Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
kos

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II

Δημοσίευση από kos »

Η περίπτωση του ζιφκοβιτς δείχνει ξεκάθαρα την προτίμηση της ομάδας σε ελεύθερους παίκτες.
Τον ήξερε ο αμπελ μόλις έμεινε ελεύθερος έκαναν την κίνηση τους.
Επειδή λόγο της κατάστασης δεν θα παίξουν λεφτά στις μεταγραφές κάτι ανάλογο θα γίνει και στις άλλες θέσεις.
Οι ομάδες που δεν μπορούν να πουλήσουν αυτούς που δεν θέλουν θα τους αφήσουν ελεύθερους.
Εμείς ξέρουμε τι θέλουμε και όταν προκύψει θα κινηθούμε.

Πιστεύω ότι φέτος το δύσκολο είναι να πουλήσεις αυτούς που δεν υπολογίζεις.

Επίσης στενεύουν τα περιθώρια να φέρεις παίκτη πρίν δώσεις. Βασικά δεν υπάρχουν. Η λογική λέει ότι θα αρχίσουν οι αποχωρήσεις.
Άβαταρ μέλους
ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ

Δημοσίευση από ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ »

Πολύ δύσκολο να κινηθούμε και για Γκάρυ, κυρίως λόγω υψηλής αμοιβής του ποδοσφαιριστή.
Έχουμε άλλωστε αρκετούς παίκτες στη θέση εφάμιλλης ποιότητας, ενώ δεν έχει γίνει καμία κρούση για πώληση ποδοσφαιριστή μας.
Άβαταρ μέλους
constadine

Δημοσίευση από constadine »

Αυτό θα πει ενημέρωση από τη σφήνα :lol: .
Ο Ζίφκοβιτς ,γράφουν, μίλησε με τον Πρίγιοβιτς στο Βελιγράδι .
Απλά δεν το έχουν επιβεβαιώσει ακόμη (λεπτομέρια)και φυσικά δεν ξέρουν αν μίλησαν για τον καιρό ....ή τον κορονοϊό :lol:
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Αναδημοσίευση από paok-community.blogspot.com:
ΠΑΟΚ: Φέρνει στην Τούμπα το... παιδί - θαύμα! - Το παρασκήνιο της μεταγραφής

Μέχρι πριν λίγο καιρό, και μόνο η φήμη ότι ο ΠΑΟΚ συζητά με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, θα έμοιαζε ένα σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Σήμερα δεν είναι απλα ένα ρεαλιστικό σενάριο, υπάρχει και συμφωνία!

Με τον 24χρονο Σέρβο εξτρέμ, (συνήθως παίζει δεξιά με το αριστερό του πόδι), που θεωρήθηκε "παιδί - θαύμα", όταν στα 17 του έκανε πράγματα και θαύματα στην Παρτιζάν, ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει και τον περιμένει στη Θεσσαλονίκη τις επόμενες ημέρες (πιθανότατα στη διάρκεια της Κυριακής), προκειμένου να περάσει τα ιατρικά και να υπογράψει.

Πριν ένα χρόνο, σε σχετική κρούση της Έβερτον, η Μπενφίκα ζήτησε 35εκ για τον Σέρβο, αλλά στο μεσοδιάστημα τα πράγματα δεν πήγαν καλά. Ο Ζίβκοβιτς είχε έναν τραυματισμό στο χέρι, έκανε λίγα παιχνίδια και μετά την επίθεση στο λεωφορείο της Μπενφίκα, ξεχείλισε το ποτήρι.

Ο Ζίβκοβιτς, ο οποίος στην Πορτογαλία είχε συμβόλαιο άνω των 1.5εκ ευρώ, πήρε πριν δέκα μέρες μια αποζημίωση των 1.8εκ ευρώ ενα χρόνο πριν λήξει το συμβόλαιο του.
"Θέλω να κερδίσω το χαμένο έδαφος, θέλω να ξαναπαίξω σε υψηλό επίπεδο, θέλω μια ομάδα να με πιστέψει και να με κάνει να νιώσω ότι είμαι στο σπίτι μου" έλεγε ο νεαρός ποδοσφαιριστής και έτσι βρέθηκε στον δρόμο του ΠΑΟΚ.

