PAOK TV & PAOK New Media
- Maximus
Re: PAOK TV & PAOK New Media
Γιατί μακάρι ρε παιδιά?
Υποτίθεται δημιουργήσαμε το PAOK TV ως αντίσταση στο τηλεοπτικό σύστημα και ως μέσο ανεξαρτητοποίησης και τώρα είμεθα έτοιμοι να λαβομεν το εκ των Περσέων χρυσάφιον? (καταραμένε bersekero, ολοι ετσι θα μιλάμε σε λίγο
)
Υποτίθεται δημιουργήσαμε το PAOK TV ως αντίσταση στο τηλεοπτικό σύστημα και ως μέσο ανεξαρτητοποίησης και τώρα είμεθα έτοιμοι να λαβομεν το εκ των Περσέων χρυσάφιον? (καταραμένε bersekero, ολοι ετσι θα μιλάμε σε λίγο

Σε πολλές χώρες πάντως οι λίγκες αυτό διαχειρίζονται το προϊόν τους.
Μπαίνεις στη σελίδα της λίγκας κι αγοράζεις ότι πακέτο θέλεις, της ομάδας, έναν αγώνα κλπ κλπ...
Από κει και πέρα, εφόσον έχουν και συμφωνία με μπουκέτο, είναι άλλη ιστορία.
Για μένα ο ΠΑΟΚ, εφόσον θέλει να εντάξει το προϊόν του σε άλλο πακέτο, δεν υπάρχει πρόβλημα. Πρόβλημα θα είναι να δώσει την αποκλειστική μετάδοση σε πορνοβα και ουσιαστικά να θάψει το ΠΑΟΚ TV, για να πάρει έσοδα για μια σεζόν ..
Άλλωστε το μέλλον είναι στην διαδικτυακή τηλεόραση και σε υπηρεσίες μετάδοσης μέσω διαδικτύου κι όχι στην παλιά τηλεόραση, όπως την γνωρίζαμε.
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μπαίνεις στη σελίδα της λίγκας κι αγοράζεις ότι πακέτο θέλεις, της ομάδας, έναν αγώνα κλπ κλπ...
Για μένα ο ΠΑΟΚ, εφόσον θέλει να εντάξει το προϊόν του σε άλλο πακέτο, δεν υπάρχει πρόβλημα. Πρόβλημα θα είναι να δώσει την αποκλειστική μετάδοση σε πορνοβα και ουσιαστικά να θάψει το ΠΑΟΚ TV, για να πάρει έσοδα για μια σεζόν ..
Άλλωστε το μέλλον είναι στην διαδικτυακή τηλεόραση και σε υπηρεσίες μετάδοσης μέσω διαδικτύου κι όχι στην παλιά τηλεόραση, όπως την γνωρίζαμε.
Στις άλλες χώρες δεν υπάρχει ολυμπιακός.pilotos έγραψε:Σε πολλές χώρες πάντως οι λίγκες αυτό διαχειρίζονται το προϊόν τους.
- bersekeros
Ανοίγουν οι συζητήσεις με την NOVA, έρχεται επίσημη πρόταση
Η κινητικότητα στα τηλεοπτικά και το μπάσιμο της NOVA να βάλει κάτω από την στέγη της και τις άστεγες ομάδες (κάτι που πιθανόν θα επιβεβαιωθεί σήμερα στην διάρκεια της τηλεδιάσκεψης της Λίγκας), οδηγεί στο επόμενο βήμα προσέγγισης προς τον ΠΑΟΚ.
Η νέα διοίκηση του συνδρομητικού καναλιού παρασκηνιακά και όχι επισήμως ακόμη, έχει στείλει μηνύματα προς την Τούμπα ότι ετοιμάζει την κατάθεση πρότασης με στόχο να επανασυνδεθεί με μία από τις πιο εμπορικές ομάδες στην Ελλάδα.
Όλα δείχνουν ότι τις επόμενες μέρες θα κατατεθεί η επίσημη πρόταση που αν μάλιστα είναι στα επίπεδα που φημολογείται τις τελευταίες ώρες (κοντά στα 8 εκατομμύρια ευρώ) τότε θα φέρει την ασπρόμαυρη ΠΑΕ πολύ κοντά σε συμφωνία.
Το θετικό για τον Δικέφαλο είναι ότι διαθέτει την δική του τηλεοπτική πλατφόρμα και αυτό του δίνει το πλεονέκτημα να μπαίνει σε διαπραγματεύσεις με όρους που ο ίδιος επιθυμεί.
Πηγή : Metrosport.gr
-
Μαμιεται η νοβα αλλά ένα 8αρι μύρια σίγουρο έσοδο νομίζω θα είναι πολύ καλό νέο για την ΠΑΕ.
