Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Re: Μεταγραφές καλοκαιριού 2020

Δημοσίευση από eorptol1 »

soflodoras έγραψε:
joshua έγραψε:
soflodoras έγραψε: Ναι φιλε. Εχω την μυγα. Αν δηλαδη ελεγα εγω πως « μονο συνοπαδοι με γαυρικη νοοτροπια πιεζουν για μεταγραφες και κρεμανε καθε παικτη που δεν τους καθεται καλα» δε θα μυγιαζοσουν; Φυσικα δεν το εννοω. Αλλα το να αποκαλεις συνοπαδους σου γεσμεν ειναι σοβαρο
Αρνεισαι την υπαρξη ανθρωπων με τη νοοτροπια yesmen οχι μονο στον ΠΑΟΚ αλλα παντου στη κοινωνια? Εγω δεν αρνουμαι την υπαρξη ανθρωπων με αρνητικη σταση απεναντι στα παντα.Τωρα το αν ανηκεις εσυ σε καποια απο αυτες και προσβαλεσαι προβλημα σου,πολλοι εχουν καταταξει εμενα στη δευτερη οσον αφορα τον ΠΑΟΚ.Προσωπηκα αδιαφορω.
Τοτε ας δεχτουμε τους γαυρους οπαδους εντος του ΠΑΟΚ. Προτιμω να εμπιστευομαι και να στηριζω την ομαδα μου απο την καταστρεφω. Το ληγουμε.
Όποτε είσαι yes men :) :) η Μιρλα πουλάει και κάποιος εδώ είναι πρωταθλητής της μιρλας χρόνια τώρα, του αρέσει και νομίζει ότι θα του πουν ότι δεν τρώει σανό.... Λέει στους άλλους πείτε την γνώμη σας και μην προσβάλλεται τους άλλους, αλλά είναι ο πρώτος που το κάνει......

Στάλθηκε από το MI MAX 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Gospi

Δημοσίευση από Gospi »

joshua έγραψε:Μια μεγαλη ενσταση εχω διαχρονικα οσον αφορα τα μεταγραφικα του ΠΑΟΚ,την ελλειψη σχεδιου οσον αφορα την καταρτιση του ροστερ.Μοιαζει παντα να αποκτουμε παικτες οχι για να καλυψουμε κενα αλλα γιατι αυτους βρηκαμε διαθεσιμους.Ακομα θυμαμαι την αγωνια μου οταν αποκτουσαμε Μαουριτσιο και Ελ Καντουρι για το αν μπορουν να αγωνιστουν μαζι στον αξονα,2 παικτες με συμβολαια εκατομμυριου.Τελικα δεν τους ειδαμε ποτε μαζι αλλα ειδαμε τον Μαροκινο να αγωνιζεται κυριως ως εξτρεμ και καποιους να επιμενουν οτι ΔΕΝ ειναι 8ρι ο Ελ Καντουρι,τους ιδιους κατα συμπτωση που τωρα φωναζουν πως επιτελους αγωνιζεται στη θεση του...Καπως ετσι και τωρα ενω αποφασιζουμε να αφησουμε τον Μαουριτσιο σε κατασταση σφιχτων οικονομικων και περιορισμου στη δυνατοτητα αποκτησης παικτων, αντι να παρουμε 6ρι να πλαισιωσει τον Ελ Καντουρι πηραμε αλλα 2 8ρια με αποτελεσμα να εγκλωβιστουμε και παλι σε μια υπεραριθμια στα χαφ ΜΕ ΤΑ ΙΔΙΑ κενα.Εγω αυτο το λεω παραλογισμο.
Συμφωνω απολυτα! Το ιδιο καναμε και τωρα. Δωσαμε λεει 850 χιλιαρικα για τον Νινουα, που ειναι στην καλυτερη ενα 8αρι με προοπτικες για το μελλον, οταν την ιδια στιγμη εχουμε τεραστια κενα σε επιπεδο χαρακτηριστικων και ποιοτητας σε αλλες θεσεις...
Πραγματικα τσιμπάμε οποιον ειναι διαθεσιμος ή δεχεται να ερθει σε εμας. Βεβαια αυτο ισως να σημαινει οτι οντως ειμαστε απο τους τελευταιους προορισμους για οποιονδηποτε σοβαρο ποδοσφαιριστη, και οτι υστερουμε σε επιπεδο διασυνδέσεων στην πιατσα των μανατζερ...
Τωρα ποιος ευθυνεται για αυτο, εγω κανω υποθεσεις αλλα δεν αξιζει να το αναλυσω...
Μακαρι να δουμε κινησεις αμεσα και ολα αυτα να ειναι ατοπα...

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

soflodoras έγραψε:
obanebane έγραψε:soflodoras,δε συνεννοούμαστε φίλε μου.
Καλή καρδιά,ότι καταλαβαίνεις.
Ναι φιλε. Καλη καρδυα. Και συνεχισε ετσι.θα συνηθισουμε τους χαρακτηρισμους εμεις οι γραφικοι

Προσπαθώ να είμαι όσο πιο ευγενικός γίνεται, να ξέρεις όμως ότι εμένα σε αντίθεση με κάποιους άλλους η διαγωγή μου,μου επιτρέπει να γίνω όπως δεν θέλεις να με δεις-διαβάσεις.
Γι'αυτό σταμάτησε το εδώ,ελπίζω να γίνομαι κατανοητός.
Άβαταρ μέλους
Mitsospaoki4
Moderator

Δημοσίευση από Mitsospaoki4 »

Μαυρο Χιονι έγραψε:Αυτό το μκδ πως το λένε; Να ξέρουμε ποιος δημοσιεύει τι εδώ μέσα.
Είναι όλα άρθρα απ' την σημερινή forza
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

Mitsospaoki4 έγραψε:
Μαυρο Χιονι έγραψε:Αυτό το μκδ πως το λένε; Να ξέρουμε ποιος δημοσιεύει τι εδώ μέσα.
Είναι όλα άρθρα απ' την σημερινή forza
Εγώ αυτά που αναδημοσίευσα δεν τα πήρα από forza, τα πήρα από κάποια accounts στα social.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Αυτα οι λογαριασμοι τα παιρνουν οπως ειναι απο τη φορζα και τα ανεβαζουν ;)
Άβαταρ μέλους
bersekeros

Δημοσίευση από bersekeros »

laska4 έγραψε:Αυτα οι λογαριασμοι τα παιρνουν οπως ειναι απο τη φορζα και τα ανεβαζουν ;)
Δεν ξέρω laska4,
δεν έκατσα ακόμα να τη διαβάσω τη forza...τώρα το μεσημεράκι θα κάτσω... ;)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Διαβαζω ένα σωρό σελίδες που δεν έχουν ούτε μια είδηση.
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

laska4 έγραψε:Αυτα οι λογαριασμοι τα παιρνουν οπως ειναι απο τη φορζα και τα ανεβαζουν ;)
Και στην φόρζα ποιοι ειναι που βγάζουν αυτές τις ειδήσεις;
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

Παντως τωρα που το καλοσκεφτομαι με τα σιγουρα λεφτα που πηραμε απο ευρωπη ( 8 μινιμουμ ) , μπορουμε να πουλησουμε με τις τιμες που θελουμε τους παιχτες μας ...οποτε αν πουμε

6-7 εκ. γιαννουλης
3 εκ. ακπομ
2-4 εκ. λημνιος
4-5 εκ. ιγκανσον
Συνολικα 17 εκατομμ

+ εξοικονομηση χρηματων ( 5 εκατομμ.) απο πιθανες αποδεσμευσεις , δανεισμους , ή πωλησεις με λιγα χρηματα μπισεσβαρ,πασχαλακης , καντουρι , εσιτι , ματος ..

νομιζω αν γινουν ολα αυτα δεν θα εχουμε θεμα με φφπ και θα φτιαξουμε μια νεα ομαδα και με καλα νεα συμβολαια ...αν γινουν οι παραπνω 4 πωλησεις μονο , παλι νομιζω δεν θα εχουμε θεμα με φφπ απλα ισως θα παρουμε τιμιους ποδοσφαιριστες στυλ σβαμπ...αν γινουν ολα τα παραπανω συν περασουμε τσουλου και ποιος μας πιανει .και τελευταιο αν δεν γινει τιποτα πιθανοτατα 2-3 κινησεις χαμηλοτερου επιπδου ..

οποτε μαλλον κολλαμε στο θεμα πωλησεων και αποδσμευσεων για να φερουμε καινουριους
Άβαταρ μέλους
PAOKevolution

Δημοσίευση από PAOKevolution »

4-5 ινγκασον?? Όταν το χειμώνα απορρίψαμε 7 τωρα θα ζητάμε λιγότερα?
Έλα ρε Λασκα τωρα μην τον πετάς στα σκουπίδια τον Ισλάνδό.Έχει όνομα ποιότητα και ηλικία.
laska4

Δημοσίευση από laska4 »

βαλε οσο θες λεω ενα μινιμουμ γιατι νομιζω δωσαμε και ποσοστο μεταπωλησης 25 %
Άβαταρ μέλους
invincible

Δημοσίευση από invincible »

όταν πουλας τον Λημνιό πχ 4 εκ. θα πρέπει να δεις στην αγορά γενικά όλη με 4εκ. πόσοι παίχτες σαν τον Λημνιό ή και καλύτερους μπορεί να αγοράσει ένας αγοραστής ?

όταν πουλας τον Ακόμπ πχ 3 εκ. θα πρέπει να δεις στην αγορά γενικά όλη με 3εκ. πόσοι παίχτες σαν τον Ακομπο ή και καλύτερους μπορεί να αγοράσει ένας αγοραστής ?

όταν πουλας τον Γιαννούλη πχ 10εκ. θα πρέπει να δεις στην αγορά γενικά όλη με 10εκ. πόσοι παίχτες σαν τον Γιαννούλη ή και καλύτερους μπορεί να αγοράσει ένας αγοραστής ?

Νόμος αγοράς και ζήτησης. Μαθήματα Πολιτικής Οικονομίας τρίτης Λυκείου. Δεν χρειάζεται BSc, MSc ή PhD.

Οταν μιλάς για μεταγραφές και πωλήσεις ->Νόμος αγοράς και ζήτησης
Άβαταρ μέλους
WestBlock4

Δημοσίευση από WestBlock4 »

invincible έγραψε:όταν πουλας τον Λημνιό πχ 4 εκ. θα πρέπει να δεις στην αγορά γενικά όλη με 4εκ. πόσοι παίχτες σαν τον Λημνιό ή και καλύτερους μπορεί να αγοράσει ένας αγοραστής ?

όταν πουλας τον Ακόμπ πχ 3 εκ. θα πρέπει να δεις στην αγορά γενικά όλη με 3εκ. πόσοι παίχτες σαν τον Ακομπο ή και καλύτερους μπορεί να αγοράσει ένας αγοραστής ?
9
όταν πουλας τον Γιαννούλη πχ 10εκ. θα πρέπει να δεις στην αγορά γενικά όλη με 10εκ. πόσοι παίχτες σαν τον Γιαννούλη ή και καλύτερους μπορεί να αγοράσει ένας αγοραστής ?

Νόμος αγοράς και ζήτησης. Μαθήματα Πολιτικής Οικονομίας τρίτης Λυκείου. Δεν χρειάζεται BSc, MSc ή PhD.

Οταν μιλάς για μεταγραφές και πωλήσεις ->Νόμος αγοράς και ζήτησης
Αυτο λεει η λογική κ συμφωνώ μαζί σου.
Ομως αν είσαι δικτυωμένος σωστα με τους σωστούς ανθρώπους ολοι πουλιούνται οσο ζητάς και ολοι αγοράζονται στα μέτρα σου. Ο ΠΑΟΚ αυτή τη,στιγμη πάσχει σ αυτο το θεμα. Προφανώς κ αν παίξεις chl θα ανέβει η αγοραστική αξία όλων των παιχτων αλλα οι σχέσεις με managers κλπ ειναι το Α και το Ω
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Δηλαδη ρε ανικητε ο γαυρος πουλα με βαση το νομο αγορας και ζητησης? Τοσο μεγαλοι παιχταραδες ηταν?
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”