PAOK TV & PAOK New Media
Re: PAOK TV & PAOK New Media
Γιατι θα υα μοοραστειτε,; Ανακοινωνει καμια ομαδα τα κερδη της απτη νοβα πχ;
- Darklord67
Δε διαφωνώ!Πάντως έφερε κάποια κέρδη.Ίσως αρκετά αν αναλογιστούμε ότι θα κάνει και ο βάζελος VazelosTv.kos έγραψε:Ενοχλητικό αυτό που κάνει. Περιγράφει ανούσια πράγματα αλλά το ζουμί δεν το αγγίζει.Darklord67 έγραψε:Εδώ https://www.sportcal.com/Insight/Interviews/134215#top λέει:“If we are looking for examples of success stories, then I believe PAOK TV is one of them. Because we’re talking about a platform that in its first version cost us - and this is something we are revealing for the first time - only around €3,000 ($3,556), and so far it has managed to bring millions to the club. A club that trusted and supported the initiative against all the odds.” και παρακάτω:
"In the 2019-20 season, PAOK TV delivered 5,000 hours of content to more than 200,000 subscribers."
3,556$, 5000 h, 200,000subs Κλάιν Μάιν ον δε λαιν.
Success story με μη ανακοινωσιμα κέρδη??? Σε Μογγόλους απευθύνεται?
Τα κέρδη έχεις τα άντερα να τα πεις? Πόσα είναι αυτά τα millions?
ΝαιTaseos έγραψε:Γιατι θα υα μοοραστειτε,; Ανακοινωνει καμια ομαδα τα κερδη της απτη νοβα πχ;
Μου βγάζει μήνυμα ότι unable to playback cause device administrator privileges κάτι τέτοιο
Κ λέει να δοκιμάσω με άλλη συσκευή. Λογικά κάποια στιγμή το android box το είχα κάνει rooted αλλά δε λειτουργεί κι ας το deroot it.
Γαμηθηκε το σύμπαν δηλαδή
Καμία λύση εκτός από το ν πάρω άλλο ανδροιδ box?
Κ λέει να δοκιμάσω με άλλη συσκευή. Λογικά κάποια στιγμή το android box το είχα κάνει rooted αλλά δε λειτουργεί κι ας το deroot it.
Γαμηθηκε το σύμπαν δηλαδή
Καμία λύση εκτός από το ν πάρω άλλο ανδροιδ box?
- ΑποστόληςΑ
ΠΑΟΚ-NOVA: Πρόταση 7 εκ. ευρώ συν μπόνους φέρνει συμφωνία!
Κώστας Πετρωτός
Η επιστροφή του ΠΑΟΚ στην πλατφόρμα της NOVA κυοφορείται εδώ και μέρες και όλα δείχνουν ότι η διαπραγμάτευση που χειρίζεται αποκλειστικά ο Ιβάν Σαββίδης (ηγήθηκε και του μετώπου των 7 ΠΑΕ στην Λίγκα) οδηγεί σε συμφωνία τις δύο πλευρές.
Όπως αποκαλύπτει στο σημερινό φύλλο της η εφημερίδα «Metrosport« επικαλούμενη χθεσινοβραδινές πληροφορίες, η νέα διοίκηση της NOVA είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ που προβλέπει 7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και ένα σημαντικό επιπλέον ποσό με την μορφή μπόνους-μέσω επίτευξης αγωνιστικών στόχων- που μπορεί να ανεβάσει αρκετά το συνολικό τίμημα (ακόμη και μέχρι τα 12 εκατομμύρια ευρώ).
