PAOK TV & PAOK New Media
Re: PAOK TV & PAOK New Media
Αν υπηρχε σοβαρο πρωταθλημα, χωρις να περιμενουμε δικες 20 χρονια, χωρις μια επιτροπη απο αρκουδηδες να σου γαμαει την χρονια, χωρις σπηκερ να κανουν τους κινεζους σε φασεις που βγαζουν ματι και καλα "για να μην δυναμητισουν το κλιμα", χωρις παραρτηματα χωρις χωρις χωρις δεν θα με ενοιαζε να μας εδειχνε και το mega.
Αν η ΠΑΕ πιστευει οτι θα βαρεσουμε κανονι χωρις τα εξτρα μυρια που θα παρει απο την νοβα σε σχεση με οτι θα εβγαζε απο paoktv+cosmote, καλως να παει. Επισης αν πιστευει οτι ειναι ολα καλα στο Ελληνικο ποδοσφαιρο, ωστε να ειμαστε στην ιδια τηλεοπτικη στεγη με τον καρκινο, χωρις επαναλαμβανω να υπαρχει κεντρικη διαχειριση γιατι αυτο θα ηταν κατι εντελως διαφορετικο, επισης δικαιωμα τους. Ουτε θα τους κραξω, ουτε τιποτα. Απλα εγω δεν θα ακολουθησω πλεον, αυτο ειπα.
Αν η ΠΑΕ πιστευει οτι θα βαρεσουμε κανονι χωρις τα εξτρα μυρια που θα παρει απο την νοβα σε σχεση με οτι θα εβγαζε απο paoktv+cosmote, καλως να παει. Επισης αν πιστευει οτι ειναι ολα καλα στο Ελληνικο ποδοσφαιρο, ωστε να ειμαστε στην ιδια τηλεοπτικη στεγη με τον καρκινο, χωρις επαναλαμβανω να υπαρχει κεντρικη διαχειριση γιατι αυτο θα ηταν κατι εντελως διαφορετικο, επισης δικαιωμα τους. Ουτε θα τους κραξω, ουτε τιποτα. Απλα εγω δεν θα ακολουθησω πλεον, αυτο ειπα.
Αυτο!ron-swanson έγραψε:Μα ο ΠΑΟΚ έκανε ακριβώς αυτό που ήθελε.
-Θέλω 7-8 εκατομμύρια
-Σου δίνω 4
-Οκ πάρε τα @@ μου, δεν σε έχω ανάγκη, στήνω δικό μου κανάλι.
Ε άμα τώρα έρχεται η Νοβα και σου δίνει 7-8 εκατομμύρια, τελικά μάλλον κερδισμένος βγήκες.
- Mitsospaoki4
- Moderator
Αν είναι να βγει κερδισμένη η ομάδα από αυτή την συμφωνία, τότε είναι πολύ καλο νέο..
Όσο για την νόβα, εγώ προσωπικά θα ψηφίσω ********* και με κλειστό ήχο και όλα καλα..
Ελπίζω βέβαια το paok tv να μην αφεθεί σαν πλατφόρμα και να εξακολουθήσει να υπάρχει με εκπομπές και επαναλήψεις αγώνων..
Όσο για την νόβα, εγώ προσωπικά θα ψηφίσω ********* και με κλειστό ήχο και όλα καλα..
Ελπίζω βέβαια το paok tv να μην αφεθεί σαν πλατφόρμα και να εξακολουθήσει να υπάρχει με εκπομπές και επαναλήψεις αγώνων..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Equalizer την Πέμ 03 Σεπ 2020, 12:26, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λόγος: Φίλε το τι θα επιλέξεις παράνομα εσύ, δεν είναι ανάγκη να το ανακοινώνεις και δημόσια
Λόγος: Φίλε το τι θα επιλέξεις παράνομα εσύ, δεν είναι ανάγκη να το ανακοινώνεις και δημόσια
- buffalobill4
Το πιο σημαντικό είναι ακόμα κσι να πάμε, να κρατήσουμε παραγωγή αγώνων όπως και ντοκιμαντέρ δηλώσεις κλπ και να αναπτύσσουμε την πλατφόρμα. Γιατί με αυτούς χαιρι δεν θα δούμε. Τα περσινά είναι μάθημα και δεν πρέπει να ξαναβρεθούμε σε αυτήν την θεση
- Sick Bastard
Ίσως.ron-swanson έγραψε:Μα ο ΠΑΟΚ έκανε ακριβώς αυτό που ήθελε.
-Θέλω 7-8 εκατομμύρια
-Σου δίνω 4
-Οκ πάρε τα @@ μου, δεν σε έχω ανάγκη, στήνω δικό μου κανάλι.
Ε άμα τώρα έρχεται η Νοβα και σου δίνει 7-8 εκατομμύρια, τελικά μάλλον κερδισμένος βγήκες.
