Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020 II
Μην ελπίζετε,γιατί θα απογοητευτείτε,δύσκολα έρχεται σε αυτή την ηλικία στον τωρινό ΠΑΟΚ παίχτης με τόσο υψηλό κασέ.
Μου μυρίζει μανατζεροδουλειά.
Να έριξε τόσο πολύ τις απαιτήσεις του δύσκολο.
Μη λες τετοια ρε Πιλοτε και παρει για λαθος λογους φωτια το τοπικ!
Αριστεροποδαρους λεμε

Αριστεροποδαρους λεμε
- sourmenetes
- Moderator
Σιγά τον παίκτη..
Κοιμούνται στην παε!!
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Κοιμούνται στην παε!!
για να κλεισεις τετοιον παιχτη αξιζει σουρμε να περιμενεις παντως..
τα δημοσιευματα επιββαιωνονται ή οχι απο την παε;;
τα δημοσιευματα επιββαιωνονται ή οχι απο την παε;;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος laska4 την Πέμ 03 Σεπ 2020, 13:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο Αμπελ μπορει να τον βαλει και στοπερ, οπως τον βιερινια
τεσπα, μαυρο χιουμορ κανω, απλα ο παικτης αυτος μας ανεβαζει επιπεδο στην καλη του μερα, ειναι γρηγορος, εκρηκτικος γκολτζης αν σκυψει το κεφαλι θα κανει παπαδες στην σουπερ λιγκα...
δειτε το ματς εναντιον του ΠΑΟΚ, μας εκανε κουδουνια και γω αναφωνησα..."μα που τους βρισκουν τετοιους παικταραδες?"
τεσπα, μαυρο χιουμορ κανω, απλα ο παικτης αυτος μας ανεβαζει επιπεδο στην καλη του μερα, ειναι γρηγορος, εκρηκτικος γκολτζης αν σκυψει το κεφαλι θα κανει παπαδες στην σουπερ λιγκα...
δειτε το ματς εναντιον του ΠΑΟΚ, μας εκανε κουδουνια και γω αναφωνησα..."μα που τους βρισκουν τετοιους παικταραδες?"
- sourmenetes
- Moderator
Μην τα λες σε εμένα!!!laska4 έγραψε:για να κλεισεις τετοιον παιχτη αξιζει σουρμε να περιμενεις παντως
Τελικα έριξε λευκή πετσέτα ο Ιβάν;;;
Χθες μίλησα για σχέδιο και πλάνο και κάποιοι λέγανε πολλά και διάφορα.
Προσεχτικες στιεχευμενες κινήσεις!!
Και ότι βγαίνει είναι κλεισμένο!!
Ο ρεμπε έδωσε εντολή να κλείσουν όλες οι κάνουλες ενημέρωσης!
Bρισκω λιγο χαζο να αναλονωμαστε στο τι ειναι εξτρεμ και αν παιζουμε η οχι με τετοιο.
Καταρχην πολλοι οταν λενε "εξτρεμ" εννοούν παικτη "διεμβολιστη", με τριπλα κτλ και οχι εξτρεμ με την αυστηρη εννοια της λεξης. Για μενα χρειαζωμαστε μεσοεπιθετικους/δημιουργικους (ειτε με πασα ειτε τριπλα κτλ) παικτες ασχετα απο που ακριβως πισω απο το φορ παιζουν
Ασε που 1) στο συγχρονο ποδοσφαιρο οι αυστηρες θεσεις δεν υπαρχουν πια και 2) πραγματικο εξτρεμ επιπεδου δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεσεις να φερεις.
Καταρχην πολλοι οταν λενε "εξτρεμ" εννοούν παικτη "διεμβολιστη", με τριπλα κτλ και οχι εξτρεμ με την αυστηρη εννοια της λεξης. Για μενα χρειαζωμαστε μεσοεπιθετικους/δημιουργικους (ειτε με πασα ειτε τριπλα κτλ) παικτες ασχετα απο που ακριβως πισω απο το φορ παιζουν
Ασε που 1) στο συγχρονο ποδοσφαιρο οι αυστηρες θεσεις δεν υπαρχουν πια και 2) πραγματικο εξτρεμ επιπεδου δεν υπαρχει περιπτωση να μπορεσεις να φερεις.
-
ron-swanson
ΑΠο ΙΝΠΑΟΚΟριστική συμφωνία με Ζίβκοβιτς!
Έρχεται Θεσσαλονίκη ο Σέρβος εξτρέμ που έμεινε ελεύθερος από την Μπενφίκα
Οριστική είναι η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αφού επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες από την Σερβία για την περίπτωση του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού.
Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν, ο 24χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τους «ασπρόμαυρους» και αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο τριών ή τεσσάρων ετών, με την διάρκεια του να αποφασίζεται κατά την άφιξη του στην πόλη.
ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ron-swanson την Πέμ 03 Σεπ 2020, 13:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
mbison
Ειχε λιγες παρουσιες εκει, τωρα ελπιζει να ξαναανεβασει το κασε του.obanebane έγραψε:Μην ελπίζετε,γιατί θα απογοητευτείτε,δύσκολα έρχεται σε αυτή την ηλικία στον τωρινό ΠΑΟΚ παίχτης με τόσο υψηλό κασέ.
Μαλλον δεν θα παρουμε Βιειρινια, οποτε δεν ξοδευομαστε κ παρα πολυ
Κλεψτε Mvilla και κλείσαμε το ρόστερ.
Ανοίξτε διαρκείας και φύγαμε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ανοίξτε διαρκείας και φύγαμε.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έρχεται για ΠΑΟΚ ο Ζίβκοβιτς!
Οριστική είναι η συμφωνία του ΠΑΟΚ με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς, αφού επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες από την Σερβία για την περίπτωση του ταλαντούχου μεσοεπιθετικού.
Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν, ο 24χρονος Σέρβος μεσοεπιθετικός τα έχει βρει σε όλα με τους «ασπρόμαυρους» και αναμένεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του στο νέο του συμβόλαιο.
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός θα υπογράψει συμβόλαιο τριών ή τεσσάρων ετών, με την διάρκεια του να αποφασίζεται κατά την άφιξη του στην πόλη.
inpaok
inpaok
Σταματηστε μωρε να νουθετειτε τους συνοπαδους σας, και να τους κουνατε το δαχτυλο επειδη και καλα ειναι γκρινιαρηδες ή ανυπομονοι ή αμπαλοι!
Ναι και αμπαλοι ειμαστε και ανυπομονοι και γκρινιαρηδες!
Γ αυτο λεγομαστε οπαδοι και γ αυτο υπαρχουν τα φορουμ για να λεμε ο καθενας την αποψη του!
Εναν χαφαρο τωρα και χτυπαμε ομιλους!

Ναι και αμπαλοι ειμαστε και ανυπομονοι και γκρινιαρηδες!
Γ αυτο λεγομαστε οπαδοι και γ αυτο υπαρχουν τα φορουμ για να λεμε ο καθενας την αποψη του!
Εναν χαφαρο τωρα και χτυπαμε ομιλους!
Μπράβο, μπράβο, μπράβο. Άντε καλώς να ορίσει ο παρτιζάνος!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Hermann την Πέμ 03 Σεπ 2020, 13:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.