Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
laska4

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από laska4 »

Αν τυχόν είναι υπαρκτό του Σωτηρίου (που ελπίζω να είναι χαμηλά στις επιλογές) μάλλον θα είναι η περίπτωση που δεν φεύγει κάνεις από τους υπάρχοντες...καθώς αναβάθμιση δεν νομίζω να το λες
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Προσωπικά δεν νομίζω να έχει βάση το δημοσίευμα.
(τουλάχιστον αυτό θέλω να πιστεύω)
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Σήμερα το μεσημέρι έρχεται Θεσσαλονίκη ο επόμενος (Γιάνκο)
Αύριο έρχεται και ο Νορβηγός.

Τώρα αν είναι να πάμε σε φορ τύπου Σωτηρίου, ας μείνουμε απλά με τους υπάρχοντες και τον Κουτσια.

Αν και δεν νομίζω να ισχύει σαν σενάριο, αφού λένε πως θα πάμε σε δυνατή κίνηση σε αυτή την θέση.
Άβαταρ μέλους
alex ioannina

Δημοσίευση από alex ioannina »

Ο Κόλκας είπε πως η ΠΑΕ διαψεύδει για Σωτηρίου.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

laska4 έγραψε:Αν τυχόν είναι υπαρκτό του Σωτηρίου (που ελπίζω να είναι χαμηλά στις επιλογές) μάλλον θα είναι η περίπτωση που δεν φεύγει κάνεις από τους υπάρχοντες...καθώς αναβάθμιση δεν νομίζω να το λες
αν δεν ανανεωνει ο ακπομ (τουλαχιστον σε λογικα πλαισια) πως θα μεινεις με τους ιδιους?
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

Δύσκολο να ισχύει το δημοσίευμα για Σωτηρίου. Δεν είναι σύμφωνη με το πνεύμα των προηγούμενων μεταγραφών. Περιμένω κάποιον παίκτη πιο πολυδιάστατο στην θέση του φορ.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

ο κολκας λεει οτι δεν ειναι ο μπουλαρι, αλλον τοπ ταλεντο κ16... απο γαβρο ...
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Demir έγραψε:
laska4 έγραψε:Αν τυχόν είναι υπαρκτό του Σωτηρίου (που ελπίζω να είναι χαμηλά στις επιλογές) μάλλον θα είναι η περίπτωση που δεν φεύγει κάνεις από τους υπάρχοντες...καθώς αναβάθμιση δεν νομίζω να το λες
αν δεν ανανεωνει ο ακπομ (τουλαχιστον σε λογικα πλαισια) πως θα μεινεις με τους ιδιους?
ειχε ακουστει οτι υπαρχει μια περιπτωση να φερουμε φορ χωρις να ειναι απραιτητο να βιαστουμε σε πωληση φορ...ειδικα αν διωξεις τον ακπομ δεν παιρνεις σωτηριου
ron-swanson

Δημοσίευση από ron-swanson »

ΑποστόληςΑ έγραψε:
ron-swanson έγραψε:Ποιος Πιερρος πραγματικα. Την ευκαιρια του να ερθει στον ΠΑΟΚ την ειχε πριν 3 χρονια. Τωρα το λομπου.
Είναι αυτός για τον οποίο μας κορόιδευε επί μέρες το ΑΠΟΕΛ; Τότε που κατέβηκε στην Λευκωσία ο Μίχελ;
Μακριά και όχι αγαπημένα!
Αν θέλει να κάνει καριέρα ας πάει προς γαύρο μεριά (γαύρος, ο.α.ρ.η.σ., πασ etc...)
Ναι Αποστολη αυτος ειναι. Που ειχε πει δεν ερχομαι Ελλαδα, θα παω Δανια γιατι ειναι το βημα για να καταληξω σε μεγαλυτερο πρωταθλημα. Και τελικα κατεληξε στην Αστανα.
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Δεν νομίζω πως ο Σωτηρίου είναι κατάλληλη επιλογή στη θέση του φορ.
Μην τυχόν και αφήσουν τον Λύρατζη ελεύθερο για μεταγραφή. Δανεικός ναι σε ομάδα με υψηλές βλέψεις και με προοπτική να είναι βασικός ώστε να πάρει παιχνίδια στα πόδια του. Είναι από τα πουλέν του Πάμπλο και δεν πρέπει να τον χάσουμε για το μέλλον. Τα ίδια για τον Τσιγγάρα.
Ένα ή δύο ΧΑΦΑΡΟΥΣ που να καταπίνουν θέλουμε.
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Από ότι φαίνεται τα χρήματα που προγραμματίζεται να δίνεται ετησίως στα νέα συμβόλαια είναι max 500Κ καθαρά.
Ο Λημνιός για να ανανεώσει θα απαιτούνταν τουλάχιστον 750Κ που είναι το min που σίγουρα θα μπορούσε να βρει στην αγορά. Έφυγε.
Ο Τσούμπα τουλάχιστον τα 750Κ τα παίρνει τώρα. Ως ελεύθερος 100% θα βρει υψηλότερο συμβόλαιο. Επομένως έφυγε.
Ο Καντουρί μπορεί ως ελεύθερος να βρει ένα συμβόλαιο κοντά σε αυτά που παίρνει τώρα. Σίγουρα μεγαλύτερο από 500Κ. Αυτό σίγουρα δεν μπορεί να συμβεί με κόστος και για μεταγραφή και λογικά για φέτος τα χρήματα που έχει λαμβάνειν εδώ δεν θα τα βρει αλλού. Αν δεν του παρουσιαστεί μεγάλη ευκαιρία τριετούς συμβολαίου, ώστε να αξίζει να μας χαρίσει χρήματα για να φύγει από τώρα, θα φύγει το καλοκαίρι ελεύθερος.
Τα υπόλοιπα μεγάλα συμβόλαια, απλά δεν το κουνάνε γιατί τα χρήματά τους δεν θα τα βρούνε ούτε στη θησαυροφυλάκιο της Λιμνούπολης. Μόνο με αποζημιώσεις και στην περίπτωση που έχουν διάθεση να παίξουν και μπάλα.
Απλά είναι πλέον τα μαθηματικά του Rebbe και που επιτρέπει η τσέπη της Ομάδας (όχι του Ιβάν) να εφαρμόζονται.
Οπότε καταλαβαίνουμε και το προφίλ του (των) φορ. Το συμβόλαιο πέριξ του ταβανιού των 500Κ και αν έχει και μεταπολιτική αξία μπορεί να δοθούν και κάποια "λογικά" χρηματάκια για αγορά. Εξαίρεση στον κανόνα ίσως αποτελέσει μία το πολύ περίπτωση που θα εκτιμηθεί αξίζει σφόδρα...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

