Στις 15:25 υπάρχει προγραμματισμένη άφιξη πτήσης από Βελιγράδιbersekeros έγραψε:Ότι είναι μεταγραφή αεροδρομίου είναι...!anekfrastos έγραψε:Με ποια πτήση έρχεται σήμερα ο Ζίβκοβιτζ;
Σε άλλες εποχές, της πουτ@νας θα γινόταν!
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Parolos έγραψε:Το θέμα είναι ότι από μια νίκη με Μπενφίκα, τα λεφτά που παίρνουμε είναι σαν να πουλάμε Γιαννούλη και Ακπομ μαζί..
Η Μπενφίκα από την άλλη το έχει δεδομένο ότι θα περάσει, κάτι που μάλιστα είχαν και την προηγούμενη φορά που αν θυμάστε θα της δημιουργούσε τεράστιο πρόβλημα οικονομικό όπως έβγαινε από τα Πορτογαλικά ΜΜΕ.
Κάτσε μωρη πουτανα κέντα μια φορά.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Λάθος,5 εκατομμύρια έξτρα δινει η προκριση στα playoffs,εκτος αν θεωρεις οτι Γιαννουλης,Ακπομ μαζι θα φέρουν 5 εκατομμύρια.
- invincible
O Borja Baston θέλει να μείνει Ισπανία γράφουν ως πρώτη επιλογή αλλά από Ισπανία μόνο η Λεγανες Liga2 τον θέλει ζεστά και περιμένει. Επίσης γράφουν ότι έχει προτάσεις εκτός Ισπανίας αλλά δεν λένε από που.boogeyman77 έγραψε:Αν ισχύει κάτι τέτοιο για φορ στους μόνους που πάει το μυαλό μου είναι Borja Baston,Aboubakar της Πόρτο και Facundo Ferreyra της Benfica! Πολύ καλοί για να είναι αληθινοί...laska4 έγραψε:Τοσκιτσης λέει ότι τσολακ και Γερμανός είναι χαμηλά στη λίστα και κοιτάμε φορ επιπέδου που δεν έχουμε συμφωνήσει οριστικά άρα είμαστε κοντα...και για χαφ θα πάρουμε μόνο αν φύγει ο καντουρι...
Ο Aboubakar έχει δύο χρόνια πάρα πολύ σοβαρούς τραυματισμούς και είναι ρίσκο μεγάλο. Σίγουρα μέχρι την τελευταία ώρα των μεταγραφών θα κοιτάξει η Πορτο να τον ξεφορτωθεί. Επίσης η Πορτο προσπαθεί να πουλήσει Σοαρες από επιθετικούς που λήγει το συμβόλαιο του. Εχει πάρει τον Ιρανο πρωτο σκορερ του πρωταθλήματος για βασικό επιθετικό. Ουτε τον Ζε Λουις τον υπολογίζει τόσο. Οπότε πονοκέφαλος με τους πολλούς επιθετικούς που έχει.
Ο Facundo Ferreyra δεν είναι και τοσο καλός επιθετικός τελικά δεν τον θυμάσαι και στα μεταξύ μας. Τον πήρε ελεύθερο από την Ουκρανία που έκανε όνομα και τον έδωσε ένα ακριβό συμβόλαιο αλλά προσπαθεί να τον ξεφορτωθεί είναι πολύ μπιςμπιζε για επιθετικός. Τον είχαμε κάνει και εμείς πρόταση σύμφωνα με τον ίδιο πριν πάει στην Μπενφικα πάνω από εκατομμύριο αλλά δεν δέχτηκε φυσικά καθώς η Μπενφικα έδινε πολλά περισσότερα. Αλλά σε όσα ματς τον είδα τίποτα καμία σχέση με τα βιντεάκια στην Ουκρανία.
Από ελευθερους πάλι υπάρχει και ο Destro με ιστορικό τραυματισμών και ο πανακριβος Μαντζουκιτς. Τέλος υπάρχει και ο Πατο που βρίσκεται σε πολύ άσχημη ψυχολογία. Στην Βραζιλία είχε σπάσει τα δοκάρια και την μπαλα συνέχεια την έστελνε πάνω στον τερματοφύλακα και έχει χάσει την πίστη στο εαυτό του γράφει ένα άρθρο.
Ο Πρίγιο πάλι δεν ξέρω πότε έπαιξε τελευταία φορά μπαλα και ποτε σκόραρε και αν τον ενδιαφέρουν τα λεφτά πιο πολύ από το ποδόσφαιρο.
Δεν είναι εύκολη η περίπτωση επιθετικού. Θέλει να ξοδέψεις λεφτά αλλιώς τι να πω πάρε για ένα χρόνο τον 35αρη Σισε ...
η μεγαλύτερη μεταγραφή φέτος, θα είναι όταν ο Ζαμπά πιάσει ρυθμό.
Επιφυλάσσομαι για το αν και πότε θα γίνει, αλλά όταν και εφόσον γίνει,
η ενίσχυση της ομάδος θα είναι τεράστια.
Επιφυλάσσομαι για το αν και πότε θα γίνει, αλλά όταν και εφόσον γίνει,
η ενίσχυση της ομάδος θα είναι τεράστια.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Γενικά με υγιή και φορμαρισμένο Ζαμπα απ' την μια και Ζιφκοβιτς απ' την άλλη, η ομάδα θα αποκτήσει τεράστια δύναμη απ' τα πλάγια!
Έναν φορ να τελειώνει τις φάσεις θέλουμε και τα νούμερα μας φέτος θα εκτοξευτούν.
Έναν φορ να τελειώνει τις φάσεις θέλουμε και τα νούμερα μας φέτος θα εκτοξευτούν.
Ο Ζιφκο φόρεσε μάσκα, πήρε τσάντα κ λογικά περιμένει τη πτήση του.
Μακάρι να πάνε όλα καλά. Η ομάδα θα ανέβει κατευθείαν επίπεδο.
Αυτος ο Γερμανος ο Ντουκς παντως απο μυικη μαζα ειναι επιδεδου Σβι. Θα τον τζατζαρουν και θα φευγει μετρα μακρια. Δεν θεωρω οτι ειναι αναβαθμιση σε καποιο τομεα. Ο Κλαους καλυτερος ηταν.
Ρεπορτάζ;tzoker έγραψε:Ο Ζιφκο φόρεσε μάσκα, πήρε τσάντα κ λογικά περιμένει τη πτήση του.
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- Mitsospaoki4
- Moderator
Μακάρι , να κλείνουν τα θέματα ένα ένα !Mitsospaoki4 έγραψε:Ανέβασε φωτο στο Instagram.

Ρε τον ρουφιάνο τον ινσταγκραμMitsospaoki4 έγραψε:Ανέβασε φωτο στο Instagram.
Στάλθηκε από το SM-T510 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- john4serres
Αυτή;;;
Με ασπρόμαυρη;;; Μάλιστα...
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με ασπρόμαυρη;;; Μάλιστα...

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk