Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Για αυτό ακριβώς αναφέρθηκα στον Παπαδόπουλο και όχι κάποιο πιο έτοιμο χρονικά παίκτη. Του δίνεις αν θες ένα πολύ μικρό συμβόλαιο και οποίος από τους 3 καταφέρει θα επιβιώσει. Μην ξεχνάμε ότι παιζουμε με 3 στόπερ και ότι ο προπονητής φυσικά ζήτησε οποίος βασικός παίκτης αποχωρεί να αντικαθίσταται.
Και ένα δεξί φουλ μπακ.
Εφόσον δεν υπολογίζεται ο Μάτος δεν βγαίνει η χρονιά με Ροντριγκο-Λυρατζη.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εφόσον δεν υπολογίζεται ο Μάτος δεν βγαίνει η χρονιά με Ροντριγκο-Λυρατζη.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Και δεξί Μπακ και τερματοφύλακα.sourmenetes έγραψε:Ουσιαστικά έτσι όπως είμαστε θες μια χαφαρα και μια φορακλα, χωρίς να φύγει κάνεις.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
4 καλές μεταγραφές χρειαζόμαστε, ελπίζω να μην μας απογοήτευσουν και να διεκδικήσουμε πάνοπλοι φέτος το πρωτάθλημα.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Η και στους δύο μαζί! 5 στόπερ χρειάζεται η ομάδα και του χρόνου των δύο λήγουν τα συμβόλαιάGospi έγραψε:Καλυτερα να δωσουν την ευκαιρια στον Μιχαι ή στον Μιχογεβιτςjoshua έγραψε:Αν έφευγε πάντως ο Ινγκασον εγώ μπορεί να έδινα μια ευκαιρία στον Παπαδοπουλο αν και δεν νομίζω πως τον σκέφτονται στη ΠΑΕ.
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπορεις εσυ και άλλοι φίλοι να μου εξηγήσουν ποτε ακριβώς άλλαξαν γνώμη και θεωρούν πως ο Ροντριγκο μπορεί να είναι ο βασικός δεξιός φουλ μπακ του ΠΑΟΚ; Ευτυχώς στην ομάδα δεν έχουν την ίδια άποψη.sourmenetes έγραψε:Ουσιαστικά έτσι όπως είμαστε θες μια χαφαρα και μια φορακλα, χωρίς να φύγει κάνεις.
- sourmenetes
- Moderator
Εγώ θα κράταγα ματος.Mitsospaoki4 έγραψε:Και δεξί Μπακ και τερματοφύλακα.sourmenetes έγραψε:Ουσιαστικά έτσι όπως είμαστε θες μια χαφαρα και μια φορακλα, χωρίς να φύγει κάνεις.
4 καλές μεταγραφές χρειαζόμαστε, ελπίζω να μην μας απογοήτευσουν και να διεκδικήσουμε πάνοπλοι φέτος το πρωτάθλημα.
Και του χρόνου φέρε δεξι μπακ.
- invincible
Εγώ θα έπαιρνα ένα δεξί μπακ που να παιζεί και σαν φουλ μπακ και σαν χαφ 6/8. Υπάρχει τέτοιο ? Φυσικά ο Carraca της Πόρτο με σουτ φαρμάκι με άλλα λόγια κάτι σαν τον Σασα του ρουλη.
Μετά θα τα έδινα όλα για όλα για ένα σεντερ φορ μετά το ματς με την Μπενφικα γιατί αν περάσεις εκεί είναι + 5 εκ...
Μετά θα τα έδινα όλα για όλα για ένα σεντερ φορ μετά το ματς με την Μπενφικα γιατί αν περάσεις εκεί είναι + 5 εκ...
- sourmenetes
- Moderator
Δεν αλλαξα καμία άποψη.joshua έγραψε:Μπορεις εσυ και άλλοι φίλοι να μου εξηγήσουν ποτε ακριβώς άλλαξαν γνώμη και θεωρούν πως ο Ροντριγκο μπορεί να είναι ο βασικός δεξιός φουλ μπακ του ΠΑΟΚ; Ευτυχώς στην ομάδα δεν έχουν την ίδια άποψη.sourmenetes έγραψε:Ουσιαστικά έτσι όπως είμαστε θες μια χαφαρα και μια φορακλα, χωρίς να φύγει κάνεις.