Για την ακρίβεια, με βάση την μορφή των μπόνους που περιλαμβάνει η πρόταση του συνδρομητικού καναλιού, το οικονομικό όφελος για τον ΠΑΟΚ αρχίζει από τα 8 εκατομμύρια ευρώ και φυσικά αυτό δημιουργεί μία σημαντική διαφορά από τα έσοδα του ΠΑΟΚ TV, ακόμη κι αν η πρόβλεψη για την νέα σεζόν τα θέλει ακόμη μεγαλύτερα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, όπως συνέβαινε και στην προηγούμενη, προ ΠΑΟΚ TV, συμφωνία του με την NOVA, ο ΠΑΟΚ θα κρατήσει το δικαίωμα εκμετάλλευσης των δικαιωμάτων μέσω ίντερνετ για το εξωτερικό, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει άλλη μία πηγή εσόδων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το πιθανότερο είναι η πρόταση να κατατεθεί επίσημα (δεν είχε συμβεί μέχρι χθες), μετά την υπογραφή της συμφωνίας των «άστεγων» ΠΑΕ με την NOVA, κάτι για το οποίο ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός είχαν πιέσει αρκετά. Τέλος, θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι το ΠΑΟΚ TV θα παραμείνει ενεργό, με δικές του παραγωγές και περιεχόμενο που θα δίνει συνεχώς τροφή στους οπαδούς της ομάδας να το επισκέπτονται.
Κώστας Πετρωτός
Η επιστροφή του ΠΑΟΚ στην πλατφόρμα της NOVA κυοφορείται εδώ και μέρες και όλα δείχνουν ότι η διαπραγμάτευση που χειρίζεται αποκλειστικά ο Ιβάν Σαββίδης (ηγήθηκε και του μετώπου των 7 ΠΑΕ στην Λίγκα) οδηγεί σε συμφωνία τις δύο πλευρές.
Όπως αποκαλύπτει στο σημερινό φύλλο της η εφημερίδα «Metrosport« επικαλούμενη χθεσινοβραδινές πληροφορίες, η νέα διοίκηση της NOVA είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ που προβλέπει 7 εκατομμύρια ευρώ ετησίως και ένα σημαντικό επιπλέον ποσό με την μορφή μπόνους-μέσω επίτευξης αγωνιστικών στόχων- που μπορεί να ανεβάσει αρκετά το συνολικό τίμημα (ακόμη και μέχρι τα 12 εκατομμύρια ευρώ).
Για την ακρίβεια, με βάση την μορφή των μπόνους που περιλαμβάνει η πρόταση του συνδρομητικού καναλιού, το οικονομικό όφελος για τον ΠΑΟΚ αρχίζει από τα 8 εκατομμύρια ευρώ και φυσικά αυτό δημιουργεί μία σημαντική διαφορά από τα έσοδα του ΠΑΟΚ TV, ακόμη κι αν η πρόβλεψη για την νέα σεζόν τα θέλει ακόμη μεγαλύτερα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι με βάση τις πληροφορίες που υπάρχουν, όπως συνέβαινε και στην προηγούμενη, προ ΠΑΟΚ TV, συμφωνία του με την NOVA, ο ΠΑΟΚ θα κρατήσει το δικαίωμα εκμετάλλευσης των δικαιωμάτων μέσω ίντερνετ για το εξωτερικό, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει άλλη μία πηγή εσόδων.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το πιθανότερο είναι η πρόταση να κατατεθεί επίσημα (δεν είχε συμβεί μέχρι χθες), μετά την υπογραφή της συμφωνίας των «άστεγων» ΠΑΕ με την NOVA, κάτι για το οποίο ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός είχαν πιέσει αρκετά. Τέλος, θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι το ΠΑΟΚ TV θα παραμείνει ενεργό, με δικές του παραγωγές και περιεχόμενο που θα δίνει συνεχώς τροφή στους οπαδούς της ομάδας να το επισκέπτονται.
Αν μετα απο ολα οσα εχουν γινει και χωρις να υπαρχει κεντρικη διαχειριση παμε αποκλειστικα στην nova, τελειωνει το πανηγυρακι. Τα κεφαλια μεσα ξανα, την σημαια της επαναστασης την βαζουμε στο μπαουλο μεχρι την επομενη φορα που θα μας πανε πιπα κωλο. Απλα εγω προσωπικα δεν θα ειμαι εκει για να δεχτω το φιλικο χτυπημα στη πλατη και να ακουσω ποσο συμπαθητικη ομαδα ειμαι.
