Ο κόσμος παίζει μπάλα II
Re: Ο κόσμος παίζει μπάλα II
μεταγραφαρα καναμε !!! καλη κινηση και αυτη του κοχ αν γινει της φραιμπουργκ ...θελει και στο κεντρο 2 παιχταραδες ..
Στη Γαλλία τώρα που βλέπω ματς, έχει κόσμο στις εξέδρες με μάσκες πάντως και φωνάζουν
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Στάλθηκε από το SM-N975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του ο Κοχ. 13 μύριαlaska4 έγραψε:μεταγραφαρα καναμε !!! καλη κινηση και αυτη του κοχ αν γινει της φραιμπουργκ ...θελει και στο κεντρο 2 παιχταραδες ..
Εγώ βλέπω τον Θύμιο, Β' Γαλλίας, Γκρενόμπλ - Τουλούζ 4-2 στο ημίχρονο. Κάποια στιγμή θα κάνω ανάλυση για το τι συμβαίνει με Κουλού, γράφτηκα από πέρυσι και στο Τουλουζ-μάνια !!!
Τον Θύμιο - μετά από ένα εκπληκτικό ξεκίνημα που έκανε - τον ΕΘΑΨΕ ένας άχρηστος προπονητής [Kombouaré], που τον πήραν να σωθούν, έκανε 10 ήττες σερί, και τελικά τον σούταραν και αυτόν. Πέρυσι άλλαξαν 3 προπονητές, φέτος προβλέπω πάλι αλλαγή προπονητή στην 4-5η αγωνιστική! Ένα ματς της Τουλούζ να δείτε θα καταλάβετε!!!
- ΑποστόληςΑ
O Ibrahimovic στο Μιλάνο για να ανανεώσει για έναν ακόμη χρόνο το συμβόλαιό του με την Μίλαν.
Είδα απόψε το Γάνδη-Μαλίν 1-0.
Λίγα πράγματα η πιθανή μας αντίπαλος. Κέρδισε με ένα γκολ δώρο της αντιπάλου στο 36 με τον κοντούλη τον Νιαγκμπό (καινούρια μεταγραφή στη θέση του Νταίιβιντ που πούλησαν 32 εκ).
Στο δεύτερο ημίχρονο έδωσαν πολύ χώρο και με τα δόντια κράτησαν τη νίκη.
Όλα τα λεφτά είναι το φορ τους ο Ουκρανός Γιάρεντσουκ που τραβιέται έξω και κάνει όλο τους το παιχνίδι.
Δεν είναι πολύ γρήγορος, γερό όμως σκαρί, χρησιμοποιεί και τα 2 πόδια και οπλίζει σε dt.
Λίγα πράγματα η πιθανή μας αντίπαλος. Κέρδισε με ένα γκολ δώρο της αντιπάλου στο 36 με τον κοντούλη τον Νιαγκμπό (καινούρια μεταγραφή στη θέση του Νταίιβιντ που πούλησαν 32 εκ).
Στο δεύτερο ημίχρονο έδωσαν πολύ χώρο και με τα δόντια κράτησαν τη νίκη.
Όλα τα λεφτά είναι το φορ τους ο Ουκρανός Γιάρεντσουκ που τραβιέται έξω και κάνει όλο τους το παιχνίδι.
Δεν είναι πολύ γρήγορος, γερό όμως σκαρί, χρησιμοποιεί και τα 2 πόδια και οπλίζει σε dt.
να πω την αληθεια επειδη ειναι μονο ματς ο τριτος προκριματικος και διπλο τα play off, προτιμω τωρα ντιναμο κιεβου στην τουμπα και μετα αν περασουμε play off , πιθανοτατα, την γανδη( αν τυχει με καμια ραπιντ , αν τυχει με αλκμααρ δεν την βλεπω να περναει ) .
- ΑποστόληςΑ
- Mitsospaoki4
- Moderator
Σήμερα θα ήθελα:
Γάνδη ή Δυναμό στην Τούμπα
Μπενφίκα με Άλκμααρ
Ελπίζω να είμαι γουρλής..
Γάνδη ή Δυναμό στην Τούμπα
Μπενφίκα με Άλκμααρ
Ελπίζω να είμαι γουρλής..
- anekfrastos
- john4serres
- anekfrastos
Όντως, το θέμα είναι να δέσει στο χάος της Μανγιου και στις απαιτήσεις της πρέμιερ...Τεχνικά είναι εξαιρετικός, από πλευράς δύναμης είναι το θέμα. Δίδυμο με Πογκμπά; Θα δείξει...