Jibbie μην σε ενοχλεί. Απλά δεν είναι όλος ο κόσμος εξοικειωμένος με πολλά απ αυτά κ τη σημασία τους. Κ θα βοηθουσε να λες κ τα συμπεράσματα σου πιστεύω, για τη συζήτηση κ για να μαθαίνουμε κ μειςjibbie έγραψε:χαζος δεν ειναι ο κοσμος και δεν υπαρχουν συμπερασματα απλα analytics. ακριβως γιατι ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.
και ναι με ενοχλει καθε χρονο η ιδια ιστορια. ανεβαζουμε κατι παραπανω απο ενα βιντεακι και μια καρτελα του φιφα που κανει το ριπρες, και αυτο που βρισκεις να πεις ειναι τι; καπου ωπα δλδ.
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
-
Luigi Vampa
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Ο Γερμανός striker μόλις πέρυσι τον αγόρασε το Ανόβερο με 1,5 χαρτί και βγήκε ο καλυτερος τους παίκτης, αποκλείετε να τον δώσουν με 1,5 εκατομμύριο. Ο Ακπομ μια χαρά παίκτης είναι και απο όλους που ακούστηκαν μέχρι στιγμής τον θεωρώ καλύτερο.
- invincible
Ρε παιδιά δεν γράφουμε έκθεση στις Πανελλήνιες ούτε αρθρογραφούμε εδώ μέσα φόρουμ είναι και στατιστικά θα παίξουν και πάνω στην κουβέντα για λίγο μπορεί κάποιος να παρεκκλίνει και να είναι οφ τοπικ δεν θα είμαστε με το μαστίγιο και θα του μηδενίσουμε το γραπτό με το παραμικρό. Σχολιάζουμε παίχτες και ειδησιογραφία όλα μέσα θα είναι και τα στατιστικά και ότι έρθει σαν καραμπόλα πάνω στην κουβέντα. Μην είμαστε τόσο εγωιστές. Το κάθε μέλος έχει τις δικές του αρετές και τους δικούς του φαν και συνεισφέρει με τον τρόπο του στο φόρουμ . Δεν είμαστε editorial περιοδικό ηρεμία.
Ο Τζιμπαρος καλά κάνει και ανεβάζει τα στατιστικά,υπάρχουν πολλοί που βγάζουν συμπεράσματα από αυτά ή τέλος πάντων τα θεωρούν χρήσιμα.
Προσωπικά εμπιστεύομαι μόνο τα μάτια μου ,και σίγουρα τα γκολ,ασίστ.
- zarathustra79
Συμφωνώ μαυτό που λες, όπως κ με την άποψη οτι ο akpom είναι αρκετα καλος κ με λιγη υπομονη κ καθοδηγηση μπορει να φτασει πολυ ψηλοτερα. Από την αλλη η παρουσια του rebbe εγγυαται οτι το scouting στον παικτη δεν εχει γινει απο το βιντεακι στο youtube.danirifle έγραψε:αν βλέπαμε τον άκπομ σε βιντεάκι του youtube, θα λέγαμε πωπω ποιο άτι είναι αυτό, φέρτε τον χθες, θα κάνει πλάκα στη σουπαλιγκ
για να κανω αυτο που λες μαν θελει να ανεβασω αρκετο υλικο για να δικαιολογησω την αποψη μου και θα κουρασουμε κοσμο χωρις λογο. θελει να δεις side by side σε καθε τομεα του παιχνιδιου πως πηγαμε σε σχεση με τον ανταγωνισμο περσι και πως οι προσθαφαιρεσεις του ροστερ οδηγουν στην επομενη μερα. περσι πχ εκανε μπαμ οτι παμε για βημα πισω. φετος μεχρι στιγμης ειναι πιο ενθαρρυντικα τα πραγματα αν και ο ανταγωνισμος κανει εξισου καλες κινησεις σε σχεση με τα κενα του.Luigi Vampa έγραψε:Jibbie μην σε ενοχλεί. Απλά δεν είναι όλος ο κόσμος εξοικειωμένος με πολλά απ αυτά κ τη σημασία τους. Κ θα βοηθουσε να λες κ τα συμπεράσματα σου πιστεύω, για τη συζήτηση κ για να μαθαίνουμε κ μειςjibbie έγραψε:χαζος δεν ειναι ο κοσμος και δεν υπαρχουν συμπερασματα απλα analytics. ακριβως γιατι ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.
και ναι με ενοχλει καθε χρονο η ιδια ιστορια. ανεβαζουμε κατι παραπανω απο ενα βιντεακι και μια καρτελα του φιφα που κανει το ριπρες, και αυτο που βρισκεις να πεις ειναι τι; καπου ωπα δλδ.
