theodorsalonika έγραψε:Το παραπάνω το έγραψα όταν η γυναίκα έφυγε μόλις για δουλειά....μην τυχόν και δει..γιατί είμαι ΑΝΤΡΑΣ..και εγώ ναι εγώ αποφασίζω πότε θα πλύνω τα πιατα

theodorsalonika έγραψε:Το παραπάνω το έγραψα όταν η γυναίκα έφυγε μόλις για δουλειά....μην τυχόν και δει..γιατί είμαι ΑΝΤΡΑΣ..και εγώ ναι εγώ αποφασίζω πότε θα πλύνω τα πιατα
Το χάσαμε το κορμί πατριώτη...Μαυρο Χιονι έγραψε:Καλημέρα, η Εύα η χανταβα είναι ακόμα ελεύθερη;
Γι'αυτούς που τους αρέσουν οι μελαχρινές/καστανες, είναι γλυκιά φατσούλα!ΑποστόληςΑ έγραψε:Σιγά την γκόμενα! Με άριστα το δέκα πιάνει - επιεικώς - το 6,9...
Μια από από τα ίδια...με την ξανθιά γαλανομάτα άγγελο μου που μου έχει χαρίσει δύο αγγελούδια και έχει το όνομα της Παναγίας.Μαυρο Χιονι έγραψε:Εγώ τα έχω πραγματοποιήσει τα δικά μου, γιαυτο είμαι και γαμω τα παιδιά!
Όπως κάνανε παλιά στα χωριά μας...pilotos έγραψε:Το κλειδί κάτω από το πατάκι να μπει ο καταραμένος μετά παίδες