και τον ισμαελ σιλβα εκαψεnavigator11 έγραψε:Εδώ ρε είχε "κλείσει" τη δουλειά μέχρι και με τον Σουηδό. Άντε να του χρεώσεις τον Κοεντράο ότι τα σκάτωσε. Ξέχασα και τον άλλο που ερχόταν να υπογράψει και τελικά κατέληξε Κίνα

και τον ισμαελ σιλβα εκαψεnavigator11 έγραψε:Εδώ ρε είχε "κλείσει" τη δουλειά μέχρι και με τον Σουηδό. Άντε να του χρεώσεις τον Κοεντράο ότι τα σκάτωσε. Ξέχασα και τον άλλο που ερχόταν να υπογράψει και τελικά κατέληξε Κίνα
Ισχύει... Πάντως μου μοιάζει λίγο περίεργο το ότι συζητάμε για παίκτες στο κέντρο ενώ έχουμε ήδη τους φτασμένους Καντουρι , Μισιτς , Σβαμπ. Από πίσω εξελιξιμους τους Νινουα , Τσιγκαρα και τον Αουγκούστο (θεωρώ πως χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής) και Εσιτι για ματς ειδικών συνθηκών.jibbie έγραψε: η αληθεια ειναι οτι απο τα ονοματα που εχουν ακουστει στα ΜΜΕ κι εχουν γραφτει εδω περα δεν εχω δει κατι που να λυνει το θεμα που εχουμε. προφανως παικτες υπαρχουν, απλα δεν εχει ακουστει κατι που να δινει οντως τη λυση. ας περιμενουμε να δουμε τι εχει να πει και ο Ρεμπε γι αυτο πριν κλεισει η μεταγραφικη περιοδος
Με άγχωσες τώρα, κοπρόσκυλο.jibbie έγραψε:και τον ισμαελ σιλβα εκαψεnavigator11 έγραψε:Εδώ ρε είχε "κλείσει" τη δουλειά μέχρι και με τον Σουηδό. Άντε να του χρεώσεις τον Κοεντράο ότι τα σκάτωσε. Ξέχασα και τον άλλο που ερχόταν να υπογράψει και τελικά κατέληξε Κίνα
Μακρια απο κει! Εχει covid!tolis01 έγραψε:Τα παλιά καλά ένδοξα χρόνια θα τον πηγαίναμε πρώτα Χαλκιδική...![]()
![]()
Τον Μισιτς προς το παρον να μην τον υπολογιζουμε γ αυτο το εξαμηνο... Δεν ξερω να θα πρεπε να τον υπολογιζουμε και για ολη την χρονια, αλλα πραγματικα ευχομαι να επανελθει απο Γεναρη.NickGavanas έγραψε:Ισχύει... Πάντως μου μοιάζει λίγο περίεργο το ότι συζητάμε για παίκτες στο κέντρο ενώ έχουμε ήδη τους φτασμένους Καντουρι , Μισιτς , Σβαμπ. Από πίσω εξελιξιμους τους Νινουα , Τσιγκαρα και τον Αουγκούστο (θεωρώ πως χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής) και Εσιτι για ματς ειδικών συνθηκών.jibbie έγραψε: η αληθεια ειναι οτι απο τα ονοματα που εχουν ακουστει στα ΜΜΕ κι εχουν γραφτει εδω περα δεν εχω δει κατι που να λυνει το θεμα που εχουμε. προφανως παικτες υπαρχουν, απλα δεν εχει ακουστει κατι που να δινει οντως τη λυση. ας περιμενουμε να δουμε τι εχει να πει και ο Ρεμπε γι αυτο πριν κλεισει η μεταγραφικη περιοδος
Άρα το να κοιτάξουμε για δανεικούς σ αυτόν τον χώρο ίσως είναι πιο ορθολογικό. Μ αυτόν τον τρόπο μειώνεις και το οικονομικό ρίσκο αλλά και μπορείς να κοιτάξεις και "καλύτερους" παικτες + δημιουργείς σχέσεις με την ομάδα τους για μελόντικα deal .Totem_pk έγραψε:![]()
Υ.Γ. Νικ μακαρι να ειναι διαθεσιμοι οι παικτες που εχουμε αλλα δυστυχως φιλε εγω ανησυχω μηπως δεν ειναι μεχρι κανα φλεβαρη ας πουμε. Οποτε με αυτο το σκεπτικο μιλαμε. Αν ειναι και γυρισουν τα παιδια τον Οκτωμβρη -Νοεμβρη τοτε ας μεινουμε ετσι. Εχουμε παικτες.
Νομίζω ότι είναι ο πιό ταχυδυναμικός παίκτης των ακαδημιών. Full back. Υπογράφω ώς πρώην προπονητής ακαδημιών (όχι του ΠΑΟΚ βεβαίως βεβαίως).jibbie έγραψε:ειναι ταχαμου ταλεντο αυτος ο ταχατος;
Ίδια ηλικία,πάνω από 80 συμμετοχές Bundesliga( λογικά τον ξέρει ο Rebbe), ελεύθερος, κάποια στιγμή έφτασε η χρηματιστηριακή του αξία στα 8 εκατομμύρια και πολύ φθηνότερος τώρα απο Aleix Garcia https://www.transfermarkt.com/marc-sten ... ler/160943NickGavanas έγραψε:Πάντως όλα αυτά τα χαρακτηριστικά που συζητάμε θεωρώ πως θα μπορούσε να τα δώσει ένας παίκτης τύπου
Aleix Garcia. Παραστάσεις από μεγάλα πρωταθλήματα έχει , ελεύθερος είναι , σε ιδανική ηλικία είναι, η χρηματιστηριακή αξία του είναι αρκετά υψηλή ακόμη , δίνει κάποια διαφορετικά στοιχεία στον χώρο του κέντρου από το υπάρχον ρόστερ
https://www.transfermarkt.com/aleix-gar ... ler/261504
Αν μπορέσει και ο jibbie να πετάξει λίγο τα στατιστικά του την τελευταία διετία θα έχουμε μια πιο καλή εικόνα
Κατι τετοιο αδελφε. Δυστυχως εγω τον Μισιτς δεν τον περιμενω φετος το παιδι, να ειναι καλα και να γυρισει οποτε μπορεσει. Επισης βλεποντας και τον Ζαμπα Και τα ποδαρακια που εκανε το παιδι (καμια σχεση με αυτο που ηταν σε μυικο ογκο) δεν τρεφω μεγαλες ελπιδες για γρηγορη επανοδο του Αουγκουστο. Αρα ενας δυο ακριβοι δανεικοι η και κανονικες μεταγραφες αν αναλογιστεις οτι του χρονου χανεις Καντουρι.NickGavanas έγραψε:Άρα το να κοιτάξουμε για δανεικούς σ αυτόν τον χώρο ίσως είναι πιο ορθολογικό. Μ αυτόν τον τρόπο μειώνεις και το οικονομικό ρίσκο αλλά και μπορείς να κοιτάξεις και "καλύτερους" παικτες + δημιουργείς σχέσεις με την ομάδα τους για μελόντικα deal .Totem_pk έγραψε:![]()
Υ.Γ. Νικ μακαρι να ειναι διαθεσιμοι οι παικτες που εχουμε αλλα δυστυχως φιλε εγω ανησυχω μηπως δεν ειναι μεχρι κανα φλεβαρη ας πουμε. Οποτε με αυτο το σκεπτικο μιλαμε. Αν ειναι και γυρισουν τα παιδια τον Οκτωμβρη -Νοεμβρη τοτε ας μεινουμε ετσι. Εχουμε παικτες.