Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
seaman

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από seaman »

Την έχεις την υπογραφή της Κολωνίας σε προσύμφωνο για να υπογράψεις εσύ τον Γιάνκο? Και αν τον υπογράψεις και σου μείνει και ο Δημήτρης και μετά την covid τι κάνεις?. Προβλέπω πάλι καθυστέρηση και ελπίζω να μην χάσουμε αυτά με τα οποία σήμερα φτιαχτήκαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τρί 08 Σεπ 2020, 00:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Ρε σεις σοβαρα τωρα το γραφετε περι ακυρωσης μεταγραφης λογω θετικου αποτελεσματος στον Λημνιο? :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
gergeo4

Δημοσίευση από gergeo4 »

δε θα υπάρξει θέμα,ηρεμείστε βρε ;)
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

αυτο τ ξερω μεχρι κι εγω απο πρωτο χερι
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Εμένα όμως κάτι μου λέει ότι οι υπογραφές με τον νεαρό της Πόρτο θα καθυστερήσουν και από αύριο το έρχεται άμεσα για να υπογράψει και να ενταχθεί στην Ομάδα, θα γίνει το συντομότερο δυνατόν. Για να δούμε.
Πολύ σίγουρους σας βλέπω ότι η περίπτωση Λημνιού δεν θα επηρεάσει τις αφίξεις και το χρόνο αυτών. Από την πολύ σιγουριά πήγαμε να παίξουμε με αθεώρητες κάρτες...(καμία σχέση ε?), αλλά ΠΑΟΚ είσαι και έχουν δει πολλά τα μάτια μας για το πως γίνεται η μέρα νύχτα.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

gergeo4 έγραψε:[youtube]fwkQ5XQ-gmI[/youtube]

από τα επόμενα βίντεο θα αφαιρούνται τα τραγούδια για καλύτερη οπτικοακουστική εμπειρία
Ωραίο ψευτοεννιάρι, αυτό το αριστερό μπακ από τη Νορβηγία.
Άβαταρ μέλους
Norte

Δημοσίευση από Norte »

covid εχει ο λημνιος οχι ρηξη χιαστων...απλα θα πανε μερικες μερες πισω τα διαδικαστικα της μεταγραφης
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Πραγματικά.
Είναι δυνατόν να πιστεύει κάποιος ότι είναι δυνατόν να χαλάσει η μεταγραφή λόγω κόβιντ?
6ος και αν ο λημνιός είναι τόσο προληπτικός και το δύο σε ένα σημάδι και πει ότι δεν θέλει να πάει στην Κολωνία :lol:
Άβαταρ μέλους
seaman

Δημοσίευση από seaman »

Γιατί να χαλάσει η μεταγραφή του Λημνιού? Εγώ απλά λέω ότι η καθυστέρηση που θα υπάρξει παίζει να επιφέρει ντόμινο καθυστερήσεων και στις δικές μας αγορές. Μακάρι να πέφτω έξω και αύριο μεθαύριο να είναι εδώ για υπογραφές ο Γιάνκο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος seaman την Τρί 08 Σεπ 2020, 00:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
TheCursed

Δημοσίευση από TheCursed »

seaman έγραψε:Γιατί να χαλάσει η μεταγραφή του Λημνιού? Εγώ απλά λέω ότι η καθυστέρηση που θα υπάρξει παίζει να επιφέρει ντόμινο καθυστερήσεων και στις δικές μας αγορές. Μακάρι να πέφτω έξω και αύριο μεθαύριο να είναι εδώ για υπογραφές ο Γιάνγκο.
Αδερφε τον γιαγκο θα τον πληρωσεις ετσι κ αλλιως του χρονου γιατι να καθυστερησει?
renegade

Δημοσίευση από renegade »

Καταρχάς να ξεκαθαρίσουμε τι είναι καθυστέρηση.
Γιατί για τον ΠΑΟΚ η έννοια του χρόνου είναι λίγο διαφορετική.
Εδώ έρχεται κλεισμένος παίκτης και κάνει να επισημοποιηθεί καμιά εβδομάδα.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Δηλαδή ούτως ή άλλως ο Λημνιός δέν θα έπαιζε με Μπενφίκα.

Αυτό που επήγει είναι να κλείσει ο Γιάνκος. Ευχόμαστε όλοι σε τέτοια κρίσιμο χρονικό σημείο να μήν έχουν κολλήσει και οι άλλοι διεθνείς βασικοί μας.

