9. Karol Swiderski
Re: 9. Karol Swiderski
Υπερέχει στη σοβαρότητα καθώς ο άλλος είναι χομπιστας.
Γενικά κλαφτα είναι τα φορ μας
Γενικά κλαφτα είναι τα φορ μας
- sourmenetes
- Moderator
Δεν είναι μόνο αναμπουμπουλα.
Τα τελειώματα του εντός περιοχής είναι πολύ πιο εύστοχα.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τα τελειώματα του εντός περιοχής είναι πολύ πιο εύστοχα.
- ΑποστόληςΑ
Το πιστεύω κι εγώ.rainmaker έγραψε:Με σοβαρό προπονητή και σοβαρή ομάδα μια χαρά μπάλα θα παίξει ο Σφι
Εξ άλλου και φέτος δεν τα πήγε άσχημα.
Δεν μιλάω για τα play-off της Τούμπας που κανένας παίκτης δεν βλεπόταν.
- Ασπρόμαυρος Εβρίτης
Καλος ο Σβι,σιγουρα εχει θεμα ομως με την αδυναμη σωματοδομη του. Κατ εμε χρειαζεται ενα φορ που να γεμιζει την περιοχη,βλεπε Πριγιοβιτς. Και ο κοουτς πιστευω χρειαζεται ενα φορ γκολτζη που να παιζει και δεξί μπακ-χαφ
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Πρέπει να κάνει κάτι με το σώμα του! Βλέπεις τον μιχαηλιδη και τον τζολη με τις αθλητικές κορμάρες και ο σφι λες και βγήκε με εξιτήριο από το αχεπα
-
ρεεε αχαχχααχαχαχαχΑσπρόμαυρος Εβρίτης έγραψε:Καλος ο Σβι,σιγουρα εχει θεμα ομως με την αδυναμη σωματοδομη του. Κατ εμε χρειαζεται ενα φορ που να γεμιζει την περιοχη,βλεπε Πριγιοβιτς. Και ο κοουτς πιστευω χρειαζεται ενα φορ γκολτζη που να παιζει και δεξί μπακ-χαφ
Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022 ενώ ο Άκπομ που είπε 1 φίλος παραπάνω έχει μπορεί να διαπραγματευτεί σε 3μιση μήνες ελεύθερος που δεν είναι (και ο παιχταράς) ο Swiderski με 1 καλό προπονητή θα είναι χρήσιμος!
- ΑποστόληςΑ
Βλέπω στο βίντεο της σημερινής προπόνησης ότι ο Κάρολος πάλι έχασε σχεδόν όλα τα τετ-α-τετ
- john4serres
- sourmenetes
- Moderator
Από κήρυξε τον από πουλεν σου!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Βλέπω στο βίντεο της σημερινής προπόνησης ότι ο Κάρολος πάλι έχασε σχεδόν όλα τα τετ-α-τετ
Θα τα καρφώνει όλα!!
Χαχαχαχα
Δεν εχω λογια για εσενα.Τι ακριβως δουλευεις ρε παλικαρι? Θελει προσπαθεια να βγαζεις συνεχομενα παιχνιδια και οι προσωπικοι σου αντιπαλοι να μην ιδρωνουν καν.Κριμα πραγματικα...
-
Παίκτης που μπορεί να παίξει μόνο σε 4-4-2 πίσω από το φορ και οι 2 στα χαφ, να κόβουν, να ράβουν κ να πλένουν ώστε να μη χρειάζεται να οργανώνει.
Απλά να έρχεται από πίσω είτε σε σπάσιμο μπάλας είτε σε δεύτερες μπαλιές.
Το πρότυπο του πρεοει να εινσι ο Μίλερ της Μπαγερν, ας κάτσει να δει πως κινείται.
Απλά να έρχεται από πίσω είτε σε σπάσιμο μπάλας είτε σε δεύτερες μπαλιές.
Το πρότυπο του πρεοει να εινσι ο Μίλερ της Μπαγερν, ας κάτσει να δει πως κινείται.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος tzoker την Σάβ 05 Σεπ 2020, 20:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δευτερο φορ ειναι που δεν μπορει να παιξει με τιποτα.Παικτης ειδικου ρολου μονο για 30 λεπτα αλλαγη.