Εισιτήρια Απλά και "Μίνι Διαρκείας" στα Playoffs
Re: Εισιτήρια Απλά και "Μίνι Διαρκείας" στα Playoffs
προσοχη μην μπαινετε με firefox εμενα δε μου εμφανιζε το λινκ στην αρχικη της επισημης.
Πήρα κ γώ online το πρωί , αρκετά γρήγορα.
Ξέρει κανείς να μου πεί αν μπορούμε να παραλάβουμε τα εισιτήρια που κλείσαμε απο το ίντερνετ, την ημέρα του πρώτου αγώνα ??
Ξέρει κανείς να μου πεί αν μπορούμε να παραλάβουμε τα εισιτήρια που κλείσαμε απο το ίντερνετ, την ημέρα του πρώτου αγώνα ??

Μπορούσες να επιλεξεις να τυπώσεις τη εισιτήρια επί τόπου.
Όμως έτσι κι αλλιώς θα μπορείς να τα πάρεις πριν από το παιχνίδι. Αρκεί να πας λίγο νωρίτερα.
Όμως έτσι κι αλλιώς θα μπορείς να τα πάρεις πριν από το παιχνίδι. Αρκεί να πας λίγο νωρίτερα.
Πριν κάνετε μια ερώτηση, προτείνω να μπειτε στο σαιτ της ΠΑΕ και να παίξετε λίγο με το σύστημα. Θα σας λυθούν όλες οι απορρίες.
Είναι απλό εύκολο γρήγορο, κατατοπιστικό, γενικά ευρωπαικό όπως πάει να γίνει και η ομάδα.
Είναι απλό εύκολο γρήγορο, κατατοπιστικό, γενικά ευρωπαικό όπως πάει να γίνει και η ομάδα.
Οκ ευχαριστώ αδερφέ, θα πάω απο το πρωί της 10 Μαίου έτσι κ αλλιώς.
Δεν διάλεξα να τα εκτυπώσω απο τη μία γιατί δεν έχω εκτυπωτή αλλά είχα ακούσει κ για διάφορα προβλήματα του στυλ , δεν έρχονται συννημένα γιατί κολλάνε κ τέτοια περίεργα , οπότε για να μαι σίγουρος είπα να τα παραλάβω απο το γήπεδο.
Δεν διάλεξα να τα εκτυπώσω απο τη μία γιατί δεν έχω εκτυπωτή αλλά είχα ακούσει κ για διάφορα προβλήματα του στυλ , δεν έρχονται συννημένα γιατί κολλάνε κ τέτοια περίεργα , οπότε για να μαι σίγουρος είπα να τα παραλάβω απο το γήπεδο.

Για να αποφύγετε τις ουρές, η εκτύπωση των εισιτηρίων είναι απλή.
Τα αρχεία έρχονται στο e-mail και μπορείς να τα τυπωσεις οποιαδήποτε στιγμή. Αν δεν έχετε πρίντερ στείλτε το μειλ σε κάποιον που έχει να σας τα τυπώσει. Χρειάζεται απαραίτητα κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να ανοίγει και να τυπώνει PDF αρχεία όπως acrobat reader ή Preview (mac).
Τα αρχεία έρχονται στο e-mail και μπορείς να τα τυπωσεις οποιαδήποτε στιγμή. Αν δεν έχετε πρίντερ στείλτε το μειλ σε κάποιον που έχει να σας τα τυπώσει. Χρειάζεται απαραίτητα κάποιο πρόγραμμα που να μπορεί να ανοίγει και να τυπώνει PDF αρχεία όπως acrobat reader ή Preview (mac).
έτοιμα και τα δικά μου...
ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑΑΑΑ
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΙΙΙΙ
(ακόμα δεν έχει γίνει sold out???)

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑΑΑΑ
ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙΙΙΙΙ
(ακόμα δεν έχει γίνει sold out???)

Πλάκα πλάκα με τα έσοδα από τα πλει οφ δεν θα μαζεύψουμε κανα μύρριο after tax? Για τόσα τα κόβω. Να η πρώτη μας μεταγραφή. Βγήκε
μονο 1 εκατ. απο τα περιπου 25.000 που θα πουληθουν????????????
Υπάρχουν και φόροι παίδες, μην το ξεχνάτε. Δενπάνε όλα τα λεφτά στο ταμείο και επίσης υπάρχουν και τα έξοδα του παιχνιδιού.
Μάλλον πολλά είπα.
Μάλλον πολλά είπα.
- PAOK_NORTH_ARMY
Έκανα το πρωί online την αγορά του πακέτου και μου ήρθε ένα mail με μια ημερομηνία 04/05/2009 στις 7 το απόγευμα. Τι σημαίνει αυτό?? Ότι μέχρι τότε θα μπορώ να πάω να το πάρω ή ότι από αυτή την ημερομηνία και μετά θα πάω να το παραλάβω?? Δεν διευκρίνιζε και ούτε στην ΠΑΕ το σηκώνουν. 2310954050 παίρνω. Ελπίζω να είναι το σωστό.
Και μένα το ίδιο έλεγε αδερφέ...δεν ξέρω τι είναι.
πως περνάνε 10 μέρες μου λέτε!!!!!!!
γύρνα ρε ρολοϊ...
ΓΥΡΝΑ ΣΕ ΛΕΩΩΩΩΩΩ!!!
γύρνα ρε ρολοϊ...
ΓΥΡΝΑ ΣΕ ΛΕΩΩΩΩΩΩ!!!
ρε παιδια εχει πεσει το συστημα?ουτε εγω αλλα ουτε και ενα φιλαρακι μου μπορουμε να αγορασουμε τωρα...