7.Omar El Kaddouri

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Luigi Vampa

Re: 7.Omar El Kaddouri

Δημοσίευση από Luigi Vampa »

https://wp.me/pckmqH-2M

Ενα κείμενο που έγραψα για την απόδοση του παίκτη με τη Μπεσίκτας. Ευπρόσδεκτα τα σχόλια για βελτίωση
Άβαταρ μέλους
DamoN

Δημοσίευση από DamoN »

Ωραίο το άρθρο... τον είχα ψηφήσει και για MVP του ματς....
Η περίπτωση του είναι χαρακτηριστική του καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά το όνομα.... ο λαός του ΠΑΟΚ τον έβγαλε άχρηστο στην αρχή όποτε κ σπαθιά να καταπιεί τώρα ο παίχτης δεν κάνει... σίγουρα ότι πιο ποιοτικό έχουμε στο ρόστερ αυτή την στιγμή...
Άβαταρ μέλους
Σουριναμέζος

Δημοσίευση από Σουριναμέζος »

Είχε γίνει λανθασμένο μάρκετινγκ όταν είχε αποκτηθεί ο Ομάρ με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν διαφορετικές προσδοκίες από τον κόσμο. Όταν αποκτήθηκε πολύς κόσμος περίμενε να δει ένα βιρτουόζικο δεκάρι (όπως γράφαν τα σάιτ) με μπόλικη ποδοσφαιρική τσογλανιά που θα θέλξει στο μάτι, όπως οι περισσότεροι μεσοεπιθετικοί από τις χώρες του Μαγκρέμπ που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε. Αντίθετα ο Ομάρ είναι ένας παίκτης με πολύ υψηλό ποδοσφαιρικό iq και τακτική αντίληψη του παιχνιδιού, ένας παίκτης από αυτούς που γουστάρουν οι προπονητές, δεν είναι τυχαίο ούτε αυτό που είπε ο Αμπέλ (αν και υπερβολικό και σίγουρα κακό για την ψυχολογία του γκρουπ) ούτε και ότι ο Λουτσέσκου είχε κοντέψει να σκάσει όταν είχε φτάσει κοντά στην αποχώρηση ο Καντουρί τον Γενάρη του 19. Οι περισσότεροι φίλαθλοι (βάζω και τον εαυτό μου μέσα) δυσκολεύονται να αντιληφθούν μεγάλο μέρος της τακτικής του παιχνιδιού όταν το παρακολουθούν live (ειδικά από την τηλεόραση που είναι ακόμα δυσκολότερο) με αποτέλεσμα να μην αντιλαμβάνονται την προσφορά του Ομάρ.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Luigi Vampa έγραψε:https://wp.me/pckmqH-2M

Ενα κείμενο που έγραψα για την απόδοση του παίκτη με τη Μπεσίκτας. Ευπρόσδεκτα τα σχόλια για βελτίωση
Μπράβο ρε φίλε, μπράβο

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Luigi Vampa

Ευχαριστώ για το χρόνο σας παιδιά! Βασικά, δεν ρώτησα τους mods αν είναι ΟΚ να ανεναζω αυτά τα κείμενα εδώ. Είναι απο το blog μου, δεν έχω κανένα οικονομικό κέρδος, χόμπι είναι. Απλά στη μορφή που τα γράφω τα κείμενα με πολλές φώτο είναι δύσκολο να τα γράψω σαν post εδώ μέσα. Αν το δει κάποιος mod ας απαντήσει παρακαλώ.
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

Προσωπικά το είδα που το ανέβασες στο τουιτερ. Ήθελα να το βάλω και εδώ κ το ξέχασα... Κανένα πρόβλημα κ μπράβο για τη προσπάθεια
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Εγω με την σειρά μου θα ήθελα να σου προτείνω/ζητήσω εάν θέλεις να αποκτήσεις στήλη στην κεντρική :) Πάντα χρειάζονται ωραίες πένες και αναλυτικά μυαλά!
tasso85

Δημοσίευση από tasso85 »

ωραιοτατη αναλυση
τωρα γιατι δεν γραφουν σε "μεγαλα" μεσα για τον ΠΑΟΚ ατομα σαν τον φιλο μας αλλα διαφορα ντουγανια, θα σας γελασω
Luigi Vampa

Ευχαριστώ για τη πρόταση. Αν είναι κάτι που μπορώ να το κάνω στους δικούς μου ρυθμούς και δεν είναι κάτι δεσμευτικό κανένα πρόβλημα θα το ηθελα
boogeyman77
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από boogeyman77 »

Τέλεια ανάλυση φίλε μου.Δικαιώνει όλους εμάς που βλέπουμε στον El Kaddouri όλα αυτά που δεν βλέπει η πλειοψηφία των συνοπαδών μας,παρασυρμένοι ίσως από διάφορα αθλητικογραφικά απόβλητα της πόλης. Φαλακρά και μη......Αν μείνει μακρυά από τραυματισμούς και με μια μικρή μείωση μισθού, θα ήταν ότι καλύτερο η επιπλέον παραμονή του στην μεσαία γραμμή της ομάδας μας
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Μπράβο κι από εδώ αδερφέ!!! :pano:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

Luigi Vampa έγραψε:Ευχαριστώ για τη πρόταση. Αν είναι κάτι που μπορώ να το κάνω στους δικούς μου ρυθμούς και δεν είναι κάτι δεσμευτικό κανένα πρόβλημα θα το ηθελα
Η κεντρική σελίδα είναι ανοιχτή σε ΟΛΟΥΣ τους Παοκτσηδες να γράφουν, αρκετά μέλη του φόρουμ είχαν ή έχουν στήλες. Δεν υπάρχει κάποια δέσμευση, έχεις κείμενο, μας το στέλνεις να ανέβει :)

Στείλε μου αν θες ενα μειλ στο pgetsos@hotmail.com να συνεννοηθουμε
Luigi Vampa

bersekeros έγραψε:

Μπράβο κι από εδώ αδερφέ!!! :pano:
Ευχαριστώ για τη στήριξη φίλε, το εκτιμώ!
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

Μπραβο Luigi. Εξαιρετικη δουλεια. Περιμενουμε την επόμενη αναλυση!
Andrew R

Δημοσίευση από Andrew R »

Τώρα είδα κι εγώ το σάιτ.Μπραβο μπράβο εξαιρετική δουλειά. Στον παίκτη τώρα εμένα με έχει απογοητεύσει πολλές φορές, κάτι όμως που ισχύει σίγουρα είναι ότι έχεις άλλη εικόνα στο γήπεδο, και άλλη στην τηλεόραση. Και αυτό αδικεί πολλές φορές τον παίκτη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”