Η γυναίκα του προέδρου... (πρώην transferManiac)

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
Photis

Re: TransferManiac

Δημοσίευση από Photis »

Ωραία θα ήταν να είχα τώρα ένα παγωτό με γεύση χρυσόμηλο,φυστίκη και σοκολάτα....χαχαχαχαχαχαχαχα...... :) :)

:?
Άβαταρ μέλους
indian chief

Δημοσίευση από indian chief »

γκατουζο=τρεχαντηρι
αυτη τη στιγμη το τρεχαντηρι του ΠΑΟΚ ειναι ο ηλιαδης ασχετα που δε χρησιμοποιειται......λες να ανανεωσε μεχρι το 11;;;;χαχαχαχα :) :) :) :) :) :) :) :) :)
PaokPtolemaidaG4

Δημοσίευση από PaokPtolemaidaG4 »

DonConstantino έγραψε:καλα ο καρυπιδης ειναι ακυρος...

θελω να πω αναμεσα στον παοκ κ στην ομονοια ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΤΣΗΣ θα διαλεξει ομονοια?????κ καλυτερα αγωνιστικα ειμαστε κ παοκ ειμαστε κ προπονηταρα εχουμε κ τον ζαγορ προεδρο εχουμε κ αυτος παει ομονοια?

εκτος κ αν δν του καναμε προταση γτ δν τον χρειαζομαστε... :roll: :roll: :roll:

Ειλικρινα πιστευεις οτι υπηρχε περιπτωση να τον χρειαζομασταν και μας ξεφευγε??? Δεν τεθηκε θεμα πιστευω επλογης του γιατι απλα ο Παοκ δεν ηταν στις επιλογες... και πιστευω γιατι υπαρχει κατι πολυ καλυτερο σε εκεινη τη θεση
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Λοιπόν επίδή βαρέθηκα αυτές τις συζητήσεις για μεταγραφές βιτόλους των πολυσίων κλπ, δεν δημιουργούμε μια μίνι διοικητική κρίση να πιάσουμε καμια σοβαρή συζήτηση.
Που πήγαν οι ωραίες μέρες με άραβες μεγιστάνες που βλέπαμε στο αεροδρόμιο?
Ένα γούμενο θέλω να βγάλουμε τρελά γούστα, αφήστε του λεονάρντους και λοιπούς άμπαλους
Άβαταρ μέλους
DonConstantino

Δημοσίευση από DonConstantino »

:shock: τοινγκ! σε ενα φορουμ της αεκ αποκαλουν τον πλιατσικα γκατουζο των φτωχων αλλα μαλλον πρεπει να ειναι των πολυ φτωχων :)
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

στο τοπικ των μεταγραφων ειχα ποσταρει το πρωτοσελιδο του δικεφαλου της δευτερας που ειχε την υποθεση βιτολο...
ηρθε και ο τρανσφερ και πεταξε τη πετονια...και τι δεν ποσταρατε απο χθες!
απο γκατουζο των φτωχων μεχρι τον χιμενεθ των θυματων της οικονομικης υφεσης!! :)
δεν με ενδιαφερει ποιος φτωχος πλην τιμιος θα ερθει...αλλα τον παμπλο της καρδιας μας δεν θελω να τον χασω!!
αντε τρανσφερ, ας χαλαρωσουμε τωρα λιγο γιατι εχουμε πλει οφ...
Άβαταρ μέλους
logios

Δημοσίευση από logios »

Καλημέρα, δεν μπορώ να καταλάβω τι δουλεία έχουμε όλοι εμείς με τα play off. Εάν δλδ σχολιάζουμε φήμες και μαλακ.....στε με όλα αυτά θα αποπροσανατολίσουμε τους παίκτες μας, μην τρελλαθούμε τώρα.
Το χρέος μου θα το κάνω, θα είμαι εκεί στους αγώνες και θα βγάλω το λαρύγγι μου να φωνάζω.
ΑΥΤΑ!!!
Άβαταρ μέλους
thrix

Δημοσίευση από thrix »

Στο μεταξύ αρκετές πιθανότητες φαίνεται να συγκεντρώνει και η περίπτωση του 25χρονου επιθετικού της Λάτσιο Στεφάν Μακινουά ο οποίος έχει δοθεί δανεικός στη Κιέβο. Ο εν λόγω φορ έχει μόλις εννιά συμμετοχές ενώ θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λάτσιο αφού έχει δεχτεί ρατσιστικές επιθέσεις από τους οπαδούς του συλλόγου της Ρώμης.

Από γκαζέτα.

Τρανσφερ αυτός είναι ο παίχτουρας από Μπότα που έλεγες?
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με νέες πληροφορίες από την Πορτογαλία, ο Νούνο Ασίς θεωρείται κλεισμένος για τους «ασπρόμαυρους». Όπως στην περίπτωση του Σορλέν, έτσι και στου Ασίς, θεωρείται τελειωμένη και απομένουν διαδικαστικά ζητήματα για να υπάρξουν ανακοινώσεις. Ο επιτελικός μέσος της Γκιμαράες έχει 18 συμμετοχές και έχει πετύχει 5 γκολ τη φετινή σεζόν στο πορτογαλικό πρωτάθλημα.

Μηπως ειναι αυτος ο Γκατουζο των φτωχων;
Αν και ο Γκατουζο ειναι αμυντικο χαφ.
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Αυτές είναι μεταγραφές....
Νούνο άιντε αγόρι μου....
Γκαρσία, Μουσλίμοβιτς, Κοντρέρας, Κονσεϊσάο, Ασσίς κ δεν συμμαζεύεται......
Παρέλαση αστέρων στην Τούμπα..
Μακάρι να ισχύει για Ασσίς!!!!!!
Άβαταρ μέλους
ehemithos 199
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ehemithos 199 »

αυτος δηλαδη ειναι ο νουνο γκομεζ των φτωχων? :)
μακαριοι οι πτωχοι τω πνευματι!!
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

O Assis ειναι δημιουργικος χαφ..πολυ καλος και με καλη χρονια..Προσπαθω να βρω ποιος θα φυγει και το μυαλο μου πηγαινει στον Βερον....εκτος αν χαλασουμε την μεταγραφη Φωτακη η Αμπου
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

πες μου εναν ρεαλιστικο λογο για να φυγει ο βερον. Εναν μονο...
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Πολυ απλα δεν γινεται να εχουμε 10 χαφ..Καποιος πρεπει να φυγει..Και απο αυτους που ερχονται κοφτης ειναι μονο ο Βιτολο αρα ο Γκαρσια δεν γινεται να φυγει,..Αλλα σαν επιτελικα χαφακια εχουμε παρα πολλα..Ο Βερον μεχρι στιγμης δεν εχει δωσει αυτο που θελουμε στα ντερμπι και αυτο ειναι σημαντικο..
Αν ρωτας εμενα πιστευω οτι δεν υπαρχει θεμα ασσις αλλα τετοιο συμβολαιο θα δωσουν σε εξτρεμ,..Οποτε σκεψου στα χαφ Γκαρσια,Μπαλαφα,Βιτολο(κοφτες)Φωτακης ,Απμοθμπακαρι,Βερον,Σορλιν,Ιβιτσ σαν επιτελικους...Αρα μην περιμενετε δεκαρι,..Ετσι το βλεπω εγω..Εξτρεμ να περιμενεις...Βεβαια μεγαλη μαγκια θα ειναι να βρουν εξτρεμ που να μπορει να παιξει και δεκαρι.
Τα λεω αυατ γιατι θεωρω οτι σκεψη του Σαντος ειναι ειτε το 4-1-2-3 ή το 4-2-1-3
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”