τωρα λεει ο βαζελος ρεπορτερ οτι θελουν λυρατζη μονο ελευεθερο με ποσοστο 30% μεταπωλησης και οτι ο παικτης ειναι ενημερωμενος και ολα εξαρτωνται απο εμας.. υπαρχει παντως λεει διαθεση αλλιως ο βαζελος δεν θα ασχολουνταν...
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

ελπίζω να μη συμβεί
δε θα χτίσουμε εμείς τη βαζέλα, έλεος
είδαμε και το ποσοστό από πούγγουρα τι θα αποφέρει
1000 φορές δανεισμός ή εξωτερικό
Γερασίμου

Δημοσίευση από Γερασίμου »

Στο προσεχές 10ήμερο μας περιμένουν αγώνες φωτιά και στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Σουζάνας θα έλθει εδώ για να δώσει τον υπέρ όλων αγώνα, προβλέπω να ρίχνουν ξύλο με τις προτροπές του χασοδίκη και προέχει αυτός ο αγώνας και οι 3 βαθμοί πριν την Μπενφίκα.
Μετά από τον αγώνα του Ch.L. την Τρίτη και χωρίς χρόνο για ουσιαστική ξεκούραση έχουμε την Παρασκευή 18/9 και σε ώρα με ζέστη ακόμα όπως προβλέπει ο Αρναούτογλου για τον καιρό μέχρι 20/9, τον Ατρόμητο του Κάναντι, πολύ υπολογίσιμο αντίπαλο που δεν θα έχει καμία σχέση με τον περσινό Ατρόμητο του Παντελίδη που του ρίξαμε πεντάρα εδώ μέσα. Και δεν ξέρω πόσο φρέσκοι θα είναι οι παίκτες μας ειδικά στη μεσαία γραμμή μετά το τρέξιμο που σίγουρα θα έχουν με την Μπενφίκα.
Θέλει πολύ καλή διαχείριση του υλικού από τον Άμπελ. Και που να προκριθούμε και να έχουμε διπλούς αγώνες με τους Ρώσους μέχρι τέλος του μήνα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γερασίμου την Τετ 09 Σεπ 2020, 11:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
tad

Δημοσίευση από tad »

Demir έγραψε:τωρα λεει ο βαζελος ρεπορτερ οτι θελουν λυρατζη μονο ελευεθερο με ποσοστο 30% μεταπωλησης και οτι ο παικτης ειναι ενημερωμενος και ολα εξαρτωνται απο εμας.. υπαρχει παντως λεει διαθεση αλλιως ο βαζελος δεν θα ασχολουνταν...
και μόνο που το ακούω αλλεργία με πιάνει ... ακόμα θυμάμαι τα πέτρινα χρόνια που αυτοί το ΠΟΚ αν μπορούσαν να μασ πατήσουν στο κεφάλι να πνιγούμαι πάντα το έκαναν ... τους καλούς παίχτες μας πάντα προσπαθούσαν να τους πάρουν με πουστιά και τσάμπα ... να μας δώσουν παίχτες ποτέ και πάντα απαξιωτικά προς εμάς ...

και τώρα να τους δίνω παίχτες δικούς μου εγώ τσάμπα ... δεν θα το έκανα ποτέ ... και αν το έκανα θα γινότανε μόνο με τους όρους μου και εφόσον έχω εξασφαλισμένο ότι ο παίχτης παραμένει ουσιαστικά δικός μου ...

εμένα με πόνεσε και του Πούγγουρα παρότι κάποιοι συνεχίζεται να τον απαξιώνεται ... μία χαρά παίχτης είναι, βασικός στον Παναθηναϊκό που είναι μία αξιοπρεπέστατη ομάδα. Γρήγορος παίχτης και με καλά χαρακτηριστικά. Και εμείς τον δώσαμε ουσιαστικά τσάμπα.

Αν ο πρόεδρος πάρει κάτι άλλο από τον άλλο τον φραγκοφονιά δικαίωμα του ... εγώ σαν οπαδός ούτε τον ιδρώτα μου δεν θα έδινα σε κανέναν από αυτούς ... φιλίες και συνεργασίες με Αθήναιο πούστη ποτέ ... το έχουμε ζήσει πολλαπλώς και στην δική μας ζωή ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”