Τελικά οι ομάδες δεν καταλαβαίνουν ότι χρειάζεται τρομερή προσοχή ο κωλοιός στα ταξίδια. Πχ με την εθνική δεν είναι ένα απλό ταξίδι, γιατί μαζεύονται παίκτες από όλο τον κόσμο. Ούτε αγκαλιές, ούτε χειραψίες και συνεχής χρήση μάσκας έπρεπε να επιβάλλεται. Ο ίδιος ο ΠΑΟΚ έπρεπε να κάνει πλύση εγκεφάλου στα παιδιά για την σοβαρότητα του προβλήματος. Τώρα μιλάμε για ντόμινο που μπορεί να βλάψει τους παίκτες ΚΑΙ την ομάδα. Με την γκαντεμιά του ΠΑΟΚ δεν αποκλείεται να πάμε με Μπενφίκα χωρίς 4 βασικούς ... και όλα αυτά λόγω του ηλίθιου nations league.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Το συναίσθημα έχει την ιδιότητα να είναι 1732 φορές γρηγορότερο από την σκέψη (λογικό). Εάν μένουμε αιχμάλωτοι των συναισθημάτων μας όπως απογοήτευση, θυμός, εγωπάθεια κ.λ.π. ή μεγάλος ενθουσιασμός, ξαφνική και άμετρη χαρά κ.λ.π., θα είμαστε συνεχώς αναστατωμένοι και μπερδεμένοι. Έτσι είναι η ζωή σε κάθε της έκφανση, δυστυχώς δεν μπορούμε να αλλάξουμε κάτι. Μπορούμε; Δεν μπορούμε.
Δεν χρειάζονται ούτε θριαμβολογίες, ούτε απελπισίες θα έρθουν τα παλικάρια που μπορεί η ομάδα να φέρει από κάθε άποψη και σιγά σιγά θα ενσωματωθούν στο σύνολο.
Γνωρίζετε πολύ καλύτερα από εμένα ότι σε μια βδομάδα δεν γίνονται θαύματα. Όμως σίγουρα όταν το παιχνίδι θα πάει να γίνει ροντέο (δεν ξέρω βέβαια) τότε που όλα τα συστήματα πάνε περίπατο, τότε που τα μάτια σκοτεινιάζουν και δεν βλέπουν τίποτα, τότε που τα αυτιά σφραγίζουν και δεν ακούν κανέναν, ένα-δύο από τα νέα αποκτήματα μπορεί να βοηθήσουν.
Το χθες με τίποτα δεν αλλάζει έφυγε, γράφτηκε. Το αύριο κανείς δεν το γνωρίζει.
Δυστυχώς ή ευτυχώς.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Γέρο μου ποιητή!
(Παραθέτω τις σκέψεις μου πιο ρεαλιστικά)

Tώρα που ειναι βράδυ, έχω αυπνιες και καταλάγιασε λίγο ο ενθουσιασμός της μέρας, ας παραθέσω την σκέψη μου.
Πολλοί δεν την συμμερίζεστε, το ξέρω.

Παιδιά λιγο χαλαρά και μην τρελαίνεστε, ουτε με τον Ρέμπε, ούτε με τα διαφορα ονόματα.
Όλοι αυτοι που ακούστηκαν και ειναι κοντά στο να υπογράψουν, ειναι λαχεία.
Περιμενετε πρώτα να τους δουμε να υπογραφουν και μετα στο χορτάρι.

Γιατι τόσος ενθουσιασμός?
Δεν ακουστηκε κανενας παπάς τόσες μέρες, βγήκανε 3 ονόματα και τρελαθηκατε?!?

Σκεφτείτε λίγο ψύχραιμα.
Ζιβκοβιτς. ;Oνομα μεν, μεγαλες προσδοκίες, κατι δεν κολλάει όμως. Μπορεί να παίξει την μπάλα της ζωής του και να ανεβασει κάπως την καριέρα του, μπορεί όμως και να βγάλει τα ιδια κουσούρια και να μην κολλήσει, όπως στην προηγουμενη ομάδα του. Λαχείο.

