Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Luigi Vampa

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

Βασικά σκέψου να ήσουν ο Λυρατζης. Πόσο roller-coaster καλοκαίρι..

Τη μία έχουμε Ροντριγκο, Λημνιό, Ματος στη θέση, είναι να φεύγει για δανεικός.

Τραυματίας ο Ροντριγκο, Βραζιλία ο Ματος, μεταγραφή ο Λημνιός, καπαρωμενη η θέση στον ΠΑΟΚ φετος

Έρχεται ο Γιαγκο, επιστρέφει ο Ματος, Covid ο Λημνιός
Δανεικός πάλι..

Χαλάει του Γιαγκο, κανένα προβλημα με τη μεταγραφή Λημνιου..Φιλε έλα παίζεις με Μπενφικα.

Δεν ξέρω για σας, εγώ αυτό το σενάριο το βλέπω για βιβλίο - απομνημονευματα μεγάλου παικτου, που έτσι ξεκίνησε η μεγάλη καριέρα του στην ΠΑΟΚαρα :opaokara:
Luigi Vampa

Επίσης αυτό με τον Πολωνο ελπίζω να είναι αστείο. Τα δείγματα έως τώρα είναι πολύ αρνητικα
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

:lol: :nairepaok:

Δεν παει πουθενά. Έχει άστρο το παιδί...
Άβαταρ μέλους
JohnDag

Δημοσίευση από JohnDag »

@Trouman για αυτό λέω αν ισχύει για τον Πολωνο.

Οι άλλες 2 πάντως βγήκαν από non paper, είναι ηλιου φαεινοτερο.

Εν πάση περιπτώσει, ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει από δω και πέρα.

Εγώ είμαι της άποψης ότι και δεξί φουλ μπακ χρειαζόμαστε για βασικό και αριστερό για μπακ απ του Γιαννούλη πάντως.

Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Οι άλλες δύο κακώς βγήκαν εφόσον δεν είχαν κλείσει... κακώς δε μας είπαν απ' την αρχή δηλαδή ό,τι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται απλά, δεν υπήρχε καμία συμφωνία... του Πολωνού είναι αρχιεπίσκοπος απ' την άλλη.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

pirate_salonica έγραψε:
Gospi έγραψε:Αν ανεβασουμε και ολη την Κ19 τοτε δεν εχουμε τρυπα πουθενα.
Προφανως μιλαμε για τρυπα ποιοτικά και οχι αριθμητικα!

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Η ποιοτική τρύπα ποια είναι, αυτή που παίζει έντεχνα και ξέρωγω πως αλλιώς τα λεν;

Sick Bastard μπορεί να διαφωνώ, αλλά έκλαψα... :lol:
Κατι σε Μποφιλιου ειχα κατα νου.
Αν λοιπον σοβαρα εσυ βρισκεις το κεντρο μας πληρες και ακρως ποιοτικο τοτε δεν βλεπω λογο να το αναλυσουμε.
Περσι το χειροτερο σημειο της ομαδας ηταν η λειτουργια του κεντρου.
Φετος με αντικατασταση Μαουρισιο απο Σβαμπ και απωλεια Μισιτς, εσυ το βρισκεις πληρες και ποιοτικο.
Ποιος θα τρεχει μόνο δεν μου ειπες απο τους διαθεσιμους...

Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Luigi Vampa έγραψε:Προσωπικά πάντως δε βλέπω γιατί με τη Μπενφικα ο Λυρατζης δνε μπορεί να κάνει αυτό που θα έκανε ο Λημνιός στη θέση του δεξιού μπακ /μπακ χαφ. Δεν μπορεί να είναι χειρότερος στην άμυνα 1 με 1 απ τον Λημνιό σίγουρα. Δόξα το θεό πνευμονια κ ανεβοκατεβασματα φαίνεται να χει. Το δέσιμο με τους συμπαίκτες του είναι το μειον, αλλά αυτό το μειον θα ήταν πιο μειον ακόμα για οποιονδήποτε νέο θα ρχοταν. Κ γω θα θελα ενίσχυση στο κέντρο γι αυτό το ματς. Εκεί ποναμε κ βασικά να μην κολλήσει ο Φερειρα κ βάλει Ινγκασον πάλι :mrgreen:
Ο Λυρατζης μπορει καποτε να γινει παιχταρα, αλλα μεχρι τωρα δεν εδειξε οτι ειναι ετοιμος.
Στον Βολο που επαιξε δεν εβγαλε ματια, πως ακριβως περιμενουμε να σταθει αξιοπρεπως κυριως αμυντικα απεναντι στην Μπενφικα?
Καλα τα σεναρια αυτα αλλα συνηθως αυτα τα σεναρια φερνουν πανωλεθριες!
Δεν μπορουμε να παρασυρθούμε απο τον ενθουσιασμο που επικρατει για τους πιτσιρικαδες μας και να στηριχθουμε αποκλειστικα σ αυτους. Θα φαμε μεγαλο καζο!

