Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Σε ολο τον πλανητη ενα πλανο και μια λογικη υπαρχουν,η καλυψη των κενων σε χαρακτηριστικα του ροστερ.Το να περιμενεις μην τυχον σου κατσει καμια πωληση και αν δεν σου κατσει το να μην κανεις τιποτα μονο λογικη δεν ειναι.Παιρνεις το γρηγορο χαφ που χρειαζεσαι ΤΩΡΑ και αν ολα πανε στραβα αφηνεις τον Ελ Καντουρι, το συμβολαιο του οποιου ληγει σε 1 χρονο, ελευθερο να παει στην Ιταλια.Βγζεις τον Εσιτι στην αγορα ακομα και αν χρειαστει να τον αφησεις με χασουρα,εκτος και αν πιστευει κανεις πως αν κατσει στον παγκο ολη τη χρονια η αξια του θα μεγαλωσει.Σε γενικες γραμμες κινεισαι συνεχως.Αυτη η παρατεταμενη αδρανεια που επικρατει καλα καλα απο περσι και τη σφαλιαρα της Σλοβαν δεν υποφερεται.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Ένα εξάρι με τριπλό πνευμόνι που κάνει πλάκα στην Ελλάδα θεωρώ πως είναι ο https://www.transfermarkt.com/wilfrid-k ... ler/256120. Η Μπέτις πέρυσι τον δάνεισε στην Αλμερία. Έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Κρέσπο.
-
Και εχουμε εστιασει ολοι στο ματς με την Μπενφικα, αλλα την αλλη Παρασκευη μαλλον παιζουμε αγωνα πρωταθληματος. Αμα κανεις καμια γκελα απο την πρωτη αγωνιστικη, που με το ροστερ αυτο δεν ειναι και απιθανο, μετα να δω ποσο χαλαροι θα ειναι στην ΠΑΕ.
Να φανταστώ ότι το αθλητικό 6αρι του γαύρου ήταν ο Γκιγιέρμε?CCCP έγραψε:Περα απο ολα τα αλλα , ο γαυρος επενδυει στην αθλητικοτητα. Γι αυτο μπορει και στεκεται στην ευρωπη και δεν ξεφτιλιζεται τουλαχιστον. Φυσικα δε παιζει μπαλα.
Εμεις απο την αλλη δε μπορουμε να φερουμε σε 5 χρονια ενα αθλητικο 6αρι
Εμείς είμαστε αλλεργικοί σε εξάρια με τριπλά πνευμόνια και ταχύτητα. Πληρώσαμε 8 εκατομμύρια πέρσι για αυτήν την θέση και οι επιλογές ήταν Εσίτι, Αουγκούστο και Μελιόπουλος! Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά!Ασπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Ένα εξάρι με τριπλό πνευμόνι που κάνει πλάκα στην Ελλάδα θεωρώ πως είναι ο https://www.transfermarkt.com/wilfrid-k ... ler/256120. Η Μπέτις πέρυσι τον δάνεισε στην Αλμερία. Έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Κρέσπο.
Σιγουρα πιο αθλητικος απο τον Ελ Καντουρι,τον Εσιτι,τον Σακχοφ και εγω δεν ξερω ποιον αλλο.Δεν χρειαζεται να ειναι speedy gonzales ας ξεκινησουμε με το μην χρειαζεται 10 δευτερα για να στριψει γυρω απο τον εαυτο του.Και αν τον συνδιασεις με Καμαρα ακομα καλυτερα.Εμεις ας ξεκινησουμε με εναν και βλεπουμε.renegade έγραψε:Να φανταστώ ότι το αθλητικό 6αρι του γαύρου ήταν ο Γκιγιέρμε?CCCP έγραψε:Περα απο ολα τα αλλα , ο γαυρος επενδυει στην αθλητικοτητα. Γι αυτο μπορει και στεκεται στην ευρωπη και δεν ξεφτιλιζεται τουλαχιστον. Φυσικα δε παιζει μπαλα.
Εμεις απο την αλλη δε μπορουμε να φερουμε σε 5 χρονια ενα αθλητικο 6αρι
Η δική μου γνώμη είναι ότι η διοίκηση έχει μεταγραφικό πλάνο.
Πιστεύω ότι το πλάνο αυτό συνοψίζεται στην λογική "κλείστε τις οικονομικές τρύπες" πάσι θυσία. Ή "αποφύγετε το οποιοδήποτε ρίσκο". Επίσης φαίνεται ότι υπολογίζουν πολύ περισσότερο στο "εκμεταλευτείτε" την χρυσή γενιά των ακαδημιών", από ότι εμείς εδώ μέσα. Ενδεικτικό αυτών που γράφω είναι οι συχνές αναφορές της διοίκησης στο χτίσιμο του ΝΕΟΥ ΠΑΟΚ. Μάλλον θεωρούν σωστό ότι αυτό πρέπει να γίνει από την αρχή και εκ θεμελίων.
Έχω την εντύπωση ότι οι απόψεις τους αυτές ενισχύθηκαν από τον αποκλεισμό της μπεσίκτας.
Μάλλον και ο Γερμανός την Πέμπτη θα ανακοινώσει μια τέτοια κατάσταση, ωραιοποιημένη.
Και τελικά εκτιμώ ότι δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές ιδιαίτερα σαν αυτές που συζητάμε εδώ μέσα.
Φυσικά όλα αυτά είναι δικές μου εκτιμήσεις που δεν έχουν καμιά ουσιαστική σημασία και μπορεί να διαψευστούν αύριο κιόλας, αλλά δεν το πολυ-ελπίζω.