Βέβαια, δεν είναι τόσο απλό μιας και ο γαύρος πόσα παίρνει ας πούμε;
Η κούλα;
Επίσης, εξαιρετικά περίεργο που σε χρονιά covid, χρονιά χωρίς τίτλο, η ομάδα δέχεται προσφορά διπλάσια απ την τελευταία και μάλιστα ΄μέρες μετά τη δήλωση Αρωνιάδη, ότι το ΠΑΟΚ τιβί κόστισε 300 χιλιάδες κι έβγαλε εκατομύρια με κάτι του τύπου 200 χιλιάδες συνδρομητές αν θυμάμαι καλά.
-
Κοιτα συμφωνα με την ανακοινωση του βαζελου που καρφωσε τον γαυρο, ο γαυρος παιρνει 11 εκατομμυρια τον χρονο. Η κουλα παιρνει 6.
Γενικα νομιζω ειναι απλο το τι συνεβη. Περσι ηταν κατα 99% σιγουρο οτι την Νοβα θα την επαιρνε ο χοντρος. Οποτε το πουτ@νακι που παριστανει τον CEO, για να πουλησει εκδουλευση στο λιμανι, εκανε αυτην την γελοια προταση στον ΠΑΟΚ (τα 4,5 εκατομμυρια δηλαδη). Ε τωρα απ' οτι φαινεται πηρε αυτη η United Group την Νοβα, οποτε ο χοντρος (μαλλον) βγηκε απο την εξισωση. Και επειδη απο την νοβα την εκανε ο βαζελος, λειπει και ο ΠΑΟΚ και υπαρχουν και οι αλλοι 5 "αστεγοι", στην ουσια η United Group εχει παρει τα @@ της. Θα δειχνει κουλα, γαυρο, ρουλη και τον Κουγια ξερω γω. Οποτε σου δινει αυτα τα 7-8 για να σε ψησει να γυρισεις. Ολα αυτα χωρις να ξερω κατι παραπανω απο παρασκηνιο. Μονο καταγραφη γεγονοτων.
Γενικα νομιζω ειναι απλο το τι συνεβη. Περσι ηταν κατα 99% σιγουρο οτι την Νοβα θα την επαιρνε ο χοντρος. Οποτε το πουτ@νακι που παριστανει τον CEO, για να πουλησει εκδουλευση στο λιμανι, εκανε αυτην την γελοια προταση στον ΠΑΟΚ (τα 4,5 εκατομμυρια δηλαδη). Ε τωρα απ' οτι φαινεται πηρε αυτη η United Group την Νοβα, οποτε ο χοντρος (μαλλον) βγηκε απο την εξισωση. Και επειδη απο την νοβα την εκανε ο βαζελος, λειπει και ο ΠΑΟΚ και υπαρχουν και οι αλλοι 5 "αστεγοι", στην ουσια η United Group εχει παρει τα @@ της. Θα δειχνει κουλα, γαυρο, ρουλη και τον Κουγια ξερω γω. Οποτε σου δινει αυτα τα 7-8 για να σε ψησει να γυρισεις. Ολα αυτα χωρις να ξερω κατι παραπανω απο παρασκηνιο. Μονο καταγραφη γεγονοτων.
Αρχισε να διαρεει στον τυπο οτι κλεισαμε στα 7 μυρια και 1 μυριο Bonus
Τζαμπα την σταματησα και τους εριξα μπινελικια περυσι οσες φορες με πηραν...φετος σε καφε με βλεπω..
Τζαμπα την σταματησα και τους εριξα μπινελικια περυσι οσες φορες με πηραν...φετος σε καφε με βλεπω..
- potamda
- Bet Guru 2023
Αν έχει γίνει συμφωνία για pay per view μέσω της cosmote πώς θα υπογραφεί συμβόλαιο με τη νόβα;
Οπότε λογικά η συμφωνία με cosmote μπορεί να σπάσει.
Οπότε λογικά η συμφωνία με cosmote μπορεί να σπάσει.
Προφανως και δεν υπαρχει cosmote στο πλανο αν παμε στην νοβα. Θα μιλαμε για αποκλειστικο της νοβα με εξαιρεση το εξωτερικο, οπως γινοταν παλια με vpn οπου βεβαια οσοι δεν εχουν την γνωση ξεχνανε apps και λοιπα χαριτωμενα γιατι θα βλεπουν απο το pc. Και το paoktv θα δειχνει συναρπαστικες προπονησεις. Και για να μην εχει γινει τιποτα μεχρι στιγμης με την cosmote λιγες μερες πριν την εναρξη του πρωταθληματος λογικα ειναι και ψιλοτελειωμενο το θεμα. Μην παρει και κανα ματς με την Μπενφικα η νοβα και γελαμε.
Φυσικά και είναι δικαίωμα του Κ. Ιβάν Σαββίδη να λάβει την καλύτερη δυνατή προσφορά για τα τηλεοπτικά αλίμονο. Άλλωστε έτσι ωφελείται και η ομάδα μας. Είναι λογικότατο, δεν γίνεται μόνον να δίνει, απαιτείται και να εισπράττει.
