Play-off και play-out 2008- 2009

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες των Play off...
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Re: Play-off και play-out 2008- 2009

Δημοσίευση από pyrgioths »

diniko80 έγραψε:
pyrgioths έγραψε:υπαρχει κανενα τοπικ για τα διαρκειας των πλεη οφ????
αν οχι εχει καταλαβει κανενας τι παιζει???
διαβασα στο contra.gr και δεν καταλαβα τιποτα....
μια ενημερωση με απλα ελληνικα αν ξερει καποιος????????????
:?
πανε παρε διαρκειας ανεξαρτητως ημερομηνιας (αν εισαι ηδη κατοχος ξεκινα εντος των προθεσμειων για τις ιδιες παλιες θεσεις, αν δεν εισαι παλι το ιδιο ισχυει με τις θεσεις που περισσευουν απο τις 19200)Ή ΑΝ ΘΕΣ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΑΡΕ ΜΕΣΩ ΝΕΤ.....
κοιτα καταρχας δεν εχω διαρκειας!δευτερον μενω αθηνα!οποτε περιμενω την κληρωση κι αν πεσουν 2 παιχνιδια σαββατο θα βγαλω γιατι δεν μπορω καθημερινες!!!η ερωτηση ειναι μπορω να βγαλω απο την τεταρτη εγω που δεν εχω διαρκειας???
απο εκει και περα πιστωτικη δεν εχω και δεν μπορω μεσω ιντερνετ!επισης να ανεβω θεσσαλονικη 3 φορες (2 για τα παιχνιδια+1 για να βγαλω εισητηριο) μεσα στον μαι δεν με παει οικονομικα και μονο (αν βεβαια πεσουν 3 αγωνες σαββατο στανταρ θα το κανω!!!) οποτε λεω να πω σε εναν φιλο μου να παει να μου παρει με την ταυτοτητα του,αυτο γινεται???η αν του την στειλω την δικια μου μεσω ταχυδρομιου αυτος μπορει να μου παρει εισητηριο με το ονομα μου???
αν μπορει καποιος να μου απαντησει να ξαλαφρωσω γιατι εχω ανχωθει...

:)
Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

paok87 έγραψε:Λιγο ασχετο με την κουβέντα και ενοψει της αυριανης κλήρωσης(http://www.superleaguegreece.net/news/2 ... 9-1450.htm) στοιχηματιζω την 1η αγωνιστικη

λαρισα-βαζελος
αεκ-ΠΑΟΚ.

όπου η αεκ θα τα παιξει ολα για ολα λογω του οτι πριν λιγες μέρες θα εχει χασει το κύπελλο.

Κάνω αυτη την εκτιμηση, γιατι η εισαγωγη της κλήρωσης για το προγραμμα των αγώνων απο την αρχη μου φανηκε ανεξηγητη βάσει του περσινου μοντέλου των play-off.

Είμαι καχυποπτος,το ξέρω.
Δεν ειναι ετσι κληρωση γινεται επειδη χανουμοβαζελος εχουνε κοινη εδρα και ετσι αν δεν γινοτανε κληρωση καποια αγωνιστικη θα τυχαινε να επαιζαν και οι 2 εντος !!
Παντως αυτα δεν γινονται και βγηκαμε δευτεροι και δεν θα εχουμε και αβανταζ λογω το οτι βγηκαμε δευτεροι ...
ΠΑΟΚ-Λαρισα και αεκακι-βαζελος θα ηταν οτι το καλυτερο 1.Γιατι με ενδεχομενη νικη μας παμε στους 6 και σε μια παλι ενδεχομενη ισοπαλια με γηπεδουχο το αεκακι παει 2 η αεκ και 3 ο βαζελος και 2.Γιατι θα εχουμε την 5η(πρωτελευταια αγωνιστικη την Λαρισα που κατα πασα πιθανοτητα θα ειναι αδιαφορη και θα κανουμε διπλο !!
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Steenage έγραψε: Δεν ειναι ετσι κληρωση γινεται επειδη χανουμοβαζελος εχουνε κοινη εδρα και ετσι αν δεν γινοτανε κληρωση καποια αγωνιστικη θα τυχαινε να επαιζαν και οι 2 εντος !!
δεκτό. :wink:

