Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
renegade

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από renegade »

UEFA A χρειαζόμαστε και έκατσε στον πάγκο
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

20 μέρες απομένουν περίπου και ακόμα δεν έχεις φέρει

-Βασικό τερματοφυλακα όπως βγάζεις εδώ κ καιρό προς τα έξω ότι θες να κάνεις
-Αναπληρωματικο αριστερό μπακ
-βασικό δεξί μπακ χαφ από τη στιγμή που πουλήθηκε ο ο Λημνιός
-το αθλητικό 6-8 που έχει ζητήσει ο προπονητής
-τον επιθετικό που έχει ζητήσει ο προπονητής
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

joshua έγραψε:Βρε ολοι μας αγαπαμε Ματος,ολοι μας ομως γνωριζουμε οτι ο Ματος αφηνε συνεχως την αμυνα και καλα εκανε για να ξεδιπλωσει τις επιθετικες αρετες του,πολλες φορες ξεχνιοταν και καπως ετσι οι προπονητες δεν χρησιμοποιουσαν επιθετικο εξτρεμ αλλα τον Λημνιο που το παλικαρι προς τιμην του αλλα και προς ζημια του,ετρεχε πισω να καλυψει κατι τρυπες ΝΑ με το συμπαθειο.Ε πως περιμενουμε οτι ο Ματος κλεισμενα 34 θα παιξει πετυχημενα το 3-4-2-1 χωρις αλλον παικτη στη πτερυγα? Εδω τον αφησε εκτος αποστολης ο προπονητης με τη Μπεσικτας για να παιξει ο απων απο μερος της προετοιμασιας Ροντριγκο που ξαφνικα αρεσει σε καποιους γιατι απλα δεν ηταν τοσο κακος οσο σε προηγουμενα παιχνιδια.Παικτη ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.Δεν γινεται να μην καλυφθει το κενο του Λημνιου.

Παίζει βέβαια αμυδρά και το σενάριο, να δόθηκε το ΟΚ για την πώληση του Λημνιού παράλληλα με τη συμφωνία για Janko.

Για να δούμε ποιες μπορεί να είναι οι εναλλακτικές στην αγορά (δεν βλέπω τίποτα). Με τη βαβούρα που έγινε, είναι "υποχρεωμένοι" πλέον να φέρουν καλύτερο παίχτη από τον "κλεισμένο"
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Πέμ 10 Σεπ 2020, 01:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ρε ο τύπος αυτό έπαιζε από την αρχή δεν άλλαξε κάτι . Απλά ο Ματος στο δεύτερο ημίχρονο τρελαινόταν και έπαιρνε την μπάλα και ανεβοκατέβαινε μόνος του
Απλά του βγήκε να παστελωνει ο τζολης στην θέση του μπισεσβαρ...
Αυτό ξέρει να παίζει αυτό παιζει....έβαλε τον ινγκασον στη θέση του Ματος τον μιχαηλιδη στην θέση του Κρεσπο και τον τζολη στην θέση του μπισεσβαρ....εγώ αυτό βλέπω...μπήκανε οι μικροί δώσανε λίγο παραπάνω ενέργεια αρπάξανε την ευκαιρία από τα μαλλιά και αντί για Μισιτς Μαουρισιο τώρα στο κέντρο έχεις σβαμπ καντουρι....
Τέλος για να μην φωναζουνε για τα οφ τοπικ πάρε έναν παιχταρα στο κέντρο και ο Θεός βοηθος....
renegade

Δημοσίευση από renegade »

sn0ufel4 έγραψε:20 μέρες απομένουν περίπου και ακόμα δεν έχεις φέρει

-Βασικό τερματοφυλακα όπως βγάζεις εδώ κ καιρό προς τα έξω ότι θες να κάνεις
-Αναπληρωματικο αριστερό μπακ
-βασικό δεξί μπακ χαφ από τη στιγμή που πουλήθηκε ο ο Λημνιός
-το αθλητικό 6-8 που έχει ζητήσει ο προπονητής
-τον επιθετικό που έχει ζητήσει ο προπονητής
Σνούφελ μπορείς σε παρακαλώ να μου δείξεις ποτέ ζήτησε ο προπονητής αθλητικό χαφ
έχω την εντύπωση ότι παρακολουθώ όλες τις συνεντεύξεις του και δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

