Maximus έγραψε:Γέρο μου ποιητή!
(Παραθέτω τις σκέψεις μου πιο ρεαλιστικά)
Tώρα που ειναι βράδυ, έχω αυπνιες και καταλάγιασε λίγο ο ενθουσιασμός της μέρας, ας παραθέσω την σκέψη μου.
Πολλοί δεν την συμμερίζεστε, το ξέρω.
Παιδιά λιγο χαλαρά και μην τρελαίνεστε, ουτε με τον Ρέμπε, ούτε με τα διαφορα ονόματα.
Όλοι αυτοι που ακούστηκαν και ειναι κοντά στο να υπογράψουν, ειναι λαχεία.
Περιμενετε πρώτα να τους δουμε να υπογραφουν και μετα στο χορτάρι.
Γιατι τόσος ενθουσιασμός?
Δεν ακουστηκε κανενας παπάς τόσες μέρες, βγήκανε 3 ονόματα και τρελαθηκατε?!?
Σκεφτείτε λίγο ψύχραιμα.
Ζιβκοβιτς. ;Oνομα μεν, μεγαλες προσδοκίες, κατι δεν κολλάει όμως. Μπορεί να παίξει την μπάλα της ζωής του και να ανεβασει κάπως την καριέρα του, μπορεί όμως και να βγάλει τα ιδια κουσούρια και να μην κολλήσει, όπως στην προηγουμενη ομάδα του. Λαχείο.
Saidy Janko. Τι μπορείς να πεις για εναν παίχτη, που έχει πάρει μεταγραφη και δανεικός σε 5 ομάδες μέχρι τα 24 του και καμία από αυτές δεν ενδιαφέρθηκε να τον αποκτήσει μόνιμα και για μεγαλο διαστημα? Λαχείο. Μακάρι να βρει την Ιθάκη του.
Adrian Nilsen Pereira. 21 χρονων από την Βικινγκ... Μακάρι να ειδαν κάτι σε αυτόν, που δεν έχουν δει άλλοι εως τώρα.
Όλοι οι φίλαθλοι έχουν την ρομαντική και απροσδιόριστη επιθυμία να χτιστεί μία νεανική ομάδα που θα γ@μ%! και θα δερνει, αλλά αυτό από την πραγματικότητα και την υλοποίηση απέχει κάποιο δρόμο παραπάνω.
Ολοι οι παραπάνω + Νινούα + οι δικοι μας νέοι περιμένουν από τον Φερειρα να τους κανει ομάδα.
Για να δούμε.
Πάντως όπως είπαν και άλλοι φίλοι πιο πριν, θα υπάρξει πολύ σκαμπανεβασμα και πολύ γκέλα.
Εχω μεγάλη απορία να δω πόσο χρόνο υπομονής μπορεί ο ΠΑΟΚτσής φίλαθλος να διαθέσει, ειδικα μετά την περσινή χρονιά.
+ άπειρο. Για μένα αποδεσμευουμε ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΥΣ για να φέρουμε στοιχήματα, ποντάροντας στην ικανότητα ( ποια;) του Αμπελ να τους κάνει ομάδα.
Μία ικανότητα βέβαια που δεν την έδειξε ΠΟΤΕ ολόκληρη χρονιά, χάνοντας τα αποδυτήρια και ψάχνοντας σύστημα 9 μήνες. Τελικά κατέληξε στο 3-4-3 που δεν το παίζει καμία ομάδα στην Ευρώπη, παίρνει παίκτες γι αυτό, και αν τυχόν τα πράγματα στραβωσουν, θα φύγει με παχιά αποζημίωση και η ομάδα θα ψάχνεται.