Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
ααααααα οκ!
Θενξ mate!
Ο Τσορμπατζογλου και νυχτας ειναι και μιζεριας ειναι [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θενξ mate!
Ο Τσορμπατζογλου και νυχτας ειναι και μιζεριας ειναι [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Die hard τσαμπούκι είναι αυτός. Μπορεί να ρίχνει και φάπες αν χρειαστεί.Magpies4 έγραψε:Παίδες υπάρχει μία εσωτερική μεταγραφή που θα αφήσει εποχή: Στάθης Τάχατος. Θυμηθείτε το όνομα.
Ως φαν της Κ19 και παρακολουθώντας όσα περισσότερα παιχνίδια, μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα για τα παραπάνω και όχι τόσο για την τεχνική του κατάρτιση.
Βέβαια οι ανάγκες τον έκαναν να παίζει αριστερό μπακ με ανάποδο πόδι, που και αυτό από μόνο του θέλει μαγκιά.
TheCursed έγραψε:gospi Λεω οτι ο ζιβκοβιτς ερχεται θεσσαλονικη την κυριακη τελεια. Και οτι γενικα μην ακουτε τον τζορμπατζογλου σε αναλυσεις ποδοσφαιριστων γιατι ειναι νυχτας ειχε πει οταν πηραμε τον ματος οτι δεν ειναι σιγουρος οτι θα παρει την θεση του κιτσιου στο βασικο σχημα απο εκει να καταλαβεις.Απλα το ανέφερα γιατί είδα προηγούμενες συζητήσεις για καποιον ταχατο.
Γείτονα η επόμενη μεταγραφή πότε με το καλό πριν την μπενφίκα ή μετά ?
- bersekeros
- sourmenetes
- Moderator
Εφόσον Κυριακή είναι εδώ ο ζιβκο κατά Τρίτη ανακοινώνεται, αν όλα πάνε καλά.
Αν στο ΣΚ σκάσει και κάτι ακόμα θα είμαστε καλά.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν στο ΣΚ σκάσει και κάτι ακόμα θα είμαστε καλά.
- sourmenetes
- Moderator
Αν δε φύγει φορ πως θα πάρεις κι άλλο φορ;;bersekeros έγραψε:Η ερώτηση είναι σε ποιά θέση;
Σέντερ φορ ίσως;
Η έστω ένας επιθετικογενης παίκτης.
- sourmenetes
- Moderator
Για να δούμε.
Εγώ προσωπικά θα ήθελα χαφ , ,bersekeros έγραψε:Η ερώτηση είναι σε ποιά θέση;
Σέντερ φορ ίσως;
το θέμα σέντερ φορ είναι πολύ περίπλοκο εξαρτάται από την πώληση ή την ανανέωση Άκπομ !
- rade paprica
Πάντως αφού του Ζίφκοβιτς πάει από βδομάδα φαντάζομαι λογικά δύσκολα θα προλάβει με Μπενφίκα (ίσως αποστολή;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος rade paprica την Παρ 04 Σεπ 2020, 16:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- NickGavanas
Λίγο δύσκολο για να έρθει δανεικός μιας και το συμβόλαιο του λήγει του χρόνου αλλά αυτό θα ήταν φοβερή αναβάθμισηpagotatzis έγραψε:Σερτζιο Ολιβέιρα δανεικός με απαρατήρητη ρήτρα αγοράς στα 18 ματς
Αν θέλουμε να πάμε μπροστά στην Ευρώπη πρέπει να απεμπλακούμε από επιθετικούς τύπου πριγιοβιτς
- rade paprica
Προσπαθώντας να κάνω μια αποτύπωση της κατάστασης κυρίως με βάση όσα έχουμε πει εδώ και με την παραδοχή ότι του Ζίφκοβιτς θα γίνει:
1. Τέρμα: θέλουμε τερματά που να παίζει με τα πόδια, αλλά θα πρέπει να φύγει κάποιος
2. Αρ. μπακ; Θα εμπιστευτούμε κάποιον μικρό για ντουπλάρισμα του Γιαννούλη (προσωπικά δε με χαλάει)
3. Δεξί μπακ; με ερωτηματικό τον Μάτος έχουμε ήδη άλλους δύο για τη θέση άρα μάλλον χλωμό
4. Χαφ; θέλουμε κάποιον με διαφορετικά στοιχεία (εκείνος ο Εντουάρντο της Σπόρτινγκ ρε παιδιά κάηκε μάλλον;
) αλλά και εδώ έχουμε μεν αρκετούς, δύο εκτός με άγνωστο χρόνο επιστροφής δε
5. Επιθετικό
Με βάση αυτά θα έβαζα σε σειρα προτεραιότητας/πιθανότητας επιθετικό, τέρμα και χαφ. Φυσικά ανεξάρτητα από το τι κυνηγάς εξαρτάται και τι θα σου κάτσει (μπορεί να έχεις ως πρώτη προτεραιότητα π.χ. επιθετικό αλλά να μην βρεις αυτό που θέλεις), ιδίως αν θέλουμε ουσιαστικές μεταγραφές που να έχουν ουσία, αφού αριθμητικά κενά στο ρόστερ δε φαίνεται να έχουμε
1. Τέρμα: θέλουμε τερματά που να παίζει με τα πόδια, αλλά θα πρέπει να φύγει κάποιος
2. Αρ. μπακ; Θα εμπιστευτούμε κάποιον μικρό για ντουπλάρισμα του Γιαννούλη (προσωπικά δε με χαλάει)
3. Δεξί μπακ; με ερωτηματικό τον Μάτος έχουμε ήδη άλλους δύο για τη θέση άρα μάλλον χλωμό
4. Χαφ; θέλουμε κάποιον με διαφορετικά στοιχεία (εκείνος ο Εντουάρντο της Σπόρτινγκ ρε παιδιά κάηκε μάλλον;

5. Επιθετικό
Με βάση αυτά θα έβαζα σε σειρα προτεραιότητας/πιθανότητας επιθετικό, τέρμα και χαφ. Φυσικά ανεξάρτητα από το τι κυνηγάς εξαρτάται και τι θα σου κάτσει (μπορεί να έχεις ως πρώτη προτεραιότητα π.χ. επιθετικό αλλά να μην βρεις αυτό που θέλεις), ιδίως αν θέλουμε ουσιαστικές μεταγραφές που να έχουν ουσία, αφού αριθμητικά κενά στο ρόστερ δε φαίνεται να έχουμε
Αυτός που ήρθε να υπογράψει και πήγε Κίνα (και ήταν η 1η κίνηση της σεζόν κιόλας αρχές Ιουλίου) αν υπέγραφε λογικά από χρονιά Ίβιτς θα τα σαρώναμε όλα.navigator11 έγραψε:Εδώ ρε είχε "κλείσει" τη δουλειά μέχρι και με τον Σουηδό. Άντε να του χρεώσεις τον Κοεντράο ότι τα σκάτωσε. Ξέχασα και τον άλλο που ερχόταν να υπογράψει και τελικά κατέληξε Κίνα
Βαρύ 9-10ρο σαν πχ τον Βούκιτς στα πιο νιάτα του ή τον Τάντιτς.. Μεγάλη γκαντεμιά!