Κανένα πρόβλημα. Αν το ΠΑΟΚTV με καλύπτει ακόμα σαν θεατή του εξωτερικού θα αγοράσω τις συνδρομές μου. Φυσικά και δεν με ενδιαφέρει προς το παρόν η Νόβα, ή η κάθε εσωτερική εταιρία.
Θα φανεί το πού πάει το πράμα, από την πορεία της νοβα και αν αλλάξει ρώτα με τη νέα(;) ιδιοκτησία.
Από πριν είναι λίγο δύσκολα να ξέρει κανείς.
Αν το μπλοκ των ομάδων που δημιουργήθηκε κατάφερε να εξασφαλίσει κάποια πράματα τότε πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία, δεδομένου ότι πήγαν να σπρώξουν τις ομάδες αυτές στην αφάνεια αλλά μπήκαν μπροστά οι ΠΑΟΚ και ΠΑΟ διεκδίκησαν πράματα.
Αν αρχίσουν οι καθυστερήσεις στις πληρωμές κλπ παρατράγουδα πάμε πάλι από την αρχή. Βέβαια οι κοπριές εκεί μέσα είναι πολλές, δεν περιμένω να ξεβρωμίσει με τη μία η κατάσταση.
Από πριν είναι λίγο δύσκολα να ξέρει κανείς.
Αν το μπλοκ των ομάδων που δημιουργήθηκε κατάφερε να εξασφαλίσει κάποια πράματα τότε πρόκειται για μια μεγάλη επιτυχία, δεδομένου ότι πήγαν να σπρώξουν τις ομάδες αυτές στην αφάνεια αλλά μπήκαν μπροστά οι ΠΑΟΚ και ΠΑΟ διεκδίκησαν πράματα.
Αν αρχίσουν οι καθυστερήσεις στις πληρωμές κλπ παρατράγουδα πάμε πάλι από την αρχή. Βέβαια οι κοπριές εκεί μέσα είναι πολλές, δεν περιμένω να ξεβρωμίσει με τη μία η κατάσταση.
Προς το παρόν πάντως το μόνο σίγουρο είναι πως η cosmote θα το έχει στο πακέτο της.
Κοοτα φιλε αν ο αηττητος νταμπλουχος ειχε προταση 4 εκατομμυρια και ο πληρως αποτυχημενο; Περσινος ΠΑΟΚ εχει προταση 8 εκατομμυριων συν τα μπονους,αυυο δεν ειναι προβλημα του ΠΑΟΚ αλλα του ανθρωπου ππυ παριστανε τον ceo στην συγκεκριμενη εταιρια. τον ΠΑΟΚ δεν μπορει να του κουνησει κανεις το δακτυλο.icue έγραψε:Αν μετα απο ολα οσα εχουν γινει και χωρις να υπαρχει κεντρικη διαχειριση παμε αποκλειστικα στην nova, τελειωνει το πανηγυρακι. Τα κεφαλια μεσα ξανα, την σημαια της επαναστασης την βαζουμε στο μπαουλο μεχρι την επομενη φορα που θα μας πανε πιπα κωλο. Απλα εγω προσωπικα δεν θα ειμαι εκει για να δεχτω το φιλικο χτυπημα στη πλατη και να ακουσω ποσο συμπαθητικη ομαδα ειμαι.
Επίσης αν μας πάρει η Νοβα , προσωπικά θα ήθελα να μείνει το paok tv και να δίνει αυτό εικόνα στη Νοβα.
Έτσι ώστε να συνεχίζουμε να μαζέυουμε τεχνογνωσία και να είναι διαπραγματευτικό χαρτί σε μελλοντικές συμφωνίες.
Έτσι ώστε να συνεχίζουμε να μαζέυουμε τεχνογνωσία και να είναι διαπραγματευτικό χαρτί σε μελλοντικές συμφωνίες.
