Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
- paokovios1974
- ΑποστόληςΑ
-
mbison
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Αποστόλη στα χαφ θες εναν Λαγωνίδη πιο γρήγορο, μαύρου χρώματος ?
- painkiller4
Jango....
Τωρα θα κανουμε,και ομαδα σαν τους hatefull eleven. Ενας κιλ μπιλ μας,λειπει και οι τυποι απο το παλπ φικξιον Για το κεντρο και δεσαμε.... ε ρε γλεντια!!!
Τωρα θα κανουμε,και ομαδα σαν τους hatefull eleven. Ενας κιλ μπιλ μας,λειπει και οι τυποι απο το παλπ φικξιον Για το κεντρο και δεσαμε.... ε ρε γλεντια!!!
Toν ζεκα λες??mbison έγραψε:Αποστόλη στα χαφ θες εναν Λαγωνίδη πιο γρήγορο, μαύρου χρώματος ?
Βαρέθηκε να βγει και να μιλήσει ο Ρέμπε και μας τα πετάνε σιγά σιγά. 
-
crazy nagbe4
Αυτός ο Janko δεν σας θυμίζει τον Καμπος;
Άντε αργούν οι ανακοινώσεις;

Αντε να πετυχεις το βραδυ τον Γιανκο,τον Εσιτι και τον Βαρελα παρεα... 
- potamda
- Bet Guru 2023
Εντωμεταξύ ο Γιάγκος έχει καταγωγή από Ζάμπια.
Κανονικά πρέπει να έρθει ο δικός μας ΣΦ για την υποδοχή!

Κανονικά πρέπει να έρθει ο δικός μας ΣΦ για την υποδοχή!
- ΑποστόληςΑ
Δεν θέλω πολλά: έναν τεχνίτη που να προωθεϊ σωστά το παιχνίδι, να βρίσκεται παντού και να κόβει κάθε επιθετική ανάπτυξη των αντιπάλων.
Επίσης να έχει πολύ καλό σουτ εκτός περιοχής και να δίνει κάθετες σαν τον Μίσιτς.
Επίσης να έχει πολύ καλό σουτ εκτός περιοχής και να δίνει κάθετες σαν τον Μίσιτς.
Οντως δεν θες τιποτα τον μοντριτς μονο΄ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν θέλω πολλά: έναν τεχνίτη που να προωθεϊ σωστά το παιχνίδι, να βρίσκεται παντού και να κόβει κάθε επιθετική ανάπτυξη των αντιπάλων.
Οι κριτικές στο net συμπυκνώνονται στο ότι όταν βρίσκεται σε καλή φυσική κατάσταση μπορεί να ανεβοκατεβαίνει σαν τρένο σε ράγες την πλευρά ασταμάτητα.bersekeros έγραψε:Με επιφύλαξη γιατί έχω ζαλιστεί, αν άκουσα καλά...
ο Saidi Janko σαν δανεικός, θα έχει ρήτρα / Option αγοράς 2 εκατομμύρια.
Αναγεννήθηκε λένε με τον δανεισμό του στην Ελβετία.
Ένα ερωτηματάκι ίσως είναι το γιατί δεν πλήρωσε η ΥΒ τη ρήτρα αγοράς που αποδεδειγμένα είχε. Ίσως το υψηλό συμβόλαιο που έχει στην Πόρτο να είναι η αιτία. Για την προηγούμενη χρονιά γράφουν ότι είχε κάνει μεγάλο σκόντο ώστε να κλείσει ο δανεισμός του. Εμείς πόσα να του δίνουμε? Να είναι απλά περαστικός στο πλάνο?
Το inpaok αναφέρει πως η ρήτρα αγοράς του Γιάγκο είναι υποχρεωτική.
Ουσιαστικά δηλαδή πως έχουμε αγοράσει ήδη τον παίκτη, απλά θα πληρώσουμε του χρόνου.
Λογικά λόγω ffp.
Δεν ξέρω αν αληθεύει, μόνο σε ένα μέρος το διάβασα.
Ουσιαστικά δηλαδή πως έχουμε αγοράσει ήδη τον παίκτη, απλά θα πληρώσουμε του χρόνου.
Λογικά λόγω ffp.
Δεν ξέρω αν αληθεύει, μόνο σε ένα μέρος το διάβασα.
-
mbison
Οχι Ζεκα φυσικά. Απλα αναρωτιεμαι τί μπορει να λειπει απο το παζλ στα χαφ, δεδομενου των Σβαμπ κ Καντουρι στο 6 κ 8. Δεν μιλαμε για παγκιτη, αλλα βασικό φανταζομαι. Απο πισω ομως εχουμε κ αλλους στα πιτς.
Εκτος κ αν φυγει τωρα ο Καντουρι που δεν μπορει να βγαλει 3 συνεχομενα 90λεπτα κ ερθει ο νεος Σκαρταδος
Εκτος κ αν φυγει τωρα ο Καντουρι που δεν μπορει να βγαλει 3 συνεχομενα 90λεπτα κ ερθει ο νεος Σκαρταδος