Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Έχουν ασχοληθεί πολλές Ομάδες μαζί του, αλλά η αμοιβή που ζητάει είναι απλησίαστη για Σωματεία του δικού μας βεληνεκούς. Από το συμβόλαιο με τη Μονακό έχει λαμβάνειν 3.1 εκ. τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι και δεν διαπιστώνεται καμία διάθεση να τα χαρίσει.invincible έγραψε:offside ήταν κανονικά... και δεν κάρφωσε κόντραρε η μπάλα πάνω του...ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:Αυτός ο Γκοντος δεν μας κάρφωσε τότε με την εστερσουντ;
Ο Φορ από την Γαλλία μήπως είναι ο Stevan Jovetic γιατί ψάχνουν να τον ξεφορτωθούν λήγει και το συμβόλαιο του και μια που πιάσαμε τους Παρτιζάνους λέω εγώ τώρα...
Κλασικός ναπολιτανος...κολλημένος στην δεκαετία του '90Napoli4 έγραψε:Να ντριμπλαρει φιλε... Αν ντριμπλαρει καλως να ερθει. Βαρεθηκα τα φορ της μια επαφης. Μπορουμε να παρουμε φορ των 10 επαφων; Που θα παιρνει την μπαλα θα χορευει 2 αμυντικους και θα παστελωνει;;
- invincible
Σε ένα Τουίτερ ...τον θέλουν κάποιες Γαλλικές δεν έκλεισε ακόμη δεν ξέρω τι περιμένει... μήπως έχει κανένα πατέρα μανατζερ και αυτός...joshua έγραψε:Γιατί όχι τον Moussa Sylla που είχε γραφτεί νομίζω και κάπου;
Στα καλύτερα του (Μίσιτς) , ήταν χειρότερος από Μαουρίσιο-Ολιβέιρα και στα ίδια επίπεδα με Σάκχοφ.
Μάλιστα το διαβάσαμε και αυτό.....
Μάλιστα το διαβάσαμε και αυτό.....
Έχει γράψει και καλύτερα μαργαριτάρια...
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
mbison
Νομιζω αν παρουμε φορ , θα ειναι ελευθερος.
Μπορει κανεις να ανεβασει τη λιστα των free cf απο το transfermarkt?
Δεν χρειαζεται να ειναι κοντοπουτανος. Θελω εναν αρτισταrenegade έγραψε:ιιιι
Κλασικός ναπολιτανος...κολλημένος στην δεκαετία του '90Napoli4 έγραψε:Να ντριμπλαρει φιλε... Αν ντριμπλαρει καλως να ερθει. Βαρεθηκα τα φορ της μια επαφης. Μπορουμε να παρουμε φορ των 10 επαφων; Που θα παιρνει την μπαλα θα χορευει 2 αμυντικους και θα παστελωνει;;
https://youtu.be/DiW8ZRFilvM
- Vet_eranos
mbison έγραψε:Νομιζω αν παρουμε φορ , θα ειναι ελευθερος.
https://www.transfermarkt.com/spieler/v ... e&yt0=Show
Ρονάλντο,λέβα πάνω από 85% των γκολτους είναι είτε μιας επαφής είτε κοντρόλ και σουτ.
Άλλαξε πολύ το ποδόσφαιρο
Άλλαξε πολύ το ποδόσφαιρο
- WestBlock4
Αν κ ειμαι σιγουρος οτι ειναι μουφα απλα το αναφέρω γιατί τυχαια το ειδα στο twitter απο τουρκο δημοσιογράφο κ εγραψε για εναν Pappis cisse της alaniaspor οτι μάχεται besictas και PAOK.
- invincible
Θυμάστε έναν πέρσι που έμπαινε και ανέβαζε φώτος με τον Alexandre Pato και τον μπανάρανε που είναι φέτος αυτό το παλικάρι τωρα που είναι ελεύθερος.
Kaprof εξαιρετικα στατιστικα στο football manager! Οπως και ο Destro
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk