PAOK TV & PAOK New Media

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Όσοι έχετε πρόβλημα, βλέπετε τα παιχνίδια:

Ενσύρματα (Με καλώδιο Ethernet συνδεδεμένο στον υπολογιστή).
25
41%
Ασύρματα (Μέσω Wi-fi)
28
46%
Αλλιώς (Από browser τηλεόρασης, κλπ)
8
13%

Σύνολο ψήφων: 61

Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Re: PAOK TV & PAOK New Media

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

pilotos έγραψε:Αν πάνε σε νόβα θα βλέπετε τζαμπανταν... Πληροφορίες εντός, όπως έκανε το sportime θα κάνει και το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Όσοι έχετε φβ γίνεται μέλος στο Mao Mao world family.
Υπάρχει ένα παλικάρι εκεί ο Paok veriotis όπου ανεβάζει όλα τα ματς μας σε live μετάδοση, με καλή ανάλυση και πολύ μικρή καθυστέρηση..

Στα εκτός πέρσιήταν σωτηρία, φέτος λογικά θα έχει κ τα εντός.
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Καλό που εμείς οι το υεξωτερικού θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε ΠΑΟΚΤΒ για τα παιχνίδια εντός.
Ελπίζω να βρουν έτσι αξπρεπές συμβόλαιο και οι ¨μικροί¨ άστεγοι.
Η τωρινή διεύθυνση της ΝΟΒΑ κατάλαβε πως με εμάς και βάζελο άουτ (θεωρώ κ ιαυτοί θα πάρουν ικανοποιητική προσφορά) και την ΑΕΚ του χρόνου επίσης εκτός, το μαγαζί βάραγε λουκέτο.
Θα είδαν προφανώς και τα μειωμένα συμβόλαια στην Ελλάδα και πολύ πιθανό πανελλήνιες αλυσίδες καφετεριών τους είπαν ξερά πως χωρίς άλλους μεγάλους δε βγαίνουν τα συμβόλαια και στην Αθήνα η Πελοπόνησσο πχ.
icue

Δημοσίευση από icue »

Παιδια αυτα για καλη αναλυση απο stream μην τα λετε παραεξω. Οκ ειναι καλο για να βλεπεις ποια ομαδα εχει την μπαλα ή ποσο ειναι το σκορ, αλλα μεχρι εκει.

Τελικα ακουω οτι θα παρει και το ματς με την Μπενφικα η πολυχρονεμενη μας νοβα :D
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Πάμε μια ανακεφαλαίωση του τι φημολογείται για την πρόταση της Nova:

- 7 εκατομμύρια ευρώ για τα εντός έδρας του ΠΑΟΚ
- 1 εκατομμύριο ευρώ μπόνους για την συμμετοχή στους Ομίλους του Europa League
- 1 εκατομμύριο ευρώ για το ματς με την μπενφίκα
- Διατηρεί ο ΠΑΟΚ to pay per view / season μέσω PAOK TV για τους κατοίκους του εξωτερικού
- Απομακρύνεται ο γνωστός άνθρωπος του γάβρου

Με τα παραπάνω δεδομένα, είναι μια fair συμφωνία...

Εάν μάλιστα έχουν προβλέψει από τον ΠΑΟΚ, κάποια συμφωνία όσον αφορά τους σπίκερ/εκφωνητές που επιθυμεί η ομάδα, τότε θα είναι ακόμα καλύτερη.

Περιμένω να δω τι θα επαληθευτεί από τα παραπάνω που ακούστηκαν.

ΥΓ Το αν επιθυμεί ή όχι κάποιος να δίνει...έστω κι ένα σεντ στη νόβα...είναι μία άλλης τάξεως συζήτηση,
ιδίως στην εποχή μας που υπάρχουν ... εναλλακτικές. Πάντως επειδή οι εποχές είναι περίεργες και το φόρουμ δημόσιο, έτσι για το record θα γράψω ότι εννοείται ότι αναφερόμαστε μόνο σε νόμιμες εναλλακτικές και όχι σε παράνομες ή πειρατικές. ;)
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

potamda έγραψε:Αν έχει γίνει συμφωνία για pay per view μέσω της cosmote πώς θα υπογραφεί συμβόλαιο με τη νόβα;

Οπότε λογικά η συμφωνία με cosmote μπορεί να σπάσει.
Δεν έχει σχέση αυτό πάλι θα δείχνει τα παιχνίδια του PAOK TV και η cosmote και η νοβα PPV μεσα από την πλατφόρμα.

Μην μπερδεύεστε η νοβα δεν πήρε με αυτή την συμφωνία όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ μέσα έξω Ελλας Ευρώπη Κύπελλο κτλ σε όλες τις διοργανώσεις και όλα τα φιλικά. ;) To PAOK TV πάλι θα υπάρχει ... απλά θα δεις το πολύ 10 παιχνίδια τον χρόνο μέσα από εκεί όχι όλα...
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

bersekeros έγραψε: {...}
Εάν μάλιστα έχουν προβλέψει από τον ΠΑΟΚ, κάποια συμφωνία όσον αφορά τους σπίκερ/εκφωνητές που επιθυμεί η ομάδα, τότε θα είναι ακόμα καλύτερη.
{...}
Σωστός!
Και να δουμε επιτελους μια περιγραφή αντικειμενική και όχι σαν να παιζει ο γαυρος με μια ομάδα του εξωτερικού...
Thax

Δημοσίευση από Thax »

Γιατί ρε παιδιά δεν πέρασε το σχόλιο μου;
icue

Δημοσίευση από icue »

invincible έγραψε:
potamda έγραψε:Αν έχει γίνει συμφωνία για pay per view μέσω της cosmote πώς θα υπογραφεί συμβόλαιο με τη νόβα;

Οπότε λογικά η συμφωνία με cosmote μπορεί να σπάσει.
Δεν έχει σχέση αυτό πάλι θα δείχνει τα παιχνίδια του PAOK TV και η cosmote και η νοβα PPV μεσα από την πλατφόρμα.

Μην μπερδεύεστε η νοβα δεν πήρε με αυτή την συμφωνία όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ μέσα έξω Ελλας Ευρώπη Κύπελλο κτλ σε όλες τις διοργανώσεις και όλα τα φιλικά. ;) To PAOK TV πάλι θα υπάρχει ... απλά θα δεις το πολύ 10 παιχνίδια τον χρόνο μέσα από εκεί όχι όλα...
Φιλε δεν υπαρχει ουτε 1% να δωσουν τοσα λεφτα για να μην εχουν αποκλειστικο δικαιωμα στην Ελλαδα. Δεν υπαρχει cosmote γενικα και paoktv για Ελλαδα (νομιμα) με αυτην την συμφωνια.
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

και κύπελλο και φιλικά και εκτός Ευρώπη όλα ? λες ? δεν ξέρω... θα φανεί ... Εγώ ξέρω πρωτάθλημα εντός και Ευρώπη εντός ήταν συνήθως νομίζω...
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Thax έγραψε:Γιατί ρε παιδιά δεν πέρασε το σχόλιο μου;
Πέρασε. Σόρι για τη καθυστέρηση
icue

Δημοσίευση από icue »

invincible έγραψε:και κύπελλο και φιλικά και εκτός Ευρώπη όλα ? λες ? δεν ξέρω... θα φανεί ... Εγώ ξέρω πρωτάθλημα εντός και Ευρώπη εντός ήταν συνήθως νομίζω...
Κυπελλο αναλογα ποιος θα παρει το κυπελλο. Ευρωπη απο πλειοφ τσουλου και γιουροπα ομιλους και μετα η cosmote. Σορυ αν σε μπερδεψα, εννοουσα αποκλειστικα για το πρωταθλημα. Οχι για τα παντα.
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

prof έγραψε:Φανταζομαι υπάρχει τρόπος απο την Ελλάδα να φαίνεσαι ότι είσαι από το εξωτερικό και να πληρώνεις το ΠΑΟΚ TV ομορφα και καλά..... αν ναι πρέπει να δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες σε περιπτωση που υπογραψουμε στην νοβα γιατι εγω στη νοβα δεν τα δίνω και ως Αθηναιος δεν μπορω να πάω σε καφετερία να δω την ομάδα μου γιατι κινδυνεύω
Φυσικά και μπορείς! Σε ποιά περιοχή είσαι;
prof

Δημοσίευση από prof »

pgetsos έγραψε:
prof έγραψε:Φανταζομαι υπάρχει τρόπος απο την Ελλάδα να φαίνεσαι ότι είσαι από το εξωτερικό και να πληρώνεις το ΠΑΟΚ TV ομορφα και καλά..... αν ναι πρέπει να δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες σε περιπτωση που υπογραψουμε στην νοβα γιατι εγω στη νοβα δεν τα δίνω και ως Αθηναιος δεν μπορω να πάω σε καφετερία να δω την ομάδα μου γιατι κινδυνεύω
Φυσικά και μπορείς! Σε ποιά περιοχή είσαι;

Αγια Παρασκευη
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

“Έμειναν μόνο οι ανακοινώσεις για την συμφωνία ΠΑΟΚ και Nova”

σφινα - Στέλιος Στεργιάδης

Ο Νίκος Μποζιονέλος φιλοξενήθηκε στον FOCUS FM 103,6 και μίλησε για τα ανοιχτά ζητήματα στα τηλεοπτικά δικαιώματα στην Σούπερλιγκ, αποκαλύπτοντας συνάμα και την συμφωνία του ΠΑΟΚ με την NOVA για την προσεχή αγωνιστική περίοδο

Αναλυτικά όσα είπε στον FOCUS FM 103,6:

«Οι πέντε ομάδες που δεν είχαν προτάσεις από αλλού, ήταν λογικό εν τέλει να πάνε στο συνδρομητικό. Στο κλείσιμο του καλοκαιριού και λίγο πριν την σέντρα το συνδρομητικό φτάνει στις 13 από τις 14 ομάδες του πρωταθλήματος.

Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε, τελείωσε το θέμα και μένουν οι ανακοινώσεις. Τα έχουν βρει και στην διάρκεια και τα λεφτά, η διαφωνία ήταν στο ότι ο ΠΑΟΚ ζητούσε 8.000.000 ευρώ, η Nova έδινε 7.000.000 και τα βρήκαν κάπου στην μέση και μαζί με τα μπόνους θα φτάσει κοντά στα 8.000.000 ευρώ. Θυμίζω ότι η Νόβα είχε κάνει πρόταση στον ΠΑΟΚ πολύ χαμηλότερη την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Μέσα στην συμφωνία θα περιλαμβάνεται και το PAOK TV, αλλά δεν γνωρίζω τι ακριβώς θα ισχύσει και μπορεί ο ΠΑΟΚ να το χρησιμοποιήσει στο μέλλον.

Η Νόβα έχει πάγια θέση να μην βγάζει ανακοινώσεις και να μην απαντάει σε ανακοινώσεις που αφορούν τα οικονομικά δεδομένα των συμφωνιών της, για αυτό δεν απάντησε στα όσα της είπε ο Παναθηναϊκός. Το ταβάνι για τον Παναθηναϊκό ήταν 5,7 εκατ. ευρώ και τόσα πήρε, είναι η 4η ομάδα αυτή την στιγμή και δεν παίζει Ευρώπη και αυτό πρέπει.

Το ΠΑΟΚ – Μπενφίκα θα το δείξει η Nova και μετά αν περάσει είτε σε Τσάμπιονς Λιγκ ή Γιουρόπα Λιγκ θα παίξει στο COSMOTE TV.

Νομίζω ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε μεγάλο φάουλ που δεν ενημερώσε με ανακοίνωση της για τα έσοδα και τα έξοδα του PAOK TV, για να έχουμε έναν μπούσουλα για το αν αξίζει μια ομάδα να πάει σε μια τέτοια διαδικασία. Απλώς το γεγονός ότι δεν επιθυμούν να το δημοποιήσουν με κάνει να σκέφτομαι ότι δεν πήγε τόσο καλά, όσο θα ήθελαν. Απλά θα ήταν καλύτερο για όλους να δημοσιοποιήσει τα έσοδα και το πώς κινήθηκε το PAOK TV.

Μια πρόσφατη συνέντευξη του κ. Μονεμβασιώτη, πέρασε στο ντούκου και είπε για τα τηλεοπτικά ότι με πρωτοβουλία Σαββίδη γίνονται οι συνομιλίες των «5» με την Nova. Πέρασε πέρασε πολύ στο… ντούκου και άκουσα το ηχητικό για να πειστώ ότι όντως το είπε. Μου έκανε εντύπωση από την μια και από την άλλη φαίνεται ότι οι σχέσεις του ΠΑΟΚ με την Nova έχουν εξομαλυνθεί.

Δεν το αποκλείω εν τέλει να πάει και ο Παναθηναϊκός στην Nova και με τον Αλαφούζο ποτέ κανείς δεν ξέρει. Πολλά μπορεί να γίνουν…

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είχε κάνει κατ’αρχήν συμφωνία με το COSMOTE TV με το PAOK TV, αλλά φαίνεται ότι δεν προχώρησε, με την ομάδα ανδρών κλεισμένη στην Nova. Δεν έχω ακούσει ότι ο ΠΑΟΚ ζήτησε να φύγει από το συνδρομητικό κανάλι ο κ. Παπαδόπουλος, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι η Forthnet βρίσκεται σε φάση αλλαγής ιδιοκτησίας. Οι νέες ιδιοκτήτες είναι τεχνοκράτες, δεν πρόκειται να χαρίσουν ευρώ και θα πληρώσουν το προϊόν όσο ακριβώς αξίζει.
Άβαταρ μέλους
gabriello

Δημοσίευση από gabriello »

Προφανώς δεν πήγε τόσο καλά αλλά ήταν μέσο πίεσης για καλύτερη συμφωνία. Αρκεί μέσα στη συμφωνία να κάνουν υποφερτες μεταδοσεις
Απάντηση

Επιστροφή στο “Διοικητικά”