Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
- ΑποστόληςΑ
- bersekeros
- ΑποστόληςΑ
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Πάνω που γκρίνιαξα ότι δεν κάνει καλές σέντρες...
- ΑποστόληςΑ
Αυτός ο Κουλούρης, πέραν ότι είναι άμπαλος σαν φορ, ούτε σωστή πάσα δεν μπορεί να δώσει.
- kataramenos5
Ρε μπας κι ειμαι εγω ο Αποστολος κι εσυ ο kataramenos5?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kataramenos5 την Κυρ 06 Σεπ 2020, 22:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- bersekeros
Πάω να παίξω στοίχημα :
επόμενος σκόρερ : Κουλούρης!
επόμενος σκόρερ : Κουλούρης!
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Το παιδί φαινόταν από τον ΠΑΟΚ ότι δεν το έχει το γκολ. Το θαύμα μία φορά έγινε, επί Κάναντυ.
- sourmenetes
- Moderator
Ένας ήταν ο Σάκης!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Αυτός ο Κουλούρης, πέραν ότι είναι άμπαλος σαν φορ, ούτε σωστή πάσα δεν μπορεί να δώσει.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- bersekeros
Παίχτηκε επόμενος σκόρερ Κουλούρης: απόδοση 9,5 !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Κυρ 06 Σεπ 2020, 22:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- invincible
Για να είμαστε ακριβείς στους ποδοσφαιρικούς όρους ο Γιαννούλης δεν έκανε σέντρα στον Σιοβα αλλά ψηλόκρεμαστή γιομα με φάλτσο.
- sourmenetes
- Moderator
Αυτό δεν ήταν θαύμα!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Το παιδί φαινόταν από τον ΠΑΟΚ ότι δεν το έχει το γκολ. Το θαύμα μία φορά έγινε, επί Κάναντυ.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
όσο η Εθνική θα λειτουργεί ως ''βιτρίνα'' των παιχτών που θέλουν οι αθηναίοι να ανεβάσουν το κασέ τους ή να μοιραστούν το χρήμα που δίδεται στις ομάδες παίχτες των οποίων καλούνται στην Εθνική, δεν πρόκειται να δούμε κάτι σημαντικό.
Ο Ρεχάγκελ έσπασε ακριβώς αυτό - τους είπε ''πίσω όλοι κουφάλες, θα καλέσω όποιος θέλω εγώ''.
Η σημερινή Εθνική μου δημιουργεί τις εξής βεβαιότητες:
α) ο Μελισσανίδης στοχεύει στα φράγμα που δίνονται στις ομάδες που έχουν παίχτες στην Εθνική, εξού και Μπακάκης, Σβάρνας
β) ο γαύρος δεν μπορεί να πουλήσει τον Πεφτούνη και πιέζει για να πάρει παιχνίδια στην Εθνική
γ) οι μάνατζερς παιχτών όπως Μπακατσέτας, αναζητούν τρόπους να αυξήσουν με οποιοδήποτε τρόπο τα διαπραγματευτικά τους μέσα για μεγαλύτερα συμβόλαια
Ιδίως αυτό του Πεφτούνη είναι εκτός της παραμικρής λογικής. Ο τύπος δεν παίζει ούτε στα φιλικά της ομάδος του, έχει να παίξει σε ουσιαστικά αυξημένους ρυθμούς εδώ και μήνες, τι δουλειά έχει να τον καλέσει στην Εθνική;
Και για να μην νομίζουν κάποιοι πως μιλάω οπαδικά, δεν εννοώ κάτι πέραν του λογικού:
αντί για Πεφτούνη, βάλε τον Μασούρα (του γαύρου και αυτός). Ο Μασούρας είχε μια πλήρη χρονιά, με δυνατούς αγώνες και πολύ καλή απόδοση.
αντί του Μπακάκη πάρε τον πιτσιρικά του Αστέρα που πήγε Ιταλία.
Οι πιτσιρικάδες του βάζελου (Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης, Χατζηθεοδωρίδης, κτλ) δεν ''χωράνε'' σε αυτή την Εθνική;
Μπαγλάμάδες όλοι. Μαγαζί τους η Εθνική.
Ούτε που το βλέπω.
Ο Ρεχάγκελ έσπασε ακριβώς αυτό - τους είπε ''πίσω όλοι κουφάλες, θα καλέσω όποιος θέλω εγώ''.
Η σημερινή Εθνική μου δημιουργεί τις εξής βεβαιότητες:
α) ο Μελισσανίδης στοχεύει στα φράγμα που δίνονται στις ομάδες που έχουν παίχτες στην Εθνική, εξού και Μπακάκης, Σβάρνας
β) ο γαύρος δεν μπορεί να πουλήσει τον Πεφτούνη και πιέζει για να πάρει παιχνίδια στην Εθνική
γ) οι μάνατζερς παιχτών όπως Μπακατσέτας, αναζητούν τρόπους να αυξήσουν με οποιοδήποτε τρόπο τα διαπραγματευτικά τους μέσα για μεγαλύτερα συμβόλαια
Ιδίως αυτό του Πεφτούνη είναι εκτός της παραμικρής λογικής. Ο τύπος δεν παίζει ούτε στα φιλικά της ομάδος του, έχει να παίξει σε ουσιαστικά αυξημένους ρυθμούς εδώ και μήνες, τι δουλειά έχει να τον καλέσει στην Εθνική;
Και για να μην νομίζουν κάποιοι πως μιλάω οπαδικά, δεν εννοώ κάτι πέραν του λογικού:
αντί για Πεφτούνη, βάλε τον Μασούρα (του γαύρου και αυτός). Ο Μασούρας είχε μια πλήρη χρονιά, με δυνατούς αγώνες και πολύ καλή απόδοση.
αντί του Μπακάκη πάρε τον πιτσιρικά του Αστέρα που πήγε Ιταλία.
Οι πιτσιρικάδες του βάζελου (Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης, Χατζηθεοδωρίδης, κτλ) δεν ''χωράνε'' σε αυτή την Εθνική;
Μπαγλάμάδες όλοι. Μαγαζί τους η Εθνική.
Ούτε που το βλέπω.
- anekfrastos
Στο 1ο ημ ενώ θεωρητικά θα περίμενε κανείς η αριστερή πλευρά να είναι η καλύτερη με Γιαννούλη κ Φορτούνη τελικά η δεξιά με τους "άμπαλους " μπακακη κ Λημνιό ήταν σαφώς ανώτερη, πιο μαχητική κ με λιγότερα λάθη
Σόρρυ αλλά αν κάτι άλλαξε στην εθνική είναι ότι παίζουν αυτοί που θέλει ο προπονητής