αυτο ειναι το λογικο κ αναμενομενο μπανε, τα υπολοιπα ειναι για τα geeksobanebane έγραψε:Ο Τζιμπαρος καλά κάνει και ανεβάζει τα στατιστικά,υπάρχουν πολλοί που βγάζουν συμπεράσματα από αυτά ή τέλος πάντων τα θεωρούν χρήσιμα.
από τα τελευταία ονόματα που ακούστηκαν πάντως, προτιμώ τον γερμαναρά από τον τσόλακ
και λόγω δυσκολίας πρωταθλήματος και επειδή τα γκολ του τσόλακ δε με έψησαν
ζαρατούστρα συμφωνώ, και γω για κάποιο λόγο εμπιστεύομαι τον ρέμπε, χωρίς να ξέρω το γιατί ακόμα... διαίσθηση
και λόγω δυσκολίας πρωταθλήματος και επειδή τα γκολ του τσόλακ δε με έψησαν
ζαρατούστρα συμφωνώ, και γω για κάποιο λόγο εμπιστεύομαι τον ρέμπε, χωρίς να ξέρω το γιατί ακόμα... διαίσθηση
-
Luigi Vampa
Jibbie δεν μπορώ να ξέρω για τους άλλους, εμένα με ενδιαφέρει πάντως να διαβάζω τέτοιο υλικό όπως το περιγραφεις κ δεν το βρίσκω κουραστικό. Αν είναι κάτι που σ αρέσει κ έχεις ελεύθερο χρόνο να το κάνεις δεν νομίζω ότι πρέπει να σε νοιάζει αν θα κουρασεις κάποιους η' οχι. Off topic το σταματαω
- pagotatzis
Από αυτά που μαθαίνω για τον Γερμανό στράικερ
δύσκολα θα τον αφήσει ο τούρκος προπονητής του να φύγει
Μάλιστα πριν λίγες μέρες είχε αναφερθεί στον Σκόρερ και τον είχε στους βασικούς
Πυλώνες για την επιστροφή στην Μπουντεσλίγκα
Για να τον πάρουμε σίγουρα δεν φτάνουνε τα 1,5
δύσκολα θα τον αφήσει ο τούρκος προπονητής του να φύγει
Μάλιστα πριν λίγες μέρες είχε αναφερθεί στον Σκόρερ και τον είχε στους βασικούς
Πυλώνες για την επιστροφή στην Μπουντεσλίγκα
Για να τον πάρουμε σίγουρα δεν φτάνουνε τα 1,5
Αφου μιλαμε για στατιστικα παιδες βαλτε και στον Ακμπομ τα γκολ που του ακυρωσαν ετσιθελικα στον ΠΑΟΚ του παιδιου. Α και το γκολ περσυ με την κουλα που εδωσε φαουλ ο ρεφ. Τελος θα ηθελα τα ποσοστα τους να δω. Γιατι μιλαμε για φορ αλλα αν ο φορ σου σε αδουλευτη ομαδα εχει κανα δυο ευκαιριες σε ολο το ματς νομιζω οτι ειναι αδικο να τον κρινεις απο αυτο.
Εγω θα ηθελα να δω τα δυο φορ μας σε πραγματικα δουλεμενη ομαδα που να τους δινει και κομπινες και συστηματα. Θυμαστε το γκολ γκολ του Πριγιο με μπενφικα στην τουμπα? Τι γκολαρα ητανα αυτη!! Μετα βεβαια ο παικτης παιρνει και ψυχολογια και φτανεις στην γκολαρα του Πριγιο με Λειβαδια.
Θεωρω οτι ειναι κριμα να χασουμε καποιον απο τους δυο σεντερ φορ μας. Ο ενας στην Ευρωπη θα ειναι σουπερ οπως στο ματς με Μπεσικτας και ο αλλος δαιμονας σταμποιο κλειστα ματς,της λιγδας. Θεωρω οτι τους αδικουμε καιμτους δυο. Τωρα Αν φτασαμε να χανουμε Ακμπομ επειδη δεν τον ανανεωσαμε η επειδη παιρνει πολλα Ας ππαραδεχτουμε οτι γιαυτο γινεται ολη η κουβεντα και οχι για την αξια του παικτη.
Εγω θα ηθελα να δω τα δυο φορ μας σε πραγματικα δουλεμενη ομαδα που να τους δινει και κομπινες και συστηματα. Θυμαστε το γκολ γκολ του Πριγιο με μπενφικα στην τουμπα? Τι γκολαρα ητανα αυτη!! Μετα βεβαια ο παικτης παιρνει και ψυχολογια και φτανεις στην γκολαρα του Πριγιο με Λειβαδια.