Πραγματικά τελικά δεν έχω καταλάβει γιατί δεν έδωσε αυτή την συνέντευξη την πολυπόθητη ο Ρεμπε για να καταλάβω τι θέλουν να κάνουν εκεί στην ΠΑΕ τελικά γιατί με όλα αυτά έχουμε μπερδευτεί όλοι. :lol:
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Η αναγκη ειναι μια και αυτη ειναι οι χαφ. Κατα τα αλλα ισοροπημενη ομαδα εχουμε. Εκει ποναμε. Κολαει και με το συστημα γιατι ο προπονητης οπως λενε και τα παιδια εδω και ενα χρονο το ιδιο παιζει. Απλα δεν ηξερε ουτε εμαθε τους παικτες που εχει. Πχ Σεντερ μπακ ο Ματος και βιερι, και φουλ μπακ μια ζωη η μπαλα στα αριστερα και αλλα Τετοια ομορφα.

Υ.Γ. Και παλι. Διαβαζω στα σαιτς: εγκατελειψε τον Γκαρι ο γαυρος
Ακριβως το ιδιο με εμας: εφτυσε τον ΠΑΟΚ ο Γιαγκος.....:) :)
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

invincible έγραψε:Πραγματικά τελικά δεν έχω καταλάβει γιατί δεν έδωσε αυτή την συνέντευξη την πολυπόθητη ο Ρεμπε για να καταλάβω τι θέλουν να κάνουν εκεί στην ΠΑΕ τελικά γιατί με όλα αυτά έχουμε μπερδευτεί όλοι. :lol:

Γιατί αφιέρωσε αυτές τις μέρες ώστε να κλείσει τις μεταγραφές που άνοιξαν (ίσως) :mrgreen:

Στο πρωτοσέλιδο της Metrosport γράφει ότι τα τεστ covid ήταν αρνητικά και οι διεθνείς θα μπουν στη σημερινή προπόνηση.
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

joshua έγραψε:Βρε ολοι μας αγαπαμε Ματος,ολοι μας ομως γνωριζουμε οτι ο Ματος αφηνε συνεχως την αμυνα και καλα εκανε για να ξεδιπλωσει τις επιθετικες αρετες του,πολλες φορες ξεχνιοταν και καπως ετσι οι προπονητες δεν χρησιμοποιουσαν επιθετικο εξτρεμ αλλα τον Λημνιο που το παλικαρι προς τιμην του αλλα και προς ζημια του,ετρεχε πισω να καλυψει κατι τρυπες ΝΑ με το συμπαθειο.Ε πως περιμενουμε οτι ο Ματος κλεισμενα 34 θα παιξει πετυχημενα το 3-4-2-1 χωρις αλλον παικτη στη πτερυγα? Εδω τον αφησε εκτος αποστολης ο προπονητης με τη Μπεσικτας για να παιξει ο απων απο μερος της προετοιμασιας Ροντριγκο που ξαφνικα αρεσει σε καποιους γιατι απλα δεν ηταν τοσο κακος οσο σε προηγουμενα παιχνιδια.Παικτη ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ.Δεν γινεται να μην καλυφθει το κενο του Λημνιου.
Ετσι οπως το χεις, καντο αντιγραφη επικόλληση στο θεμα του ματος. Γιατι οι μισοι εκει περα νομιζουν οτι ειναι ο ντανι αλβεζ.

Κριμα για τον γιαγκο, ειχα ψηθει γιατι ταιριαζει γαντι σε αυτο που θελουμε να παιξουμε. Θεωρω πως αν ξερεις τι ψαχνεις, μπορεις να το βρεις, ειτε ανεβαζοντας λιγο ακομη τα διαθεσιμα χρηματα ειτε κανοντας μια μικρη ελπιζω εκπτωση στην ποιοτητα και πας στην 2η σου επιλογη.

Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Το θέμα δεν είναι τι γράφουνε τα σαιτ αλλά ποσό τσιμπάμε εμείς... δλδ αμα το σαιτ γράψει εγκατέλειψε τον γκαρυ ο θρήνος αμα ήμουν γαύρος θα ένιωθα καλύτερα που ο άλλος τους έχει ράβε ξήλωνε και τα εκατομμύρια τα κάνει παντελόνι κάθε χρόνο;
Βγαίνει αύριο ο σαββιδης και λέει μάγκες τόσα χρόνια βάζω βάζω και δεν έχω πάρει τπτ πίσω . Αλλά δεν βάζω μέχρι να αρχίσω να παίρνω...χαμηλά την μπάλα τώρα καλή ομαδούλα έχουμε , έχουμε και κάτι πιτσιρικάδες φοβερούς νταξει δεν θα αφησω και την ομάδα στο έλεος της σου παίρνω και έναν σαλπι με το 14 που έπαιζε μπενφικα...Θα ένιωθες διαφορετικά αμα στο έλεγε; Πρέπει να στο πει; Ή να το διαβάσεις σε σαιτ... δεν έκλεισε τώρα ο μ@λ@κ@ς και χάσαμε τον ύπνο μας (λες και έκανε προσφυγή οκκας γεωργιαδης καφές νιώθω)
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

sakis_the_fraud έγραψε:
Ετσι οπως το χεις, καντο αντιγραφη επικόλληση στο θεμα του ματος. Γιατι οι μισοι εκει περα νομιζουν οτι ειναι ο ντανι αλβεζ.

Κριμα για τον γιαγκο, ειχα ψηθει γιατι ταιριαζει γαντι σε αυτο που θελουμε να παιξουμε. Θεωρω πως αν ξερεις τι ψαχνεις, μπορεις να το βρεις, ειτε ανεβαζοντας λιγο ακομη τα διαθεσιμα χρηματα ειτε κανοντας μια μικρη ελπιζω εκπτωση στην ποιοτητα και πας στην 2η σου επιλογη.

Sent from my SAMSUNG S20 using Tapatalk
Και οι μπαρτσα φανς στο καταλονιομανια τα ίδια έλεγαν... ποιος ντανι άλβες μεγάλωσε.. και αγόρασαν τον ταχυδύναμικ ο Γιανκο εεε σεμεδο... και για αλλαγή του τον πολυθεσίτη λυρατζη εεε σερτζιο Ρομπέρτο και έφαγαν την 8αρα τώρα και λένε δεν έχουμε προσωπικότητες είναι όλα γατιά .... το ίδιο έπαθαν και οι Μπουλς στο λαστ ντανς
Totem_pk

Δημοσίευση από Totem_pk »

Και ο ροντριγκο εθελξε με τις αμυντικες του αρετες. Εξεθεσε Ινγκι οσο επαιξε. Μπηκε ο Λημνιος μετα και εστρωσε εκει στα δεξια της αμυνας μας.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

Πες το gut feeling, αλλά τον μικρό από τη Νορβηγία αν δεν κλείσει τελικά, θα τον σκεφτόμαστε και θα κλαίμε σε 3-4 χρόνια.
Άβαταρ μέλους
aivas19

Δημοσίευση από aivas19 »

Θα πω και γω τα δικα μου αφου εδω λεει ο καθενας οτι ναναι: Plot twist- Ο Ρεμπε ΕΠΙΤΗΔΕΣ σχεδον εκλεισε και μετα χαλασε τις 2 αυτες μεταγραφες (Γιανκο-Περειρα) για να ψαρωσουν οι γαυροι αλλα και ΑΡΔ του ΠΑΟΚ και να μην τον ξαναενοχλησουν για τιποτα. Εχει ηδη κλεισει 3 νεους παικτες που θα ανακοινωθουν μολις κερδισουμε την Μπενφικα.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Πω Πω τι ωραία συζητάτε στις τελευταίες σελίδες, χωρίς ανούσιες κόντρες, προσβολές, νεύρα. Τέλεια σαν ήσυχο κυματάκι πριν τον ύπνο.

