Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09 & ψηφοφορία για τον mvp της χρονιάς...

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...

MVP

Γιονσεν Μπριτον
3
11%
Ουενσον Κ'ζελ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καυκης Παναγιωτης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χαρισης Χρηστος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βασιλειάδης Κωστας
2
7%
Κυρίτσης Αλεξης
5
18%
Τσιάρας Γιωργος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντιαρά Μαμουτου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γκρέγκορι Κενι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μουλαομέροβιτς Ντα.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τομάσεβιτς Ντεγιαν
16
57%
Μαρμαρινός Δημητρης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σίμτσακ Βασιλης
1
4%
Δεμερτής Ιωαννης
1
4%
 
Σύνολο ψήφων: 28

Άβαταρ μέλους
axl4
Δημοσιεύσεις: 389
Εγγραφή: Σάβ 08 Δεκ 2007, 22:11
Τοποθεσία: Αθήνα

Re: Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09

Δημοσίευση από axl4 »

ενδιαφερον αρθρο...ας αναλαβει και ο ΜΠΑΝΕ...θα ειναι μικρο το γηπεδο!

http://www.sport-fm.gr/article/174345

Αύξηση κατά 16% παρουσίασε ο συνολικός αριθμός εισιτηρίων που «κόπηκαν» στην κανονική περίοδο της Α1 σε σχέση με την περασμένη σεζόν, παρότι υπήρχαν 12 ματς κεκλεισμένων των θυρών. Ο συνολικός αριθμός ήταν 259.992 έναντι 223.549 της περσινής σεζόν (2007/08) και 195.360 της προπέρσινης (2006/07). Ο Ολυμπιακός «έκοψε» 50.808 εισιτήρια και ακολούθησε στη δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός με 40.598, ο ΠΑΟΚ με 36.932 και ο Άρης με 36.893 ( :lol: :lol: ουτε και φετος...). Εντυπωσιακός είναι ο αριθμός εισιτηρίων του Κολοσσού Ρόδου, 20.193, ενώ την τελευταία θέση με 3.299 κατέλαβε το Αιγάλεω.

Ομάδα-Αριθμός εισιτηρίων 2008/09-Αριθμός εισιτηρίων 2007/08 (+/- %)

Ολυμπιακός 50.808 – 31.932 (+59%)
Παναθηναϊκός 40.598 – 56.685 (-29%)
ΠΑΟΚ 36.932 – 32.509 (+13%)
Άρης 36.893 – 22.120 (+66%)
Κολοσσός Ρόδου 20.193 – 12.131 (+66%)
Ολύμπια Λάρισας 14.581 – 10.513 (+38%)
Καβάλα 14.166
Τρίκαλα 10.074
AEΛ 8.579 – 7.961 (+7%)
Μαρούσι 6.714 – 5.138 (+30%)
Πανιώνιος 5.944 – 6.565 (-10%)
Πανελλήνιος 5.608 – 4.735 (+18%)
AEK 5.603 – 10.979 (-49%)
Αιγάλεω 3.299 – 3.923 (-16%
Άβαταρ μέλους
Nigrita4
Δημοσιεύσεις: 389
Εγγραφή: Τετ 12 Δεκ 2007, 20:38
Τοποθεσία: Νυρεμβέργη

Re: Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09

Δημοσίευση από Nigrita4 »

4000 εισητήρια διαφορά απο τον βάζελο που πάει για πρωτάθλημα κ ευρωπαϊκό κ ξέρω γω...
Που να γέμιζε κ το Παλατάκι δλδ....
Όσο για τον ρούλη τι να πει κανείς... ΠΟΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ρε ρούλη δεν θα βρεθείς πάνω απο τον ΠΑΟΚ....
Άιντε ρε ΜΠΑΝΕ...
Άβαταρ μέλους
DimisK
Δημοσιεύσεις: 4953
Εγγραφή: Τετ 23 Απρ 2008, 13:56
Τοποθεσία: MARKOPOULON MESOGEION
Επικοινωνία:

Re: Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09

Δημοσίευση από DimisK »

Διακρίνω έναν άνεμο αισιοδοξίας ή είναι της ιδέας μου;

Αντε να δούμε ρε παιδιά...

Πολύ αισιόδοξος είμαι σήμερα, λέτε να έχω...πυρετό; 8)
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Re: Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09

Δημοσίευση από free4 »

Nομίζω πάντως ότι και φέτος αποδεικνύουμε ότι, όσο λίγοι και να είμαστε, το γήπεδο πάντα έχει περισσότερο κόσμο από τα περισσότερα στην Ελλάδα!

Και που να πηγαίναμε καλά δηλαδή..
Αντε ρε Μπάνε να αναστηθούμε κι εδώ..
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY
Δημοσιεύσεις: 2908
Εγγραφή: Παρ 15 Φεβ 2008, 08:20

Re: Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

bloodlessz έγραψε:Παιδιά μήπως ξέρετε αν θα έχει εισητήρια στο παλατάκι πριν τον αγώνα και πόσο κάνουν?

Φυσικά και θα έχει αδερφέ. 10 ευρώ κάνουν.
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS
Δημοσιεύσεις: 2081
Εγγραφή: Δευ 07 Ιαν 2008, 10:55
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη, μεταξύ αράουτ και μπενάλντ.

Re: Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

DimisK έγραψε: Πολύ αισιόδοξος είμαι σήμερα, λέτε να έχω...πυρετό; 8)
Δεν "ψήνεσαι" στον πυρετό αλλά, λίγα δέκατα πρέπει να τα χεις.
Πάρε κάτι προληπτικά.
billsko
Δημοσιεύσεις: 66
Εγγραφή: Παρ 31 Οκτ 2008, 16:06

Re: Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09

Δημοσίευση από billsko »

όλα τα τελευταία χρόνια πάρα τις πίκρες και την κατάντια της ομάδας, την απαξίωση της μεγάλης μερίδας το κόσμου στα εισιτήρια είμαστε 2-3 κάτω από βάζελο και κάποιες φορές από γαύρο. Φανταστήτε να κάνει και μια καλή χρονιά πόσο ψηλά θα εκτοξευτούμε στα εισιτήρια. Αν αναλάβει ο Μπάνε και τα πράγματα πάνε όσο καλά αισιοδοξούμε να πάμε βλέπω παλιές καλές εποχές και στο μπάσκετ

Μάλλον και εγώ πυρετό πρέπει να έχω ή πνέει μετά από καιρό άνεμος αισιοδοξίας :)
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY
Δημοσιεύσεις: 2908
Εγγραφή: Παρ 15 Φεβ 2008, 08:20

Re: Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Καλά είναι τραγικό, δεν έχουμε ανοίξει ούτε τόπικ για το ματσάκι. Άιντε ελάτε παλατάκι όσοι μπορείτε. Να είμαστε κάνα τριχίλιαρο ρε. Πάμε για χειροκρότημα ζεστό και ωωω Μπάνε-Μπάνε
Άβαταρ μέλους
trel@menos
Δημοσιεύσεις: 2506
Εγγραφή: Τρί 01 Ιούλ 2008, 08:12

Re: Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09

Δημοσίευση από trel@menos »

μπραβο ΠΑΟΚαρα, μας εκανες περηφανους. λιγο ακομα και θα τον καναμε ρεζιλι για δευτερη φορα το βαζελο.
Άβαταρ μέλους
Photis
Δημοσιεύσεις: 9052
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 19:04
Τοποθεσία: Cyprus

Re: Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09

Δημοσίευση από Photis »

Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και τίποτε άλλο....Πάμε για καλύτερες μέρες θέλω να πιστεύω...