Για μένα ο ματος πρέπει να μείνει μια χρονιά να τη μοιρασθεί με Ροντρίγκο και λυρατζη, να κρατήσουμε το μέταλλό του για μια χρονιά, και του χρόνου να έρθει νέο δεξί μπακ.
- sourmenetes
- Moderator
Σε ζόρικα ματς θες την τρέλα του Ματος, το μετάλλο του τον τσαμπουκά του.
Κυρίως στην Ελλάδα!
Κυρίως στην Ελλάδα!
-
mbison
Νομιζα οτι οι τιμες πεσανε, αλλα με 2 εκ πηραμε στοιχηματα με απόδοση 7, Νινουα κ Περειρα. Γιατι δεν τα σπρωξαμε για 1 παικτη πιο εκλεκτό?
Τελος παντων ο Ρεμπε πρεπεινα ειναι πολυ ΠΑΟΚτσακι, ασπρο μαυρο εντελώς. Αν πωληθουν τετοια εποχη οι 3 βασικοι του αξονα κ δεν εχει ηδη ετοιμους κλεισμενους, χωρίς εκπληξεις ομως, θα πρέπει να αλλαξουμε κ στόχους. Διωξαμε κ τους παλιους, πολυ επίφοβα ξεκινάμε.
edit
Φατσα ΠΑΟΚ ο Μεγιαδο του ΟΦΗ που ανανεωσε
Τελος παντων ο Ρεμπε πρεπεινα ειναι πολυ ΠΑΟΚτσακι, ασπρο μαυρο εντελώς. Αν πωληθουν τετοια εποχη οι 3 βασικοι του αξονα κ δεν εχει ηδη ετοιμους κλεισμενους, χωρίς εκπληξεις ομως, θα πρέπει να αλλαξουμε κ στόχους. Διωξαμε κ τους παλιους, πολυ επίφοβα ξεκινάμε.
edit
Φατσα ΠΑΟΚ ο Μεγιαδο του ΟΦΗ που ανανεωσε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος mbison την Πέμ 10 Σεπ 2020, 16:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- anekfrastos
Mitsospaoki4 έγραψε:Και δεξί Μπακ και τερματοφύλακα.sourmenetes έγραψε:Ουσιαστικά έτσι όπως είμαστε θες μια χαφαρα και μια φορακλα, χωρίς να φύγει κάνεις.
Με Λούτσε όλη η ομάδα ήταν αμυντικογενής, παίζαμε με Μαου, Σαχωφ, Κάνιας και όλοι είχαν εντολή να κόβουν και να δίνουν κοντινές πάσες στα σίγουρα. Είχες κατοχή. Έτσι, η άμυνα δεν έμενε συχνά εκτεθειμένη και οι Βαρέλα-Κρέσπο-Πασχαλάκης δεν είχαν τόση δουλειά και μας φαινόταν σούπερ.
Με Αμπελ η κατοχή δεν έχει σημασία, παίζει πιο επιθετικά, με μεγαλύτερο ρίσκο που σημαίνει ότι θες και πιο επιθετικη άμυνα.
Τώρα μας παίρνουν τη μπάλα στο κέντρο και βγαίνουν φάτσα στην περιοχή. Μια, δυο, τρεις καθαρίζουν τα σεντερ μπακ, 1-2 ο τέρμας την επόμενη το τρως και ψάχνεις να δεις ποιος "έκανε τη γκέλα" και σου φταίει ο Βαρέλα που δε μπορεί να μαρκάει με το αριστερό και ο Πασχαλάκης που δεν έχει εξόδους.
Αν φέρουν ένα πραγματικά αξιόλογο αμυντικό χαφ που να σκουπίζει και να δαγκώνει, ο Κρέσπο θα φαίνεται Μπαρέζι, ο Βαρέλα Ντεσαγί και ο Πασχαλάκης Νόιερ.
