Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09 & ψηφοφορία για τον mvp της χρονιάς...

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του φετινού πρωταθλήματος Α1 και όλων των παρελλειπομένων...

MVP

Γιονσεν Μπριτον
3
11%
Ουενσον Κ'ζελ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Καυκης Παναγιωτης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Χαρισης Χρηστος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Βασιλειάδης Κωστας
2
7%
Κυρίτσης Αλεξης
5
18%
Τσιάρας Γιωργος
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ντιαρά Μαμουτου
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Γκρέγκορι Κενι
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μουλαομέροβιτς Ντα.
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Τομάσεβιτς Ντεγιαν
16
57%
Μαρμαρινός Δημητρης
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Σίμτσακ Βασιλης
1
4%
Δεμερτής Ιωαννης
1
4%

Σύνολο ψήφων: 28

Άβαταρ μέλους
palok

Re: Μπάσκετ ΠΑΟΚ 2008-09

Δημοσίευση από palok »

το τι παπαριές θα ακούσουμε μέχρι να πεθάνουμε για το δύσμοιρο το μπασκετάκι κανείς δεν ξέρει. εγώ διάβασα την προηγούμενη εβδομάδα οτι για πρόεδρος βολιδοσκοπείται ο Μάνθος Κατσούλης ο οποίος ζει μόνιμα στη Γαλλία νομίζω και είπε σε συνέντευξη οτι δεν υπάρχει καμμία πιθανότητα να ασχοληθεί με τον ΠΑΟΚ αφού απλά δε μένει ο άνθρωπος στην ελλάδα...λοιπόν εγώ λέω οτι τον ΠΑΟΚ αναλαμβάνει ο Φούφουτος και θέλω δίδυμο προέδρων levingstone-barlow. δεν ξέρω αν θα τα πάνε καλά οικονομικά αλλά τουλάχιστον θα πλαισιώσουν επαρκώς τον dejan κάτω από το καλάθι....:)

PS: δεν αμφισβητώ την είδηση, απλά κρατάω μικρό (σε νανομετρικές διαστάσεις) καλάθι....
Άβαταρ μέλους
Nigrita4

Δημοσίευση από Nigrita4 »

Το θεωρούμε απίθανο, καθώς θα είναι πιστεύω η ιδανικότερη λύση....
Το γράφουν κ τα ΣΠΟΡ σήμερα...
Άιντε να δούμε!!! ΜΑΚΑΡΙ!!!!
Άβαταρ μέλους
Tetradje

Δημοσίευση από Tetradje »

Επιτελους παει να γινει αυτο που χρειαζοταν το μπασκετ! Ουτε "επενδυτες", ουτε τα λεφτα τους, ουτε τις εγγυητικες τους!

Το μπασκετ του ΠΑΟΚ χρειαζεται ΟΡΑΜΑ!

Ω Μπανε Μπανε!!!!!
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Εγώ λέω να κρατήσουμε μικρό καλάθι.
Μακάρι να γίνει κάτι τέτοιο για να σωθεί και το μπασκετάκι.
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Και εγώ λέω να μην κρατήσουμε καν καλάθι.......
Υπομονή να έχουμε και θα ακούσουμε πολλά. Άλλες φορές θα είναι αστεία και άλλες φορές αυτό που θα θέλαμε να γίνει. Ποια θα είναι η πραγματικότητα κανένας μας δεν θα ξέρει πραγματικά.
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

Φοβάμαι μονο αν ισχύει να μην ftharthei κι άλλο ο μπάνε από διαφορα λαμόγια γιατί το μπάνε όλοι όσοι μεγάλωσαν με την φοβερή ομάδα τις δεκαετίας του 90 τον αγαπάμε.
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

kostasff έγραψε:Και εγώ λέω να μην κρατήσουμε καν καλάθι.......
Υπομονή να έχουμε και θα ακούσουμε πολλά. Άλλες φορές θα είναι αστεία και άλλες φορές αυτό που θα θέλαμε να γίνει. Ποια θα είναι η πραγματικότητα κανένας μας δεν θα ξέρει πραγματικά.

Ετσι είναι...
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Ω Μπάνε Μπάνε και τα μυαλά στα κάγκελα.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

εύχομαι απλά (αν όλα αυτά είναι αληθινά) να ακολουθηθεί πλήρως το μοντέλο ζαγοράκη όπου ο Mpane θα είναι ο πραγματικά ισχυρός άντρας της ΚΑΕ με δύναμη στα χέρια του να πάρει τις όποιες αποφάσεις πρέπει (και όχι μια μαριονέτα-σύμβολο του μπασκετικού ΠΑΟΚ). Να πάρει έναν προπονητή δάσκαλο που δεν θα μπαίνει κανένας στα πόδια του-ούτε ο ίδιος ο mpane- (σούλη μαρκόπουλο π.χ.) ο οποίος να μπολιάσει στους παίκτες οτι σε λίγα χρόνια θα ξαναγίνουνε πρωταθλητές (ακριβώς επαναλαμβάνω όπως στο ποδόσφαιρο). Από κει και πέρα όλα γίνονται: για μένα το πιο εύκολο πράγμα (στο μπάσκετ) είναι να βρεθούν καλοί και φτηνοί παίκτες (πάρτε και ένα τηλέφωνο τον σκουρτόπουλο για ξένους ή πάρτε κατευθείαν τον smith ή τον francis!!!). A και να μην τους αλλάζουμε (αυτούς τους παίκτες) κάθε χρόνο...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Με το θέμα αντικατάστασης των ξένων τι έγινε? Νομίζω πως η διορία έληγε 24 ώρες πριν την έναρξη των play off. Δεν πιστεύω να μας έρθει καμιά αναδρομική καμπάνα :o
Άβαταρ μέλους
Johnys

