πριν δυο χρονακια αδερφεpilotos έγραψε:Α έγινε το ματς; 2 0 ήρθε;laska4 έγραψε:πως δεν παιξαμε![]()
![]()
ξεχνας
Οκ...
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Μα έγινε αυτό.pilotos έγραψε:Να πω ότι πρώτη φορά η ομάδα παίρνει μεταγραφή από ομάδα που πρόκειται να παίξει.
Συνήθως παίζαμε Ευρώπη με αντίπαλο, και μετά τους παίρναμε παίκτη.
Έχει παίξει αντιπάλος με την ομάδα μας
Άλλο εννοώ ρε παιδιά.
Παίζαμε και μετά παίρναμε μέσα στη σεζόν την ίδια.
Τώρα θα παίξουμε φέτος, αλλά πήραμε από πριν.
Παίζαμε και μετά παίρναμε μέσα στη σεζόν την ίδια.
Τώρα θα παίξουμε φέτος, αλλά πήραμε από πριν.
''Για τον σέντερ φορ τώρα, οι συζητήσεις με υποψήφιες ομάδες για την παραχώρηση του Άκπομ καθυστερεί και έτσι παίρνει παράταση και η άφιξη νέου στράικερ στη Θεσσαλονίκη αφού οι δύο υποθέσεις είναι άρρηκτα συνδεδεμένες.''
τοσκιτσης -sportime
''Για την περίπτωση ενίσχυσης του ΠΑΟΚ στις θέσεις των φορ μπορεί και να γίνει η υπέρβαση. Τι σημαίνει αυτό; Να αποκτηθεί παίκτης ακόμη και αν δεν έχει παραχωρηθεί κάποιος από τους υπάρχοντες επιθετικούς της ομάδας… Μπορεί δηλαδή ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει παίκτη και μετά να παραχωρηθεί ο Άκπομ, ο οποίος στο τέλος βέβαια μπορεί και να μην παραχωρηθεί.''
τσορμπαζογλου-paok24
περιπου μια δυο ωρες διαφορα τα ανεβασαν...ο καθενας τα δικα του
τοσκιτσης -sportime
''Για την περίπτωση ενίσχυσης του ΠΑΟΚ στις θέσεις των φορ μπορεί και να γίνει η υπέρβαση. Τι σημαίνει αυτό; Να αποκτηθεί παίκτης ακόμη και αν δεν έχει παραχωρηθεί κάποιος από τους υπάρχοντες επιθετικούς της ομάδας… Μπορεί δηλαδή ο ΠΑΟΚ να αποκτήσει παίκτη και μετά να παραχωρηθεί ο Άκπομ, ο οποίος στο τέλος βέβαια μπορεί και να μην παραχωρηθεί.''
τσορμπαζογλου-paok24
Aφου δεν ξερουν την τυφλα τους και ειδικα ο πρωτος που εκτος των αλλων ειναι τρομερα αλαζονας και συνεχιζει να να γραφει με αγνοια κινδυνου...
- Mitsospaoki4
- Moderator
Ο Τοσκιτσης χτες αλλά έλεγε..laska4 έγραψε:''Για τον σέντερ φορ τώρα, οι συζητήσεις με υποψήφιες ομάδες για την παραχώρηση του Άκπομ καθυστερεί και έτσι παίρνει παράταση και η άφιξη νέου στράικερ στη Θεσσαλονίκη αφού οι δύο υποθέσεις είναι άρρηκτα συνδεδεμένες.''
τοσκιτσης -sportime
τσορμπαζογλου-paok24
Κοροιδευομαστε;;
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Γιατί; πληρώνεται για να τα γράφει. Από κει και πέρα επαφίεται στον αναγνώστη αν θα τον πιστέψει ή τον προσπεράσει! Εγώ παντως, ανήκω στη δεύτερη ομάδα αναγνωστών.
- soflodoras
Ρε σεις. Καλος χρυσος και φοβερος τυπος ο αρωνιαδης, αλλα δεν κανει αυτος τα βιντεο. Αλλος τα κανει. Κωστας αμοιριδης. Οχι πως εχει ιδιαιτερη διαφορα αλλα να δινουμε κ τα σωστα κρεντιτςgeorge188 έγραψε:Έκλαψα με το βιντεάκι της ΠΑΕ. Όντως έτη φωτός μπροστά και ας κράζουν κάποιοι ζηλιάρηδες τον αρωνιάδη, ο οποιος πραγματικά κάνει εκπληκτική δουλειά
Άλλο η σκηνοθεσία, άλλο η σύλληψη της ιδέας.
Όλο το τιμ είναι εκπληκτικό. Δεν φτάνει ένας άνθρωπος για όλα.
Συμφωνώ σ αυτο παιδιά, όλο το τιμ είναι άπαιχτο.. Απλά η αναβάθμιση ήρθε ουσιαστικά όταν ανέλαβε το όλο κομμάτι ο αρωνιάδης.. Που πολλοί αρδ υπερΠΑΟΚάρχες κράζουν
- soflodoras
Και οι ιδεες ειναι του αμοιριδη. Σας τα λεω απο πρωτο χεριpilotos έγραψε:Άλλο η σκηνοθεσία, άλλο η σύλληψη της ιδέας.
- zarathustra79
Ο αρωνιαδης ειναι ο υπευθυνος των social/new media. Οτι ειναι ας πουμε ο rebbe για το αγωνιστικο τμημα.

Και στο facebook/instagram δε μπορω να φανταστω τον ιδιο τον αρωνιαδη να κανει τα posts. Εχει την ευθυνη, αλλα αλλος κανει τη δουλεια.
Και στο facebook/instagram δε μπορω να φανταστω τον ιδιο τον αρωνιαδη να κανει τα posts. Εχει την ευθυνη, αλλα αλλος κανει τη δουλεια.
-
boogeyman77
- Επικοινωνία:
https://www.transfermarkt.com/joao-klau ... ler/498862 https://www.transfermarkt.com/joel-pohj ... ler/173491 από Γερμανία με ψήνουν πολύ αυτές οι περιπτώσεις ελέω Rebbe και φιλοσοφίας που πάμε να αποκτήσουμε! Ειδικά ο πρώτος το φωνάζει πως είναι ΠΑΟΚΙ τρελό για ευνόητους λόγους. Ήδη νιώθω μια μικρή δικαίωση για Janko μιας και τον πρωτοπόσταρα πριν καταλήξουμε σε Rodrigo ως πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση
Το σημερινό πάντως βίντεο παρουσίασης το τοποθετείς και σε εποχή ffp και μνημονίου.
Βάζουμε βγάζουμε δύο τρεις φορές τη φανέλα, δείχνουμε λίγο οδοντοστοιχία και τον προκλητικό μας αριθμό και τέλος.
Τι έγιναν οι σκηνοθετικές εμπνεύσεις? Τις πήρε το εύρηκα?
Βάζουμε βγάζουμε δύο τρεις φορές τη φανέλα, δείχνουμε λίγο οδοντοστοιχία και τον προκλητικό μας αριθμό και τέλος.
Τι έγιναν οι σκηνοθετικές εμπνεύσεις? Τις πήρε το εύρηκα?
ασε , ειδικα η επιλογη του παιχτη που παιζει στο βιντεο ...χρεοκοπια μου μυριζει