Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Re: Εθνική Ελλάδος: Σκέψεις - Σχόλια - Γενική συζήτηση
Ενώ έχει πολύ καλές επαφές στο κοντρόλ δυσκολεύεται να τρέξει με τη μπάλα και αυτό τον κάνει πολύ διστακτικό ώστε να το τολμήσει.
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Άνοστη εμφάνιση της εθνικής, παράλληλο ποδόσφαιρο χωρίς ένταση, έμοιαζε με αδιάφορο φιλικό.
Και μετά λέμε ότι ο δικός μας αργεί να κάνει αλλαγές και να προσαρμοστεί στο ματς...
Τον λημνιό δυστυχώς κατά πολύ μεγάλο ποσοστό τον έκαψε ο ίδιος ο ΠΑΟΚ.
Έμαθε να παίζει ευνουχισμενος,ένα παιδί που όταν ήρθε από τον Ατρόμητο 18 χρόνων ξεχώριζε για την έκρηξη του κ το πολύ καλό 1 με 1 που είχε.
Το να φυλάει τα νότα τρία χρόνια του Μάτος δυστυχώς του άλλαξε όλο το παιχνίδι του
Έμαθε να παίζει ευνουχισμενος,ένα παιδί που όταν ήρθε από τον Ατρόμητο 18 χρόνων ξεχώριζε για την έκρηξη του κ το πολύ καλό 1 με 1 που είχε.
Το να φυλάει τα νότα τρία χρόνια του Μάτος δυστυχώς του άλλαξε όλο το παιχνίδι του
δεν υπαρχει το ροστερ της εθνικης,αν αυτο ειναι το ποδοσφαιρικο μας μελλον, θα κλαψουμε με μαυρο δακρυ
- ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ
Το επίπεδο της Εθνικής από πλευράς παικτών είναι κατά πολύ ανώτερο από το θλιβερό θέαμα που παρουσιάσαμε.
Η κατάταξη της χώρας με βάση το ρόστερ της, είναι τουλάχιστον για την 2η κατηγορία του Nations League.
Η κατάταξη της χώρας με βάση το ρόστερ της, είναι τουλάχιστον για την 2η κατηγορία του Nations League.
-
Η ομάδα που σιχαίνομαι περισσοτερο απο την αεχ στο ίδιο επίπεδο με γαυρο.
Κανένας παιχτης μας έκει.
Μακριά όσο πιο μακριά τόσο καλύτερα για εμάς.
Κανένας παιχτης μας έκει.
Μακριά όσο πιο μακριά τόσο καλύτερα για εμάς.
- ΑποστόληςΑ
Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες της Εθνικής είναι μετριότητες, τουλάχιστον μεσοεπιθετικά, συμπεριλαμβανομένου του Λημνιού. Από τη στιγμή που ο Λημνιός είναι βασικός, καταλαβαίνει κανείς το επίπεδο της ομάδας. Μόνον ο Γιαννούλης είναι μισό σκαλί πιο πάνω.
- bersekeros
Λημνιός 0-1!!!!
Γκολάρα! Μπράβο Δημήτρη!
Γκολάρα! Μπράβο Δημήτρη!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος bersekeros την Κυρ 06 Σεπ 2020, 20:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε τον Λυμένο
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Α ρε Αποστόλη, αυτά πρέπει να γράφεις 2 μέρες πριν κάθε ματςΑποστόληςΑ έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες της Εθνικής είναι μετριότητες, τουλάχιστον μεσοεπιθετικά, συμπεριλαμβανομένου του Λημνιού. Από τη στιγμή που ο Λημνιός είναι βασικός, καταλαβαίνει κανείς το επίπεδο της ομάδας. Μόνον ο Γιαννούλης είναι μισό σκαλί πιο πάνω.
Πριν την Μπενφικα θέλει κράξιμο σε όλους τους παίκτες μας 

Αυτος ο φορτουνης σαν παλαιμαχος,παιζει. Τι πραμα ειναι αυτο!!!
Και ο Ζεκα τον εδειξε απο κοντα στην πολυ αρχη και αφριζε. Μου αρεσουν οι παικτες που μπαινουν λυσασμενοι στο χορτο
Και ο Ζεκα τον εδειξε απο κοντα στην πολυ αρχη και αφριζε. Μου αρεσουν οι παικτες που μπαινουν λυσασμενοι στο χορτο
- ΑποστόληςΑ
Η στρατηγική μου αποδίδει τελικά...pilotos έγραψε:Α ρε Αποστόλη, αυτά πρέπει να γράφεις 2 μέρες πριν κάθε ματςΑποστόληςΑ έγραψε:Η αλήθεια είναι ότι οι παίκτες της Εθνικής είναι μετριότητες, τουλάχιστον μεσοεπιθετικά, συμπεριλαμβανομένου του Λημνιού. Από τη στιγμή που ο Λημνιός είναι βασικός, καταλαβαίνει κανείς το επίπεδο της ομάδας. Μόνον ο Γιαννούλης είναι μισό σκαλί πιο πάνω.
Τετάρτη έχεις δουλειά...