Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Ήσουν λασκα για αυτό
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- ΑποστόληςΑ
laska4 έγραψε: O Νορβηγός δημοσιογράφος, Eirik Nesset Hjelvik, μιλώντας στο SDNA για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Άντριαν Νίλσεν Περέιρα στον Δικέφαλο, αποκάλυψε πως ο ΠΑΟΚ ήταν η ευκαιρία που περίμενε...
sdna
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Αντε να ερθει για να προλαβουμε να του ετοιμασουμε το βιντεο μεχρι το ματς με την Μπενφικα
- anekfrastos
το θέμα είναι αν την ευκαιρία την περίμενε ο Νίλσεν ή η ομάδα του, η σύνταξη της πρότασης είναι περίεργηΑποστόληςΑ έγραψε:laska4 έγραψε: O Νορβηγός δημοσιογράφος, Eirik Nesset Hjelvik, μιλώντας στο SDNA για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Άντριαν Νίλσεν Περέιρα στον Δικέφαλο, αποκάλυψε πως ο ΠΑΟΚ ήταν η ευκαιρία που περίμενε...
sdna
- zarathustra79
Tov oliveira ξεχαστε τον. Οταν ηρθε ηταν απο δανεισμο σε δανεισμο και δεν εβρισκε συμμετοχες στην porto. Και παρολα αυτα η ρητρα που εβαλαν οι πορτογαλοι ηταν 10Μ. Τωρα ειναι βασικοτατος και μαλιστα εκανε συμμετοχη κ με την εθνικη πορτογαλιας. Ακομα κ αν οι απαιτησεις της porto εχουν πεσει επειδη μπαινει στον τελευταιο χρονο του συμβολαιου του, νομιζω οτι κ ο ιδιος ο παικτης κοιταει για πιο ψηλα. Ειδικα στην περιοδο που δεν κανουμε ανοιγματα σε συμβολαια.
-
Jack_riper
Ο λιβαι γκαρσια που κυνηγαει το σιχαμα και η κουλα φαίνεται καλη περιπτωση.
Tι εγινε σημερα,ουτε ενα νεο ονομα,μια πωληση,ενας επιθετικος κατι? Μας κακομαθατε χτες...
- soflodoras
- zarathustra79
Ο Κάτσε είναι ελεύθεροςsoflodoras έγραψε:Ξερει κανεις τι γινεται με Κατσε και τον Μουλεν;
απο 1000 followers στο instagram εφτασε 3000 σε μια μερα and counting... θα εχει παθει ενα σοκ οσο να ειναι...anekfrastos έγραψε:το θέμα είναι αν την ευκαιρία την περίμενε ο Νίλσεν ή η ομάδα του, η σύνταξη της πρότασης είναι περίεργηΑποστόληςΑ έγραψε:laska4 έγραψε: O Νορβηγός δημοσιογράφος, Eirik Nesset Hjelvik, μιλώντας στο SDNA για τη διαφαινόμενη μεταγραφή του Άντριαν Νίλσεν Περέιρα στον Δικέφαλο, αποκάλυψε πως ο ΠΑΟΚ ήταν η ευκαιρία που περίμενε...
sdna
Ε ρε και να μπεί μέσα ο πιτσιρικάς από τα αριστερά και να βγάλει μάτια ... Κάτι τέτοια με εξιτάρουν.
anekfrastos έγραψε:O Κονσεϊσάο (αν αναφέρεσαι σε αυτόν) ηρθε πριν τον Βιερίνια νομίζω. Και ήρθε μετά από Σταντάρ και Αραβία.zarathustra79 έγραψε:Εγώ νομίζω πάντως οτι ο προηγούμενος παίκτης που ήρθε από porto ήταν κεντρικός χαφ...
Εντιτ: Για τον Τζάλμα λες;
και λογικα αρ.μπακ απο Πορτο εννοει το Λινο. Ο Βιερινια ηταν εξτρεμ.
Οπως βλεπω στο transfermarkt, 7 ομαδες της championship εχουν μεγαλυτερο market value απο εμαςbarlow4 έγραψε:....
Κ επειδη συζηταμε για τσαμπιονσιπ, παιζει στην τσαμπιονσιπ τα εσοδα των ομαδων να ειναι μεγαλυτερα απο τα δικα μας.