Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
jibbie

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από jibbie »

εξαρι ο Μιχογεβτις και κλεισαμε :lol:
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Κρέσπο Ίνγκασον Βαρέλα Μιχάι Μιχαηλίδης Εσίτι Μιχόγεβιτς Γιαννούλης Μάτος Πέλκας....
χαχαχα .. Να βάλουμε και δύο τερματοφύλακες!
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Μη λέτε χαζά ο Βαρέλα θα παίξει σέντερ φορ.

Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Parolos έγραψε:Τζος κενό αυτή τη στιγμή μόνο στο χαφ έχουμε και στο αριστερό μπακ προφανώς.
Υποτίθεται ακούμε ffp και ffp.. και πάμε να δώσουμε 2 χαρτιά στον Γιάνκο που έκανε μια χρονιά κι αυτή στη Γιουνκ Μπόις.. εγώ νομίζω καλύτερα έτσι. Αφού κάνουμε που κάνουμε οικονομία ας μην τα ξοδέψουμε σε νέους εσιτιδες.

Ρε πάρτε έναν παιχταρα στο κέντρο για βασικό....
Και αφήστε τα δεξιά μπακ συλλογή θα κάνουμε; Ματος ροντριγκο λυρατζης τέλος...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Ο Γιάνκο...γιανκούλας μας βγήκε.

Αμπέλ ξεκαθάρισέ το με τον Μάτος, με καθαρές και αντρίκιες εξηγήσεις.

Ο αρχηγός κοντεύει να πάει Γκιμαράες και ούτε ένα ευχαριστώ για την προσφορά του δεν ακούσαμε.
Τα θέματα πρέπει να ξεκαθαρίζουν και όχι να είναι σε νεφελώδη εκκρεμότητα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Πέμ 10 Σεπ 2020, 00:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα ρωτησω κατι και να μου απαντησετε παντελονατα.Με οσα εχουμε ζησει στις μεταγραφικες περιοδους,με οσα εχουμε ζησει με ΤΔ,υπαρχει καποιος εδω μεσα που θα εκοβε το χερι του μην πω τιποτα αλλο οτι δεν παιχτηκε καποιο περιεργο ακυρο?
makispaspartou

Δημοσίευση από makispaspartou »

Ρε Τζος γιατί να παίχτηκε άκυρο? Προφανώς και με το ταβάνι των 500χιλ ο παίκτης βρήκε κάτι καλύτερο.. επίσης το Ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι και ο πιο θελκτικός προορισμός... Προσωπικά δε μου φαίνεται περίεργο να μας απέρριψε επειδή έχει καλύτερη πρόταση.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Με το χέρι στην καρδιά Τζος θα σου απαντήσω αν ήμουν στη θέση του Γιώργη και με είχαν δαγκώσει έτσι πέρσι με Εσιτι, ναι μπορεί να ακυρωνα κάποιες περιπτώσεις. Κουβέντα να γίνεται όμως και υποθέσεις είναι αυτές που κάνουμε.

trouman

Δημοσίευση από trouman »

Αν ο Γιάνγκος πάει Ισπανία με διπλάσια λεφτά θα έχεις μια απάντηση
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Τι εννοεις; Εκ των εσω ή απο ανταγωνιστη;
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Καλά ήταν πάντως και σήμερα... Γιατί με έχει πιάσει μία βαρεμάρα από το απόγευμα με τόση ησυχία
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Επισης μην ακουω ατακες του στυλ εχουμε δεξια μπακ και την ιδια στιγμη να μιλαμε και για στηριξη στον προπονητη.Ο ΠΑΟΚ δεδομενα εψαξε δεξι μπακ και μαλιστα σχετικα ηχηρο ονομα αρα δεδομενα ειναι επιθυμια του προπονητη του ιδιου προπονητη που εξυμνουσε Εσιτι και πληροτητα στα χαφ.Ε δεν μπορουμε εμεις να λεμε οτι ολα ειναι οκ δεν τρεχει τιποτα ας μην παρουμε παιχτη να παρουμε χαφ.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

trouman έγραψε:Αν ο Γιάνγκος πάει Ισπανία με διπλάσια λεφτά θα έχεις μια απάντηση
Αν ρωτας εμενα ναι θα σου απαντουσα πως κακως εβγαλε προς τα εξω η παε ειδηση για συμφωνια με τον παικτη η το αρνουμαστε και αυτο?
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

joshua έγραψε:Θα ρωτησω κατι και να μου απαντησετε παντελονατα.Με οσα εχουμε ζησει στις μεταγραφικες περιοδους,με οσα εχουμε ζησει με ΤΔ,υπαρχει καποιος εδω μεσα που θα εκοβε το χερι του μην πω τιποτα αλλο οτι δεν παιχτηκε καποιο περιεργο ακυρο?
Τον κολλάνε το Νικολάκη για το τι εννοεί και το μόνο που απάντησε είναι ότι οι μεταγραφές δεν χάλασαν λόγω της διαρροής των ονομάτων, καθώς όταν τα έγραψαν οι μεταγραφές ήταν 100% συμφωνημένες
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

seaman έγραψε:
joshua έγραψε:Θα ρωτησω κατι και να μου απαντησετε παντελονατα.Με οσα εχουμε ζησει στις μεταγραφικες περιοδους,με οσα εχουμε ζησει με ΤΔ,υπαρχει καποιος εδω μεσα που θα εκοβε το χερι του μην πω τιποτα αλλο οτι δεν παιχτηκε καποιο περιεργο ακυρο?
Τον κολλάνε το Νικολάκη για το τι εννοεί και το μόνο που απάντησε είναι ότι οι μεταγραφές δεν χάλασαν λόγω της διαρροής των ονομάτων, καθώς όταν τα έγραψαν οι μεταγραφές ήταν 100% συμφωνημένες
Αυτα παθαινεις οταν δεν μπορεις να επικοινωνησεις το παραμικρο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”