Μετάφραση LOL : Εάν πουλάτε τους καλύτερους παίκτες μας, επιστρέψτε στη Ρωσία.denyparxeisalio έγραψε:Σε απλοποιημένα κινέζικα :ace.79.gr έγραψε:Επισης το ιβαν αν πουλησεις τον καλυτερο μας παικτη να γυρισεις στην ρωσσια.Κατω τα χερια απ τον εσιτι. Γραψτε ρε μπας και τους ξεγελασουμε και φυγει η βαλουτα
如果您出售我们最好的球员,请回到俄罗斯。
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- bersekeros
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- denyparxeisalio
google translate, τι να σε πω εγώbersekeros έγραψε:Μετάφραση LOL : Εάν πουλάτε τους καλύτερους παίκτες μας, επιστρέψτε στη Ρωσία.denyparxeisalio έγραψε:Σε απλοποιημένα κινέζικα :ace.79.gr έγραψε:Επισης το ιβαν αν πουλησεις τον καλυτερο μας παικτη να γυρισεις στην ρωσσια.Κατω τα χερια απ τον εσιτι. Γραψτε ρε μπας και τους ξεγελασουμε και φυγει η βαλουτα
如果您出售我们最好的球员,请回到俄罗斯。
![]()
![]()
![]()
edit : όντως το έβαλα ανάποδα τώρα και βγάζει αυτό. Ενταξ το Ιβάν λείπει, το νόημα είναι το ίδιο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος denyparxeisalio την Τετ 09 Σεπ 2020, 15:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
- denyparxeisalio
CCCP έγραψε:Eιναι δυνατον να παει ποτε κανεις στην Κινα για ΛΙΓΟΤΕΡΑ λεφτα?
Oπως επίσης να δίνουν 5 σε εμάς και στον παίχτη κάτω από 700,δεν γίνεται.
- anekfrastos
Ε ας τους πούμε, δώστε μας εμάς 3,5 και το 1,5 στον παικταρά. Ή και το αντίστροφο
Μπορεί να του δίνουν ένα κύριο και αυτός να λέει όχι γιατί πάει Κίνα. Εγώ πιστεύω ότι αν έχει γίνει πραγματική πρόταση έχει ήδη φύγει ακόμη και με τσονταρισμα από ΠΑΟΚ.
Πιστεύω ότι όλες οι ειδήσεις που βγήκαν (Λυρατζης, Εσιτι,Μιχαηλίδης,Γιάνκο), ήταν πιο πολύ επειδή δεν έβγαινε τίποτε παραεξω από Ρεμπε και για να δημιουργήσουν αναμπουμπουλα πριν το ματς με Μπενφίκα.
- paokmaniak
Eχει κ η Γανδη ποσοστ μεταπωλησης. Οποτε μου φαινετια με τα 5 μυρια βγαινουμε μια η αλλη
Ποσες πιθανοτητες δινετε να ισχυει κατι που εγραψε μονο το gazzetta?
paokmaniak έγραψε:Eχει κ η Γανδη ποσοστ μεταπωλησης. Οποτε μου φαινετια με τα 5 μυρια βγαινουμε μια η αλλη
Ναι, έχουμε αφήσει μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης στη Γάνδη
Εγώ θα μείνω στις καλές ειδήσεις. Τζόλης υπογραφει μέχρι 2024 και Γουαρντα πάει Κύπρο. Ο Γιάνκο πιστεύω ότι θα τεθεί μέχρι αύριο. Αλλιώς πάμε για άλλο δεν τρέχει τίποτε. Θα με χαλούσε μόνο αν χάναμε περίπτωση όπως Ζιφκοβιτς που μπορεί να κάνει τη διαφορά.
Τωρα αν πω κατι για το ντιλ π καναμε με την Γανδη για τον Εσιτι, θα μ την πεσετε οτι ειμαι κομπλεξικος με τον παιχτη...
Ακου υψηλο ποσοστο μεταπωλησης!
Πληρωσαμε δλδ 3μιση μυρια για το 70% του Εσιτι?
Αγαλμα να κανουμε σ αυτον π εκανε το ντιλ.
Παντως στο ραδιο λενε πως του Γιανκο δεν χαλαει απλα δεν εχει ολοκληρωθει ακομη...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ακου υψηλο ποσοστο μεταπωλησης!
Πληρωσαμε δλδ 3μιση μυρια για το 70% του Εσιτι?
Αγαλμα να κανουμε σ αυτον π εκανε το ντιλ.
Παντως στο ραδιο λενε πως του Γιανκο δεν χαλαει απλα δεν εχει ολοκληρωθει ακομη...
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- denyparxeisalio
0%joshua έγραψε:Ποσες πιθανοτητες δινετε να ισχυει κατι που εγραψε μονο το gazzetta?
Απλά άμα υπάρχει Θεός ίσως 1%
- zarathustra79
Κ αν εγώ σου πω οτι τον πήραμε ακριβά και βαλαμε και ποσοστο μεταπώλησης και ήταν και κακός, αλλα παρολαυτα θα βγάλουμε και κερδος... Πάλι θα έχεις παράπονο?????