Ο Ρέμπε έμαθε για τον Ζίβκοβιτς και την προοπτική που υπήρχε και σημείωσε το όνομα του στην ατζέντα του.
Ο Γερμανός έτρεχε παράλληλα και μια άλλη υπόθεση εξτρέμ, επίσης υψηλού επιπέδου, αλλά όταν κάθισε η σκόνη στην υπόθεση του Σέρβου, αποφάσισε σε συνεργασία με τον Φερέιρα, να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη.

Εφόσον έρθει ο νεαρός εξτρέμ και υπογράψει, θα πρόκειται για ένα απίστευτο deal για τον ΠΑΟΚ, που θα έχει αποκτήσει έναν υψηλής αξίας ποδοσφαιριστή, με ελάχιστα χρήματα. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το συμβόλαιο του στην Τούμπα θα είναι... ψίχουλα σε σχέση με αυτά που έπαιρνε στην Πορτογαλία, αλλά αυτήν την εποχή τον Ζίβκοβιτς τον ενδιαφέρει να επανέλθει σε υψηλό επίπεδο.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για 1+1 χρόνο, με τα χρήματα να αυξάνονται τον δεύτερο χρόνο.

Πηγή: FORZA
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν ισχυει το διετες συμβολαιο ξινιζει λιγο το πραγμα αλλα θα το καταπιουμε.Τουλαχιστον το +1 να ειναι αποκλειστικα στη δικη μας ευχερεια.,,
Άβαταρ μέλους
xanapaok

Δημοσίευση από xanapaok »

Προσωπικά θα έδινα όλο το μπακίρι για ένα καλό χαφ. Φορ αυτή την στιγμή δεν ξέρω αν χρειαζόμαστε, γιατί έχουμε 2 φερέλπιδες. Θα μου πείτε δεν βάζουν γκολ, σ αυτό όμως συμβάλλει και η τραγικότητα της περσινής ομάδας στην παραγωγή φάσεων.
Luigi Vampa

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

renegade έγραψε: Mα βγάζουν παίκτες οι οποίοι εξελίσσονται σε μεγάλα πρωταθλήματα.
Όλοι η εθνική τους έχει φύγει από το κροατικό πρωτάθλημα μεταξύ 19-21 με λίγες εξαιρέσεις που πάνε μέχρι τα 24.
Οκ η Κροατία είναι περισσότερο κεντρική Ευρώπη παρά Βαλκανικός νότος,τα μάτια πολλά περισσότερα από σκάουτερς που θα εφοδιάσουν φθηνά τα μεγάλα πρωταθλήματα.
Αυτό που έγραψες είναι το βασικό. Στα 19-21 στη Κροατία οι παίκτες πρέπει να έχουν ήδη δειξει πράγματα σε αρκετά λεπτά συμμετοχής για να τα κρίνει μια ευρωπαϊκή ομάδα με καλό scouting κ να τους αγοράσει. Εσύ δηλαδή πιστεύεις ότι αν ο Τζολης κ ο Μιχαηλιδης, Κούτσιας κάνουν δύο γεμάτες χρονιες δε θα έρθουν καλές προτάσεις;

Μετράει κ η ευρωπαϊκή πορεια κ η αγορά που πουλάς. Άλλο να πουλάς Αγγλία που τα εκατομμύρια είναι στραγάλια ακόμα κ για μικρομεσαίες ομάδες και άλλο σε μικρές γαλλικές κ ισπανικές.

