Pro Evolution Soccer
-
gate4mitsos
Re: Pro Evolution Soccer 2009
Μην γινεσαι κακος
Η σκουλικοφωλεια που ειναι??? 8)PAOKSaLoNiCa έγραψε: * 5 Ελληνικά γήπεδα (ΟΑΚΑ, Καραϊσκάκη, Καυτατζόγλειο, Τούμπα, Αλκαζάαρ)
- fofanaserres
Ξενέρωσα...αφού δεν έχει σκουλικοφωλιά δεν το κατεβάζω.....gate4mitsos έγραψε:Μην γινεσαι κακος![]()
![]()
![]()
Η σκουλικοφωλεια που ειναι??? 8)PAOKSaLoNiCa έγραψε: * 5 Ελληνικά γήπεδα (ΟΑΚΑ, Καραϊσκάκη, Καυτατζόγλειο, Τούμπα, Αλκαζάαρ)
- PAOK_NORTH_ARMY
ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΡΩΤΗΣΗ: Για ποιο λόγο δε μπορώ να παίξω pro2009 (ούτε το 2008 μπορούσα να τρέξω)??? Την ώρα που πάει να μπει μέσα στο παιχνίδι γίνεται μπλε ολόκληρη η οθόνη και βγάζει κάτι παράξενα γράμματα (τα συνηθσισμένα γράμματα των pc όταν παθαίνουν κουκουμπλούκου).
Λάπτοπ έχω, με 2GB μνήμη (από 512 που ήταν) και 1.66Ghz επεξεργαστή. Υπολογιστής 3ετίας περίπου. Καμιά ιδέα???
Λάπτοπ έχω, με 2GB μνήμη (από 512 που ήταν) και 1.66Ghz επεξεργαστή. Υπολογιστής 3ετίας περίπου. Καμιά ιδέα???
- fofanaserres
Μπλε οθόνη και κάτι ότι να ναι γράμματα σημαίνει ότι ήρθε καιρός για έναν φορματίδη.....Και μένα ετσι με έκανε κι ήθελε μετά φορμάτ...Το κανα και μετά όλα οκ....
- PAOK_NORTH_ARMY
Φτου ρε γμτ και δεν τον έχω κάνει ποτέ. Εντελώς βαρετή διαδικασία. Ούτε το cd των Xp έχω. Μακάρι να μην είναι αυτό το πρόβλημα. Αν γνωρίζει κάποιος τπτ άλλο πιθανό ας το πει. Να'σαι καλά fofana
- sidpanos
PAOK_NORTH_ARMY δοκίμασε να κατεβάσεις τα ντράιβερς της κάρτας γραφικών σου[γκουγκλ-->το μοντέλο της κάρτας ντράιβερς],και αν δεν πιάσει,κάνε φορματ
Συνάδελφε μη κάθεσαι και ακούς τις π@παριές του φοφανά...
Απ τα τόσα πορνοsite που τον είχαν για επίτιμo μέλος τα χε παίξει το pc του...
Απ τα τόσα πορνοsite που τον είχαν για επίτιμo μέλος τα χε παίξει το pc του...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος novito την Τετ 29 Απρ 2009, 21:41, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- PAOK_NORTH_ARMY
Χαχα α ρε συνάδελφε με τον καλό λόγο είσαι
sidpanos ποια drivers της κάρτας γραφικών να κατεβάσω?? Έκανα με το πρόγραμμα GPU-Z έναν έλεγχο και με είπε ότι έχω latest version. Πληροφοριακά έχω μια κάρτα γραφικών NVIDIA Geforce Go 7400. Δε ξέρω αν κάνει δουλειά ή αν θέλει καλύτερη. Το fm2008 πάντως που έπαιζα το σήκωνε χαλαρά.
sidpanos ποια drivers της κάρτας γραφικών να κατεβάσω?? Έκανα με το πρόγραμμα GPU-Z έναν έλεγχο και με είπε ότι έχω latest version. Πληροφοριακά έχω μια κάρτα γραφικών NVIDIA Geforce Go 7400. Δε ξέρω αν κάνει δουλειά ή αν θέλει καλύτερη. Το fm2008 πάντως που έπαιζα το σήκωνε χαλαρά.
Πάντα συνάδελφε, πάντα....ειδικά για τον φόφα...
Όταν τα windows σε βγάζουν τη συνήθη εικόνα τους, και κολλάει το pc, έχεις δει τι θερμοκρασία έχει το μηχάνημα??
Όταν τα windows σε βγάζουν τη συνήθη εικόνα τους, και κολλάει το pc, έχεις δει τι θερμοκρασία έχει το μηχάνημα??
- PAOK_NORTH_ARMY
Δεν είναι θέμα θερμοκρασίας ρε συ Novi. Όλα κομπλέ είναι. Μόνο όταν πάω να παίξω pro2009 ή pro2008 το κάνει (δεν έχω δοκιμάσει άλλα παιχνίδια γιατί δε παίζω, μόνο fm και το παίζει πολύ χαλαρά και κάτι βαριά προγράμματα στυλ Autocad τα τρέχει μια χαρά). Μια μπλε οθόνη γεμάτη με γράμματα ότι να'ναι. Νεκρό το σύστημα εντελώς, ούτε επανεκκίνηση ούτε τίποτα. Αναγκάζομαι και τον κλείνω εντελώς, αλλά ξενερώνω που τον κλείνω έτσι και το έχω δοκιμάσει 5-10 φορές όλο κι όλο. Πήγα στις ρυθμίσεις του pro μήπως φταίει τίποτα από εκεί, αλλά θα ήταν λίγο χαζό να έβγαζε τέτοιο πρόβλημα από εκεί.
Η φάση είναι ότι τώρα που βγήκαν και τα patch με τα συνθήματα του ΠΑΟΚ τρελαίνομαι που δε μπορώ να παίξω. Αφού σκέφτομαι να παίξω κάνα pro2005 (είναι το μόνο που μου παίζει) και να βάζω στο winamp τα συνθήματά μας
Η φάση είναι ότι τώρα που βγήκαν και τα patch με τα συνθήματα του ΠΑΟΚ τρελαίνομαι που δε μπορώ να παίξω. Αφού σκέφτομαι να παίξω κάνα pro2005 (είναι το μόνο που μου παίζει) και να βάζω στο winamp τα συνθήματά μας
Συνάδελφε βάζε dvd καλύτερα με φετινές μας κερκίδες....
Σε ρώτησα για θερμοκρασία, γιατί και μένα έκανε κάτι τέτοια κόλπα παλιά (σε pro, nba και σία ΜΟΝΟ...)και με καινούργιο ανεμιστηράκι έστρωσε...
Σε ρώτησα για θερμοκρασία, γιατί και μένα έκανε κάτι τέτοια κόλπα παλιά (σε pro, nba και σία ΜΟΝΟ...)και με καινούργιο ανεμιστηράκι έστρωσε...