και κατι αλλο:
το κοβω ο βαζελος να μην παιξει συνεχομενα ματς με μας και την 44,αλλα να παρεμβληθει η λαρισα αναμεσα.
Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Ένα ξεκαθάρισμα για τις περιπτώσεις ισοβαθμίας για να κλείσει αυτό το ζήτημα:

Τα κριτήρια κατάταξης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι τα εξής (με σειρά προτεραιότητας):

1) Το σύνολο των βαθμών (δηλαδή τα αποτελέσματα) στους μεταξύ των ισοβαθμούντων αγώνες στα Play off. (π.χ. ΠΑΟΚ-βάζελος 3-1, βάζελος-ΠΑΟΚ 1-1 μας κάνει ΠΑΟΚ 4 βαθμούς, βάζελος 1 βαθμό άρα ο ΠΑΟΚ από πάνω)
2) Σε περίπτωση που υπάρχει και στο (1) ισοβαθμία, τότε μετράει η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ μας παιχνίδια (π.χ. ΠΑΟΚ-βαζελος 3-1, βάζελος-ΠΑΟΚ 1-0, αυτό μας κάνει ΠΑΟΚ 3 βαθμούς, βάζελος 3 βαθμούς αλλά ΠΑΟΚ 3-2 γκόλ, βάζελος 2-3 γκόλ άρα ο ΠΑΟΚ από πάνω και πάλι :-) )
3) Τέλος σε περίπτωση που υπάρχει ισοβαθμία και στο (1) και στο (2) μετράει (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!) η κατάταξη στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. (π.χ. ΠΑΟΚ-βάζελος 1-0, βάζελος-ΠΑΟΚ 1-0, οπότε ΠΑΟΚ 3 βαθμούς, βάζελος 3 βαθμούς, ΠΑΟΚ 1-1 γκόλ, βάζελος 1-1 γκόλ, αλλά ο ΠΑΟΚ τερμάτισε 2ος στο πρωτάθλημα άρα ο ΠΑΟΚ ξανά από πάνω...)

Τα παραπάνω αντλήθηκαν από την προκύρηξη των play-off και τον Κ.Α.Π. που βρίσκεται στο site της σουπερ-λίγδας οπότε δε χωρεί αμφιβολία... εκτός αν τα φυντάνια έκαναν καμιά αλλαγή και μας την κρατάνε κρυφή! ;-)

Βέβαια, όλα αυτά είναι απλές θεωρητικές γνώσεις γιατί στο τέλος της διαδικασίας των Play off δεν θα προκύψει ισοβαθμία....

ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕ! :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

κοιτα καταρχας δεν εχω διαρκειας!δευτερον μενω αθηνα!οποτε περιμενω την κληρωση κι αν πεσουν 2 παιχνιδια σαββατο θα βγαλω γιατι δεν μπορω καθημερινες!!!η ερωτηση ειναι μπορω να βγαλω απο την τεταρτη εγω που δεν εχω διαρκειας???

Μπορείς να βγάλεις από τετάρτη αλλά μόνο για τις θέσεις για τις οποίες δεν έχουν αγοραστεί διαρκείας. Τα διαρκείας που δε θα ανανεώσουν θα ελευθερώσουν τις θέσεις μετά τις 6/5.

απο εκει και περα πιστωτικη δεν εχω και δεν μπορω μεσω ιντερνετ!επισης να ανεβω θεσσαλονικη 3 φορες (2 για τα παιχνιδια+1 για να βγαλω εισητηριο) μεσα στον μαι δεν με παει οικονομικα και μονο (αν βεβαια πεσουν 3 αγωνες σαββατο στανταρ θα το κανω!!!) οποτε λεω να πω σε εναν φιλο μου να παει να μου παρει με την ταυτοτητα του,αυτο γινεται???η αν του την στειλω την δικια μου μεσω ταχυδρομιου αυτος μπορει να μου παρει εισητηριο με το ονομα μου???

