Ωραία, ώρα να αποδεχτεί την προσφορά μας ο Janko και να επιστρέψει εκεί που δεν έφτασεtrouman έγραψε:laska4 έγραψε:εκλεισε για 4 χρονια ο περειρα
ας αλλάξουμε ξανά τροπάριο τώρα..
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Μα έχω επαναλάβει τόσες φορές:
ΔΕΝ είναι παλτό ο Ακπομ.
Απλά η πνευματική του κατάσταση, τα τεχνικά και τακτικά του ελαττώματα, αλλά και τα προτερήματα, θεωρώ οτι δεν ταιριάζουν με τον σημερινό ΠΑΟΚ, το επίπεδό του και το στυλ μπάλας που παίζει. Με τα γνωστά προβλήματα που έχει η ομάδα!
Επίσης θεωρώ οτι ως παίκτης δεν πρόκειται να βελτιωθεί σύντομα, παρότι ΟΝΤΩΣ το ταβάνι του είναι πιο ψηλά.
Θα έπρεπε όμως να είναι ήδη καλύτερος από αυτό που είναι σήμερα.
Για όλους αυτούς τους λόγους πιστεύω οτι ούτε ο Ακπομ θα κάνει θαύματα, ούτε τα λεφτά που ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ είναι λίγα, ούτε ο ΠΑΟΚ πρέπει να τον έχει βασικό.
Κανείς δεν θα χαλαστεί αν ξαφνικά παίξει μπαλάρα ο παίκτης και μείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ. Δεν νομίζω οτι θα γίνει όμως
ΔΕΝ είναι παλτό ο Ακπομ.
Απλά η πνευματική του κατάσταση, τα τεχνικά και τακτικά του ελαττώματα, αλλά και τα προτερήματα, θεωρώ οτι δεν ταιριάζουν με τον σημερινό ΠΑΟΚ, το επίπεδό του και το στυλ μπάλας που παίζει. Με τα γνωστά προβλήματα που έχει η ομάδα!
Επίσης θεωρώ οτι ως παίκτης δεν πρόκειται να βελτιωθεί σύντομα, παρότι ΟΝΤΩΣ το ταβάνι του είναι πιο ψηλά.
Θα έπρεπε όμως να είναι ήδη καλύτερος από αυτό που είναι σήμερα.
Για όλους αυτούς τους λόγους πιστεύω οτι ούτε ο Ακπομ θα κάνει θαύματα, ούτε τα λεφτά που ΦΗΜΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ είναι λίγα, ούτε ο ΠΑΟΚ πρέπει να τον έχει βασικό.
Κανείς δεν θα χαλαστεί αν ξαφνικά παίξει μπαλάρα ο παίκτης και μείνει για πάντα στον ΠΑΟΚ. Δεν νομίζω οτι θα γίνει όμως
- zarathustra79
Κλείστε κ εναν παίκτη για τη δεξιά πλευρά σήμερα για να κλείσουν κ τα στόματα τους όλα τα παπαγαλάκια. Παραλίγο να βουλιάξει η πόλη επειδή είχαμε συμφωνήσει με τον janko και τελικά ο παίκτης δεν ηρθε...
O akpom εχει φοβερα χαρακτηριστικα, το κακο ειναι ομως οτι δεν τα δειχνει και τοσο συχνα. Ειδικα στη superleague απεναντι σε κλειστες αμυνες.
O akpom εχει φοβερα χαρακτηριστικα, το κακο ειναι ομως οτι δεν τα δειχνει και τοσο συχνα. Ειδικα στη superleague απεναντι σε κλειστες αμυνες.
- pirate_salonica
Ο Περέιρα σήμερα έκλεισε... ωραία, αύριο θα χαλάσει πάλι. ΠΑΟΚ σ'αγαπώ, ΠΑΟΚ είσαι ο ένας, μεταγραφή του Schrodinger δεν κάνει άλλος κανένας! (βλέπε και κλεισμένος είναι και δεν έχει συμφωνήσει)
- constadine
- bersekeros
Τρεις προτάσεις εξετάζουν για τον Άκπομ, από Γερμανία- Αγγλία - τουρκία.
Δεν νομιζω αδερφε λογικα θα ειναι συνολικη η ανακοινωση για ολο τον χρονο.laska4 έγραψε:thanks φιλε για τις πληροφοριες ....υπογραφες υπαρχουν ή μονο για αυτα τα δυο ματςTheCursed έγραψε:Θα υπαρξει σχετικη ανακοινωσει για τις μεταδοσεις με αελ και μπενφικα απο την παε σημερα μολις ενημερωθηκα απο την παε για αυτο το αναφερω.
- anekfrastos
Εγώ σας το λέω σήμερα και αμαρτίαν ουκ εχω:
Περνάμε τα λιμά την Τρίτη, Τετάρτη πουλάμε και τους λίγους εναπομείναντες και πάμε για γούστα φέτος, με 60 μύρια ταμείο.
Εντιτ: Χαχα σωστός ο Ανέκφραστος, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ όταν βγήκε το όνομα
Περνάμε τα λιμά την Τρίτη, Τετάρτη πουλάμε και τους λίγους εναπομείναντες και πάμε για γούστα φέτος, με 60 μύρια ταμείο.
Εντιτ: Χαχα σωστός ο Ανέκφραστος, αυτό σκεφτόμουν κι εγώ όταν βγήκε το όνομα
- thanos-xanthi
προφανως αν δεν ανανεωνει ο Τσουμπα θα πωληθει, μακαρι με το μεγαλυτερο δυνατον ποσο
το θεμα ειναι τωρα πας για 1 η για 2 φορ (ηδη ζητουσε ο Αμπελ απο περσι φορ)
απο τη στιγμη που εκλεισε του Περειρα (μακαρι τελειωτικα), ειμαστε μειον ενα στα κενα
το θεμα ειναι τωρα πας για 1 η για 2 φορ (ηδη ζητουσε ο Αμπελ απο περσι φορ)
απο τη στιγμη που εκλεισε του Περειρα (μακαρι τελειωτικα), ειμαστε μειον ενα στα κενα
Καλό ότι δεν μπαίνουμε σε πλειοδοσίες και στο τέλος να πληρώνουμε πάλι υπεραξίες που δεν συνάδουν με την αξία ενός παίκτου.
Και επίσης welcome Νορβηγέ Γιαννούλη
Και επίσης welcome Νορβηγέ Γιαννούλη
- sourmenetes
- Moderator
Εντελώς τυχαία χθες ειπα ότι ο Σαββίδης μίλησε για το νορβηγο και ο χι για το γιαγκο.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σε λίγο, έκανε πίσω το αεροπλάνο και δεν κατάφερε να ανέβει ο Φερέιρα...
Αν δεν δείτε φανέλα υπογραφή, ανακοίνωση από PAOK FC, μην πιστεύετε τίποτα. Ακόμα να το μάθετε;
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δεν δείτε φανέλα υπογραφή, ανακοίνωση από PAOK FC, μην πιστεύετε τίποτα. Ακόμα να το μάθετε;
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επισης δεν ειναι τυχαιο οτι πρωτη φορα σε αρθρο στο σδνα γραφει "¨κατι που επιβεβαθωνεται και απο ανθρωπους του Π.Α.Ο.Κ " για περευρα....