Θεωρω οτι ειναι κριμα να χασουμε καποιον απο τους δυο σεντερ φορ μας. Ο ενας στην Ευρωπη θα ειναι σουπερ οπως στο ματς με Μπεσικτας και ο αλλος δαιμονας σταμποιο κλειστα ματς,της λιγδας. Θεωρω οτι τους αδικουμε καιμτους δυο. Τωρα Αν φτασαμε να χανουμε Ακμπομ επειδη δεν τον ανανεωσαμε η επειδη παιρνει πολλα Ας ππαραδεχτουμε οτι γιαυτο γινεται ολη η κουβεντα και οχι για την αξια του παικτη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Totem_pk την Σάβ 05 Σεπ 2020, 11:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Jibbie επειδή κι εγώ παλιότερα ασχολήθηκα για λίγο με το συγκεκριμένο "σπορ" και ξέρω ότι θέλει προσπάθεια να ξέρεις ότι είμαι σίγουρος ότι η προσπάθεια αυτή εκτιμάται από την πλειοψηφία του φόρουμ. Συνέχισε έτσι.
Τα στατιστικά δεν είναι πανάκεια μεν, βοηθούν να εξάγεις κάποια συμπεράσματα δε.
Εμένα μου άρεσαν πολύ τα τελειώματα του Κροατη πάντως, δείχνει να είναι αποτελεσματικός σε μικρούς χώρους και εκτελεί με βάση το ενστικτο, χωρίς να το πολύ σκέφτεται. Θα τον ήθελα αν μπορούσε να βρεθεί ένας τρόπος που δεν επιβαρύνει το μπάτζετ πολυ.
Και στα 26 του υπάρχει προοπτική αν σου βγει για μεταπώληση.
Δεν ειμαι αρνητικός, βέβαια, ούτε για τον Γερμανό.
Θεωρώ ότι ο Άμπελ δεν έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Σφιντερσκι οποτε πιστεύω ότι σίγουρα θα πάρουμε έναν φορ στην παρούσα φάση.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα στατιστικά δεν είναι πανάκεια μεν, βοηθούν να εξάγεις κάποια συμπεράσματα δε.
Εμένα μου άρεσαν πολύ τα τελειώματα του Κροατη πάντως, δείχνει να είναι αποτελεσματικός σε μικρούς χώρους και εκτελεί με βάση το ενστικτο, χωρίς να το πολύ σκέφτεται. Θα τον ήθελα αν μπορούσε να βρεθεί ένας τρόπος που δεν επιβαρύνει το μπάτζετ πολυ.
Και στα 26 του υπάρχει προοπτική αν σου βγει για μεταπώληση.
Δεν ειμαι αρνητικός, βέβαια, ούτε για τον Γερμανό.
Θεωρώ ότι ο Άμπελ δεν έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Σφιντερσκι οποτε πιστεύω ότι σίγουρα θα πάρουμε έναν φορ στην παρούσα φάση.
Στάλθηκε από το SM-G770F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- zarathustra79
Τα στατιστικα η αληθεια ειναι οτι για μενα προσωπικα ειναι υπερβολικα μεγαλη ποσοτητα input για να κατσω να τα μελετησω. Δε βοηθαει κ η αναλυση καπως, συνηθως απλα τα προσπερνω. Χωρις αυτο να σημαινει οτι με ενοχλουν, απλα το ιδανικο θα ηταν να συνοδευονται κ με λιγη αναλυση, ειτε απο τον jibbie ειτε απο οποιονδηποτε αλλο.
@danirifle δεν ξερω αν εμπιστευομαι τον rebbe απαραιτητα, ειναι ακομα μικρο το δειγμα, αλλα θελω να πιστευω οτι επειδη και οι δυο παικτες προερχονται απο την πατριδα του θα εχει πιο ολοκληρωμενη αποψη για την περιπτωση τους.
@danirifle δεν ξερω αν εμπιστευομαι τον rebbe απαραιτητα, ειναι ακομα μικρο το δειγμα, αλλα θελω να πιστευω οτι επειδη και οι δυο παικτες προερχονται απο την πατριδα του θα εχει πιο ολοκληρωμενη αποψη για την περιπτωση τους.
Συνεχίζεις να υπερβάλλεις και χάνεις το οποιο δίκιο σουjibbie έγραψε:χαζος δεν ειναι ο κοσμος και δεν υπαρχουν συμπερασματα απλα analytics. ακριβως γιατι ο καθενας μπορει να βγαλει τα συμπερασματα του.
