Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Γιατι τα 2,5 του Ακπομ δεν ειναι σκοτωμα? Α ρε Μπρανκο...Τουλαχιστον αν κλεισει τα οποια λεφτα να πανε απευθειας σε αλλες κινησεις για να κερδισουμε χρονο στα θεματα των αλλων πωλησεων.Κλειστε επιθετικο χτες,τωρα για τη θεση του Λημνιου δεν ξερω...
Δεν ξέρω αν τα 3 εκατομμύρια είναι πολλά ή λίγα αλλά δείχνουν πως μπορείς να πάρεις σοβαρά χρήματα για παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους.
Τι θέλω να πω?
Σε ποιόν πλανήτη μια ομάδα θα δώσει 3 εκατομμύρια τον Λημνιό και θα δεχτεί δύο για τον απκομ?
Οπότε η συνέχεια με μεγάλο ενδιαφέρον.
Τι θέλω να πω?
Σε ποιόν πλανήτη μια ομάδα θα δώσει 3 εκατομμύρια τον Λημνιό και θα δεχτεί δύο για τον απκομ?
Οπότε η συνέχεια με μεγάλο ενδιαφέρον.
- loukas karadimos
Παντως μεγαλος ΠΑΣΟΚος ο αμπαλ
εχει σκοτωσει ακρα δεξια και αριστερα στην ομαδα
σε λιγο θα γινουμε και επισημα ενωση κεντρωων με βασιλη λεβεντη τεχνικο διευθηντη
εχει σκοτωσει ακρα δεξια και αριστερα στην ομαδα
σε λιγο θα γινουμε και επισημα ενωση κεντρωων με βασιλη λεβεντη τεχνικο διευθηντη
Η καλύτερη εξέλιξη της ημέρας είναι η βεβαιότητα πλέον οτι ο Ρέμπε δουλεύει.
Κάνει δουλειά πως το λένε.
Τέλεια ίσως οχι, αλλά τόσες εξελίξεις με λογική και κέρδος για το σύλλογο, δεν είχαμε δει ποτέ.
Πιστεύω οτι βλέποντας μπροστά οι υπεύθυνοι, έκριναν οτι δεν αξίζει να τον ανανεώσουν γιατί ουτε στο χορτάρι, ούτε στο ταμείο θα έβλεπαν ποτέ κάτι ανώτερο απ οτι είδαν μέχρι και σήμερα.
Η πρόταση για τη σημερινή ικανότητα του Λημνιού είναι ΟΚ.
Για τη μελλοντική ικανότητα και επίπεδο, μακάρι να αποδειχθεί μικρή, και να βάλουμε κι άλλα λεφτά στην τσέπη από μελλοντική πώλησή του.
Εγώ νομίζω οτι περίπου σε αυτά τα επίπεδα θα κινηθεί και λίγο ψηλότερα, λόγω Γερμανίας που δίνει ένα μπόνους σε αξίες.
Κάνει δουλειά πως το λένε.
Τέλεια ίσως οχι, αλλά τόσες εξελίξεις με λογική και κέρδος για το σύλλογο, δεν είχαμε δει ποτέ.
Πιστεύω οτι βλέποντας μπροστά οι υπεύθυνοι, έκριναν οτι δεν αξίζει να τον ανανεώσουν γιατί ουτε στο χορτάρι, ούτε στο ταμείο θα έβλεπαν ποτέ κάτι ανώτερο απ οτι είδαν μέχρι και σήμερα.
Η πρόταση για τη σημερινή ικανότητα του Λημνιού είναι ΟΚ.
Για τη μελλοντική ικανότητα και επίπεδο, μακάρι να αποδειχθεί μικρή, και να βάλουμε κι άλλα λεφτά στην τσέπη από μελλοντική πώλησή του.
Εγώ νομίζω οτι περίπου σε αυτά τα επίπεδα θα κινηθεί και λίγο ψηλότερα, λόγω Γερμανίας που δίνει ένα μπόνους σε αξίες.
Θυμίζω ότι με ρήτρα 15 ο Γιώργης ήθελε 20 για να τον δώσει. Τα 17 θα μας έρθουν από τα bonuses ή αναμένουμε να πωληθεί από την Κολωνία 110 εκ?