Διαχρονικά υπάρχει ένα μεγάλο ποσοστό ΠΑΟΚτσήδων οι οποίοι είτε παρασύρονται από την επαναστατικότητά τους, είτε απλά δεν κατανοούν τι συμβαίνει τόσο στην ομάδα όσο και τριγύρω, και ΟΛΑ μα ΟΛΑ τα βλέπουν ως ήττα, πισωκολητό και ζητιανιά του ΠΑΟΚ.
Ηρεμήστε λίγο ρε παιδιά.
Υπάρχει η πολιτική, υπάρχουν τα οικονομικά, υπάρχουν και τα παρασκηνιακά συμφέροντα.
Δεν μπορούμε απλά βλέποντας μια επικεφαλίδα μιας πιθανής συμφωνίας να αποκωδικοποίησουμε ΟΛΟΥΣ τους λόγους που ο ΠΑΟΚ αποφασίζει να κάνει κάτι.
Με βάση όσα βγαίνουν προς τα έξω, η συγκεκριμένη πιθανή συμφωνία κακή ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση.
Αν θα θέλαμε καλύτερα; Ναι.
Πέρυσι όμως ενώ η ομάδα γαμούσε, είχαμε ΠΟΛΥ χειρότερες προσφορές; Επίσης ναι.
Αρα ως προς τι να στεναχωρηθούμε φέτος;
Δεν ξέρουμε τι συζητήσεις έγιναν και τι απαίτησε ο ΠΑΟΚ ως προς τους αλήτες που εργάζονται εκεί μέσα και τι διαβεβαιώσεις έλαβε.
Σε γενικές γραμμές εμένα το 8+ μου φαίνεται αρκετά καλό νούμερο. Οχι τέλειο αλλά αποδεκτό.
Ηρεμήστε λίγο ρε παιδιά.
Υπάρχει η πολιτική, υπάρχουν τα οικονομικά, υπάρχουν και τα παρασκηνιακά συμφέροντα.
Δεν μπορούμε απλά βλέποντας μια επικεφαλίδα μιας πιθανής συμφωνίας να αποκωδικοποίησουμε ΟΛΟΥΣ τους λόγους που ο ΠΑΟΚ αποφασίζει να κάνει κάτι.
Με βάση όσα βγαίνουν προς τα έξω, η συγκεκριμένη πιθανή συμφωνία κακή ΔΕΝ είναι σε καμία περίπτωση.
Αν θα θέλαμε καλύτερα; Ναι.
Πέρυσι όμως ενώ η ομάδα γαμούσε, είχαμε ΠΟΛΥ χειρότερες προσφορές; Επίσης ναι.
Αρα ως προς τι να στεναχωρηθούμε φέτος;
Δεν ξέρουμε τι συζητήσεις έγιναν και τι απαίτησε ο ΠΑΟΚ ως προς τους αλήτες που εργάζονται εκεί μέσα και τι διαβεβαιώσεις έλαβε.
Σε γενικές γραμμές εμένα το 8+ μου φαίνεται αρκετά καλό νούμερο. Οχι τέλειο αλλά αποδεκτό.
-
Μα ο ΠΑΟΚ έκανε ακριβώς αυτό που ήθελε.
-Θέλω 7-8 εκατομμύρια
-Σου δίνω 4
-Οκ πάρε τα @@ μου, δεν σε έχω ανάγκη, στήνω δικό μου κανάλι.
Ε άμα τώρα έρχεται η Νοβα και σου δίνει 7-8 εκατομμύρια, τελικά μάλλον κερδισμένος βγήκες.
-Θέλω 7-8 εκατομμύρια
-Σου δίνω 4
-Οκ πάρε τα @@ μου, δεν σε έχω ανάγκη, στήνω δικό μου κανάλι.
Ε άμα τώρα έρχεται η Νοβα και σου δίνει 7-8 εκατομμύρια, τελικά μάλλον κερδισμένος βγήκες.