ο φίλος σου μπορεί να πάρει εισιτήριο στο όνομά του και να το χρησιμοποιήσεις εσύ. Τώρα αν στείλεις ταυτότητα δεν ξέρω αν παίζει, για σίγουρα ρώτα στην ΠΑΕ.
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Δημοσίευση από LittleJohn »

Αμα υπαρχει ισοβαθμια και στους βαθμους και στα γκολ,μετα μετραει το ποιος εχει τα περισσοτερα γκολ εκτος η παμε στην καταταξη του πρωταθληματος;Πχ,εστω τα αποτελεσματα:ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκος:2-1,Παναθηναϊκος-ΠΑΟΚ:1-0 και ισοβαθμουμε,ποιος περναει;
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Εμείς φίλε μου...

Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Τσακαλακι,ουτε να το γραψω δεν προλαβα και μου απαντησες! :lol:
Ευχαριστω πολυ αδερφε,την ειχα για αρκετο καιρο αυτην την απορια! :)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος LittleJohn την Δευ 27 Απρ 2009, 19:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Αδελφέ μετράνε οι μεταξύ μας αναμετρήσεις στα play-off.Άμμα έχεις ίδιες μονάδες και γκόλ τότε πάει η κανονική διάρκεια...Και εκεί τον πούλο ο βάζελος....

Άβαταρ μέλους
farmak76

Δημοσίευση από farmak76 »

Μια και δεν βρίσκω αντίστοιχο τόπικ, το παραθέτω εδώ, αφού η ευρώπη είναι συνέχεια των play off. Φαντάζομαι ότι μου επιτρέπετε να ονειρεύομαι, έτσι? :)
Σύμφωνα με την προκύρηξη του Ch.L. 2009/2010 η ΠΑΟΚΑΡΑ μας (ελπίζω και εύχομαι...) συμμετέχει στον Γ΄ Προκριματικό γύρο. Εκεί (σύμφωνα με τις ως τωρα βαθμολογίες των πρωταθλημάτων, λίγο πριν το φινάλε) θα συναντήσει μία εκ των:
1) Σπάρτα Πράγας
2) Σταντάρ Λιέγης
3) Σαχτάρ Ντόνετσκ
4) Μπεσίκτας
5) Ρέιντζερς
6) Τβέντε
7) Σπόρτινγκ Λισαβόνας
8 ) Ουνιρέα
9) Δυναμό Μόσχας

Ο πρώτος αγώνας 28-29 Ιουλίου και ο δεύτερος 4-5 Αυγούστου...

Αν αποκλειστούμε πηγαίνουμε στα Play-off (αντε πάλι!!!) του Europa League.
Αν προκριθούμε πηγαίνουμε στα play-off (δεν τα γλιτώνουμε με τίποτα :-) ) του Ch. L., όπου θα συναντήσουμε μία εκ των:
1) Μπάγιερν
2) Λυόν
3) Φιορεντίνα
4) Βαλένθια
5) Άρσεναλ (... ναι αυτοί... οι πελάτες :-) !)

Πρώτος αγώνας 17-18 Αυγούστου, δεύτερος στις 24-25.

Απο εκεί ότι και να γίνει πηγαίνουμε σε φάση ομίλων. Στους ομίλους του Ch.L. αν προκριθούμε ή στους ομίλους του Europa League αν αποκλειστούμε...

