Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Εγω παντως πιστευω οτι ο Λημνιος θα αντικατασταθει,τωρα με τι δεν ξερω.
- anekfrastos
Έχει 2 συμμετοχές με την U21. Στις 31/8 έκλεισε τα 21, οπότε ίσως γι αυτό;Luigi Vampa έγραψε:Οι οπαδοί της Viking στο Twitter στεναχωρεμενοι φαίνονται, καλό σημάδιΌλοι επίσης λένε ότι περίμεναν περισσότερα λεφτά. Αρνητικό σημάδι ότι δεν παίζει εθνική (ελπίδων εννοώ)
εδω ειναι, τα μπακ μας, τα τελευταια 2 χρονια, διπλα διπλα με τον πιτσιρικα. βεβαια χαμηλοτερης δυσκολιας το πρωταθλημα του νομιζω, αν και με την καταντια της σουπαλιγκ ποτε μην εισαι σιγουρος!
Relevant on position

Attacking

Defensive

Key Passing

Passing

Relevant on position

Attacking

Defensive

Key Passing

Passing

- sourmenetes
- Moderator
Ο ρεμπε πάει πολύ καλά...
Τωρα έχει λογική η μεταγραφή αυτουνού ή πάλι κάνουμε κάνα ντιλ κάτω από το τραπέζι για να ανοίξουμε πόρτες με τους Βίκινγκ;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τωρα έχει λογική η μεταγραφή αυτουνού ή πάλι κάνουμε κάνα ντιλ κάτω από το τραπέζι για να ανοίξουμε πόρτες με τους Βίκινγκ;;;
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αντε να φυγουν και Πασχαλακης, Ρει, Μπισεσβαρ. Και μια τελευταια ευκαιρια στον Ουαρντα. Πισω απο το φορ θα κανει παπαδες
-

Μου αρέσει η σημερινή ημέρα.
Χρειαζόμασταν μπακ-απ του Γιαννούλη και ο Νορβηγός φαίνεται ίδιας πάστας παίκτης. Όμορφα.
Πολύ καλή η πώληση του Λημνιού. Παίκτης που έπιασε ταβάνι. Ήρθε στον ΠΑΟΚ, πήρε άπειρες ευκαιρίες, δεν έκανε ποτέ το κάτι παραπάνω και φευγει σε μικρή ομάδα μεγάλου πρωταθλήματος φέρνοντας μας άμεσα 3 εκατομμύρια.
Για κάθε Λημνιό που φεύγει μπορούμε να ξαναρίξουμε τα ζάρια για άλλους 3.
Δεξιά θα γούσταρα πλευρά με Μάτος, Βιειρίνια και Λύρατζη.
Άντε ένα χαφ και ένα φορ έμεινε.
Χρειαζόμασταν μπακ-απ του Γιαννούλη και ο Νορβηγός φαίνεται ίδιας πάστας παίκτης. Όμορφα.
Πολύ καλή η πώληση του Λημνιού. Παίκτης που έπιασε ταβάνι. Ήρθε στον ΠΑΟΚ, πήρε άπειρες ευκαιρίες, δεν έκανε ποτέ το κάτι παραπάνω και φευγει σε μικρή ομάδα μεγάλου πρωταθλήματος φέρνοντας μας άμεσα 3 εκατομμύρια.
Για κάθε Λημνιό που φεύγει μπορούμε να ξαναρίξουμε τα ζάρια για άλλους 3.
Δεξιά θα γούσταρα πλευρά με Μάτος, Βιειρίνια και Λύρατζη.
Άντε ένα χαφ και ένα φορ έμεινε.

Αφού εφτασες μέχρι Νορβηγία γτ δεν κοίταξες και τα εξτρεμ της ΜΠΟΝΤΟ;
Νομίζω στις τρεις θέσεις μπροστά έχουμε έλλειψη ...φυγαν φεύγουν αρκετοί...νομίζω εκτός από φορ θελει ακόμα έναν εξτρεμομεσοπιθετικο ...
Εντωμεταξύ ο Adrian Nilsen Pereira είναι γιος του Thomas Pereira, πρώην ποδοσφαιριστη με 230 συμμετοχές στη Viking και νυν προπονητη στην Β ομάδα της Viking
Έχουν φύγει Στοχ,Βιερινια,Λάμπρου,Λημνιος,έχουν έρθει Ζιγκοβιτς και πιτσιρίκια αλλά αν φύγει και ο Ακπομ με την εικόνα του Πολωνού θεωρώ λίγη μόνο μια προσθήκη ακόμα μπροστά.