Πολύ καλή η προταση συμφωνα με τα οσα εδειχνε ο παικτης αυτα τα χρονια που βρισκοταν μαζι μας. 3Μ καθαρα συν 15%, μπραβο Ρεμπε
σε λιγο ο ρεμπε θα πει " με πουλησα 10 εκατομμυρια στη βερντερ ''
Λίγα τα 3.3 για έναν επιθετικό παίκτη που στην Ελλάδα είχε 7 γκολ σε 45 αγώνες. Στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ συγκεκριμένα που από τις 14 ομάδες τις 11 τις παίζει μονότερμα.
ΟΚ.
Τα ίδια διαβάζαμε για τον Κουλούρη που τον δώσαμε 3.5 και τώρα οι Γάλλοι κλαίνε τα λεφτά τους.
Αλλά αυτό είναι το hype, η ΠΑΕ κάνει μονίμως λάθη.
Και 4 να παίρναμε πάλι λάθος θα ήταν.
Και ανανέωση με αύξηση αποδοχών να κάναμε πάλι λάθος θα ήταν γιατί θα θέλαμε καλύτερο παίκτη.
ΟΚ.
Τα ίδια διαβάζαμε για τον Κουλούρη που τον δώσαμε 3.5 και τώρα οι Γάλλοι κλαίνε τα λεφτά τους.
Αλλά αυτό είναι το hype, η ΠΑΕ κάνει μονίμως λάθη.
Και 4 να παίρναμε πάλι λάθος θα ήταν.
Και ανανέωση με αύξηση αποδοχών να κάναμε πάλι λάθος θα ήταν γιατί θα θέλαμε καλύτερο παίκτη.
Πάνε πάρε από τον μπεκαλι για παράδειγμα τον βασικό του εξτρέμ τα 2-3 τελευταία χρόνια σε ηλικία 22 χρονών.rainmaker έγραψε:renegade έγραψε: Προφανώς στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει ότι το στάτους της ομάδας είναι πολύ χαμηλό.
Βάσει ποιας αντικειμενικής πραγματικότητας τους αμφισβητείς;
Πες του 3 εκατομμύρια και θα γελάει κανένα χρόνο.
Βέβαια θα μου πεις ότι ο μπεκαλι δεν θα αφήσει τέτοιον παίκτη να μπει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του, αλλά δεν φταίω εγώ για αυτό.
Λελαπα Μπράνκο. Δύο χρόνια θα πρέπει να περάσουν για να απεμπλακούμε από τις μαλακίες του
- Mitsospaoki4
- Moderator
Πολυ καλό ντιλ!!
Όσο για την ερώτηση σου φίλε laksa, η απάντηση είναι ξεκάθαρα φορ!
Όσο για την ερώτηση σου φίλε laksa, η απάντηση είναι ξεκάθαρα φορ!
-
makispaspartou
Όταν λες υπολογίζω τον Λημνιό δεξιό φουλ μπακ , τον Μπίσεσβαρ αριστερό φουλ μπακ και προτείνεις ανανέωση τον Αντελίνο με τα μισά λεφτά τότε η κοινή λογική λέει ότι ο προπονητής σου δεν τους υπολογίζει. Οπότε τα περι ανανέωσης τα ακούω βερεσέ. Εφόσον δεν τον υπολογίζαμε είναι δίκαιο ντιλ. Αλλά τον Άκπομ που τον υπολογίζει μάλλον πρέπει να τον ανανεώσουμε. Όπως και τον Πέλκα.
- soflodoras
Ο μπεκαλι ειναι αυτος που μας πουλησε 1Μ το βασικο σεντερ μπακ του και κολωνα της αμυνας του;renegade έγραψε:Πάνε πάρε από τον μπεκαλι για παράδειγμα τον βασικό του εξτρέμ τα 2-3 τελευταία χρόνια σε ηλικία 22 χρονών.rainmaker έγραψε:renegade έγραψε: Προφανώς στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει ότι το στάτους της ομάδας είναι πολύ χαμηλό.
Βάσει ποιας αντικειμενικής πραγματικότητας τους αμφισβητείς;
Πες του 3 εκατομμύρια και θα γελάει κανένα χρόνο.
Βέβαια θα μου πεις ότι ο μπεκαλι δεν θα αφήσει τέτοιον παίκτη να μπει στο τελευταίο έτος του συμβολαίου του, αλλά δεν φταίω εγώ για αυτό.
Λελαπα Μπράνκο. Δύο χρόνια θα πρέπει να περάσουν για να απεμπλακούμε από τις μαλακίες του
-
makispaspartou