Επίσης πιστεύω ότι πρέπει να σε ενδιαφέρει κ που πουλάς από άποψη εξέλιξης του παίκτη. Σε συμφέρει εκεί που θα πάει ο παικτης να εξελιχθεί ο παίκτης που δίνεις ακόμα κ αν δεν έχεις άμεσο οικονομικό όφελος. Δηλαδή μου λεγε ένας συνοπαδος τις προάλλες τι βλακειες γράφω ότι για τον Γιαννούλη δεν θα ήταν καλή κίνηση η Newcastle. Αφού δε θα εξελιχθεί εκεί ο παίκτης, το πιο πιθανό να μην παίζει κιόλας (κατά την άποψή μου). Εγώ θέλω στην επόμενη ομάδα του ο Γιαννούλης να βγάλει ματιά, να λένε αυτοί που τον βλέπουν: που έπαιζε αυτός; που ήταν τόσο καιρό; Μπορεί να πάει σε μια Λιλ ας πούμε, σε μια Λειψία, σε μια Αιντραχτ, ομάδες δηλαδή που πουλάνε κάθε χρόνο κ συνεχίζουν να είναι ανταγωνιστικες;
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Αυτο για τις μικρες ισπανικες που λες δεν πρεπει να πολυισχυει τελικα...
Διαβαζω εδω οτι η Αλμερια της Β Ισπανιας εδωσε 7 μυρια για Ουρουγουανο ταλεντο!!! και αναρωτιεμαι πως στο διαολο ειναι δυνατον να στοχευουμε το τοπ 20... Εχουν ξεφυγει τρελα τα νουμερα στας Ευρωπας..
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Marvin Ducksch zu PAOK Thessaloniki?
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Hannover 96 could lose top striker Marvin Ducksch. As FT learned, the Greek top club PAOK Saloniki are interested in the 26-year-old center forward. The port city residents are ready to pay 1.5 million euros transfer fee.

In principle, Ducksch can envision a change to PAOK. However, it is unclear whether the sum offered is sufficient. Sports director in Saloniki and thus in charge of the negotiations is the German Olaf Rebbe, who was once responsible for VfL Wolfsburg.
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Αναδημοσίευση από instagram (paok_community):
Θέλει τον «μπόμπερ» Αντόνιο Τσολάκ!

Ο 26χρονος Κροάτης επιθετικός Αντόνιο Τσολάκ βρίσκεται στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ, με τους «ασπρόμαυρους» να εξετάζουν την περίπτωσή του.

Ο Τσολάκ προέρχεται από μια εξαιρετική σεζόν με τη Ριέκα, με 26 γκολ και 4 ασίστ σε 40 αναμετρήσεις, γεγονός που τον έχει βάλει στο στόχαστρο αρκετών ομάδων εκτός του ΠΑΟΚ.

Ο Τσολάκ, με τα νούμερα της περσινής σεζόν, δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα των ανθρώπων του Δικεφάλου.

Πηγές από την Τούμπα ισχυρίζονται, πως ακόμη δεν έχει κατατεθεί πρόταση στη Ριέκα, αλλά αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να συμβεί αυτό ειδικά αν παραχωρηθεί ο Τσούμπα Άκπομ.

Πάντως την ίδια στιγμή, ξένα δημοσιεύματα, αναφέρουν ότι ο δικέφαλος έκανε πρόταση τριών εκατομμυρίων ευρώ στη Ριέκα που όμως προτιμάει να τον δώσει στη Ντιναμό Κιέβου, που πάντα σύμφωνα με τους Κροάτες, πρόσφερε πέντε εκατομμύρια ευρώ για τον 26χρονο ποδοσφαιριστή.
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Νομίζω πάμε για τον Γερμανό απ το Αννόβερο. Πολύ καλά νουμερα πέρυσι, 26 χρονών...
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Φέτος γιατί δεν έπαιξε;
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Το 19/20 έχει 15 γκόλ και 6 ασσίστ στην zweite bundesliga.

Edit: Στο 2020 στα τελευταία 9 μάτς έβαλε 10 γκόλ. Μιά χαρά μάτι έχει ο Ρέμπε και παρακολουθεί τα νούμερα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Magpies4 την Σάβ 05 Σεπ 2020, 09:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Επαιξε. 28 συμμετοχες, 15 γκολ, 6 ασσιστ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”