα έχει θέμα.

Η τρέλα κ η ένταση του Ματος σε κανονική διάρκεια αγώνα σε ντέρμπι φοβίζει στις κάρτες αρκετά πλέον. Πολλές φορές όταν δεν είναι σε καλή κατάσταση επιρρεαζεται εύκολα. . Πιο πολύ το βλεπω τώρα ως game changer τύπου Σαχοφ πάρα το βασικό φουλ μπακ.

Θέλουμε βασικό παίκτη τουλάχιστον επιπέδου Γιαννούλη αν όχι καλύτερο κ και αμυντικά.
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Δηλαδή ο Μάτος ήταν σούπερ ως wing back με δύο στόπερ αλλά τώρα με τρία θα έχει πρόβλημα...οκ make sense
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

Ρε παιδιά σοβαρά, έχει δει κανείς στην Ελλάδα καλύτερο παίκτη στη διαχείριση των δυνάμεων του εν ώρα αγώνα από το Ματος;
Με αποκορύφωμα ότι σε όλο το ματς επιθετικά είναι άφαντος αλλά μόλις απαιτείται τότε σου κάνει φάσεις κ δεν κρύβεται.
Όσο για το Νορβηγό, φαίνεται καλό ρίσκο μεταγραφής. Έχει καλά στοιχεια ως μεταγραφή.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Καθαρό κόλλημα φερευρα είναι ο Μάτος.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Στο φιλικό με το Βόλο που πήραν από ένα ημίχρονο με τον Λημνιό ήταν πολύ καλύτερος ο Ματος πάντως. Τη θέση την παραέχει απλά δεν ξέρω τι γίνεται με το μέλλον του στην ομάδα κ πως τον έχει στο μυαλό του ο Φερειρα
Άβαταρ μέλους
Ασπρόμαυρος Εβρίτης

Δημοσίευση από Ασπρόμαυρος Εβρίτης »

Κάθε εμπόδιο για καλό. Μακάρι να παίξει την Τρίτη ο Λέο και να αποδείξει ότι μπορεί να ανταπεξέλθει, πράγμα που πιστεύω.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

sourmenetes έγραψε:Καθαρό κόλλημα φερευρα είναι ο Μάτος.

Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
τα θελω του φερειρα για την συγκεκριμενη θεση ειναι αλλα αυτο φανηκε και απο την δοκιμη μπισε (εστω αριστερα ) ....εγω θα τον δοκιμαζα χαφ παντως :lol: μπορει να ταιριαζει , νομιζω εχει παιξει και την θεση
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Bρε το πιο λογικο θα ηταν να διωξουμε τον Ροντριγκο και να παρουμε ενα παικτη στυλ Νορβηγου και για δεξια να κανει διδυμο με Ματος αλλα οκ το βλεπουν αλλιως στη παε.Να πουμε επιπλεον πως εχουμε αδειασει στη δεξια πτερυγα με την αποχωρηση Λημνιου, ακομα και αν θελησουμε σε καποια παιχνιδια να αλλαξουμε σχηματισμο.Πλεον δεν υπαρχει σχεδον ουτε ενα εξτρεμ στην ομαδα αρα το μονο σιγουρο ειναι οτι θελουμε παικτη στη πτερυγα.Εγω θα επαιρνα Γκαρυ που ειναι λιγο απο ολα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αναγκαστικα θα παιξει και θα κερδισει την θεση λογω εμφανισης

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”