Οι μεταγραφικές περίοδοι είναι χάλια τις απεχθάνομαι, κάνουν την Ομάδα άνω κάτω πολύ περισσότερο από ότι την βοηθούν. Είμαστε και ΠΑΟΚ...
Η γνώμη μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ είναι πολύ καλά, ειδικά για τις τωρινές συγκυρίες. Έχει μέσα του ποιότητα, ποσότητα, έχει εμπειρία έχει μεγάλη εμπειρία, τα πάντα. Δυστυχώς δεν έχει ηρεμία. Πολλά εγώ και ισχυρά εγώ, τραντάζουν την ομάδα και αυτό είναι κακό, πολύ κακό. Ο έχων νούν ψηφίζειν, ψηφισάτω και έχων ώτα ακούειν ακουέτω...

Η διοίκηση αποφάσισε να πλεύσει σε νέα νερά, να αλλάξει ρώτα και καλά κάνει, διοικεί. Για να πετύχει όμως η νέα στρατηγική πρέπει να την [url]επικοινωνήσει σωστά στα στελέχη[/url], να γίνει απόλυτα κατανοητή και να βεβαιωθεί γι' αυτό. Στα στελέχη που εφαρμόζουν την στρατηγική (ΤΔ, Προπονητική ομάδα, σκάουτερς κ.λ.π.), στα στελέχη που παίρνουν το feedback της εφαρμογής της στρατηγικής (Αντιπρόεδροι, Οικονομικοί διευθυντές κ.λ.π.), αλλά να ορίσει επακριβώς και τις διαδικασίες επικοινωνίας μεταξύ αυτών. Ειδικά στον ΠΑΟΚ μας, που ισχύει το "όπου λαλούν πολλά κοκόρια...

Κλείνω με ένα παράδειγμα του πως μου φαίνεται ο ΠΑΟΚ αυτή την στιγμή. Μοιάζει λοιπόν με μια μεγάλη επιχείρηση που δαπάνησε πάρα πολλά χρήματα για να αγοράσει ένα πανάκριβο σύστημα μηχανογράφησης για να οργανώσει όλες τις λειτουργίες του. Στήθηκε, καταχωρήθηκαν όλα τα στοιχεία στο καινούργιο κοσκινάκι, έγινε εκπαίδευση σε όλα τα τμήματα, και αρχίζουμε. Την επομένη μέρα παρουσιάζεται το εξής φαινόμενο : ο διευθυντής πωλήσεων τηλεφωνεί στον υποδιευθυντή και του λέει -γιατί ρε Περικλή πουλήσατε με έκπτωση μόνον 20% στον Κωνσταντινίδη στην Κοζάνη. -Δεν ξέρω κύριε διευθυντά να ενημερωθώ από τον αρμόδιο πωλητή αμέσως, - γιατί Διομήδη πούλησες στον τάδε με έκπτωση μόνο 20%, - μα γιατί κύριε προϊστάμενε μου είπανε ότι πλέον τέρμα τα μπερδέματα, θα κοιτάω το σύστημα και αυτό θα μου δίνει το ποσοστό της έκπτωσης, σύμφωνα με την νέα στρατηγική που μειώνει ή αυξάνει τα ποσοστά έκπτωσης ανάλογα με την ποσότητα και φυσικά την τελική αξία της παραγγελίας. Ότι μου είπατε έκανα. Αρχίζει η αντίστροφη διαδικασία -κύριε διευθυντά έγινε έκπτωση μόνον 20% στον Κωνσταντινίδη διότι το και το η νέα στρατηγική. - Τι λες ρε Περικλή τρελάθηκες, ο Κωνσταντινίδης είναι 20 χρόνια πελάτης και το κυριότερο βάφτισε την κόρη μου ρε, την ψυχή μου, το καμάρι μου. - Μα κύριε διευθυντά -Άσε τα μα και τα σα και απάντησε μου, γιατί δεν με ενημερώσατε πριν το κάνετε, - μα κύριε διευθυντά δεν μου είπε κανείς κάτι τέτοιο, παρά μόνον να ακολουθώ την νέα στρατηγική κατά γράμμα και απαρέγκλιτα και, και και...

Σας κούρασα ζητώ συγνώμη αδέλφια
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”