Luigi Vampa

Δεν είναι σενάριο είναι η πραγματικότητα που έχουμε μπροστά μας. Ο Λημνιός αμυντικά απέναντι στη Μπεσικτας πήγε χάλια. Δεν πιστεύω να τα πάει τόσο χάλια ο Λυρατζης, που μ αυτά που βλέπω θεωρώ ότι θα παίξει απέναντι στη Μπενφικα.
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Αν ο Λημνιος δεν μπορει να σταθει αμυντικα, σκεψου ο Λυρατζης.
Σε καθε περιπτωση ειμαι σιγουρος πως και κανενα δεξι μπακ να μην ειχε η ενδεκαδα, ο Λυρατζης δεν θα ξεκινουσε βασικος με Μπενφικα...
Εχουμε ευτυχως ακομη τον Ματος εκει και αν χρειαστει μπορει να παιξει και ο Ζαμπα ή καποιος αμυντικος.
Δεν δινω ουτε 1% ο Φερειρα να βαλει τον Λυρατζη βασικο τη στιγμη που εχει δωσει το πρασινο φως για να φυγει απο την ομαδα μολις αποκτηθει αντικαταστάτης του Λημνιου.

Άβαταρ μέλους
dragon

Δημοσίευση από dragon »

Luigi Vampa έγραψε:Βασικά σκέψου να ήσουν ο Λυρατζης. Πόσο roller-coaster καλοκαίρι..

Τη μία έχουμε Ροντριγκο, Λημνιό, Ματος στη θέση, είναι να φεύγει για δανεικός.

Τραυματίας ο Ροντριγκο, Βραζιλία ο Ματος, μεταγραφή ο Λημνιός, καπαρωμενη η θέση στον ΠΑΟΚ φετος

Έρχεται ο Γιαγκο, επιστρέφει ο Ματος, Covid ο Λημνιός
Δανεικός πάλι..

Χαλάει του Γιαγκο, κανένα προβλημα με τη μεταγραφή Λημνιου..Φιλε έλα παίζεις με Μπενφικα.

Δεν ξέρω για σας, εγώ αυτό το σενάριο το βλέπω για βιβλίο - απομνημονευματα μεγάλου παικτου, που έτσι ξεκίνησε η μεγάλη καριέρα του στην ΠΑΟΚαρα :opaokara:
ή τον Κυριάκο του βαζελου :twisted:
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εν τω μεταξυ ολοι σας εχετε ξεχασει τον Augusto που επιστρέφει πιθανότατα μέσα Οκτώβρη.
Luigi Vampa

Gospi έγραψε: Δεν μπορουμε να παρασυρθούμε απο τον ενθουσιασμο που επικρατει για τους πιτσιρικαδες μας και να στηριχθουμε αποκλειστικα σ αυτους. Θα φαμε μεγαλο καζο!