Ρε παιδιά δεν είπαμε φέτος πως για το καλό της ομάδας πρέπει να εισακουστούν οι επιθυμίες του προπονητή; Ο ΠΑΟΚ επεδίωξε να φέρει τον Γιάγκο ως την πιο ακριβή μέχρι τώρα μεταγραφή ,δείγμα του ποσο σημαντική θεωρεί την ενίσχυση στη θέση άρα πως μπορεί να λέμε ότι δεν θελουμε δεξί μπακ; Μπερδεύουμε τα θέλω μας με τα θέλω της ομάδας.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
Krzystof Bociek 20 χρονών Πολωνός διεθνής με την U21 το 1994.Έκατσε δυστυχώς μόνο μια χρονιά και πρόλαβε να σημειώσει 8 γκόλ σε 1900 αγωνιστικά λεπτά περίπου. Μετα απο εμάς αγωνίστηκε στην Ολλανδία κυρίως με αποκορύφωμα την ΑΖ.Σταμάτησε την μπάλα στα 26 λόγω πολύ σοβαρού τραυματισμού.Highlihht στην Ελλάδα ,τα 2 γκολ (το ένα με κεφαλιά ψαράκι) στο 3-0 με γαύρο στην ΤούμπαGospi έγραψε:Περα απο τον Ζαμπα, που βεβαια για τα λεφτα που ηρθε δεν τον λες και ταλεντο με προοπτικη αλλα ετοιμο παιχτη, υπαρχει αλλος παιχτης ξενος που να ηρθε σε ηλικια κατω των 21 και να εκανε καριερα στον ΠΑΟΚ? Ή να εξελιχθηκε στον ΠΑΟΚ?
Και παλι ο Ζαμπα περα απο ενα αξιοπρεπες εξαμηνο δεν εχει δειξει κατι παραπανω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος boogeyman77 την Πέμ 10 Σεπ 2020, 16:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Και βάζει τελικά τον Λυρατζη βασικό και βγάζει 2 ασίστ στο 2-2 που λήγει η κανονική διάρκεια. Στο 119 και μισό εκτελεί απ' ευθείας φάουλ από τα 32 μέτρα και το στέλνει στο Γ και μας δίνει την πρόκριση. Π. Α. Ο. Κ. είσαι!Luigi Vampa έγραψε:Βασικά σκέψου να ήσουν ο Λυρατζης. Πόσο roller-coaster καλοκαίρι..
Τη μία έχουμε Ροντριγκο, Λημνιό, Ματος στη θέση, είναι να φεύγει για δανεικός.
Τραυματίας ο Ροντριγκο, Βραζιλία ο Ματος, μεταγραφή ο Λημνιός, καπαρωμενη η θέση στον ΠΑΟΚ φετος
Έρχεται ο Γιαγκο, επιστρέφει ο Ματος, Covid ο Λημνιός
Δανεικός πάλι..
Χαλάει του Γιαγκο, κανένα προβλημα με τη μεταγραφή Λημνιου..Φιλε έλα παίζεις με Μπενφικα.
Δεν ξέρω για σας, εγώ αυτό το σενάριο το βλέπω για βιβλίο - απομνημονευματα μεγάλου παικτου, που έτσι ξεκίνησε η μεγάλη καριέρα του στην ΠΑΟΚαρα
H χρονια φετος θα ειναι χρονια χτισιματος της ομαδας που θα κανει πρωταθλητισμο την επομενη τριετια. Δηλαδη χρονια Ιβιτς. Εγω φετος ειμαι ευχαριστημενος με 2ρη θεση και καλο ποδοσφαιρο. Την χρονια του Ιβιτς αν θυμαστε η ομαδα ξεκινησε μετρια και εκανε πορεια πρωταθλητισμου με 10 σερι νικες μετα τα Χριστουγεννα. Τοτε με την μεταγραφη Πριγιο και το ξεσκαρταρισμα ο ΠΑΟΚ εδειχνε ετοιμη ομαδα για να παρει τα επομενα πρωταθληματα και ειχε προσπερασει ποιοτικα τον γαυρο (εκεινα τα χριστουυγεννα ειχαν διωξει αυτοι το βασικο τους φορ και το βασικο αμυντικο χαφ)