Πιστεύω ότι το πλάνο αυτό συνοψίζεται στην λογική "κλείστε τις οικονομικές τρύπες" πάσι θυσία. Ή "αποφύγετε το οποιοδήποτε ρίσκο". Επίσης φαίνεται ότι υπολογίζουν πολύ περισσότερο στο "εκμεταλευτείτε" την χρυσή γενιά των ακαδημιών", από ότι εμείς εδώ μέσα. Ενδεικτικό αυτών που γράφω είναι οι συχνές αναφορές της διοίκησης στο χτίσιμο του ΝΕΟΥ ΠΑΟΚ. Μάλλον θεωρούν σωστό ότι αυτό πρέπει να γίνει από την αρχή και εκ θεμελίων.
Έχω την εντύπωση ότι οι απόψεις τους αυτές ενισχύθηκαν από τον αποκλεισμό της μπεσίκτας.
Μάλλον και ο Γερμανός την Πέμπτη θα ανακοινώσει μια τέτοια κατάσταση, ωραιοποιημένη.
Και τελικά εκτιμώ ότι δεν θα γίνουν άλλες μεταγραφές ιδιαίτερα σαν αυτές που συζητάμε εδώ μέσα.
Φυσικά όλα αυτά είναι δικές μου εκτιμήσεις που δεν έχουν καμιά ουσιαστική σημασία και μπορεί να διαψευστούν αύριο κιόλας, αλλά δεν το πολυ-ελπίζω.
- soflodoras
Αυτα που διαβαζω εδω για το οτι ο γαυρος ειχε αθλητικη πμαδα με ξεπερνανε. Δεν μπορω να το πιστεψω. Οι μονοι αθλητικοι ηταν ο Τσιμικας και ο Καμαρα (που σιγα τον αθλητη, απλα καπως εκανε διαφορα διπλα στον μουχαλακη κ τον γκιγιερμε) και ο ελαμπνταλαουι. Θα με τρελανετε ρε; Ο γαυρος φετος πηγε καλα γιατι 1. Ημασταν κακοι εμεις για τους γνωστους λογους 2. Γιατι ειχε ηδη στρωμενη ομαδα με τον ιδιο καλο προπονητη, που ως δια μαγειας δε διωξανε περσυ. Ακου αθλητικη ομαδα ο γαυρος.
Ο αλλος τον εκθειαζει & λεει πως πλεον κοιταει στα ματια μεγαλα κλαμπ. Θα τρελαθω θεε μου!
Ο αλλος τον εκθειαζει & λεει πως πλεον κοιταει στα ματια μεγαλα κλαμπ. Θα τρελαθω θεε μου!
εγω απλα να θυμισω κατι μυθικα αρνητικα σερι του γαυρου στο τσουλου με τοσα εκ. τσεπατα καθε χρονο. 31 κλαρινα σερι μεχρι να δει ασπρη μερα εκτος εδρας.
- thanos-xanthi
ας κοιταμε τα δικα μας και τι μας λειπει
με ομαδα αργη και ανευρη δε θας πουθενα στην Ευρωπη
στην Ελλαδα καπως κουκουλωνεται το πραγμα
με χαφ που δε στριβουν αν πας να παιξεις Ευρωπη, θα χρειαστει πολυ πολυ τυχη
επιτελους λιγο ταχυτητα στην ομαδα
με ομαδα αργη και ανευρη δε θας πουθενα στην Ευρωπη
στην Ελλαδα καπως κουκουλωνεται το πραγμα
με χαφ που δε στριβουν αν πας να παιξεις Ευρωπη, θα χρειαστει πολυ πολυ τυχη
επιτελους λιγο ταχυτητα στην ομαδα
Τόσο αθλητική ομάδα που έβλεπαν στην πλάτη του 33χρονου Αντρέ να τους καρφώνειsoflodoras έγραψε:Αυτα που διαβαζω εδω για το οτι ο γαυρος ειχε αθλητικη πμαδα με ξεπερνανε. Δεν μπορω να το πιστεψω. Οι μονοι αθλητικοι ηταν ο Τσιμικας και ο Καμαρα (που σιγα τον αθλητη, απλα καπως εκανε διαφορα διπλα στον μουχαλακη κ τον γκιγιερμε) και ο ελαμπνταλαουι. Θα με τρελανετε ρε; Ο γαυρος φετος πηγε καλα γιατι 1. Ημασταν κακοι εμεις για τους γνωστους λογους 2. Γιατι ειχε ηδη στρωμενη ομαδα με τον ιδιο καλο προπονητη, που ως δια μαγειας δε διωξανε περσυ. Ακου αθλητικη ομαδα ο γαυρος.
Τόσο αθλητικά χαφ που και τα τρία μαζί δεν μπορούσαν να τον ρίξουν κάτω τον τσούμπα
Αλλά εδώ τα ρεταλια της κουλας ήταν παικταρσδες για καποιους
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος renegade την Τετ 02 Σεπ 2020, 18:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Βρε ολοι οι αλλοι λιμα ειναι,ανυπαρκτοι,μονο εμεις εχουμε παικταραδες που ζηλευουν ολοι τους...Ενταξει happy? Μαλλον αυτο πιστευουν και στην παε και λενε γιατι να κανουμε μεταγραφες...Τωρα γιατι ο renegade εγραφε πριν λιγες μερες οτι ετσι οπως παμε ο γαυρος θα παρει το πρωταθλημα απο τον Νοεμβριο ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο...
Άλλος είναι αυτός που έχει βγάλει σαπακια σχεδόν όλους τους παίκτες της ομάδας τα τελευταία χρόνια.
Προσωπικά δεν ασχολούμαι με τους " παικταρσδες" των άλλων ομάδων
Προσωπικά δεν ασχολούμαι με τους " παικταρσδες" των άλλων ομάδων