Το γεγονός ότι έχουν όλα τα μέλη δικαίωμα να πουν τη γνώμη τους δε σημαίνει ότι οι υπεύθυνοι του σάιτ ΔΕΝ έχουν.
Εφόσον θεωρώ ότι ψιλοδοαφωνω με κάτι, θα το πω, αν μου επιτρέπεις βέβαια χωρίς να πάθεις υστερια
Μια χαρά είναι τα στατιστικά δεν είπα να μην ανεβαίνουν.
Είπα να μη βγάζουμε συμπεράσματα για το ποιος είναι καλύτερος των υπαρχόντων παικτών μας, πχ Ακπομ, επειδή μια καρτέλα λέει κάποια νούμερα. Ότι παίζουν και πολλοί άλλοι παράγοντες ρόλο συνεπώς για να βγάλουμε αυστηρό συμπέρασμα αν ο Χ στόχος είναι καλύτερος απ' τον Ακπομ πρέπει να λάβουμε ΚΑΙ αλλά πράγματα υπόψιν.
Εφόσον δεν είναι χαζός ο κόσμος μια χαρά θα καταλάβει τι γράφω.
Σωστά;
Και το γεγονός ότι έτυχε φέτος εσύ να ανεβάσεις κάποια πράγματα δε σημαίνει ότι σε αφορά προσωπικά το θέμα.
Εκτός αν εκπροσωπεις τη στατιστική επιστημη
Ναι και το μυαλό τους πάει στην επιστροφή Πρίγιο, λες και χρειαζόταν συστάσεις ο Πρίγιο και τις έψαχνε στο Ζίβκοβιτςconstadine έγραψε:Αυτό θα πει ενημέρωση από τη σφήνα.
Ο Ζίφκοβιτς ,γράφουν, μίλησε με τον Πρίγιοβιτς στο Βελιγράδι .
Απλά δεν το έχουν επιβεβαιώσει ακόμη (λεπτομέρια)και φυσικά δεν ξέρουν αν μίλησαν για τον καιρό ....ή τον κορονοϊό
Αλλά δεν πάει στο μυαλό τους ότι ίσως ο Ζίβκοβιτς, εκμεταλλευόμενος τη γνωριμία τους θα ήθελε περισσότερες πληροφορίες για το που πάει να κάνει συμβόλαιο.
Μιλάμε για δημοσιογραφία που παίρνει πούλοτζερ.
Επίσης μιας και λέμε για ποιότητα στατιστικά και Ακπομ, χωρίς καθόλου να θέλω να σας προβληματίσω, ρωτώ:
Με ποιο τρόπο αποτυπώνεται στα στατιστικά η μόνιμη αδυναμία του Ακπομ να είναι λίγο μπρος ή λίγο πίσω απ' τη μπάλα, με αποτέλεσμα να χανει πολλές πιθανές ευκαιριες;
Με ποιο τρόπο αποτυπώνονται τακτικές αδυναμίες ως προς το που και πότε να τρέξουν, τι χώρους να δημιουργήσουν για τον εαυτό τους και για άλλους;
Ο Μουσλίμοβιτς π.χ. είχε μάλλον πολύ μέτρια στατιστικά. Ούτε τριπλες πετυχημένες ούτε πολλά ούτε καλά σουτ. Είχε όμως τρεις αμυντικούς στην κυριολεξία κρεμασμένους από πάνω του (ανελέητο ξύλο ειδικά τη διετία 8-10)με αποτέλεσμα ο μπακαγιοκο και αργότερα ο Κλάους απλά να σπρώχνουν τη μπάλα στα διχτυα
Με ποιο τρόπο αποτυπώνεται στα στατιστικά η μόνιμη αδυναμία του Ακπομ να είναι λίγο μπρος ή λίγο πίσω απ' τη μπάλα, με αποτέλεσμα να χανει πολλές πιθανές ευκαιριες;
Με ποιο τρόπο αποτυπώνονται τακτικές αδυναμίες ως προς το που και πότε να τρέξουν, τι χώρους να δημιουργήσουν για τον εαυτό τους και για άλλους;
Ο Μουσλίμοβιτς π.χ. είχε μάλλον πολύ μέτρια στατιστικά. Ούτε τριπλες πετυχημένες ούτε πολλά ούτε καλά σουτ. Είχε όμως τρεις αμυντικούς στην κυριολεξία κρεμασμένους από πάνω του (ανελέητο ξύλο ειδικά τη διετία 8-10)με αποτέλεσμα ο μπακαγιοκο και αργότερα ο Κλάους απλά να σπρώχνουν τη μπάλα στα διχτυα