Ιβάν Σαββίδης ΙV

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Ιβάν Σαββίδης ΙV

Δημοσίευση από eorptol1 »

Σωστός

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Εκεί που είσαι........, μακριά από όλα........ Ξέρω ότι γελάς και το χαίρεσαι.

Συνέχισε.-

Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
paok re niamou

Δημοσίευση από paok re niamou »

Βγαλε εισιτηρια χωρις επιστροφη για Εμιρατα, στους νοσταλγους του ρουμανου.
Σε αυτους που κουραζονταν να παιζουν Ευρωπη, και φεραν την ομαδα σε δυσκολη οικονομικη κατασταση.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

pilotos έγραψε:Εκεί που είσαι........, μακριά από όλα........ Ξέρω ότι γελάς και το χαίρεσαι.

Συνέχισε.-

++++

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

pilotos έγραψε:Εκεί που είσαι........, μακριά από όλα........ Ξέρω ότι γελάς και το χαίρεσαι.

Συνέχισε.-

Έτσι. Καλημέρα μεγάλε Ιβάν.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

PAOK_Antarctica έγραψε:Εγώ λέω όποιος δεν καταλαβαίνει εμένα να αλλάξει αυτός ομάδα.
Ο μπαρμπα Σαββας ζει
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

To πριμ από τον Σαββίδη για την πρόκριση
Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, επικοινώνησε με τους στενούς του συνεργάτες, τους συνεχάρη για την άρτια οργάνωση του αγώνα και την φιλοξενία προς τα μέλη της αποστολής της Μπεσίκτας και τους ζήτησε να μεταφέρουν τα συγχαρητήριά του σε όλη την ομάδα. Λίγο αργότερα μίλησε και με τον Αμπέλ Φερέιρα, τον οποίο και συνεχάρη για την νίκη, ενώ του ζήτησε να συνεχίσει την προσπάθεια για να οδηγήσει τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του CH.L.

Θεωρείται δεδομένο πως θα υπάρξει και νέα επικοινωνία των δύο ανδρών καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται τα μεταγραφικά θέματα που αφορούν την ομάδα. Ο Σαββίδης ενημέρωσε τους συνεργάτες του, πως θα δοθεί πριμ σε όλη την ομάδα για την επιτυχία, χωρίς να προσδιοριστεί το ποσό το οποίο αντιστοιχεί το πριμ. Θυμίζουμε πως λόγω κορωνοϊού, οι παίκτες και ο προπονητής, είχαν δεχθεί μείωση απολαβών, σε ποσοστό που αγγίζει το 12,5%.

Είχε διευκρινιστεί όμως, πως εφόσον η ομάδα προκριθεί στους ομίλους του CH.L. δεν θα ισχύσει η μείωση.

Έχουν λοιπόν έξτρα κίνητρο οι παίκτες και ο Φερέιρα με τους συνεργάτες του, για να πετύχουν τον μεγάλο τους στόχο.

Πηγή: Metrosport.gr
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Νέα μεγάλη εξαγορά Σαββίδη στα media;

Metrosport Team

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που θέλουν να έχουν πραγματοποιηθεί χωροταξικές αλλαγές στην Παιανία, στα γραφεία του OPEN, δημιουργούν αίσθηση μεγαλύτερης ενίσχυσης του Ιβάν Σαββίδη στον τομέα των Media.

Σύμφωνα με τις ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες που μετέφερε η ιστοσελίδα enimerosi24.gr ο Ιβάν Σαββίδης έχει εξαγοράσει γνωστή μεγάλη εταιρία που δεν είναι άσχετη με τα Media.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι χωροταξικές αλλαγές που σημειώθηκαν τις τελευταίες ημέρες στα γραφεία του OPEN (στην Παιανία) και ειδικότερα η συστέγαση στον ίδιο χώρο των δημοσιογράφων και των διοικητικών του καναλιού, υποκρύπτουν μεγαλύτερα σχέδια και δεν περιορίζονται στις αυξημένες ανάγκες του προγράμματος (εδώ)… Ειδικότερα και σύμφωνα πάντα με τις ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, λέγεται ότι η εν λόγω μετακόμιση επιβλήθηκε ύστερα από εξαγορά που πραγματοποίησε ο Ιβάν Σαββίδης μεγάλης και γνωστής εταιρίας η οποία ενδέχεται μέχρι το τέλος του χρόνου να εγκατασταθεί στην Παιανία.

Η εξαγορά – επίσης, λέγεται ότι δεν είναι άσχετη από τα media… Και για αυτό το κτίριο 1 (που ήταν η ενημέρωση του OPEN και έβγαινε το δελτίο, καθώς και οι εκπομπές), άδειασε ώστε από τις αρχές του νέου έτους να εγκατασταθεί η νέα εταιρία.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες πριν λίγες ημέρες στην Παιανία τοποθετήθηκαν νέες κεραίες…

ΠΗΓΗ: www.enimerosi24.gr
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Βάλε μια μεγάλη κεραία Ιβάν και χωστη στον τους
Nikos 74

Δημοσίευση από Nikos 74 »

Στον αντίπαλο του ΟΑΡΗΣ!
Άβαταρ μέλους
Sekeris

Δημοσίευση από Sekeris »

Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

SPORT24

...Σύμφωνα με πληροφορίες πάντως ο ισχυρός άνδρας του Δικεφάλου θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη την Τρίτη, την ημέρα του αγώνα με την Μπενφίκα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Η άφιξη του στην Ελλάδα είναι προγραμματισμένη για αύριο ή το πρωί της Τρίτης και οπως είναι λογικό θα ενημερωθεί δια ζώσης για όλα τα ανοικτά θέματα της ομάδας του (μεταγραφικά, Βιεϊρίνια και ζητήματα οργάνωσης της ΠΑΕ)
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

Κατσε στον Ροστοφ βρε Ιβαν να χαρεις!
Δεν εισαι και ο πιο γουρλης άνθρωπος [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Διαβάζω ότι δεν ισχύουν τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι θα ερχόταν και ότι θα είχε και επαφή με το Βιερίνια.
BlackFriday

Δημοσίευση από BlackFriday »

Gospi έγραψε:Κατσε στον Ροστοφ βρε Ιβαν να χαρεις!
Δεν εισαι και ο πιο γουρλης άνθρωπος [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
:? :? :roll: :roll:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”