:?
Άβαταρ μέλους
SHREK
Δημοσιεύσεις: 209
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 03:36
Τοποθεσία: xalkidiki

Re: Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09

Δημοσίευση από SHREK »

Τέλος η σεζόν και γεία φέτος, μετά απο την περσίνη χρονία που δεν ξέραμε τη ξημερώνη μέσα στον Ιουνίο βρέθηκε ο Δρόσος και ανέλαβε μία ομάδα με πολλά χρέη, ο κόσμος τον πύστεψε πήρε μαζικά διαρκείας... η χρνία ξεκήνησε με κάποιες απρόσμενες ήτες μέσα στο γήπεδο μάς.
Μέ ένα ρόστερ που στην περιφέρια ήταν υπερ πλήρης προσπαθήσμε να κάμουμε κάτι, ο ποπονητής που είχαμε δεν ήξερε πως να διαχειρηστή το ρόστερ όπου και ήρθε η ήτα απο καβάλα και έπαθε το πρόβλημα υγείας ο Δρόσος.
Ευτηχώς ανέλαβε ο καλαφατάκης προπονητής που παρόλο που έφυγε σχεδόν η μησή ομάδα πάλεψε μέρχι τέλους με τους παίχτες που μήνανε, τερματήσαμε στήν 7 θέση αλλά σάν οπαδός της πολυ αγάπημενης μας ομάδας με το τέλευτεο σφύριγμα είπα ότι τα καλύτερα έχροντε.
Μακάρι όποιος αναλάβει να κρατήση τα μέλη που παλέψανέ έρχι τελευτέου δευτερολέπτου μπρωστά σε μάι ομάδα που εάν δεν είχε μαζί της την σφυρίξα σήμερα θα μηλούσαμε γεια μία ακόμα μεγάλη νίκη.
Κύριε καλαφατάκι και πάιχτες της ομάδος σας ευχαρησώ που τιμήσατε και ιδρώσατε μέρχι τελευτέω δευτερόλεπτο γεία την φανέλα που φοράτε.
Τα καλύτερα έρχοντε
Άβαταρ μέλους
gash04
Δημοσιεύσεις: 11048
Εγγραφή: Πέμ 06 Δεκ 2007, 17:15
Τοποθεσία: Fucking Athens

Re: Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09

Δημοσίευση από gash04 »

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Καλαφατάκης μίλησε στο «Αθλητικό Metropolis» για την φετινή χρονιά και την επόμενη μέρα λέγοντας αρχικά για τον αγώνα με τον Παναθηναικό ότι: «Έτσι όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα και με βάση την αντιμετώπιση από τους διαιτητές, το φινάλε ήταν εξαιρετικό για την ομάδα μας» ενώ για την παραμονή του είπε: «Με αυτά που έχω δει, δεν θα με εκπλήσσει τίποτα. Η επιτυχία δεν είναι συνυφασμένη έννοια με την ανταπόδοση. Το έχω βιώσει οπότε δεν περιμένω τίποτα». Αναφερόμενος στα οικονομικά δεδομένα είπε: «Δεν χρειάζεται ένα τεράστιο ποσό για να πάει μπροστά η ομάδα, αλλά πρέπει να βρεθούν άνθρωποι που αγαπάνε τον ΠΑΟΚ, να γίνει μία σωστή διαχείριση, σωστές αγωνιστικές κινήσεις».

Ο Έλληνας τεχνικός συνέχισε λέγοντας: «Απαντήσαμε στα περί… παλτών, όσοι μείναμε δικαιωθήκαμε. Κάτω από συνθήκες σωστές και φυσικά σκέφτομαι την παραμονή. Αυτό που είπα ότι είναι τιμή μου που ήρθα στον ΠΑΟΚ δεν αλλάζει. Απλά σίγουρα θέλω να υπάρχουν σωστές συνθήκες και υπό προϋποθέσεις. Έφαγα την… ψυχή μου στον ΠΑΟΚ» και συνέχισε: «Αυτό που με έχει εντυπωσιάσει είναι η αγάπη του κόσμου, η ανταπόδοση. Το έζησα και στο Ηράκλειο αλλά αυτό που ζω εδώ είναι εκπληκτικό. Δεν ξεπληρώνεται με όλα τα λεφτά του κόσμου. Αυτό που έζησα μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ ήταν μοναδικό. Την αγαπάω την ομάδα, μέσα από τις δύσκολες καταστάσεις δένεσαι, όχι στις εύκολες. Γι’ αυτό βγάλαμε αυτό το πάθος μέσα στο γήπεδο, κι γι’ αυτό μας αγάπησε ο κόσμος που ξέρει να αναγνωρίζει την προσπάθεια».