Μιλώντας αποκλειστικά για το παιχνίδι με Μπενφικα κ άσχετα αν μακροπροθεσμα ο Γιανγκο μπορεί να ήταν μια εξαιρετική προσθήκη, ναι έχω περισσότερο ενθουσιασμό κ ελπίδα για τον Λυρατζη από έναν νεοφερτο που έχει έρθει Παρασκευή κ θα παίξει Τρίτη. Δε νομίζω να είναι παράλογο. Εκτός αν ο νεοφερτος είναι ο Ντάνι Αλβες ξέρω γω

Επίσης ας μας που οι φίλοι του φόρουμ που έχουν παρακολουθήσει πιο στενά το Λυρατζη από ακαδημίες αν μπορεί να μαρκάρει καλύτερα από Λημνιό η' Ζαμπά η' αν είναι καλός τακτικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Luigi Vampa την Πέμ 10 Σεπ 2020, 09:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

Ρε σεις ΗΡΕΜΑ. Εδώ ολόκληρη Μπαρτσελόνα έγινε μνι με τον Μέσι. Η Λίβερπουλ εδώ και δύο τρεις μήνες σέρνει το θέμα του Τιάγκο. Ο Σουάρεζ το πρωί κλείνει στην Γιούβε το απόγευμα στην Ατλέτικο. Έτσι είναι οι μεταγραφές.

Από την στιγμή που η ΠΑΕ κινείται για να φέρει παίχτες, θα φέρει. Να το ξαναθυμισω; Εφαγες άκυρο από τον Πιέρο και τον Ανσαριφαρντ και τελικά έφερες Πριγιοβιτς!!

Επίσης το να έχει κλείσει ο Ρεμπε μεταγραφές και να τις χαλάει ο Γιώργης όπως γράφει ο (ειδικός στα θέματα Νότιγχαμ Φόρεστ) Οικονομίδης, ή ο ΑΣΧΕΤΟΣ Τοσκιτσης, είναι τουλάχιστον γελοίο. Και προσβλητικό απέναντι στην νοημοσύνη μας.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Αν προσπαθήσει κάποιος να συνδέσει τα κομμάτια, μέσω των δημοσιευμάτων, της μη τελικά μεταγραφής του Janko, αυτό που παρατηρεί είναι μια διαφοροποίηση των πληροφοριών που αφορούσαν στην ύπαρξη ή μη υποχρεωτικής ρήτρας αγοράς. Αν ευσταθούν και αυτά που έρχονται απ' έξω ότι ο ποδοσφαιριστής δεν επιθυμούσε έναν ακόμα δανεισμό και βλέπουμε, ίσως η αιτία της μη ολοκλήρωσης του όποιου ντιλ να ήταν υπαναxώρησή μας στο θέμα της υποχρεωτικής του αγοράς. Και εδώ μπορεί να εισχώρησαν και οικονομικά θέματα, καθώς σε αυτή την περίπτωση ο ποδοσφαιριστής μπορεί να ζήτησε περισσότερα χρήματα από αυτά που είχε συμφωνήσει για το permanent move ή και η Πόρτο αντισταθμηστικά να ζήτησε κάποιο loan fee. Εκτιμώ λοιπόν ότι περισσότερες πιθανότητες έχει το εμείς να χαλάσαμε την προσυμφωνία, παρά οι άλλες πλευρές. Το τι άλλαξε στην πολιτική μας για αυτή την υπόθεση πιθανό να μην το μάθουμε ποτέ και να καλυφτούμε με το παλιό καλό ότι ο παίχτης βρήκε καλύτερη προσφορά, μας κορόιδεψαν, αλλά θα βρούμε καλύτερο που να τα χώνει και μπροστά. Αν ακυρώσαμε εμείς τη μεταγραφή, για την αγορά και την αξιοπιστία ΠΑΕ και Ρέμπε δεν θα είναι καλή εξέλιξη (το εγχώριο επικοινωνιακό το αφήνω στην άκρη, καθώς έχουμε εμπειρία στις πατατιές και απλά το σχολιάζω παρακάτω).

Στο ρεπορτάζ του μισητού αναφέρεται (όχι από τους επίσημους καραπαπάρες), ότι την παρασκευή έρχεται ένας Γαλλάκος για υπογραφές ως ελεύθερος, όταν στο transfermarkt φαίνεται να έχει ακόμα 2 χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα του. Θα στοιχημάτιζε κανείς ότι δεν θα ανέβει στο αεροπλάνο για Αθήνα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Πέμ 10 Σεπ 2020, 09:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Από την εμπειρία μας στα του ΠΑΟΚ πόσες πιθανοτητες δίνετε να γίνουν 5-6 κινήσεις στις επόμενες 20 μέρες;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”