Μακάρι οποιαδήποτε κίνηση γίνει να γίνει μόνο με την προϋπόθεση ότι κανείς από αυτούς που βάλανε τρικλοποδιές τα τελευταία χρόνια στη nova ναι θα ανήκουνε στα διοικητικά στελέχη και δεν θα παίρνουνε εντολές από το ΓαβαλάMaximus έγραψε:Γιατί μακάρι ρε παιδιά?
Υποτίθεται δημιουργήσαμε το PAOK TV ως αντίσταση στο τηλεοπτικό σύστημα και ως μέσο ανεξαρτητοποίησης και τώρα είμεθα έτοιμοι να λαβομεν το εκ των Περσέων χρυσάφιον? (καταραμένε bersekero, ολοι ετσι θα μιλάμε σε λίγο)
- bersekeros
O ΠΑΟΚ,σύμφωνα με τη FORZA, απαιτεί την απομάκρυνση του ''γενικού δερβέναγα'' της πλατφόρμας,jibbie έγραψε:καπου εχει γραφτει οτι βαλαμε ορο να φυγει ο μπινες που ναι τωρα τσεο.
του Πάνου Παπαδόπουλου, ο οποίος χρεώνεται απ'όλους στην πλευρά του ολυμπιακού.
Έχουμε καταλάβει ότι 7 ομάδες δεν έχουν τηλεοπτικό συμβόλαιο, που είναι το κύριο έσοδο των ομάδων της σούπα λιγκ εδώ και χρόνια; Φέτος με έσοδα μηδενικά από εισιτήρια και πολύ λιγότερα κι από τους ελάχιστους σπόνσορες, τί περιμένετε;
Να πέσουν λεφτά στην αγορά; Από που;
Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος για όλους. Αναρωτηθείτε και μεταξύ σας, θα είναι εύκολο να πάρεις διαρκείας φέτος, όσο ήταν προηγούμενες χρονιές; Όλοι μαζεύονται....
Αν δεν κάνεις σωστή διαχείριση των ελάχιστων πόρων που έχεις, με ένα δεύτερο χτύπημα από τον ιό, έχεις τελειώσει. Και οι μικρές ομάδες, δε θα σηκώσουν κεφάλι ποτέ. Αν θέλουν να κρατήσουν αξιοπρεπες το προϊόν, αναγκαστικά θα πάνε σε μείωση ομάδων, και 4 γύρους. Αν δεν κάνουν μείωση ομάδων, θα συνεχίσουν αυτή τη χαζομάρα με τα πλέι οφ που δεν έχουν κανένα νόημα...
Υγ η βρωμιά στην πορνοβα δεν είναι μόνο στο κεφάλι, αλλά βρωμάει από τα νύχια των ποδιών, μέχρι το κεφάλι. Δε θέλω καμία σχέση με αυτούς ως ΠΑΟΚτσης
Να πέσουν λεφτά στην αγορά; Από που;
Ο χειμώνας θα είναι δύσκολος για όλους. Αναρωτηθείτε και μεταξύ σας, θα είναι εύκολο να πάρεις διαρκείας φέτος, όσο ήταν προηγούμενες χρονιές; Όλοι μαζεύονται....
Αν δεν κάνεις σωστή διαχείριση των ελάχιστων πόρων που έχεις, με ένα δεύτερο χτύπημα από τον ιό, έχεις τελειώσει. Και οι μικρές ομάδες, δε θα σηκώσουν κεφάλι ποτέ. Αν θέλουν να κρατήσουν αξιοπρεπες το προϊόν, αναγκαστικά θα πάνε σε μείωση ομάδων, και 4 γύρους. Αν δεν κάνουν μείωση ομάδων, θα συνεχίσουν αυτή τη χαζομάρα με τα πλέι οφ που δεν έχουν κανένα νόημα...
Υγ η βρωμιά στην πορνοβα δεν είναι μόνο στο κεφάλι, αλλά βρωμάει από τα νύχια των ποδιών, μέχρι το κεφάλι. Δε θέλω καμία σχέση με αυτούς ως ΠΑΟΚτσης
Το εγγυημένο τηλεοπτικό συμβόλαιο όμως θα προσφέρει οικονομικά ασφάλεια, αν και αυτό πιστεύω ότι θα έχει ρήτρες στις περιπτώσεις που δεν γίνονται τα παιχνίδια. Επίσης αν οι αγώνες γίνονται κεκλεισμένων, οι τηλεοπτικές μεταδώσεις θα απευθύνονται σε πολυπληθέστερο κοινό, που ίσως μπορεί να δώσει στο συνδρομητικό τη δυνατότητα να προσφέρει υψηλότερα συμβόλαια.
Το ΠΑΟΚtv και στη νέα nova να πάμε και ρόλο μπορεί να έχει και χώρος υπάρχει για να αναδείξει περαιτέρω την Ομάδα.
Το ΠΑΟΚtv και στη νέα nova να πάμε και ρόλο μπορεί να έχει και χώρος υπάρχει για να αναδείξει περαιτέρω την Ομάδα.
Καμία Νόβα.
Μόνο αν θέλουν συμφωνία όχι αποκλειστικά εννοείται, παράδειγμα αν κάνει το πακέτο τους 30€ το μήνα να παίρνεις με 35€ το PAOKTV. Μόνο έτσι και αν θέλουν.
Και 10Μ μπροστά.
Έχουμε κανάλι και πουλάμε τη μετάδοση και τίποτα παραπάνω.
Δεν τους έχουμε ανάγκη. Δεν πρέπει να πάει πίσω το PAOKTV σε καμία περίπτωση.
Ταυτόχρονα αν θέλει και ο ΟΤΕ δίνει 6Μ κι έχει κι αυτός το κανάλι.
Οτιδήποτε άλλο θα είναι κωλοτουμπα μας.
Και τα λεφτά αν πάει για κάνα φούντο η πορνοβα δε θα πάρουμε ούτε σεντ.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μόνο αν θέλουν συμφωνία όχι αποκλειστικά εννοείται, παράδειγμα αν κάνει το πακέτο τους 30€ το μήνα να παίρνεις με 35€ το PAOKTV. Μόνο έτσι και αν θέλουν.
Και 10Μ μπροστά.
Έχουμε κανάλι και πουλάμε τη μετάδοση και τίποτα παραπάνω.
Δεν τους έχουμε ανάγκη. Δεν πρέπει να πάει πίσω το PAOKTV σε καμία περίπτωση.
Ταυτόχρονα αν θέλει και ο ΟΤΕ δίνει 6Μ κι έχει κι αυτός το κανάλι.
Οτιδήποτε άλλο θα είναι κωλοτουμπα μας.
Και τα λεφτά αν πάει για κάνα φούντο η πορνοβα δε θα πάρουμε ούτε σεντ.
Μαζί σου 100% parolos, αρκεί να έχουμε την ποιότητα εικόνας που θα είχαμε στο όποιο συνδρομητικό, δεν αντέχεται άλλο αυτό που ζήσαμε φέτος με την εικόνα.
Για ποια κωλοτουμπα μιλάτε πάτε καλά;
Ακόμα κι έτσι το PAOK TV έκανε τη δουλειά του και δεν θα πάψει να υπάρχει.
Τα πράγματα είναι παρα πολύ απλά.
Κανένας ΠΑΟΚτσής τη βρωμονόβα σπίτι του και η ομάδα να τους παίρνει τα λεφτά.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι προσβάσιμος εύκολα και με καλή εικόνα. Αν γίνεται παράλληλα να το μεταδίδει και ο ίδιος καλώς.
Σε ένα σοβαρό ποδόσφαιρο άλλωστε το προϊόν θα είχε όλες τις ομάδες στο ίδιο κανάλι μη τρελαίνεστε.
Αν ικανοποιηθεί η ΠΑΕ καλά θα κάνει εκτός αν πληρώνετε εσείς τις ζημιές και τα καφέ που παίζουν ΠΑΟΚ TV χωρίς επαγγελματικές συνδρομές...
Ακόμα κι έτσι το PAOK TV έκανε τη δουλειά του και δεν θα πάψει να υπάρχει.
Τα πράγματα είναι παρα πολύ απλά.
Κανένας ΠΑΟΚτσής τη βρωμονόβα σπίτι του και η ομάδα να τους παίρνει τα λεφτά.
Ο ΠΑΟΚ πρέπει να είναι προσβάσιμος εύκολα και με καλή εικόνα. Αν γίνεται παράλληλα να το μεταδίδει και ο ίδιος καλώς.
Σε ένα σοβαρό ποδόσφαιρο άλλωστε το προϊόν θα είχε όλες τις ομάδες στο ίδιο κανάλι μη τρελαίνεστε.
Αν ικανοποιηθεί η ΠΑΕ καλά θα κάνει εκτός αν πληρώνετε εσείς τις ζημιές και τα καφέ που παίζουν ΠΑΟΚ TV χωρίς επαγγελματικές συνδρομές...
Άμα κλείσεις το κανάλι και δώσεις τα αποκλειστικά δικαιώματα των εντός έδρας δεν είναι κωλοτουμπα?
Με διπλό ανσάμπλ είναι κι όλας.
Οπωσδήποτε δεν πρέπει να χαθεί το κανάλι , ας μπει στη νοβα με συμφωνία αλλά να υπάρχει και όπως υπήρχε κανονικά. Αυτό λέμε και νομίζω συμφωνούμε.
Με διπλό ανσάμπλ είναι κι όλας.
Οπωσδήποτε δεν πρέπει να χαθεί το κανάλι , ας μπει στη νοβα με συμφωνία αλλά να υπάρχει και όπως υπήρχε κανονικά. Αυτό λέμε και νομίζω συμφωνούμε.
- ΑποστόληςΑ