Αν έρθει πάντως κάποιος από το γραφείο, επιλογή ρεμπε θα ειναιjibbie έγραψε:οι κορνατσινι δεν ειναι απλα μανατζερ του Σασα, εχουν δαγκωσει τον Ιβαν αρκετα μεχρι τωρα με μηδενικα returns. απορω, δεν υπαρχουν αλλα γραφεια παγκοσμιως και μας πιανουν κοροιδα οι τυποι;
Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020
εγω παντως ρωσους και βραζιλιανους ακουω δεν ξερω τι λετε για τον ρεμπε
Έτσι είναι, απλά οι κάθε κορνατσινιδες χρειάζονται καμίαjibbie έγραψε:συμφωνουμε renegade, δεν ειναι οι Κορνατσινι ομως αυτο που περιγραφεις. στο ντηλ του Γιαννουλη πχ ακουγεται οτι εχουν μπει ολα τα μεγαλα πρακτορεια τυπου Base κτλ. αυτο μαλιστα, να το πληρωσεις. οχι τους Κορνατσινι ρε μαν
φορά γιαα να φτάσεις στις μεγάλες πόρτες.
Και ξαναλέω ότι η Βραζιλιάνικη αγορά δεν έχει καμία σχέση με την Ευρώπη
και παλι συμφωνουμε. δε θα μ ενοχλουσε τοσο σε αλλες περιοδους. οταν λεμε ομως οτι θα κανουμε στοχευμενες κινησεις και πρεπει να μειωσουμε το ρισκο, ε ανεβαζω πιεση με τους τσαρλατανους οσο να ναι. εχει τοσα σοβαρα γραφεια. ας περιμενουν μια χρονια, αρκετα φαγανε.
η μπετις παντως πηρε τερματοφυλακα τον κλαουντιο μπραβο δεν ξερω αν ενδιαφερετε ακομα για πασχαλακη
η νοβα λενε ειναι κοντα αν λεω, υποθετικα παρουμε 8 μυρια απο την νοβα + γιουροπα λιγκ αλλα τοσα το προβλημα με το ffp δεν λυνεται?
Μόνο το metropolis,γράφει για νοβα,δεν υπάρχει τίποτα στον ορίζοντα.
Εγω μίλησα πρόσφατα με nova,μου έχουν ζαλίσει τα παπαρια για επανασύνδεση.
ΠΑΟΚ θα έχει τους είπα, τις 5 αστεγες ομάδες θα τις έχει;
Για τις 5 πέντε μου είπαν ότι είναι κλεισμένες και απομένουν οι ανακοινώσεις,για τον ΠΑΟΚ δεν είχαν ενημέρωση.
ΠΑΟΚ θα έχει τους είπα, τις 5 αστεγες ομάδες θα τις έχει;
Για τις 5 πέντε μου είπαν ότι είναι κλεισμένες και απομένουν οι ανακοινώσεις,για τον ΠΑΟΚ δεν είχαν ενημέρωση.
http://paoknextgeneration4.blogspot.com ... thnet.html
Θα επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στη NOVA; Eίναι το ερώτημα των τελευταίων ημερών. Όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές είναι σε καλό δρόμο και το χάσμα έχει γεφυρωθεί σε μεγάλο βαθμό. Η δυναμική του Δικεφάλου του Βορρά γνωστή, η επανασύνδεση μάλλον αναμενόμενη κι όλα δείχνουν να πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Τι θα συμβεί με το PAOKtv για το οποίο δόθηκε ένα σεβαστό ποσό, εφόσον έρθει αυτή η συμφωνία; Aπαντήσεις προσεχώς
Θα επιστρέψει ο ΠΑΟΚ στη NOVA; Eίναι το ερώτημα των τελευταίων ημερών. Όλα δείχνουν πως οι δύο πλευρές είναι σε καλό δρόμο και το χάσμα έχει γεφυρωθεί σε μεγάλο βαθμό. Η δυναμική του Δικεφάλου του Βορρά γνωστή, η επανασύνδεση μάλλον αναμενόμενη κι όλα δείχνουν να πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Τι θα συμβεί με το PAOKtv για το οποίο δόθηκε ένα σεβαστό ποσό, εφόσον έρθει αυτή η συμφωνία; Aπαντήσεις προσεχώς
Ο Κυριακος εχθές ήταν κατηγορηματικός, δεν υπάρχει ούτε πρόταση ούτε καν επαφή.
Athens έγραψε:http://paoknextgeneration4.blogspot.com/2020/09/o-forthnet.html
Μιλάμε τώρα για την επιτομή της έγκυρης ενημέρωσης.
και τι θες να ελεγε??obanebane έγραψε:Ο Κυριακος εχθές ήταν κατηγορηματικός, δεν υπάρχει ούτε πρόταση ούτε καν επαφή.
διαπραγματευση γινεται. εφοσον δεν το διεψευσε ισχυει..