Δημοσίευση από Johnys »

palok έγραψε:εύχομαι απλά (αν όλα αυτά είναι αληθινά) να ακολουθηθεί πλήρως το μοντέλο ζαγοράκη όπου ο Mpane θα είναι ο πραγματικά ισχυρός άντρας της ΚΑΕ με δύναμη στα χέρια του να πάρει τις όποιες αποφάσεις πρέπει (και όχι μια μαριονέτα-σύμβολο του μπασκετικού ΠΑΟΚ). Να πάρει έναν προπονητή δάσκαλο που δεν θα μπαίνει κανένας στα πόδια του-ούτε ο ίδιος ο mpane- (σούλη μαρκόπουλο π.χ.) ο οποίος να μπολιάσει στους παίκτες οτι σε λίγα χρόνια θα ξαναγίνουνε πρωταθλητές (ακριβώς επαναλαμβάνω όπως στο ποδόσφαιρο). Από κει και πέρα όλα γίνονται: για μένα το πιο εύκολο πράγμα (στο μπάσκετ) είναι να βρεθούν καλοί και φτηνοί παίκτες (πάρτε και ένα τηλέφωνο τον σκουρτόπουλο για ξένους ή πάρτε κατευθείαν τον smith ή τον francis!!!). A και να μην τους αλλάζουμε (αυτούς τους παίκτες) κάθε χρόνο...
Μακάρι να γίνουν έτσι τα πράματα αν και θα προτιμούσα ντούντα για προπονητή να θυμηθούμε και λίγο τις παλιές καλές εποχές αλλα δε ξέρω ποσο πιθανό είναι,αυτό το τμήμα είναι καταραμένο δεν εξηγείται αλλιώς.
Άβαταρ μέλους
PRAKTORINOS

Δημοσίευση από PRAKTORINOS »

Τα "συγχαρητήρια" μου στον εκφωνητή που πληρώνεται από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να ανακοινώνει τις συνθέσεις των ομάδων κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Α!
Που και που βγάζει και καμιά ανακοίνωση για κάποιο πορτοφόλι που χάθηκε/βρέθηκε ή για κάποιο ΙΧ που ενοχλεί στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας.

Χθες, και λίγο πριν την έναρξη τού αγώνα ΠΑΟΚ-Πανσερραϊκός διέπραξε το εξής αμίμητο:
Προέτρεψε τον κόσμο τού ΠΑΟΚ να παραστεί σήμερα, Δευτέρα, στο PAOK Sports Arena "για να αποχαιρετήσουμε την ομάδα μπάσκετ" (!)

Ο ποιητής λοιπόν μας λέει οτι, το πιθανότερο σήμερα είναι να χάσουμε από το βάζελο ή στην καλύτερη (λέω εγώ) περίπτωση να αποκλειστούμε στον επόμενο αγώνα στην Αθήνα.
Παντως όπως και να χει η φάση, οδεύουμε προς... αποχαιρετισμό.

Αντικειμενικά μπασκετικά και εαν με ρωτούσατε θα συμφωνούσα (off the record) με τον επαγγελματία ραδιοφωνατζή και ανακοινωσάκια.
Σιγουρα όμως, δεν θα το έβγαζα ντελάλη από τα μεγάφωνα της Τούμπας να το ακούσει όλο το ΠΑΟΚτσήδικο στοιχείο της οικουμένης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος PRAKTORINOS την Δευ 27 Απρ 2009, 12:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
billsko

Δημοσίευση από billsko »

kostaff από ότι άκουσα δεν θα ισχύσει φέτος αυτό για τιμωρία ομάδων που δεν αντικατάστησαν παίχτες γι' αυτό δεν έγινε και τίποτα και γι' αυτό παίξαμε κανονικά playoff

Ελπίζω μετά το σημερινό ματς που εύχομαι να έχει πολύ κόσμο να ακούσουμε τον Μπάνε να ανακοινώνει τη νέα αποχή, δύσκολή μεν αλλά και στο τμήμα αυτό το νερό θα μπει στο αυλάκι

Το ποιοί θα ρθούν πόσοι θα μείνουν κτλ θα το συζητάμε όλο το καλοκαίρι και θα εξαρτηθεί και από εμάς αν στηρίξουμε τη νέα προσπάθεια που πρέπει να στηριχθεί από όλους

:?
Άβαταρ μέλους
gash04

Δημοσίευση από gash04 »

Εποχή θα εννοείς bro λογικά. :roll:
Άβαταρ μέλους
bloodlessz

Δημοσίευση από bloodlessz »

Παιδιά μήπως ξέρετε αν θα έχει εισητήρια στο παλατάκι πριν τον αγώνα και πόσο κάνουν?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα 2008-2009”