Play-off και play-out 2008- 2009

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες των Play off...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Re: Play-off και play-out 2008- 2009

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

Όσον αφορά την ισοβαθμία στα play-off ισχύει αυτό που είπε ο thrix. Το πρώτο κριτήριο είναι οι μεταξύ μας αγώνες στα play-off. Π.χ. αν με ΠΑΟ έχουμε ήττα και ισοπαλία σε περίπτωση ισοβαθμίας μας περνάνε. Η κατάταξη στην κανονική διάρκεια είναι το τελευταίο κριτήριο.

Όσον αφορά τα μίνι διαρκείας, με αυτές τις τιμές δεν πρέπει να μείνει κανένα απούλητο. Και εσύ που είσαι από επαρχία και δεν μπορείς να έρθεις Τετάρτη πάλι στα λεφτά σου είσαι, αφού μίνι διαρκείας = 2 μεμονωμένα.

Όσον αφορά τσουλού ή ουέφα, με καλύπτει απόλυτα η δήλωση του Σάντος: "Θα ετοιμάσουμε την ομάδα με σκοπό να κατακτήσουμε τη πρώτη θέση...στόχος μας είναι η πρωτιά"
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Μπα, δε νομίζω παιδιά..
Στην τελική βαθμολογία των πλεί οφ, η ισοβαθμία σημαίνει και προβάδισμα του ΠΑΟΚ έναντι όλων.
Τα μεταξύ τους αποτελέσματα στη διαδικασία των αγώνων δεν μετρούν, παρά μόνο η τελική συγκομιδή στο πρωτάθλημα.. Κάτι ήξερε κι ο Σάντος που σκύλιαζε!

Αντε από Τετάρτη ξεκινήστε την προθέρμανση γι αυτό που θα ακολουθήσει λίγο μετά την είσοδο του Ιούλη!

Εγώ γιατί βλέπω πρώτη αγωνιστική να παίζουμε με τυρί?
Μάλλον επειδή ορέγομαι νίκη επί του Πηλαδάκη και ισοπαλία στην κοκορομαχία των από κάτω!
Άβαταρ μέλους
khaledfreepaok

Δημοσίευση από khaledfreepaok »

στα εκτος θα παρουμε τικετα?
Άβαταρ μέλους
alexpaok4

Δημοσίευση από alexpaok4 »

Εσύ τι λές; (Μπορεί με Λάρισα βασικά)
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Κάπου, κάπως άκουσα για χιλιάρικο στο τυρόγαλο..
Αν ισχύει, προβλέπω μάχη για ένα εισιτήριο (και μάλιστα εκτός έδρας!!!).
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Καλύτερα θα είναι να κρατάμε μικρό καλάθι σε περίπτωση που στραβώσει κάτι να μην έχουμε τίποτα αφορισμούς γιατί σε κάτι τέτοια είμαστε μανούλες.

Πάμε γερά και ότι βγει,ο στόχος για φέτος επιτεύθηκε εάν έρθει το cl καλός εάν όχι πάλι ok θα βγούμε του χρόνου.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

Για μένα παιδιά το συστηματικο σπρωξιμο που εφαγε η Λαρισα τις τελευταιες αγωνιστικες δεν ειναι τυχαίο...

Μπορει μεν το σκουλήκι να εφερνε φωτιά στα πλει οφ,αλλά εσεις θεωρείτε οτι το ΠΟΚ θα μπορουσε να τους ''χρησιμοποιησει'' παρασκηνιακά; Δεν νομίζω...

Την Λάρισα ομως;

Λοιπον ,εχουμε και λέμε...

Την ΑΕΚ δεν την θεωρω διεκδικητρια 2ης θεσης αλλά δεν ειναι ξεγραμμενη και πρωτο και κυριον,δεν πρεπει να μας κοψει βαθμους!

Κάνω συγκριση με βαζελο και με εμας χωρις να υπολογιζω τα μεταξυ μας παιχνίδια...

Βάζελος: Παιρνει 2 νικες στην εδρα του (ΑΕΚ,Λαρισα) και μια εκτος (Λαρισα) = 9 βαθμοι +2 = 11 τουλαχιστον. Αν μας νικησει στην Αθηνα παει 14...

ΠΑΟΚ: Πρεπει να παρουμε οπωσδηποτε και τα 3 εντος παιχνιδια (9 βαθμοι) + 3 ...φτανουμε στους 12....

Αν χασουμε στην Αθηνα με ΠΑΟ...φαινεται ξεκαθαρα οτι δεν μας φτανουν οι βαθμοι...

Μην τα πολυλογώ...αν οπως υποστηριζω η Λαρισα κανει τα θεληματα στον ΠΑΟ, τοτε πρεπει εμεις οχι μονο να εχουμε το απολυτο στην εδρα μας αλλά και να κανουμε τουλαχιστον μια νικη εκτος εδρας σε εδρες με πιθανως εχθρικες διαιτησιες...