Saidy Janko. Τι μπορείς να πεις για εναν παίχτη, που έχει πάρει μεταγραφη και δανεικός σε 5 ομάδες μέχρι τα 24 του και καμία από αυτές δεν ενδιαφέρθηκε να τον αποκτήσει μόνιμα και για μεγαλο διαστημα? Λαχείο. Μακάρι να βρει την Ιθάκη του.

Adrian Nilsen Pereira. 21 χρονων από την Βικινγκ... Μακάρι να ειδαν κάτι σε αυτόν, που δεν έχουν δει άλλοι εως τώρα.

Όλοι οι φίλαθλοι έχουν την ρομαντική και απροσδιόριστη επιθυμία να χτιστεί μία νεανική ομάδα που θα γ@μ%! και θα δερνει, αλλά αυτό από την πραγματικότητα και την υλοποίηση απέχει κάποιο δρόμο παραπάνω.

Ολοι οι παραπάνω + Νινούα + οι δικοι μας νέοι περιμένουν από τον Φερειρα να τους κανει ομάδα.

Για να δούμε.
Πάντως όπως είπαν και άλλοι φίλοι πιο πριν, θα υπάρξει πολύ σκαμπανεβασμα και πολύ γκέλα.
Εχω μεγάλη απορία να δω πόσο χρόνο υπομονής μπορεί ο ΠΑΟΚτσής φίλαθλος να διαθέσει, ειδικα μετά την περσινή χρονιά.
Άβαταρ μέλους
Γέρος

Δημοσίευση από Γέρος »

Maximus έγραψε:Γέρο μου ποιητή!
(Παραθέτω τις σκέψεις μου πιο ρεαλιστικά)

Tώρα που ειναι βράδυ, έχω αυπνιες και καταλάγιασε λίγο ο ενθουσιασμός της μέρας, ας παραθέσω την σκέψη μου.
Πολλοί δεν την συμμερίζεστε, το ξέρω.

Παιδιά λιγο χαλαρά και μην τρελαίνεστε, ουτε με τον Ρέμπε, ούτε με τα διαφορα ονόματα.
Όλοι αυτοι που ακούστηκαν και ειναι κοντά στο να υπογράψουν, ειναι λαχεία.
Περιμενετε πρώτα να τους δουμε να υπογραφουν και μετα στο χορτάρι.

Γιατι τόσος ενθουσιασμός?
Δεν ακουστηκε κανενας παπάς τόσες μέρες, βγήκανε 3 ονόματα και τρελαθηκατε?!?

Σκεφτείτε λίγο ψύχραιμα.
Ζιβκοβιτς. ;Oνομα μεν, μεγαλες προσδοκίες, κατι δεν κολλάει όμως. Μπορεί να παίξει την μπάλα της ζωής του και να ανεβασει κάπως την καριέρα του, μπορεί όμως και να βγάλει τα ιδια κουσούρια και να μην κολλήσει, όπως στην προηγουμενη ομάδα του. Λαχείο.

Saidy Janko. Τι μπορείς να πεις για εναν παίχτη, που έχει πάρει μεταγραφη και δανεικός σε 5 ομάδες μέχρι τα 24 του και καμία από αυτές δεν ενδιαφέρθηκε να τον αποκτήσει μόνιμα και για μεγαλο διαστημα? Λαχείο. Μακάρι να βρει την Ιθάκη του.

Adrian Nilsen Pereira. 21 χρονων από την Βικινγκ... Μακάρι να ειδαν κάτι σε αυτόν, που δεν έχουν δει άλλοι εως τώρα.

Όλοι οι φίλαθλοι έχουν την ρομαντική και απροσδιόριστη επιθυμία να χτιστεί μία νεανική ομάδα που θα γ@μ%! και θα δερνει, αλλά αυτό από την πραγματικότητα και την υλοποίηση απέχει κάποιο δρόμο παραπάνω.

Ολοι οι παραπάνω + Νινούα + οι δικοι μας νέοι περιμένουν από τον Φερειρα να τους κανει ομάδα.

Για να δούμε.
Πάντως όπως είπαν και άλλοι φίλοι πιο πριν, θα υπάρξει πολύ σκαμπανεβασμα και πολύ γκέλα.
Εχω μεγάλη απορία να δω πόσο χρόνο υπομονής μπορεί ο ΠΑΟΚτσής φίλαθλος να διαθέσει, ειδικα μετά την περσινή χρονιά.
Ποιητής εκ του προχείρου έχων την μορφήν του χοίρου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”