Ο τελικός στο Σαντιάγο Μπερναμπέου στις 22 Μαϊου 2010... τελειώνω εδώ για να κλείσω δωμάτιο και εισητήριο... χαχαχαχα :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

θελω oυνιρεα και ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ
ΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ...... :D :)
Άβαταρ μέλους
Retzi

Δημοσίευση από Retzi »

farmak76 έγραψε: Αν προκριθούμε πηγαίνουμε στα play-off (δεν τα γλιτώνουμε με τίποτα :-) ) του Ch. L., όπου θα συναντήσουμε μία εκ των:
1) Μπάγιερν
2) Λυόν
3) Φιορεντίνα
4) Βαλένθια

Ααα τόσο εύκολα.. :)
Άβαταρ μέλους
LittleJohn

Χαμηλα την μπαλα αδερφε,εγω πιστευω οτι τα ματσακια αυτα θα ειναι πονηρα και θα μας δυσκολεψουν λιγακι! :) :)
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

farmak76 έγραψε:Μια και δεν βρίσκω αντίστοιχο τόπικ, το παραθέτω εδώ, αφού η ευρώπη είναι συνέχεια των play off. Φαντάζομαι ότι μου επιτρέπετε να ονειρεύομαι, έτσι? :)
Σύμφωνα με την προκύρηξη του Ch.L. 2009/2010 η ΠΑΟΚΑΡΑ μας (ελπίζω και εύχομαι...) συμμετέχει στον Γ΄ Προκριματικό γύρο. Εκεί (σύμφωνα με τις ως τωρα βαθμολογίες των πρωταθλημάτων, λίγο πριν το φινάλε) θα συναντήσει μία εκ των:
1) Σπάρτα Πράγας
2) Σταντάρ Λιέγης
3) Σαχτάρ Ντόνετσκ
4) Μπεσίκτας
5) Ρέιντζερς
6) Τβέντε
7) Σπόρτινγκ Λισαβόνας
8 ) Ουνιρέα
9) Δυναμό Μόσχας

Ο πρώτος αγώνας 28-29 Ιουλίου και ο δεύτερος 4-5 Αυγούστου...

Αν αποκλειστούμε πηγαίνουμε στα Play-off (αντε πάλι!!!) του Europa League.
Αν προκριθούμε πηγαίνουμε στα play-off (δεν τα γλιτώνουμε με τίποτα :-) ) του Ch. L., όπου θα συναντήσουμε μία εκ των:
1) Μπάγιερν
2) Λυόν
3) Φιορεντίνα
4) Βαλένθια

Απο εκεί ότι και να γίνει πηγαίνουμε σε φάση ομίλων. Στους ομίλους του Ch.L. αν προκριθούμε ή στους ομίλους του Europa League αν αποκλειστούμε...

Ο τελικός στο Σαντιάγο Μπερναμπέου στις 22 Μαϊου 2010... τελειώνω εδώ για να κλείσω δωμάτιο και εισητήριο... χαχαχαχα :) :) :) :) :) :) :)

Τα πρωταθληματα δεν εχουν τελειωσει ακομα,πως ξερεις ποιοι θα βγουνε τριτοτεταρτοι; :?:
gate4mitsos

Δημοσίευση από gate4mitsos »

Λοιπον για αυριο στη κληρωση πιστευω το καλυτερο σεναριο για εμας στις 2 πρωτες αγωνιστικες θα ειναι το εξης :

1 αγωνιστικη
αεκ44-βαζελος(χ ή 2 αρα μενει ουσιαστικα εκτος διεκδικησης το αεκακι)
τυρι-ΠΑΟΚ

2 αγωνιστικη
ΠΑΟΚ-αεκ44(αφου πια το αεκακι ειναι αδιαφορο σαφως και δν γουσταρει καθολου τον παο αρα κανουμε παρτυ στο καζανι)
βαζελος-τυρι

Ετσι θεωρω μας βολευουν οι 2 πρωτες ετσι ωστε να εχουμε εκτος διεκδικησης το αεκ το οποιο πιθανον αφου θα τα εχει χασει ολα να μην τα δωσει ολα και στο παιχνιδι μας στο οακα...

:) :) :) :) :) :) :) :) :)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Play off 08-09”