Για την επόμενη μέρα του ΠΑΟΚ είπε: «Πρέπει ο ΠΑΟΚ να γίνει ελκυστικός, είναι πολλά τα χρόνια που η ομάδα ταλανίζετε από προβλήματα. Αν γίνει κάτι υγιές τότε θα μπορέσει να τραβήξει επιχειρηματίες κοντά της και να κάνει κάτι καλό».

Επίσης αναφέρθηκε στο θέμα του Γιόνσεν: «Ήταν συγκλονιστικό αυτό που έγινε με τον Γιόνσεν, τον χειροκρότησαν άπαντες στην αίθουσα τύπου. Δάκρυσε, σηκώθηκε και με αγκάλιασε, ένιωσε τυχερός που ήρθε στον ΠΑΟΚ». Και ολοκλήρωσε: “Φεύγω γεμάτος ηθικά και συναισθηματικά. Άδειος στις τσέπες, γεμάτος στην καρδιά” είπε χαριτολογώντας.

http://www.metropolisradio.gr/8732
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Re: Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09

Δημοσίευση από free4 »

Και ο προγραμματισμός για τη νέα χρονιά ξεκινά:

Καραμπέρης: "Ξεκινάμε από Καλάφα και παίκτες"


Ο σύμβουλος του ΑΣ ΠΑΟΚ, Χρήστος Καραμπέρης τόνισε πως οι συζητήσεις όποιων βρεθούν στην διοίκηση της ΚΑΕ θα πρέπει να ξεκινήσουν από το υπάρχον τεχνικό τιμ και τους παίκτες της ομάδας που έμειναν μέχρι το τέλος.

Τους τελευταίους δύο μήνες ο έμπειρος παράγοντας βρέθηκε κοντά στο τμήμα μπάσκετ και θέλησε να ευχαριστήσει μέσω γραπτής δήλωσής του, όσους βοήθησαν στις δύσκολες στιγμές που πέρασε φέτος ο "Δικέφαλος".

"Μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για την φετινή σεζόν, νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω και δημόσια, όλους όσους συμμετείχαν σε αυτή τη δύσκολη προσπάθεια και σε πολλές περιπτώσεις υπερέβαλαν εαυτούς προκειμένου να έχει μία αξιοπρεπή παρουσία στο πρωτάθλημα η ομάδα του ΠΑΟΚ".

"Πιο συγκεκριμένα και για το διάστημα της δικής μου παρουσίας στην ομάδα, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες, τους προπονητές και τους συνεργάτες τους, τους ανθρώπους των γραφείων, αλλά και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για την ομάδα και κατάφεραν να αντεπεξέλθουν σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες".

"Ακόμη και αυτές τις δύσκολες στιγμές, οφείλουμε ως ΠΑΟΚ να ενεργούμε με σεβασμό στην ιστορία και τις ιδέες μας και για το λόγο αυτό θεωρώ ότι είναι υποχρέωση, όποιων ανθρώπων αναλάβουν τις τύχες της ομάδας, να ξεκινήσουν τις συζητήσεις τους για το μέλλον από τους ανθρώπους (παίκτες και προπονητές) που στήριξαν την ομάδα και πάλεψαν για αυτήν τη χρονιά".

http://sport24.gr/html/ent/223/ent.289223.asp
Άβαταρ μέλους
free4
Δημοσιεύσεις: 15162
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 22:37
Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη
Επικοινωνία:

Re: 305 000 euro το κουστουμι για τον χαριτοπουλο

Δημοσίευση από free4 »

Από τα ΣΠΟΡ:

Η ΚΑΕ ειδοπιήθηκε από την Επιτροπή Επαγγελμετικού Αθλητισμού την Τετάρτη ότι κετέπεσε η εγγυητική επιστολή των 65.000 ευρώ μετά την αίτηση από την πλεύρα του Δ. Χαριτόπουλου (που βεβαίως είχε δικαιωθεί και στην δευτεροβάμια ΕΕΟΔΑΚ για χρέος 306.000 ευρώ της ΚΑΕ απέναντι του). Η ομάδα δεν έχει όμως πρόβλημα αφού τελείωσαν οι υποχρεώσεις της για φέτος και η εγγυητική θα αντικατασταθεί την επόμενη σεζόν. Στο μεταξύ όμως, η νέα διοίκηση θα προσπαθήσει να τακτοποιήσει το ζήτημα με νέες διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη (ίσως και με πρόσκληση να επιστρέψει στο ρόστερ της).
Άβαταρ μέλους
kostasff
Δημοσιεύσεις: 4330
Εγγραφή: Κυρ 06 Ιαν 2008, 17:30

Ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε

Δημοσίευση από kostasff »

Ας προσπαθήσουμε να κάνουμε μια ανακεφαλαίωση της χρονιάς που πέρασε. Μια πρώτη σκέψη είναι ότι μιλάμε για μια ακόμη χαμένη χρονιά. Όταν μιλάμε για τον ΠΑΟΚ και μάλιστα για τον μπασκετικό ΠΑΟΚ των τίτλων, τότε μόνο χαμένη μπορεί να χαρακτηριστεί η χρονιά που πέρασε.
Βέβαια, ο ηρωισμός των παικτών (όσων έμειναν) και του προπονητικού τιμ στο τέλος, μας έδωσαν κάποια χαρά αλλά και υπερηφάνεια.
Ξεκινήσαμε βέβαια με ψηλούς στόχους (Ευρωλίγκα) αλλά τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν όπως τα περιμέναμε. Ο Δρόσος ξέμεινε από λεφτά και μετά ο σώζων εαυτό σωθήτω! Εδώ θα διαφωνήσω με τον Καυκή που δήλωσε για πρόσθετο άγχος που τους φόρτωσε ο Δρόσος για το κυνήγι της 3ης θέσης. Δηλαδή, με το 3-4 μεγαλύτερο μπάτζετ που είχαμε τι έπρεπε να κυνηγάμε? Την σωτηρία? Όλες οι ομάδες έχουν πίεση. Αν ο Καυκής και ο κάθε Καυκής δεν την αντέχει είναι δικό τους πρόβλημα.
Αν θελήσουμε να βρούμε κάποια θετικά στην χρονιά που μας πέρασε τότε η συμμετοχή μας και μόνο ήταν ένα επίτευγμα. Είχαμε φτάσει στο παρά πέντε και δεν ξέραμε θα συμμετέχουμε στο πρωτάθλημα. Επίσης η 7η θέση μας εξασφαλίζει και την συμμετοχή μας στην Ευρώπη. Δεν ξέρω σε ποια ακριβώς, έτσι που τις έχουν καταντήσει, αλλά σίγουρα όχι στην Βαλκανική λίγκα! (αλήθεια, τι έγινε μ' αυτή?)
Στο οικονομικό κομμάτι, που το θεωρώ και το σημαντικότερο, το χρέος μπορεί να μειώθηκε κατά 500 χιλιάδες περίπου, όπως νομίζω πως έδειξε ο τελευταίος οικονομικός έλεγχος, παρέμεινε όμως σε ψηλά επίπεδα και αυτό κάνει πολύ δύσκολο το μέλλον μας. Όταν έχεις τέτοια θηλιά στον λαιμό δεν μπορείς να κάνεις όνειρα για κάτι καλύτερο. Και οι επόμενες χρονιές θα είναι μια μάχη με το "θεριό".
Για του χρόνου θα κάνω μία ευχή:
Ο Μπάνε να βάλει το χέρι του........
:?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος kostasff την Τετ 06 Μάιος 2009, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”