Για να μην κατηγορηθώ ως κλάψας με διαιτησιά κλπ, να πω οτι φοβαμαι αποκλειστικά και μονο το δικο μας κακό πρόσωπο εντος αλλά κυρίως εκτος εδρας και μαλιστα στην Αθηνα...

Αυτο ειναι το στοιχημα που πρεπει να κερδισουμε...το να κοιταμε στα ματια τους Αθηναιους μεσα στην εδρα τους...ματιά αλα Πάμπλο θέλω να δω...
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

οσον αφορα την ισοβαθμια στα play off το πρωτο κριτηριο (οπως πολλοι ειπαν) ειναι η βαθμολογια στους μεταξυ τους αγωνες στα play off (γιατι μπορει ναι υπαρχει και τριπλη ισοβαθμια) και αν υπαρχει απολυτη ισοροπια στα ματς των play off τοτε το επομενο κριτηριο ειναι η καταταξη στην κανονικη περιοδο. αυτα τα ακουσα απο τον κομνηνο της λιγκας.
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

υπαρχει κανενα τοπικ για τα διαρκειας των πλεη οφ????
αν οχι εχει καταλαβει κανενας τι παιζει???
διαβασα στο contra.gr και δεν καταλαβα τιποτα....
μια ενημερωση με απλα ελληνικα αν ξερει καποιος????????????
:?
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Σε περίπτωση ισοβαθμίας, μετράει η κατάταξη στην κανονική διάρκεια...

Αυτό είναι σαν να μην έχουμε ένα βαθμό διαφορά απο το βάζελο αλλα... 2!

Και εξηγώ...

Εμείς ξεκινάμε με ένα βαθμό πάνω απο το βάζελο... Αρα ο βάζελος πρέπει να μαζέψει ένα βαθμό παραπάνω απο μας... Ετσι θα έχουμε ισοβαθμία, που περνάμε εμείς λόγο της κανονικής διάρκειας...Αρα θέλει 2 βαθμους παραπάνω απο μας!
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

pyrgioths έγραψε:υπαρχει κανενα τοπικ για τα διαρκειας των πλεη οφ????
αν οχι εχει καταλαβει κανενας τι παιζει???
διαβασα στο contra.gr και δεν καταλαβα τιποτα....
μια ενημερωση με απλα ελληνικα αν ξερει καποιος????????????
:?
πανε παρε διαρκειας ανεξαρτητως ημερομηνιας (αν εισαι ηδη κατοχος ξεκινα εντος των προθεσμειων για τις ιδιες παλιες θεσεις, αν δεν εισαι παλι το ιδιο ισχυει με τις θεσεις που περισσευουν απο τις 19200)Ή ΑΝ ΘΕΣ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΠΑΡΕ ΜΕΣΩ ΝΕΤ.....
Άβαταρ μέλους
DrAvEnStOrM

Δημοσίευση από DrAvEnStOrM »

Παιδιά εμένα που το διαρκείας μου λεει πάνω το όνομα του συνδέσμου τι πρέπει να κανω για να πάρω απο τα εκδοτήρια το πακετο των 3 ματς για τα πλευ οφ???Γιατι ειμαι φοιτητης εδώ 8εσσαλονικη και δε μπορω να παω στον συνδεσμο γιαννιτσων να παρω το πακετο των 3 ματς.
Άβαταρ μέλους
axl4

Δημοσίευση από axl4 »

αδερφε το τηλ της ΠΑΕ του τμηματος εισιτηριων ειναι 2310-954050 (απαντανε συνηθως) ή στειλτους μεσω tickets@paokfc.gr ...και αν σου απαντησουν γραψε μου... :) :) :)

κατι αλλο ρε παιδια γιατι ενα κομματι της τουμπας μου ειναι αγνωστο.
αυτα τα VIP 3ου και 4ου που γραφει η ανακοινωση, που ακριβως ειναι?οι σουιτες ειναι αυτες ή τιποτα ειδικοι χωροι πανω απο τα επισημα?
comealot

Δημοσίευση από comealot »

Το πακέτο των 3 ματς υποθέτω πως δίνονται σε όλους ανεξαιρέτως με την ίδια τιμή,διαρκείας or no διαρκείας.
Επίσης,νομίζω πως ο 3ο4ος όροφος είναι σουίτες πάνω από τα δερμάτινα

edit:Άκυρο,μόλις είδα την ανακοίνωση :oops:
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Λιγο ασχετο με την κουβέντα και ενοψει της αυριανης κλήρωσης(http://www.superleaguegreece.net/news/2 ... 9-1450.htm) στοιχηματιζω την 1η αγωνιστικη

λαρισα-βαζελος
αεκ-ΠΑΟΚ.

όπου η αεκ θα τα παιξει ολα για ολα λογω του οτι πριν λιγες μέρες θα εχει χασει το κύπελλο.

Κάνω αυτη την εκτιμηση, γιατι η εισαγωγη της κλήρωσης για το προγραμμα των αγώνων απο την αρχη μου φανηκε ανεξηγητη βάσει του περσινου μοντέλου των play-off.

Είμαι καχυποπτος,το ξέρω.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Play off 08-09”