theodorsalonika έγραψε:Το παραπάνω το έγραψα όταν η γυναίκα έφυγε μόλις για δουλειά....μην τυχόν και δει..γιατί είμαι ΑΝΤΡΑΣ..και εγώ ναι εγώ αποφασίζω πότε θα πλύνω τα πιατα
Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
- bersekeros
Re: Καφενείο ΠΑΟΚμάνια ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
theodorsalonika έγραψε:Το παραπάνω το έγραψα όταν η γυναίκα έφυγε μόλις για δουλειά....μην τυχόν και δει..γιατί είμαι ΑΝΤΡΑΣ..και εγώ ναι εγώ αποφασίζω πότε θα πλύνω τα πιατα
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ρε τι δουλειά έχει η χανταβα με το πλύσιμο των πιάτων; Απλά ένα φιλαράκι ενδιαφέρεται και ζητάμε πληροφορίες! Λες και θα την παντρευτούμε
- bersekeros
Το χάσαμε το κορμί πατριώτη...Μαυρο Χιονι έγραψε:Καλημέρα, η Εύα η χανταβα είναι ακόμα ελεύθερη;
- ΑποστόληςΑ
- bersekeros
Γι'αυτούς που τους αρέσουν οι μελαχρινές/καστανες, είναι γλυκιά φατσούλα!ΑποστόληςΑ έγραψε:Σιγά την γκόμενα! Με άριστα το δέκα πιάνει - επιεικώς - το 6,9...
Εγώ είμαι πιο πολύ του ξανθού και του γαλανομάτικου!
Αλλά ok, γούστα είναι αυτά!
- theodorsalonika
εκεινη η ψυχουλα η μονικα μπελουτσι παντρεμενη ειναι?προλαβαινουμε?
αληθινη ιστορια η παρακατω!
ξυπνησα σημερα το πρωι και ειδα οτι ειχα παρει ενα λαχειο στο 9....(εχω να παρω λαχειο 20 χρονια)..το λεω στην γυναικα και μου λεει πανε παρε αμα ειναι
ρωτΑΩ ποτε ειναι η κληρωση ..σημερα λενε....παω σε ενα προποτζιδικο ειχε μονο στο 1...παω σε ενα αλλο ειχε και στο 9 ...παιρνω μια πενταδα....κοιταω πριν απο λιγο τα αποτελεσματα....το λαχειο στο 9...φυσικα δεν πηρα τον πρωτο λαχνο....κερδισα αμορτι..αγορασα μια πενταδα 10 ευρω και πηρα επιστροφη 20...μετα λενε μην πιστευεις...
και αυτα τα λεει ενας μην προκατελειμενος!!!
εχω δει στον υπνο μου οταν ημουν αθηνα μια φορα νουμερα του τζοκερ...θυμομουν οταν ξυπνησα τα τρια απο τα πεντε...για την ιστορια επαιξα τα τρια αυτα και καποια αλλα...τα τρια βγηκανε πρωτα στην κληρωση....το λεω και ανατριχιαζω..απο τοτε μετα απο 15 χρονια ξαναειδα ονειρο γαμω την φαση μου..αλλα ηταν ενα νουμερο και αυτο στο λαχειο..πφφφφφφ...
αληθινη ιστορια η παρακατω!
ξυπνησα σημερα το πρωι και ειδα οτι ειχα παρει ενα λαχειο στο 9....(εχω να παρω λαχειο 20 χρονια)..το λεω στην γυναικα και μου λεει πανε παρε αμα ειναι
ρωτΑΩ ποτε ειναι η κληρωση ..σημερα λενε....παω σε ενα προποτζιδικο ειχε μονο στο 1...παω σε ενα αλλο ειχε και στο 9 ...παιρνω μια πενταδα....κοιταω πριν απο λιγο τα αποτελεσματα....το λαχειο στο 9...φυσικα δεν πηρα τον πρωτο λαχνο....κερδισα αμορτι..αγορασα μια πενταδα 10 ευρω και πηρα επιστροφη 20...μετα λενε μην πιστευεις...
και αυτα τα λεει ενας μην προκατελειμενος!!!
εχω δει στον υπνο μου οταν ημουν αθηνα μια φορα νουμερα του τζοκερ...θυμομουν οταν ξυπνησα τα τρια απο τα πεντε...για την ιστορια επαιξα τα τρια αυτα και καποια αλλα...τα τρια βγηκανε πρωτα στην κληρωση....το λεω και ανατριχιαζω..απο τοτε μετα απο 15 χρονια ξαναειδα ονειρο γαμω την φαση μου..αλλα ηταν ενα νουμερο και αυτο στο λαχειο..πφφφφφφ...
- ΑποστόληςΑ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- bersekeros
Μια από από τα ίδια...με την ξανθιά γαλανομάτα άγγελο μου που μου έχει χαρίσει δύο αγγελούδια και έχει το όνομα της Παναγίας.Μαυρο Χιονι έγραψε:Εγώ τα έχω πραγματοποιήσει τα δικά μου, γιαυτο είμαι και γαμω τα παιδιά!
Ουσιαστικά μαζί μεγαλώνουμε...είκοσι χρόνια τώρα...στα εύκολα και στα δύσκολα...στις χαρές και στις λύπες... Πάντα μαζί.
Ωραία μέρα και σήμερα...ωραία πραγματάκια είπαμε στο Καφενείο του PAOKmania.
Το κλειδί κάτω από το πατάκι να μπει ο καταραμένος μετά παίδες
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Όπως κάνανε παλιά στα χωριά μας...pilotos έγραψε:Το κλειδί κάτω από το πατάκι να μπει ο καταραμένος μετά παίδες
- ΑποστόληςΑ
- ΑποστόληςΑ
- V-olakiotis