15. José Ángel Crespo
Re: 15. José Ángel Crespo
@Napoli4
Συγχαρητήρια για το κείμενο σου. Μακάρι να βρεθεί κάποιος να το μεταφράσει στον Άνχελ.
Μια αναφορά για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, καλύπτει τα πάντα για την σημαντικότατη προσφορά αλλά και παρουσία του Άνχελ Κρέσπο στον ΠΑΟΚ.

Συγχαρητήρια για το κείμενο σου. Μακάρι να βρεθεί κάποιος να το μεταφράσει στον Άνχελ.
Μια αναφορά για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, καλύπτει τα πάντα για την σημαντικότατη προσφορά αλλά και παρουσία του Άνχελ Κρέσπο στον ΠΑΟΚ.

-
Αυτός είναι ηγέτης. Ο ηγέτης βάζει το συνολο πανω απο το εγώ του και αναγνωρίζεται από τους υπόλοιπους.
Ωραίο κείμενο Νάπολι.
Ωραίο κείμενο Νάπολι.
-
Πολύ ωραίο κείμενο Νάπολι!
Γενικά θα ήθελα πάρα πολύ να μείνει στην διοίκηση μετά το τέλος της καριέρας του γιατί είναι πολύ έξυπνος και έχει νιώσει ΠΑΟΚ. Αλλά οι Ισπανοί γενικά γυρνάνε στην χώρα τους για κάποιον λόγο. Δεν θυμάμαι κανεναν Ισπανό που να έπαιξε στην Ελλάδα χρόνια και να έμεινε μετά εδώ. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος αλλά δεν μου έρχεται.
Γενικά θα ήθελα πάρα πολύ να μείνει στην διοίκηση μετά το τέλος της καριέρας του γιατί είναι πολύ έξυπνος και έχει νιώσει ΠΑΟΚ. Αλλά οι Ισπανοί γενικά γυρνάνε στην χώρα τους για κάποιον λόγο. Δεν θυμάμαι κανεναν Ισπανό που να έπαιξε στην Ελλάδα χρόνια και να έμεινε μετά εδώ. Σίγουρα θα υπάρχει κάποιος αλλά δεν μου έρχεται.
Νάπολι εξαιρετικός,
βάζεις τα πράματα στη θέση τους ή καλύτερα δείχνεις πώς θα έπρεπε να είναι και δείχνεις το νόημα...
μια ωραία ματιά να βλέπει κανείς τον ΠΑΟΚ
μια ωραία ματιά να βλέπει κανείς τη ζωή
βάζεις τα πράματα στη θέση τους ή καλύτερα δείχνεις πώς θα έπρεπε να είναι και δείχνεις το νόημα...
μια ωραία ματιά να βλέπει κανείς τον ΠΑΟΚ
μια ωραία ματιά να βλέπει κανείς τη ζωή
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος trouman την Κυρ 06 Σεπ 2020, 13:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- invincible
Αυτό είναι πολύ ωραίο κείμενο.
Γιατί όλοι εσείς που γράφετε ωραία κείμενα δεν τα στέλνετε με email στον σουρεμεντες ή τον γκετσο που έχουν δώσει τα email να μπουν σαν editorial στην κεντρική και χάνονται σαν ποστς στο φορουμ.
Σας έχουν δώσει email τα παιδιά και είπαν όσοι θέλετε να ανεβάζετε κείμενα πολύ ευχαρίστως...
Άλλο ρε παιδιά το φορουμ και άλλο τα κείμενα και οι εκθέσεις. Εδώ είναι φορουμ τζάμπα χάνονται κείμενα και ποστς σαν απλά μηνύματα. Τα ωραία κείμενα προβάλουν και βοηθάνε το παοκμανια σαν emagazine ...αλλο το φορουμ όμως.
Γιατί όλοι εσείς που γράφετε ωραία κείμενα δεν τα στέλνετε με email στον σουρεμεντες ή τον γκετσο που έχουν δώσει τα email να μπουν σαν editorial στην κεντρική και χάνονται σαν ποστς στο φορουμ.
Σας έχουν δώσει email τα παιδιά και είπαν όσοι θέλετε να ανεβάζετε κείμενα πολύ ευχαρίστως...
Άλλο ρε παιδιά το φορουμ και άλλο τα κείμενα και οι εκθέσεις. Εδώ είναι φορουμ τζάμπα χάνονται κείμενα και ποστς σαν απλά μηνύματα. Τα ωραία κείμενα προβάλουν και βοηθάνε το παοκμανια σαν emagazine ...αλλο το φορουμ όμως.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος invincible την Κυρ 06 Σεπ 2020, 12:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είναι τωρινό παίδες...
Νάπολι το χεις ρε αδερφέ!!!
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νάπολι το χεις ρε αδερφέ!!!
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Να'στε καλα μαγκες. Και να'ναι καλα ο Κρεσπο και η ΠΑΟΚαρα που μας δινουν εμπνευση.
-
Μπράβο Ναπολιτανε πολύ ωραίο κείμενο! Ανυπομονώ να γυρίσει ο Κρεσπο στην ενδεκάδα να πω την αλήθεια. Κρεσπο Βαρελα Μιχαηλιδης η' ακόμα και Μιχαι Κρεσπο Μιχαηλιδης θα ήθελα να δοκιμαστουν
Ναπολιτάνε, αν και σου το χω ξαναγράψει, το 95% των posts σου, που διαβάζω ανελλιπώς, μαζί με 2-3 ατόμων ακόμα, το πολύ, είναι πραγματική όαση, στην έρημο του forum...Σ ευχαριστώ που συνεχίζεις, ρε ΠΑΟΚτσάκι... 

- bersekeros
Να σαι καλά, αν και ούτε αδερφός σου είμαι (ή θα γίνω), ούτε επέστρεψα...bersekeros έγραψε:Γρηγόρη welcome back αδερφέ!
Ένας μήνας...
Μην χαίρεσαι και μην μετράς, τζάμπα και βερεσέ...
On topic: Κρέσπο: Η ρεαλιστικά μεγαλύτερη προσωπικότητα παίχτη, που πέρασε απ τον ΠΑΟΚ, των Σαββίδηδων...

- bersekeros
Ωχ, τι ήθελα και μίλησα...goran 64 έγραψε:Να σαι καλά, αν και ούτε αδερφός σου είμαι (ή θα γίνω), ούτε επέστρεψα...bersekeros έγραψε:Γρηγόρη welcome back αδερφέ!
Ένας μήνας...
Μην χαίρεσαι και μην μετράς, τζάμπα και βερεσέ...
On topic: Κρέσπο: Η ρεαλιστικά μεγαλύτερη προσωπικότητα παίχτη, που πέρασε απ τον ΠΑΟΚ, των Σαββίδηδων...
Σ'αυτό που λες για τον Κρέσπο, συμφωνούμε!