Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Μεχρι τελευταια στιγμη ελπιζω να αλλαξουν τα πραγματα. Για τον Αντρε μιλάμε. Οποιος και να φταιει για το οτι φτασαμε ως εδω δεν εχει σημασια. Και ο ΠΑΟΚ εχει αναγκη τον Αντρε και το αντιστροφο. Δεν νοειται να κλεισει αλλου την καριερα του.
- Dimitris_L4
Δν υπάρχει στο καλό για τον Αντρέ.. Είναι ο απόλυτος ηγέτης αυτής της Ομάδας.. Πρέπει να μείνει...
Ρεμπε αν διώξεις κ εσιτι με τα λεφτά που ακουγονται θα σ κανουμε άγαλμα..
Ρεμπε αν διώξεις κ εσιτι με τα λεφτά που ακουγονται θα σ κανουμε άγαλμα..
Το θεμα ειναι πως ο παικτης θελει να παιξει ποδοσφαιρο και ο ΠΑΟΚ την ιδια στιγμη εχει Γιαννουλη και επενδυει σε εναν πιτσιρικα.Ποσο ευκολο θα ηταν να παραμεινει και να βρισκεται εκτος πλανων?
Συμφωνώ ότι ήταν ο ηγέτης και τον εκτιμώ. Αλλά όπως πρόσφερε έτσι και ανταμείφθηκε πλουσιοπάροχα (και χρηματικά + η λατρεία του κόσμου). Παρ΄όλο που δε γνωρίζουμε τι παίχτηκε, θεωρώ ότι ο Ιβάν στράβωσε και έκανε τόσο μικρή πρόταση στον Αντρέ, γιατί δεν μας έχει δείξει ποτέ ότι τσιγκουνεύεται τα χρήματα. Οπότε επιλέγω να στηρίξω την ομάδα και τον Ιβάν έναντι του καθενός παίκτη που σήμερα είναι εδώ, αύριο όχι. Τον ευχαριστούμε αλλά πλέον είναι 34 και χωρίς προετοιμασία μετά από τραυματισμό. Ας πάει στη Γκιμαράες και ας επιστρέψει ως στέλεχος αργότερα.
Σόρι για το οφτόπικ
Σόρι για το οφτόπικ
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ελα ρε παιδια κανουμε λες και δεν μπορουσε να τα βρει αλλου. Εε λοιπον οταν ηρθε μπορουσε να βρει περισσοτερα λεφτα αλλου. Το εκανε γτ νιωθει οπως εμεις. Δεν ειναι δυνατον να παει αλλου ο αρχηγος,ποναει η ψυχη μου,τελος παντων..
Παντως λογικα του πιτσιρικα της Λιβερπουλ ισχυει,γραφεται ολη μερα σημερα χωρις αντιδραση θετικη η κυριως αρνητικη απο πλευρας παε.
-
xrisitsapa
Δεν υπάρχει λόγος να ανακυκλώνουμε τα ίδια πράγματα, ότι ήταν να ειπωθεί από πλευράς των οπαδών στο εδώ φόρουμ,πιστεύω ότι ειπώθηκε.
Ο παίχτης φαίνεται ότι ποδοσφαιρικά τελείωσε από τον ΠΑΟΚ.
Δε νομίζω ότι έχουμε να πούμε τίποτα άλλο.
Ο παίχτης φαίνεται ότι ποδοσφαιρικά τελείωσε από τον ΠΑΟΚ.
Δε νομίζω ότι έχουμε να πούμε τίποτα άλλο.
1926^1926Hermann έγραψε:Συμφωνώ ότι ήταν ο ηγέτης και τον εκτιμώ. Αλλά όπως πρόσφερε έτσι και ανταμείφθηκε πλουσιοπάροχα (και χρηματικά + η λατρεία του κόσμου). Παρ΄όλο που δε γνωρίζουμε τι παίχτηκε, θεωρώ ότι ο Ιβάν στράβωσε και έκανε τόσο μικρή πρόταση στον Αντρέ, γιατί δεν μας έχει δείξει ποτέ ότι τσιγκουνεύεται τα χρήματα. Οπότε επιλέγω να στηρίξω την ομάδα και τον Ιβάν έναντι του καθενός παίκτη που σήμερα είναι εδώ, αύριο όχι. Τον ευχαριστούμε αλλά πλέον είναι 34 και χωρίς προετοιμασία μετά από τραυματισμό. Ας πάει στη Γκιμαράες και ας επιστρέψει ως στέλεχος αργότερα.
Σόρι για το οφτόπικ
Οταν ηρθε μπορουσε να βρει παραπανω απο αυτα που διναμε. Τωρα αμφιβαλλω αν μπορει να βρει οπουδηποτε αυτα που του προτειναμε την πρωτη φορα. Και εγω τον θελω και νομιζω ολοι μας, αλλα οι μαλακιες πληρωνονται. Ευτυχως πλεον οχι απο εμας.Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ελα ρε παιδια κανουμε λες και δεν μπορουσε να τα βρει αλλου. Εε λοιπον οταν ηρθε μπορουσε να βρει περισσοτερα λεφτα αλλου. Το εκανε γτ νιωθει οπως εμεις. Δεν ειναι δυνατον να παει αλλου ο αρχηγος,ποναει η ψυχη μου,τελος παντων..
Εξακολουθω να πιστευω οτι τελικα δεν θα βρει παραπανω ουτε απο την δευτερη μας προσφορα και τελικα θα μεινει.