Από την άλλη θεωρώ ότι σαν οπαδός του ΠΑΟΚ και στην ηλικία που βρίσκομαι δεν μου επιτρέπω λάθη όπως να βάλω ξανά στο σπίτι μου την nova. Χωρίς κορόνες, χωρίς υστερίες, χωρίς πολεμικές κραυγές ειλικρινά θεωρώ ότι θα προσβάλω τον εαυτό και δεν το αντέχω. Η γριά βλέπει και τηλεόραση, δεν υπάρχει κανάλι mega (ευτυχώς δεν ξέρει να ψάχνει κανάλια). Μέσα από την καρδιά μου σας λέω ότι γράφω απόλυτα ήρεμος, απόλυτα. Την κίνηση της διοίκησης την καταλαβαίνω, απλά εγώ δεν μπορώ. Ένα διαρκείας όπως πάντα στην 6 τάμα (αν και γήπεδο τα τελευταία χρόνια δεν μπορώ να πάω) και τα στιγμιότυπα των 3 λεπτών. Και φυσικά εδώ μέσα τώρα που σας βρήκα.
Πιστεύω ότι είναι αυτονόητο, ότι μια σοβαρή εταιρία δεν ακυρώνει μια κατ' ομολογία των στελεχών της πάρα πολύ επιτυχημένη επένδυση της, όπως το ΠΑΟΚ TV αντιθέτως την γιγαντώνει και συνεχώς την εμπλουτίζει μέχρι να φτάσει τα γνωστά high levels των μεγάλων συλλόγων του εξωτερικού.
Από την άλλη θεωρώ ότι σαν οπαδός του ΠΑΟΚ και στην ηλικία που βρίσκομαι δεν μου επιτρέπω λάθη όπως να βάλω ξανά στο σπίτι μου την nova. Χωρίς κορόνες, χωρίς υστερίες, χωρίς πολεμικές κραυγές ειλικρινά θεωρώ ότι θα προσβάλω τον εαυτό και δεν το αντέχω. Η γριά βλέπει και τηλεόραση, δεν υπάρχει κανάλι mega (ευτυχώς δεν ξέρει να ψάχνει κανάλια). Μέσα από την καρδιά μου σας λέω ότι γράφω απόλυτα ήρεμος, απόλυτα. Την κίνηση της διοίκησης την καταλαβαίνω, απλά εγώ δεν μπορώ. Ένα διαρκείας όπως πάντα στην 6 τάμα (αν και γήπεδο τα τελευταία χρόνια δεν μπορώ να πάω) και τα στιγμιότυπα των 3 λεπτών. Και φυσικά εδώ μέσα τώρα που σας βρήκα.
Πιστεύω ότι είναι αυτονόητο, ότι μια σοβαρή εταιρία δεν ακυρώνει μια κατ' ομολογία των στελεχών της πάρα πολύ επιτυχημένη επένδυση της, όπως το ΠΑΟΚ TV αντιθέτως την γιγαντώνει και συνεχώς την εμπλουτίζει μέχρι να φτάσει τα γνωστά high levels των μεγάλων συλλόγων του εξωτερικού.
Αν πάνε σε νόβα θα βλέπετε τζαμπανταν... Πληροφορίες εντός, όπως έκανε το sportime θα κάνει και το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φανταζομαι υπάρχει τρόπος απο την Ελλάδα να φαίνεσαι ότι είσαι από το εξωτερικό και να πληρώνεις το ΠΑΟΚ TV ομορφα και καλά..... αν ναι πρέπει να δοθούν οι κατάλληλες οδηγίες σε περιπτωση που υπογραψουμε στην νοβα γιατι εγω στη νοβα δεν τα δίνω και ως Αθηναιος δεν μπορω να πάω σε καφετερία να δω την ομάδα μου γιατι κινδυνεύω
Πάνω που έλεγα ότι θα είμαι κομπλέ με το app στη smart επιστροφή στο παρελθόν με σύνδεση λάπτοπ στη τιβι...
Πιλότος για δώσε τα φώτα σου
Πιλότος για δώσε τα φώτα σου
Kαι πολύ καλά έκανες. Το ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάει στη βρωμονόβα δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να τη βάλουμε σπίτι μας. Στηρίζουμε και καμιά καφετέρια και βλέπουμε ματς με κανέναν κολλητό μας αφού γήπεδο δεν μπορούμε να πάμε.crow1581 έγραψε:Αρχισε να διαρεει στον τυπο οτι κλεισαμε στα 7 μυρια και 1 μυριο Bonus
Τελικά είναι επίσημο σύμφωνα με "ΤΑ ΝΕΑ". Δεν θα σταθώ σε κολοτούμπες και τέτοια χαζά. Για επιχειρήσεις μιλάμε, προφανώς και ο Σαββίδης έκρινε ότι αυτό συμφέρει την ΠΑΕ. Εξάλλου όποτε ακούω για "επαναστάσεις" γελάω. Έχει ενδιαφέρον, λοιπόν, να δούμε στο πρώτο offside και στο πρώτο πέναλτυ την αντίδραση της ΠΑΕ. Γιατί δεν περιμένω αντικειμενική στροφή της ΝΟΒΑ όσο ο CEO είναι τρόφιμος Καραϊσκάκη. Τις περιγραφές ΠΑΟΚ θα τις κάνει ο Θαναηλάκης;