Αρα λέω και γω ότι ο ΠΑΟΚ πήρε ένα στημένο πρωτάθλημα επειδή στην Ελλάδα όλα είναι στημένα, 3 στημένα κυπελλα και δικαίως εχασε ένα πρωτάθλημα στα χαρτιά.malampar έγραψε:Σου απαντω για τα εξωαγωνιστικα ειναι σα να μου λες οτι εσυ αφου δεν εχεις δωσει κανενα φακελακι σε γιατρο οι γιατροι δεν τα παιρνουν η δεν πιστευεις οτι τα παιρνουν..Τα ΜΜΕ αποχαυνωσης εχουν μια απιστευτη αρμονια ως προς το να προωθουν ειδησεις ταυτοχρονα κ σε αρμονια παγκοσμια..Για τα λεπτα συμετοχης δεν θα απαντησω ειναι αποτυπωμενα με καθαρους αριθμους οποτε ο καθενας μπορει να τα διαβασει..business δεν ειμαι αλλα ακριβως το αντιθετο..Ξερεις κανενα business η μανατζερ που να μην ειναι βουτηγγμενος να μην πω που..sourmenetes έγραψε:1)Πες μου έναν αποδεδειγμένο έξω αγωνιστικό παράγοντα.malampar έγραψε:Προφανως εσυ εκρινες οτι αγοραζεις ενα ταλεντο με 800 χιλ χωρις να βαλεις στην εξισωση κ αλλους εξωαγωνιστικους παραγοντες.Εχεις μπερδεψει τα χιλιαρικα ..Απο που προκυπτει οτι η Μπεσικτας ηθελε τον Νινουα ? Απο τα στημενα δημοσιευματα προφανως.Το παλικαρι δεν εχει βγαλει 30 λεπτο στην u21 της Γεωργιας δεν μιλαμε για εθνικη ομαδα..Μαλλον ηταν προταση Γκαλινοβιτς να προπονει τους τερματαδες
2)πες μου ποιος έστησε τα τουρκικά ΜΜΕ.
3)περι αγωνιστικών λεπτών στα είχε γράψει ο kgeo με βάση τα στοιχεία του transfermarkt. Τα 800 τα πιστεύεις τα αγών. Λεπτά οχι
Και προφανώς εσύ είσαι είτε Μάνατζερ και σου χαλάσανε τη δουλειά, είτε επιχειρηματίας που ξέρεις τις business και τα κυκλώματα πίσω από αυτές.
Δεν εχω κανένα λόγο να αμφιβάλλω για αυτά που λες, απλά θέλω να χεις και μια απόδειξη. Γιατί πολλοί νομίζουν ότι γαμανε τη μπελουτσι, αλλά αποδείξεις έχουν ελάχιστοι.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Επίσης η Ξάνθη του Σαββίδη είναι στο άρμα του ΠΑΟΚ και Ο Σαββίδης την αγόρασε, ασχετα αν είναι στη Β εθνική και την αγοράζουν ξένοι.
Σου ζήτησα 3 πράγματα και μου απάντησες στο κανένα.
Και γω λέω ότι με. Θέλει η Μόνικα αλλά οι κύκλοι της showbiz δεν μπορούν να τα γράψουν αυτά.
Αλλά δέξου το γιατί έτσι γίνεται γενικά.
Γενικά γίνονται πολλά. Αν ξέρεις κάτι το λες.
Πες τι εικαζεις, όχι τι ισχύει. Γιατί το τι ισχύει ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk